Follow my blog with Bloglovin

Common sense is not so common

Ah. Jag vet. Fyndig rubrik. Inte alls stulen från Facebook. Neeejdå. Jag är dålig på rubriker och ville mest bara gå in här och säga hej. David har köpt inlines. Fajnali! Så vi har varit ute och åkt fredagen i ära och avrundade sedan kvällen hos mamma för lite Irish Coffe. Om ni undrade var jag hållt hus alltså. 

 

Snart får jag min nya telefon och jag har bestämt att det faktiskt inte blir en Iphone. Visar upp den när den kommer. Om det är någon som vill ha en Iphone 4 så har jag en kompis som ska sälja sin. Oöppnad förpackning och kvitto finns. 4500 kronor vill han ha. Maila mig om ni är intresserade!

 

Nu ska vi se Trassel. Ni då?  Vad gör ni? Är ni fulla och hemska by now? Står ni i kön till hamburgerstället och har surfat in er här i väntan på monstermenyn? Funderar ni på hur ni ska göra med kvart-i-tre-ragget? Eller väntar ni med det till imorgon?

 

Både och är okej för mig.

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (29)

 • Marre

  |

  trassel är så bra!!!

  Svara

 • Jakob

  |

  I am to in the drug that they wil lkill me… sorryy forgive me

  Svara

 • therese

  |

  jag sitter i skolan med ca 60 personer och game’are 🙂

  Svara

 • Sverker

  |

  Jag vilar faktiskt upp mig efter en tidig fest jag hade, av en väldigt speciell anledning. Gå in och kolla på min blogg och häpna!

  Svara

 • Ebba

  |

  Stekpanna is the shit!

  Svara

 • Emelie

  |

  Väntar till Valborgsmässoafton =)

  Svara

 • Carros Skönhet&Hälsa

  |

  Åh jag vill också ha inlines, åkte det alltid när jag var liten. saknar det!

  Svara

 • tasha

  |

  ååhh trasssel är så fin <3

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi! Tusen tack för jättetrevligt sällskap!

  Svara

 • amra halepovic

  |

  Jag är i såhääääääääär stort behov av en ajfån, du får gärna höra av dig till mig! (om den inte redan är såld vill säga..)

  Svara

 • Andi

  |

  Jaha, Sverige döpte den till trassel. Ja det funkar ju, fast den englska är nog bättre, Tangled Up. Va den bra?? Har u sett Gnomeo / Juliet ännu?

  Hälsningar från Dubai

  Svara

 • Audrey

  |

  haha trassel e skit kul! XP

  Svara

 • deuspateus

  |

  det är så skönt att du bjuder på dig själv;)<3<3<3 din blogg ligger bland mina favoriter!!:D

  Svara

 • Linas blogg

  |

  Vi har också funderat på att se den här hemma, va den värd att se?

  /Lina

  Svara

  • egoina

   |

   Ja! Den var skitbra!

   Svara

 • Rebbi-Bebbi-Boo

  |

  Åh, den filmen är sjukt bra 😀 En av mina favoriter faktiskt 😛

  Svara

 • Cajsa ♥

  |

  trassel är så himla bra 🙂

  Svara

 • CAROFLINA.SE

  |

  Steker på balkongen, ska duscha och bege mig på fest och grillning. Dejten kommer i morgon 🙂

  Svara

 • S

  |

  För guds skull titta då inte på filmen på svenska! No offence till Molly Sandén och Måns Zelmerlöv, (eller jo kanske lite) men dom drar ner filmen, Mandy Moore och Zachary Levi är sjukt mycket bättre. Se den på engelska Egoina! Älskar denna filmen 🙂

  Svara

 • josefin

  |

  Flower gleam and glow, let your power shine. Make the clock reverse, bring back waht once was mine. Heel what has been hurt, change the fates design. Save what has been lost, bring back what once was mine, what once was mine.

  Svara

 • JENNY HSU ♥

  |

  Jag älskar också trassel, hope you’ll like it =) Hmm kanske skulle man sätta sig o glo igen….wii

  Svara

 • Sofie

  |

  Hahaha egoina jag funderar faktiskt vad jag ska göra med kvart i tre raggat!!!!!!;) kör bara kör!

  Svara

 • Azarina

  |

  Trassel äger!
  Så sjukt bra! 😉
  Ni får gärna kolla in bloggen! 🙂

  Svara

 • Felicia

  |

  Sjukt! Jag och min pojkvän såg också Trassel på samma dag som er! (haha! vet inte varför det kändes viktigt att påpeka… den var bra i alla fall!)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv