Follow my blog with Bloglovin

Snygga lår i alla former

Jag sitter här och gråter när jag öppnar min mailinkorg. Över trehundra människor har tagit av sina byxor för att fotografera sina lår till mig. Ni är så bra! Och så modiga!!! Jag kan inte börja att förklara hur mycket detta betyder för mig. Åh, vad jag önskar att vi allihop kunde gå på stranden tillsammans i sommar.

 

De flesta av er ville vara anonyma, så jag tar inte med några namn.

 

Så kära läsare. Här kommer ett gäng friska och härliga tjejlår. Det är alltså såhär tjejer ser ut. Ingen är lik den andra. Det finns inget rätt och fel.

 

Jag kommer att slänga upp lite lår då och då så att vi kommer ihåg att vi är olika, och att det är okej. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (153)

 • Hanna

  |

  Tack, tack och åter tusen tack för att du la upp detta och MEGA cred till er tjejer som vågade, ni är awesome!

  Svara

 • Saga

  |

  du är bara för grym! Förebild!

  Svara

 • Mathilda

  |

  Gud vad jag blir glad av att se detta!

  Svara

 • Alice

  |

  Du är bäst egoina! Blir så glad när jag läser dina ”lårinlägg” tack för att du finns!!

  Svara

 • Jennie

  |

  Jag blir sjukt glad när du gör sånt här Egoina, alla är lika bra hur vi än ser ut! Dock tror jag tjejer ofta glömmer bort det. Hoppas många andra blir lika glad som jag av att se (låter kanske konstigt) andras lår! Det peppar som tusan och jag vill gå runt i shorts forever efter att ha sett dessa bilder!!!
  Kram på dig

  Svara

 • Emmelie

  |

  Det gör mig glad att så många vågar visa upp sina lår!

  Keep up the good work Egoina! Det här tror jag kan hjälpa många att gilla sig själv för den man är.. Även om man inte ser ut som de sjuka ideal som visas i de flesta medier idag!

  Svara

 • Lovisa

  |

  sånna här inlägg blir jag glad av, tack egoina! det hjälper.

  Svara

 • sara

  |

  Tänk om man skulle se sånahär bilder i tidningar osv. Skulle inte ha så höga krav på mig själv då.. skulle inte känna mig omänsklig som satt där med tjocka lår.

  Svara

 • Majken

  |

  MEN JA VAD BRA DET HÄR ÄR!! Blir alldeles lycklig av att det finns så modiga tjejer som gör det här. Stå på er! <3

  Svara

 • jawna

  |

  Har varit datorfri hela helgen, blev så glad när jag såg inlägget om låren! Får ta och skicka in en bild jag också, för det värmde verkligen att se det här! Tack alla!

  Svara

 • sofieee

  |

  Underbart, alla är helt perfekta som dom är. Kram till alla !:)

  Svara

 • Paula

  |

  Otroligt bra att du verkligen la upp lår av ALLA former, smala som breda, ihop och inte ihop 🙂 Hade varit lätt att bara slänga upp massa lår som går ihop, men det är helt naturligt att somliga är smalt byggda också! Vilken förebild du är, jag trodde faktiskt att du bara var ännu en blond bimbo men jag blev otroligt positivt förvånad när jag äntligen kikade mig in här. Fortsätt som du gör. Och du kan ju känna dig hedrad nu också, har kommenterat bloggar typ 2 gånger, och då har det varit tävlingar liksom 😉

  Svara

 • Isabell

  |

  Kan du inte göra såhär fast med andra kroppsdelar också? En ny kroppsdel varje vecka som dina läsare får skicka in bilder på så får alla se hur ovanligt det är att man faktiskt ser ut som på reklamskyltar!

  Du är grym Egoina! Bra initiativ!

  Svara

  • amanda

   |

   jaa gör såhär me olika kroppsdelar med!

   Svara

  • Sofia ♡

   |

   jaaaaa awesome idé!!! 😀 egoina om du läser detta, du kan ta typ armar, mage, bröst, näsa… 😀

   Svara

   • Malin

    |

    GÖR’T EGOINA!

    Svara

    • sara

     |

     Håller med, skulle vara grymt om du gjorde såhär fast med andra kroppsdelar med. Det är ju helt jävla SJUKT hur media får oss tjejer att känna oss. Det finns jävligt få tjejer som ser ut som de i media.. åh. Jag känner mig fan lurad. Sårad. :s

     Svara

     • sara

      |

      fortsättning. För jag menar, här har man gått och varit ledsen/deprimerad över hur man ser ut och så är verkligheten den att typ de flesta tjejer ser ut som jag. Alltså: normala.

 • mija

  |

  YOU GO GIRL !!!!!!!!!!! Awesome gjort av dig!

  Svara

 • hedz

  |

  finns inga ord för hur jävla najs det här är! sjukt att det ska behövas, men det gör det uppenbarligen. fett med cred till dig och de här brudarna. nu ska jag gå och beundra mina skitnsygga lår i spegeln litegrann innan jag går och lägger mig.

  Svara

 • Hanna

  |

  Så himla fina alla är!
  Rena rama underverken! Särskilt eftersom ingen är den andra lik, då blir alla dubbelt vackra! Finmänniskor :’)

  Svara

 • fröken K

  |

  Vilka vackra ben förresten. Allihopa!

  Svara

 • isa

  |

  asbra egoina!! blev inpirerad att baka kladdkaka, ska fanimej göra det. puss

  Svara

 • Linn

  |

  Känns nästan ännu värre att se dessa normala lår när man vet att ens egna är större. De i tidningarna vet man att de är både redigerade och i omänskliga ideal. Men detta är på riktigt.

  Svara

 • Rosanna såklart!

  |

  Wuuuhuuuuuu, lets go naked!!! KÖr en rumpspecial också Egoina!!! HEJJA FRISKA TJEJER!

  Svara

 • Hannah

  |

  Det var då själva tusan att jag inte lyckas föra över min bild från mobilen till datorn! Men wooohooop till alla andra snygga lår så längge 🙂

  Svara

 • Ellinor

  |

  Jag kommenterar aldrig på bloggar men måste säga att detta var sjuuuukt bra! Du inspirerar så mycket och visar att ingen är den andra lik men att alla är fina oavsett hur de är byggda! Nu gillar jag mina lår lite mer! tack!

  Svara

 • alice

  |

  Åh, vad jag gillar detta!!
  Tack så hemskt mycket, fina du!

  Svara

 • felicia

  |

  Varenda en på dom där bilderna var helt grymt fina! Tjejer, ni är så bra! 🙂
  Mer sånt här, du förstår nog inte hur mycket detta betyder för mig som kämpar med en negativ självbild. Tack! ♥

  Svara

 • liz

  |

  du är så jävla bäst!

  Svara

 • Mici

  |

  Å vilket härligt inlägg! Jag, som för det mesta är nöjd med min kropp, hatar just mina lår. De går ihop, de är gropiga, och de flyter ut åt alla möjliga håll…men nu ser jag att det är ju fantastiskt vanligt! Och fint!
  Jag kanske aldrig kommer älska mina lår, men oj vad glad jag blev nu. Det kan göra det lite lättare att gå till stranden i sommar!

  ps. och femte bilden uppifrån: skitsnygg mage!

  Svara

 • stella

  |

  Jag måste bara få påpeka att, trots att jag tycker att det är ett fantastiskt initiativ du tar här att försöka gå emot det osunda anorexiaidealet, så är några av dom där låren inte ”friska och sunda” – utan överviktiga. Det är knappast ett ideal att sträva efter heller.

  Svara

  • egoina

   |

   Jag lägger inte ut dessa bilder för att skapa något annat ideal. Jag vill bara visa att vi är olika! Men jag håller inte med dig. Jag har alltid haft extremt stora lår om man jämför med min väldigt smala midja, så om man hade sett en närbild på enbart mina lår hade jag nog sett överviktig ut. Inte för att det spelar någon roll så länge man mår bra och är frisk, tycker jag (om inte får man ta tag i sin hälsa på ett sunt sätt, inte sluta äta dvs). Dessutom kan man faktiskt äta bra och röra på sig och ändå ha stora lår. 🙂

   Svara

   • amanda

    |

    Stella, du måste vara sjukt skadad av tidningar. INGA lår här är ohälsosamma. De är friska lår på tjejer som vågar visa deras kroppar och är nöjda med dom.
    DESSUTOm tror jag inte att egoina försöker få oss att tro att övervikt fettma undervikt eller värre är hälsosamt, eller att vi ska sträva efter en ny livsstil. Hon försöker bara få oss att trivas med de kroppar vi har och att ALLA är olika. Blir så trött på att de nästan är mer accepterat att man är benig som ett skelett än att man har kurvor eller är lite större än andra.

    Svara

  • Rabbitsfoot

   |

   Stella: vart fan ser du överviktiga lår här!? Mina lår är tjockare än någon av dessa tjejers lår och jag är inte överviktig. Skärpning.

