Tycker ni också det?

Vårt lilla äventyr tog minsann lite längre än beräknat. David skulle hämta en baslåda som han köpt till bilen (av samma personer han köpte bilen av) mitt ute i ingenstans, så det är där jag har hängt. På landet.

 

Nu är jag i alla fall halvt döv då baslådan skulle provas och provas och provas på vägen hem. Vet inte om det bara är jag, men när jag lyssnar på hög bas känns det på något sätt som mega-hjärtslag och då blir jag lite rädd att mitt eget hjärta ska “haka på” och liksom börja dunka i otakt.

 

Hoppas ni håller med nu, annars känns det lite pinsamt att jag delade med mig av det där. 

0

Trackback from your site.

Comments (23)

 • Marre

  |

  haha håller inte med…..

  Reply

 • hon 18, han 44

  |

  Hahaha, sista meningen är klockren. Håller med dig till 100

  Reply

 • TIDSTJUVEN

  |

  Jag förstår precis! 😀 Fast på något vis gillar jag den där känslan av att hjärtat nästan börjar slå i otakt, samtidigt som det är lite läskigt.
  Dessvärre tog min storebror tillbaka baslådan som jag hade i min kära Volvo 740, så nu kan jag inte dunka mera. 🙁

  Reply

 • Signe

  |

  HAHA jag trodde att det bara var jag! Men då är jag inte onormal då. Om inte vi båda är det..

  Reply

 • Jonesy

  |

  Jag klarar inte för strark bas.. Det känns som att hjärtat följer basen och jag får ont i bröstet och huvudet.. Nej, det är inte coolt. tycker jag.

  Reply

 • Helena

  |

  Skäms inte! Det är helt sinnes hur folk kan “lyssna” på så hög bas. Min gamla granne lyssnade på musik en gång och jag som bodde snett mitt emot led av att hela hjärnan vibrerade. Vidrig känsla. Vad är tjusningen?

  Reply

 • Lovisa

  |

  Håller helt med, ibland tror jag till och med att hjärtat faktiskt ändrar takt. Då är det svårt att njuta fullt ut av en annars bra konsert till exempel. Men jag har inte förstått om det bara är inbillning eller ej.

  Reply

 • Alma

  |

  Min sambo är “baslådornas kung”.. Så jag förstår känslan. Värst är när jag lånar bilen och blir sittandes utan musik för jag inte HÖR vad dem sjunger för att basen är för hög.. Som hämnd lämnar jag stereon på så hög volym som möjligt utan att´paja ljudsystemet.. Så han får sig en uppfriskande musikupplevelse nästa gång han tar bilen. 😉

  Reply

 • Emma

  |

  Jag håller med!
  Värst är rockabilly-musik, kontrabasen får mitt hjärta att ploppa ut!

  Reply

 • BoelBitar

  |

  Hajja jobbigt om det vore så. Typ ha Sexy Bitch som hjärtrytm. Untz untz untz.

  Reply

 • Ida

  |

  Jag är likadan, haha! Speciellt om man står på dansgolvet och hade tänkt dansa, så skakar golvet och hela bröstkorgen. Obehagligt!

  Reply

 • Betty

  |

  men det e faktiskt sant, om man lyssnar på hög bas för länge kan hjärtat dunka med.. 😉

  Reply

 • LIN MELIKIE

  |

  jag ÄLSKAR stark bas. bästa som finns :3

  Reply

 • Sandora

  |

  Haha jag kan hålla med lite…det känns väldigt obehagligt!

  Reply

 • Sofie

  |

  Du har ju faktiskt rätt, en bas som är för stark kan påverka dina egna hjärtslag så att det börjar slå i otakt… So Watch out 😉

  Reply

 • lena

  |

  haha! Så jäkla bra. Jag håller med dig till viss del faktiskt! 😉

  Reply

 • Rebecka

  |

  Jag håller med! Och blir typ mobbad för det varje gång jag sitter i en bil, haha…Direkt någon börjar spela musik med hög bas blir jag typ helt galen och börjar skrika för jag tror jag ska dö. Typ. Nästan. Fast inte riktigt.

  Reply

 • Paulina

  |

  Hej! Det är faktiskt så att människor med svagt hjärta eller andra hjärtproblem ska hålla sig borta från allt för stark bas för att man faktiskt kan få ändrad hjärtrytm av det och på så vis dö. skitläskigt! Men de som råkar illa ut har ju oftast ett allvarligt fel eller är väldigt gamla 😉

  Reply

 • Andrea iB

  |

  Du är inte ensam!

  Mamma var med mig och några kompisar på en Petter-konsert för några år sen. Det var i en liten gymnastiksal och volymen och basen verkade vara anpassad till Storsjöyran (lutade man sig mot väggen så började man helt allvarligt att vibrera!).

  Mamma, som har hjärtproblem, var tvungen att ställa sig absolut längst bak i hallen eftersom hennes hjärta faktiskt bytte rytm när hon stog längst fram!
  [Du kan ignorera det faktum att min 45åriga mamma stod längst fram på en Petter-konsert och trängdes med massa ungdomar..]

  Reply

 • Gaymasen

  |

  Hahaha nej det vet jag inte. Men något min pappa gillar att påminna mig om var när han första gången skulle prova sin Harley Davidson varpå jag fick hjärtsnurr och la mig på marken. Jisses så högt det var. Trodde hela hjärtat skulle snörpas åt.

  Reply

 • Olivia

  |

  åå känslan på typ rix fm när hela bröstkorgen vibrerar och man känner boom boom boom i hla kroppen. nice!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv