You’re original and cannot be replaced

Här har ni ännu fler snygga tjejlår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Förstår ni inte varför jag plötsligt lägger upp en massa bilder på lår? Läs HÄR.

 

0

Trackback from your site.

Comments (70)

 • Matilda

  |

  JAG BLIR SÅ GLAD!
  Ler, skrattar, mår bra. Titta på bilderna och inser att man inte ska bry sig om vad andra tycker och tänker. Mår man bra själv så mår man BRA!
  Jag ser verkligen upp till dig Egoina, har själv lite problem med kroppen till och från. Men efter varje gång jag läst din blogg, så kan jag med gott samvete äta upp den sista chockladkakan.
  YOU GO GIRL!

  (får se om jag kanske skickar in mina lår tillslut också! vill stötta andra tjejer o killar till max!)

  Reply

 • Nura

  |

  Hej egoina, jag har en fråga.

  Har du varit på cafe Ariman i lund?

  Det skulle varit coolt om du hadde det för mina föräldrar äger det 😀

  Reply

 • Julia

  |

  Fattar du hur glad man blir när man ser sånt här? Du är så himla bra, och alla som har skickat in också.

  Reply

 • Matilda

  |

  Du är duktig Egoina som har dragit igång det här, för hur sjukt det är att något sånt här ens ska BEHÖVAS så gör det tydligen det och ni bloggtjejer har sjukligt stort inflytande på småtjejer framförallt.. Det är skrämmande att se hur många tjejers självbild ser ut idag. Att mat ska vara så himla farligt och ångestladdat är ju bara sjukt tragiskt och inte okej någonstans.

  Reply

 • Lovisa

  |

  jag älskar din blogg, du får mig att bli så himla glad 🙂
  tack! du har hjälpt mig här i livet! <3

  Reply

 • Rebecca

  |

  Hihi, där är mina lår! (där det står “frisk” på” 😛 *stolt*

  Och jävlar vad snygg midja hon tjejen under mig har! *kär*

  Vad alla är fina! 😀 Blir så glad av det här

  Reply

 • Gun

  |

  Helt fantastiskt bra, både det du gör med de här inläggen, och att tjejerna ställer upp på bild! 🙂

  Reply

 • sofia

  |

  Du är bääääst!!!!!!!

  Reply

 • Fanny

  |

  Gudars vad bra du är Egoina, och alla tjejer som visar sina lår!
  Jag önskar att jag också kunde trivas i min kropp, men det går bara inte. Men jag har här en bunt av förebilder ändå! Asbra alltså 😀

  Reply

 • Karin

  |

  ÅH VA NI ÄR SNYGGA, TJEJER!!

  Nu tar vi upp kampen mot sjuka ideal!!

  Reply

 • manda

  |

  tack egoina du vet inte hur mycket detta betyder för mig. jag har lidit av anorexi i 2 år nu och det hjälper verkligen att se dessa hälsosamma lår det hjälper mig att fortsätta kämpa. få se jag kanske skickar in en bild av mina lår också

  Reply

 • iA

  |

  Vilket härligt initiativ Egoina+ alla läsare! Jag följder denna blogg och således även denna lilla lår-saga… Och vilka vackra tjejer-Allihopa!

  SÅ UNDERBART att ni förstår det!!!!

  Reply

 • Linas blogg - Mat & Foto

  |

  Jag tycker verkligen att detta är ett så fruktansvärt bra initativ Egoina! Du får verkligen tjejer att må bra över sig själva, all cred till dig!

  /Lina

  Reply

 • Emmy

  |

  SÅ JÄVLA BRA EGOINA!
  DU gör så bra grejer, och bidrar till att vi mår så mycket bättre. tack till dig och alla SJUKT SNYGGA LÅR som skickat in!

  Reply

 • Svorskan

  |

  Underbart! Skulle önska jag hade uppskattat mig själv när jag var tjugo. Det som är skumt är att när man tittar tillbaks tycker man att man var hur snygg som helst. När jag var 30 ville jag bli som när jag var 20, när jag var 40 ville jag bli som 30 och så vidare. Så dumt egentligen, att inte gilla sig själv just nu. Så nu tänker jag att jag är skitsnygg – jag tänker inte vänta tills jag är 60 med att tycka att jag var fin nu.

  Jag är stolt mamma!!

  Reply

 • Malin

  |

  Du är verkligen bäst Egoina!! 😀

  Reply

 • Elin

  |

  Du är grym, Egoina! 🙂 Ska knäppa en bild på mina lår och skicka iväg, det här är en kampanj jag mer än gärna stöder! Och till alla tjejer som skickat in sina lår, fan vad fina ni är! Heja er!

  Reply

 • Cia

  |

  Det här är nog det vettigaste bloggvärlden fått fram på länge.

  Reply

 • cilla

  |

  Shit, fattar du vilken grej du har startat och hur många du faktiskt hjälper nu? Det är helt sjuk.
  Du är grym, Egoina och likaså alla som skickat in bilder!

  Reply

 • arasen

  |

  ett tips kan ju vara att du lägger ut olika magar också? Nu förstår jag ju visserligen om du inte vill att din blogg ska förvandlas till en blogg med massa bilder på random personers kroppar helt, men när du ändå är inne på spåret så är ju många osäkra på sina magar. Jag vet att jag är det. Två personer har frågat mig helt random om jag är gravid trots att jag inte är det eftersom min mage putar ut (de känner inte ens varandra). Jag älskar din blogg i vanliga fall, men nu älskar jag den ännu mer. Jag börjar känna lite att mina lår duger som de är. Tack Egoina för att du både inspirerar och bryr dig om personerna som läser din blogg! <3

  Reply

 • julia Wilberts

  |

  Egoina, både du och alla läsare som skickat in bilder, ni är guld (och jag har såklart också skickat en bild)! Heja dig!

  Reply

 • h

  |

  åh, alla är så fina!

  Reply

 • rebecca

  |

  HELT RÄTT EGOINA!
  fan va snygga ni är tjejer! helt grymt va snyggt! jag funderar på om jag också ska skicka en bild! stöttar detta till 1000! 😀 HEJA OSS!!

  Reply

 • Johanna

  |

  Jag blir så himla himla glad av att se alla sjukt snygga lår. Det du gör här, Egoina, är så jääääkla bra!
  Och alla som har skickat in bilder på sina lår, ni är så jäkla bra! Helt fantastiska! Ni inspirerar mig jättemycket.
  Tänk att det finns människor som ni, som vågar visa sig så sårbara och öppna för att hjälpa andra.
  Ni är så fina allihopa som gör det här. Jag blir alldeles varm i hjärtat! Så nu ska jag banne mig skicka in en bild jag också!

  Reply

 • Malin

  |

  Jag är en tjej på 15 år som alltid tyckt mina lår sett feta ut men när jag ser det här inser jag att mina lår faktiskt är helt okej! Dom kanske inte är världens finaste men dom är friska och det är såhär tjejers lår ska se ut! TacktackTACK till dig och alla andra modiga tjejor där ute!

  Reply

 • Frida

  |

  Hela den här idén är så brilliant så du anar inte! GRYMT helt enkelt! Vad blir det nästa gång? Armarna? Magen? Keep it up! =D

  Reply

 • Sofie

  |

  Du är FANTASTISK! Bästa projektet någonsin. Du är en förebild värd guld.

  Reply

 • Issa

  |

  Skit snygga lår har dom allihopa, allihopa, allihopa!! 😀 Tycker det är kul att se detta i en blogg, för en gångs skull! Visst, det finns andra bloggare som också skriver “man är fin som man är och bla bla bla” men ändå är dom smala som spaghetti. Då känns det ju inte super kul direkt. Jag är normal, inte tjock och inte smal men man får ändå ångest varje dag när man ser dessa bilder på alla “perfekta” blogg tjejer. Härligt att du målar upp en normal och riktig bild av oss kvinnor. Tycker dessa lår är sååå snygga!! You go, girl!

  Reply

 • Jossan

  |

  Du är så bra Egoina. Jag blir nästan tårögd!

  Reply

 • Felicia

  |

  Vackra hela bunten 😀 Detta inlägg kom precis i rättan tid för mig! Tusen tack!

  Reply

 • felicia

  |

  bra initiativ egoina!:) jag trivs jättebra med min kropp även om jag inte har lår som tjejen på bild nr2:)

  bra blogg föresten!

  Reply

 • Felicia

  |

  Åh, vad glad jag blir. Du är så bra, Egoina! 😀

  Reply

 • rebecca

  |

  nu har jag både lagt upp bild i min blogg och skickat till dig egoina! 😀

  Reply

 • Malin

  |

  Wow mina ben är på Egoinas blogg! 🙂

  Reply

 • M

  |

  Ååh jag undrar så vem som skickat in bilden som det står “frisk” på.
  Jag tror att jag har exakt samma former och har allitd tyckt att jag såg så stor ut men nu när jag ser samma kroppsform på någon annan så ser jag ju hur snyggt det är.
  I morgon ska jag nog våga ta av mig mina baggyjeans och ta på ett par shorts.
  TACK TACK TACK.

  Reply

 • therése

  |

  så skönt att du tar upp det här 🙂 alla ska få veta att de duger precis som de är! och när viktiga personer tar upp viktiga saker lyssnar fler 🙂 <3 du har chansen att förändra! och du är underbar!

  Reply

 • emelie

  |

  Så himla bra, blir lycklig i hela kroppen!

  Reply

 • E

  |

  Så underbart att se massa olika tjejkroppar! För alla ser olika ut och är precis lika vackra! Det är något som verkligen får mig att känna mig nöjd över min kropp också – att alla faktiskt ser olika ut och inte är “perfekta” som modellerna och kändisarna som retuscheras sönder i media.

  Kanske skickar in en egen bild sen också…. 🙂

  Reply

 • karin

  |

  hade ångest inför sommaren att gå i bikini, för mina lår, men efter att jag har sett alla dem här bilderna såå. känns de inte lika hemskt längre! 😀

  Reply

 • Puffin

  |

  Underbart! Skapa en facebook grupp om detta så att man kan trycka på Gilla! 😉

  Reply

 • Emma

  |

  Älskar bilderna 3 och 8! Hon på bild 8 – gorgeous kropp!!

  Reply

 • Ingrid

  |

  Du är så underbar!
  Alla ser olika ut och det är det som gör att vi är så jäkla vackra allihopa. Det behöver man bli påmind om ibland!
  Du är en riktig förebild för mig och massa andra tjejer, fortsätt så!

  Reply

 • ida

  |

  Underbart att du gör detta! Du är verkligen en förebild Egoina! Börjar fundera på om jag också ska skicka in en bild!

  Reply

 • emelie

  |

  Hej Egoina! Jag har inte alltid varit sådär jättenöjd med min vikt och kroppsform och så. När jag kollade på bilderna, och såg den sista, så tänkte jag “såna lår vill jag ha!”. Sen imorse kollade jag mig i spegeln, och såg att mina lår såg ut nästan exakt som den tjejens. Idag är mitt självförtroende på topp, jag ser ut som jag ser ut och jag är nöjd med mig själv! Tack till dig och din fina blogg!

  Reply

 • Becka

  |

  Hej! Jag är en 36årig 3barnsmamma, f.d. ätstörd med både bulemi & anorexi i bagaget, och vill bara säga att det är så himla BRA att någon också visar helt normala lår, ja; lår som går ihop. Toppen tjejen, superbra! *applåderar*

  Reply

 • Kicki

  |

  Bra gjort! Oj, vad du gör mej glad – Tack för att du finns! Kram!

  Reply

 • Connie

  |

  Blir helt gråtfärdig bara för att jag blir så glad! Det finns så många rötägg här i världen så man glömmer nästan bort alla underbara människor som finns. SUPERUNDERBART av dig att engagera dig så här! Och superfint av alla andra också!

  Reply

 • Bitte Assarmo

  |

  Lysande, Egoina – suveränt med starka, modiga, underbara, vackra tjejer som du som vågar stå upp för den skönhet som gått modevärlden spårlöst förbi. Go girl!!!

  Reply

 • iRiC

  |

  Breda lår är sexigt!
  Förstår inte varför endel tjejer tycker det är snyggt att se ut som giraffer.
  Bra jobbat Egoina och alla andra!