   Svara

  • Emelie

   |

   Ursäkta? Hur kan du påstå att några är överviktiga när du inte vet ett skvatt som benen består av 25% eller 75% muskler? En del tjejer hade stora lår ja, men vad fan vet du om det är muskler eller inte?
   Jag har själv stora lår och det är för att jag spelat fotboll och innebandy i över halva mitt liv. Måhända att jag tar åt mig, men jag är så fruktansvärt trött på denna skeva bild som du antagligen också delar.
   Hoppas du skäms.

   Svara

  • Evlin

   |

   Eftersträva ideal ?? å jag som trodde att det handlade om att var trygg i sin egen kropp och att älska sig själv för den man är. Men tydligen hade jag fel, vi skall eftersträva ett ideal ….(ironi )
   Nej jag ser inga överviktiga lår, jag ser helt vanliga men ack så vackra, kvinnliga lår så som de ser ut.

   När jag var 14-15 för sådär 10 år sedan sades det att en frisk sund tjej hade runt storlek 40. Idag mår tjejer dåligt för att de väger 49 kilo. Hur skall man då veta hur ett par sunda lår ser ut om man bara sett magra pinnar till ben (inte för att det är något fel på smala ben heller ville vara vissa på skillnaden)

   Svara

 • Linda

  |

  alla lika fina fast i olika former. det är så det ska vara! <3

  Svara

 • Lina

  |

  Egoina, vilken kvinna! Det här var det bästa blogginlägget jag läst på länge!

  Svara

 • Malin

  |

  Tack för att du har lagt upp alla de här otroligt bra inläggen om skönhetsideal! Och tack till alla tjejer som skickade in bilder! Jag själv vågade inte, så feg är jag. Så tack, det hjälper mig verkligen att försöka acceptera mig själv och mina lår. Har hatat min kropp länge och är fortfarande bara femton. En del av ”minnena” jag har från att tex försöka gömma mina lår och andra saker är från när jag var nio, och jag vet att det säkert är/var likadant för en massa tjejer, det är ju helt sjukt att det är så! Men nu babblar jag, TACK än en gång till alla tjejer som fotat sina fina lår och TACK till dig egoina!

  Svara

 • Jeanette

  |

  Kan bara säga bravo!! Ytterst sällan jag kommenterar i bloggar what so ever men det här är verkligen värt att kommentera. Jag är 27 och hyfsat bekväm med mig själv, man tycker att jag helt borde ha växt ifrån alla sjuka ideal som finns men lite finns trots allt kvar, det går inte att komma undan. Och så kommer det här, jag kan inte sluta att le. Och om JAG behöver se det här och känna mig nöjd, vad gör då inte de lite yngre läsarna. Underbart intiativ och jag kan bara tacka. Du är en grym förebild, verkligen.

  Svara

 • Angelica

  |

  Underbart inlägg! älskar detta 😀

  Svara

 • anonym

  |

  Jag har jättestort komplex för mina bristningar, mest har jag på benen. Mår jättedåligt när jag tänker på det, vill nästan gråta…

  Svara

 • ida

  |

  Hurra!

  Svara

 • Frida

  |

  Fantastiskt initiativ! Det kom precis när jag behövde det. Du verkar vara en så oerhört fin människa!

  Svara

 • Veronika

  |

  Jag älskar detta! I din ära, och till din kamp, har jag skrivit mitt eget inlägg om mina lår som går ihop.

  Svara

 • Jessica

  |

  åh herre gud vilket bra inlägg!! tack 😀

  Svara

 • Isbjörn

  |

  Hej!
  Jag ville liksom bara stanna förbi ett slag och påpeka det faktum att du är stört himla bra. I förbifarten. don’t you ever forget that you are perfect <3 puss att det finns någon som tar upp alla problem och får en att känna sig älskad fastän man har lår som går ihop <3
  ha en kung dag! /isbjörn

  Svara

 • Andrea

  |

  GRYMT!!!!

  Svara

 • Fridaj

  |

  GILLA!!! Hoppas på en fortsättning, alla möjliga magar, rumpor, armar och tuttar! Hehe. Mera sånt, bra egoina! Du är den bästa och finaste bloggaren av dom alla! Puss påre!

  Svara

 • amo alfred^^

  |

  vilken härlig blogg 😀
  de e bra att det finns tjejer som e stolta över sina lår, det finns ingen anlednign till att skämmas över hur man är!
  alla e skapta på sitt sätt av en viss anledning, tycker de e bra att den här bloggen håller med
  rolig och skön design med, som gör att den ser intressant ut, skulle min blogg behöva
  grymt!