  Reply

 • L

  |

  Men va faan, om några så är det väl de som har 10cm mellan låren som är annorlunda inte de tjejer/kvinnor som har lår som går ihop. Tragiskt hur världen blivit. Har man en normalbyggd kropp med hälsosamt många kilo så går låren OFTAST ihop. Hur blev “lår går ihop” någonting onormalt, var det någon bloggerska som påstått det?

  Reply

 • Suss

  |

  Fyfan va snygga lår alla tjejer har!=))))))

  Reply

 • Fotbollsmamman

  |

  Hej!

  Läste om din blogg i Expressen. Vill bara säga: JÄTTEBRA!!!!! Jag tränar 12-åriga tjejer och man blir skrämd när man hör hur det låter. Jättefina tjejer som tycker att de är “tjocka” eller “fula” eller “har fula ben”. Struntprat! Dags att visa hur riktiga tjejer ser ut, dvs vi som inte är photoshoppade.

  You go girl! Hoppas du vinner nån blogg-utmärkelse för dina “lår-bilder”. Det är kanonbra!!!! Vågen vågen vågen!

  Reply

 • Felicia

  |

  Sånna som du är extremt viktiga i denna värld!! Åh vad bra du är!!!
  Hejja på! Få fler att skicka in bilder och lägg upp fler!

  Nu ska jag gå och äta en chokladkaka!

  Reply

 • Ninni

  |

  Jag undrar.. är man tjock om magen väcklar sig när man böjer sig ner? Eller liksom hänger utanför jeansen? Det är liksom något jag tänker på, nu när jag inte tänker så mycket på mina lår längre….

  Reply

 • Hanna

  |

  Hej fina du! Jag hamnade nyss på din blogg för första gången och jag tycker ditt lilla projekt är jätteroligt och bra 😀 Du ska få en vacker lårbild av mig men nu har karln min tagit med sig kameran på en liten resa… Mina lår går ihop + att jag har ridit/haft häst hela livet så min rumpa är enorm jämfört med resten av kroppen 😛 Men jag är vacker som jag är <3

  Reply

 • sara

  |

  snygga lår bruds!!!! 😀

  Reply

 • Mackis

  |

  Putar man med rumpan så går ju låren mer isär. Jag är “modellsmal” men jag ogillar skarpt att gå i badkläder. Det är bara en grej jag tycker är obekvämt, att visa upp min kropp. Hänger väl med sen barndomen då jag bara var så sjukt smal och idag tror alla att man har ätstörningar.. *suck* Fast jag är nöjd med min kropp ändå, fastän jag inte “skryter” på stranden eller har urringat.

  Reply

 • Sandra

  |

  Vad härligt! Vad glad jag blir av sånt här!!! Fram för mer fantastiska vanliga underbara tjejer i alla färger o former.

  Nu mår jag toppen!

  Tack

  Reply

 • V

  |

  Bästa fan!!

  Reply

 • Julia R

  |

  Detta är så jävla fantastiskt! Jag har själv haft komplex för att mina lår “går ihop”, men nu mår jag mycket bättre när någon uppmärksammar detta och säger att jag är vacker oavsett hur mina lår/min kropp ser ut. Jag har kurvor och ÄGER!!!!

  Reply

 • stina

  |

  lår som går ihop tycker jag är fint, de som inte går ihop är också fina.du är verkligen en förebild. jag har väldigt dålig syn på mig själv. jag vet att jag är smal men jag känner mig tjock.

  Reply

 • Frida H

  |

  Oh, wow!! Jag är KÄR i tjejens med de svarta trosorna med röd ytterkant. Hennes midja är ju inte att leka med! Perfekt i 50tals inspirerade kläder. WOW säger jag bra. I WANT THAT BODY!!

  Reply

 • AMANDAFOTO♥

  |

  åh, fina ben hela bunten!! 😀
  mer kroppsdelar, egoina?

  Reply

 • flicksnopp

  |

  de är väl tur att vi inte alla är stöpta i samma form, de skulle varit tråkigt om alla sett precis lika dana ut :s
  Ja tycker de är bra att du försöker hjälpa dina medsystrar till bättre självförtroende, de försöker ja också göra 🙂
  kram

  Reply

Leave a comment

Arkiv