  Svara

 • Starlet

  |

  Jag är några år äldre än du. Jag kanske egentligen är för gammal för att läsa bloggar, men vem bryr sig?

  Jag hoppas du inser hur stort detta är! Det är helt jävla fantastiskt att du har tagit detta steg, vågat visa dig själv, skriva om detta tabubelagda ämne och få denna otroliga respons!! BRA BRA BRA!!

  Svara

 • Mella

  |

  Väldigt snygga ben, allihop! Och grymt inlägg av Egoina, bloggvärldens absolut bästa förebild enligt mig.
  En liten tanke, hade du inte kunnat göra en liknande grej fast med helkroppsbilder? Det hade varit kul!

  Svara

 • Emma

  |

  GRYMT säger jag bara!

  Svara

 • Kajsa

  |

  Hade varit kul om du en gång i månaden frågade om bilder på annat! 🙂
  Detta var riktigt bra! Man känner sig plötsligt bättre. Man får liksom tanken att ”Ja, mina lår är kanske inte så konstiga trottsallt. Detta var bara ett få bilder av alla lår som finns och ingen var den andra lik men lika fina iallafall”

  Kanske ingen idé.. Men hade varit kul att se rumpor, händer, armar, fötter, mage.. Mest fötter och händer då jag inte gillar mina alls.. Skulle vilja se om de fanns mer tjejer som hade fula händer, inte dedär pianofingrarna som är dövackra.
  Känner mig även som världens största med 41-42 i skor.. 🙁

  Svara

  • emma

   |

   Jag är femton och har exakt samma skostorlek som du, 41-42. Förut kände jag precis samma sak som du, men sedan sade någon till mig att ju större fötter du har, desto smalare ser benen ut. Vilket hjälpte då jag hade ett grymt komplex över mina lår. Hoppas det hjälpte lite 🙂
   Och allas lår var skitfina!

   Svara

 • Svorskan

  |

  Så underbart att du fick sån respons och så skönt att så många tjejer VILL vara med och påverka.

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Jennie

  |

  Heelt fantastiskt!!

  Svara

 • Netty♥

  |

  hon som står i bikini, AVUNDSJUK på hennes otroligt snygga kurvor! dela med dig? 🙂

  Svara

 • melina

  |

  så himla fint. fantastiskt. vilket projekt!!!!! du är grym!

  Svara

 • felicia.

  |

  verkligen tack för dig och tjejerna som skickade bilderna. Vi alla är olika och skönt att en bloggare tar upp de på riktigt.

  Svara

 • maja

  |

  fina tjejer

  Svara

 • julia

  |

  superduper att så många vågade. ni är bäst allihopa 🙂

  Svara

 • Camilla

  |

  fantastiskt, kör stenhårt 😀 blir så glad då jag läser en del kommentarer, detta borde uppmärksammas större!!

  Svara

 • Ett par helt vanliga ben - Ninjakossan

  |

  […] snubblade runt på nätet, och drattade rakt in på lcky’s blogg, som ledde mig vidare till Egoinas.se, där såg jag att Egoina har tagit ett liknande initiativ som förstås fick mig att tänka på […]

  Svara

 • Ninjakossan

  |

  Otroligt bra initiativ! Glöm inte att följa upp detta, jag tror att det kan hjälpa många tjejer på vägen till acceptans. Min blogg är inte stor, men jag skrev i alla fall om det hela och lade upp bild på mina helt vanliga lår, hoppas att fler ska våga och sprida ordet!

  Ett tips är också http://kroppsbild.wordpress.com/ som även den går ut på att visa olika sorters kroppar och hjälp människor att acceptera sig själva.

  Svara

 • sandra

  |

  Herregud vad glad jag blev när jag såg att MINA lår är med här, i Egoinas blogg!! Shit!
  Tack, fina, rara, snälla du, detta har höjt mitt självförtroende en aning!

  Svara

  • Pauline

   |

   Mina är också med, känns ganska overkligt 😛

   Svara

 • Malin

  |

  Du är så himla cool som gör det här! Och alla tjejer som ställer upp är också hur coola som helst 🙂 Tack, ni har nog räddat min och många andras sommar! Fler människor som er, och jorden hade varit en bättre plats att leva på!

  Svara

 • Alma

  |

  Bra initiativ! Verkligen. 🙂

  Mitt självförtroende är bra, men jag vet många som varit svåra att övertyga och peppa ang. detta. Det är en bra sak du startar upp här!

  Svara

 • sophia

  |

  SNYGGA FRISKA TJEJER, Hurraaaa!!!!

  Svara

 • viktoria

  |

  Hej! Har aldrig läst din blogg tidigare, och hamnade här av en slump. Och tro mig… nu blir jag kvar! Bläddrat tillbaka flera månader och jag gillar verkligen din humor – och som någon skrev att du inte glorifierar dig som andra bloggerskor.

  Lår-inlägget är grymt! Håller med tjejerna nedan, gör flera liknande med andra kroppsdelar! Jäklar vad peppad man blir på livet vad sådana inlägg. Nu ska jag ta mig en kaka till frukost 😀

  Svara

 • liss

  |

  Kan ju bara hålla med tidigare kommentarer, bästa initiativet på länge, tack! 🙂

  Svara

 • Camilla

  |

  fyfan vad jag önskade att mina lår gick ihop och var sådär underbart vackra! :((

  <3

  Svara

 • Elin

  |

  Tjejer! Ni är SÅ snygga precis som ni är! Låt aldrig någon ta det ifrån er!
  Kärlek och omtanke!

  Svara

 • Sara

  |

  Fantastiskt! Man blir ju sjukt glad när man ser sånt här, detta gjorde min måndagsmorgon!

  Svara

 • Joanna

  |

  Bra gjort Egoina!

  Svara

 • Paula

  |

  Så otroligt fina, allihopa (:

  Svara

 • Kristine

  |

  Vad jag älskar detta. Det är så skönt att se ”normala” lår och inte photoshopade lår.

  Svara

 • Jenny

  |

  De första benen var bäst. Exakt sånna ben vill jag ha. De ser starka ut 🙂

  Svara

 • sandra

  |

  fan vad härligt, brudar!

  Svara

 • Gabriella Poopuu

  |

  Du är bäst egoina!
  Jag är en utav många tjejer som skäms väldigt mycket över min kropp. Det har blivit bättre men inte helt hundra än.. Men känner verkligen att dina inlägg hjälpt till en hel del på vägen 🙂 Tusen Tack Egoina, du är en förebild, helt klart <3

  Svara

 • Anna

  |

  FAN vad vi är bäst tjejer! Alla är skitsnygga som de är!

  Svara

 • Tjejkraft

  |

  […] och alla andra tjejer som inte tror att de kan vara lyckliga utan luft mellan låren har över 300 tjejer med Egoina i ledningen tagit kort på sina vanliga fina lår, långa som korta, tjocka som normala […]

  Svara

 • KAN DEE DRAWiNGS

  |

  Jag måste vara den enda på hela jorden som önskar att mina lår kunde gå ihop 🙂

  Svara

 • Alexandra Viken-The one and only

  |

  Super kul att det finns så många som vågar visa sig. Tänkte själv bidra med mina lår, men det blev som bortglömmt när jag inte hade möjlighet att fixa det direkt. Men kanske skickar in ändå för att peppa andra att dom är vackra som dom är.

  Svara

 • unicorn.

  |

  Hej, ehe. Jag drömde typ om dig inatt, HAHA. Och din lillasyster, som du antaligen inte har. ehe. Har nog läst din blogg för mycket. ^_^

  Svara

 • Evelina

  |

  Härligt initiativ Egoina! Och va fina och modiga tjejer det finns!

  Svara

 • Sandra

  |

  Haha, älskar sista bilden med en smileis=) Ni (vi) är alla vackra, kram till oss=)

  Svara

 • Femte uppifrån

  |

  Hejsan allihopa!

  Inte trodde jag att mina lår skulle bli kändis för en dag!

  Jag sitter här och hoppar på datastolen, fick lust att springa ut till min sambo och skrika ”MINA LÅR ÄR MED PÅ BLOGGEN” 😀

  Men sedan kom jag på att det skulle vara lite konstigt ^^

  Jag har alltid varit päronformad (stor häck, smal midja, små bröst)

  Har fått höra fula kommentarer om mitt ”ladugårdsdörr till arsel”.

  Men detta har jag kommit över nu och älskar mig kropp. Helt sjukt egentligen att jag skickar in en bild och sedan beter mig som att jag har vunnit något pris när den blev vald.

  Min första tanke var ”fan, jag skulle haft mer blixt så bristningarna syndes”

  HUR SJUKT ÄR INTE DET 😀

  Hela den här iden fick mig att verkligen vilja visa upp mina nakna lår och sedan sitta och le framför datorn OCH VARA STOLT.

  Sjukt bra ide var det här, detta kommer jag le åt länge.

  ALLA LÅR ÄR VACKRA!

  // Päronet på bilden nr 5 uppifrån

  Svara

 • Karro

  |

  Gotta love it! Är sååå trött på retuscherade ”perfekta” kroppar i media. Alla är vi perfekta och snygga på vårt egna sätt! (och btw, mina lår går oxå ihop och är lite härligt gropiga på sidan – men jag är inte ledsnare för det)

  Svara

 • Hafen

  |

  Det är inte bara osäkra tonårstjejer som behöver det där inlägget.

  Det är även till synes starka och säkra småbarnsmorsor födda på 1970-talet, med hängbuk och saggigt bakparti, som behöver det.

  Tack Egoina och alla modiga tjejer!
  Tack som fan!

  🙂

  Svara

 • Line Uppström

  |

  Åh, du och alla tjejer som har skickat in bilder på sina ben är så bra!
  Tack för att du hjälper tjejer att få bättre självförtroende angående sig själva och sina kroppar, du är grym 🙂

  Svara

 • Fia

  |

  Hej,
  jag måste först börja med att tacka dig för att du för denna fråga och tar fram det absolut viktigaste för unga tjejer. TACK! Du är en sann vardagshjälte och bör hyllas på alla sätt och vis. Jag sitter på jobbet och är rörd in i själen för att du har tagit upp detta och belyser en så viktig fråga. Tack, Egoina för att du finns för unga tjejer idag. Önskar att någon som du fanns för mina tjejkompisar när vi växte upp. Sluta aldrig att briljera. Och absolut stort TACK till alla underbara vackra tjejer/flickor/kvinnor som valde att stå upp för samma underbara sak som du =) //Fia

  Svara

 • Cia

  |

  Du är bäst, Egoina.

  Svara

 • Malin

  |

  Det bästa är att alla lår ser helt olika ut. Det bevisar återigen att det inte finns någon mall som alla ska passa in i! Grymt.

  Svara

 • Vanilla

  |

  Jag ska inte låtsas att jag förstår hur det är att vara tjej och hela tiden ha alla dessa ideal i bakhuvudet, jag tycker bara det är sorgligt att sånt här ska behövas. Jag menar, att lår ser olika ut bör ju vara rätt uppenbart. Att unga kvinnor blir så pass hjärntvättade av… vad det nu är, att de helt glömmer bort detta faktum, det är sorgligt. Att du påminner dem Egoina, det är däremot hedervärt!

  Svara

 • Jennie

  |

  ALLA HADE SÅ FINA LÅR! 😀 <3

  Svara

 • Markus "LAKE" Berglund

  |

  Bra initiativ!

  Du känner till projektet kroppsbilder också va? Det är en blogg som drivs av journalisten Julia Skott.

  http://kroppsbild.wordpress.com/

  Där kan du titta på bilder av alla typer av människor! Målet är att ingen ska behöva skämmas för att man ser annorlunda ut!

  Svara

 • Sofia

  |

  I’m lovin’ it!

  Svara

 • Ronja

  |

  DU ÄR GRYM! Och dina läsare dessutom!

  Svara

 • Sabina

  |

  Bra Egoina, du är en förebild att se upp till! 😀 Alla tjejer är kanonfina!
  Bra jobbat 🙂

  Svara

 • Mika

  |

  wow… vet inte vad jag ska säga! DU är fantastisk, och alla som skickat bilder är fantastiska! Jag har haft grotesk komplex för mina lår i ett par år då jag dansar och har kompisar som är smala som pinnar… när man står där och byter om och de klagar över att de är feta. Inte najs. Alls. Men vilken fantastisk förebild du är! verkligen fantastisk! Jag är så lycklig över att det finns folk som du! Kämpa på!!

  Svara

 • Linnea

  |

  Åh vad härligt att se. Helt underbart vackra är de också, tjejerna.

  Svara

 • Hanna

  |

  TACK ! Det hjälpte mig verkligen att sluta tänka på mina lår, att jag är tjock osv (inte för att jag är speciellt tjock, elr vad vet jag ? )
  tacktack <3
  älskar dig och din blogg , mitt liv har blivit så mycket lättare nu !
  och tack till er tjejer som vågade 😀

  Svara

 • aagnes

  |

  du egoina och alla snygga lår där uppe, ni är bäst <3 tack

  Svara

 • Sara

  |

  Vilket jättebra initiativ Egoina! Du är verkligen en förebild 🙂 Keep up the good work!

  Svara

 • AK

  |

  Detta är helt underbart !!! =D

  Svara

 • M

  |

  Tjocka lår förebygger hjärt-och kärlsjukdomar läste jag nånstans. 🙂
  Fan vad tjusiga lår folk har! Och jag med! 😀

  Svara

 • ludvig

  |

  Killåren då??

  Svara

 • Korv.

  |

  Åh! Sitter här med en tår i ögat..
  Gud vilken förebild du är Egoina! Så jävla bäst! Äntligen någon bloggerska som inte tjatar om barnmatsdiet och sånt skit!
  Du är helt klart bäst!
  Och tjejernas lår var helt underbart fina 😀

  Svara

 • isabelle

  |

  du är helt otrolig! Blir så glad av människor som du, accepterar alla som de är! Tack för att du är du, och tack för att det finns människor som du!
  du är bäst!!

  Svara

 • Kikho

  |

  Underbart initiativ, Egoina! Sånt här behövs verkligen.

  /Mkt kärlek

  Svara

 • Legs

  |

  Egoina, kan du inte skapa en undersida eller dylikt och lägga upp alla bilder. Som en liten temasida, runt det här projektet som du ändå skapat.

  Svara

 • julia

  |

  alla tjejer har ju grymt snygga ben!

  Svara

 • Paula

  |

  Simply wonderful!…för att inte säga UNDERBART!

  Svara

 • Annica

  |

  Sjukt snygga lår på alla bilder! 😀

  Svara

 • Maria

  |

  Ni är så sjukt vackra tjejjer!

  Svara

 • Anna

  |

  Så fint!

  Svara

 • miranda

  |

  fan vad gööööött!

  Svara

 • Alicia

  |

  Tack för att du gjorde detta! Du äger! 🙂

  Svara

 • Johan

  |

  Kul att alla bloggar inte alltid handlar om att visa uppsamma typer av modellkroppar om och om igen – som man så ofta ser i mode/stil-sammanhang! Bra initiativ!

  Jag tror inte att jag är ensam kille om att tycka som jag gör: jag har ingen direkt idealkropp som jag letar efter.

  Det finns ett brett spann med kroppar som jag gillar, och den gemensamma nämnaren är att det ska vara en sund kropp. Jag gillar helt enkelt tjejer som är aktiva, pigga och orkar promenera, simma, åka skidor, cykla etc och lever hälsosamt.

  Är en tjej fin som person och är aktiv & sund, så spelar nog inte små bröst/stora bröst, breda höfter/smala höfter, lite extra underhudsfett eller så någon roll – det faller nog lätt inom ramarna för vad jag attraheras till.

  Jag skriver anonymt här, för att mitt syfte med att skriva här inte är något personligt – utan jag tror och hoppas att ett ärligt inlägg från en kille är något som kan vara trevligt att höra för tjejer av idag, som bombarderas av photoshopade förebilder i modemagasin m.m.

  /Johan, 30 år.

  Svara

  • Johan

   |

   Och som fotnot, såg precis inlägget som gjorde att du startade detta: jag förstår inte vad som är fel med lår som går ihop!? Feminint & fint!!!

   Svara

 • paula

  |

  Hej. Ärligt talat är jag medveten om att jag säkert kommer upprepa tidigare kommentarer men jag hinner inte läsa igenom alla nu (kanske tar mig tid å gör det en annan gång) och jag vill verkligen kommentera detta!

  Okej, jag har aldrig varit inne på den här bloggen förut, såg något om lår på bloglovin (bloglovin är mitt knark, följer alldeles för många bloggar) och klickade på inlägget. Jag vet inte precis hur det kommer sig att massa brudar skickat in bilder på sina lår till dig (ska kolla upp det om en halv minut) men JAG BLIR GLAD I HELA KROPPEN av det här inlägget. fytusan vad starkt det känns i magen! För det du skriver är så fruktansvärt sant! Lår är värsta ångestkällan jag kan komma på och det ska inte vara så liksom. blir bara så tydligt hur vackra tjejer/kvinnor är med de här bilderna och jag tackar så hemskt mycket för det här, alla som vågat och du som kom med idén, tack tack tack tack tack tack tack tack tack

  vackraste grejen.

  Svara

 • erika

  |

  Så jäkla vackra!

  Svara

 • menime

  |

  pratade precis med en kompis i telefon och sa att ”egoina e fan den bästa bloggaren ändå!”
  min vän höll med 🙂
  många andra bloggare, som t.ex kenza lägger upp bilder på sig själva hela tiden – bilder som är perfekta och som sänker ens självförtroende totalt… jag är fjorton år och faktiskt, tack vare dig, så är mitt självförtroende mycket bättre! många anledningar ligger bakom den förändringen men du och det du skriver inspirerar mycket…
  PEACE

  Svara

 • julia

  |

  blir asglad av detta!! kom nästan en liten glädjetår, okej inte nästan de gjorde de! så fint gjort av dig och alla och jag tror de hjälper många!

  Svara

 • Jackie

  |

  Fan, när jag växte upp (30 bast idag) brydde jag mig aldrig om smink, ännu mindre om vikt och ja, senaste mobilen fanns inte då.. Idag måste man ha string, mellanrum och fläckfri ansiktshy. Inte konstigt att ni mår dåligt när ni inte får njuta av att bara vara BARN! Jag blir så ledsen över att mina barn dessvärre kommer växa upp i denna värld, där utseendehetsen kryper ner i åldrarna. Tack Egoina för att du är normal!! Hurra för en riktig barndom med spring i benen, bus och en massa glass!!!

  Svara

 • Fotoemilia

  |

  Vilken förebild du är Egoina! Jäkligt bra initiativ 🙂

  Svara

 • Magdalena

  |

  Du får mig att se ljuset i den ytliga bloggvärlden!
  Det här är freakin’ wonderful asså, AWESOME!!!!! Alla ser olika ut, och som flera nämnt: tänk om detta visades i tidningarna, att alla ser olika ut och det är det som är det vackra!

  Svara

 • nummer 6 uppifrån

  |

  Kittlar lite i magen av att se mina ben upp på din blogg, känns bra att visa upp dem även om jag önskar att jag var mer vältränad, men det arbetar jag på och allt som allt är jag nöjd. 🙂 Superkul att se alla bilder!

  Svara

 • Linda Lampenius

  |

  Hej och tusen tack för att du lagt upp dessa bilder!
  Du är en sann förebild!

  Jag kämpade med ätstörningar i 23 år. Hoppas du och dina läsare har lust att läsa mer om hur man mår när man har ätstörningar på min blogg.

  Kram till dig, Linda

  Svara

 • J

  |

  Underbart! Skönt att det finns någon som ger en verklig bild av unga tjejer och visar att det ”normala” inte är dom retuscherade bilderna på fettsugna midjor och lår! <3

  Svara

 • Marie-Louise

  |

  Jätte bra initiativ, du lyfter många tjejers självförtroende genom att visa detta 🙂 Kram

  Svara

 • Corny

  |

  vad fina alla är 😀

  Svara

 • agnes

  |

  jag har aldrig tyckt om mina lår, och jag har verkligen haft dåligt självförttroende. Men nu känns det verkligen mycket bättre, tack!

  Svara

 • Emma

  |

  Åh vad kul att mina kom med 🙂

  Svara

  • Rope

   |

   You’ve got to be kidding me-it’s so trasnpartnely clear now!

   Svara

 • Emma

  |

  Vissa tolkar så fel ibland, Detta är ett ideal om att vara sig själv sund och att känna sig vacker trots det otroligt smala idealen som finns. Enligt mig är detta ett av dom bästa inläggen jag sett! Människor är olika och fungerar olika vissa är starka än andra, smalare, rundare. Idealet är ett spel för hjärnan!. Kolla in Beth Ditto som sjunger i the Gossip. Hon är stor men har en fantastisk röst och ett självförtroende som är beundrans värt. Anledningen till at hon ”moddelade” var för att visa att man kan kasta bort det där idealet om att se ut som en vandrande pinne.

  Tack Egoina!

  Svara

 • Molly

  |

  Tack så mycket för att du gör det här. Jag blev alldeles tårögd, sånt här betyder massor. <3

  Svara

 • Ella

  |

  Älskar att du inte bara lägger ut bilder på folk som har lite kraftigare lår utan också på folk som har smalare. Jag är smal som en pinne, och nej, jag är inte stolt över det. Men jag blev nog lite gladare av det här inlägget.
  AWESUME PROJEKT!!

  Svara

 • Jonna

  |

  Fan vad glad jag blir! Så jäkla vackra lår allihop.

  Svara

 • Isabelle

  |

  ÅÅhhhh va härligt!! Underbara olika lår liksom. Gotta love it!

  Svara

 • Ida Wallberg

  |

  Åh vad smart sagt, jag börjar känna mig starkare.. har alltid haft dåligt självförtroende och tyckt jag varit tjock men det är jag ju inte;o

  Svara

 • Årets största bloggposter – 2011

  |

  […] enorm och snart skickar massor av läsare in bilder på sina egna, vanliga, snygga jag. Som Egoina publicerar. Det är årets absolut vackraste uppslutning mot skeva […]

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv