Humor i sin enkelhet

Jag får ofta frågan om vilka av mina egna blogginlägg jag tycker har varit roligast. Jag tycker oftast inte att jag är speciellt rolig, men jag har haft mina ögonblick genom åren och det känns nästan omöjligt att välja.

 

Ibland upptäcker jag dock mig själv sitta och skratta åt någon av inläggen nedan. Inget komplicerat. Bara humor.

 

The yellow line

 

Tvättbjörnar

0

Trackback from your site.

Comments (20)

 • hon 18, han 44

  |

  Haha, jag skrattar ofta åt mig själv. Tycker jag är helfestlig

  Reply

 • Rosanna såklart!

  |

  kan erkänna att jag fnissade ganska ljudligt trots att jag är själv i rummet, då brukar jag annars fnissa inombords!

  Reply

 • Emma

  |

  jag har alltid vetat vem du varit, om man säger så men igår tog jag mig ann och började läsa din blogg
  och det var länge sedan jag skrattade så mycket åt småsaker.
  konversationerna mellan dig och din pojkvän är så jäklans klockrena:D kan inte sluta skratta!!! Har blivit helsåld på din blogg

  Reply

 • Robert

  |

  Höhöhö! De där Stockholmarna alltså… 😉

  Reply

 • Svorskan

  |

  Jag tror den spontana humorn när man läser är väldigt olika. God morgon, jenta mi! 😀

  Reply

 • tasha

  |

  haha jag gillade tvättbjörns inlägget mest 🙂 minns när du la upp båda! TROGEN LÄSARE! 😉

  Reply

 • Stockholm Syndromet

  |

  Skrattar ofta åt dina inlägg. Du är ju så fantastiskt rolig. Den med gula linjen har jag inte sett förut och den är helt underbar. Undrar bara om folk runtom dig undrade vad du höll på med?

  Reply

 • Sandra

  |

  Haha, tvättbjörnarna!

  Reply

 • Sonja

  |

  Jag tycker inte att min blogg är särskilt rolig, skrattar nog aldrig åt inlägg, kanske om dom är ett år gamla och jag glömt bort dom?

  Reply

 • frida

  |

  naj den där du analyserar Snövit är för jäkla rolig. Jag brukar googla det inlägget ibland när jag känner mig lite depp o så skrattar jag tills tårarna sprutar. Det är helt klart ditt bästa inlägg ever!

  Reply

 • Rebecca

  |

  Hahaha, så ser jag mig! Hela den resan var fucked up från början till slut 😛

  Reply

 • Jagtrormitthjärtablöder

  |

  Snälla snälla du kan du inte länka till ett inlägg som skrevs för säkert några år sedan om hur man böjer vissa ord. Kommer ej ihåg vilka ord det var, men det skulle uppskattas! Det är nog mitt favoritinlägg faktiskt, men kommer ej ihåg när det skrevs och hittar det ej! :))

  Reply

 • Amanda Forsberg

  |

  jag tycker att det roligaste är kommentarerna du får som antyder att du är dum i huvudet när du skriver nåt med ironi är så in-i-helvetes-jävla-ap-äckligt irriterande, dom kommentarerna är värre att få än “fan vad ful du är”-kommentarerna, utan tvekan. jag menar, din blogg består ju till mestadels av just den sortens humor, då kan man ju fråga sig vad dom här människorna som inte förstår skämten ser för mening med att läsa din blogg? JAG FATTAR INTEEEEE:

  “Det betyder att man inte ska passera linjen förän man ska ta sin väska kanske???????????????????”

  nu kanske inte just den där kommentaren var seriös, men du förstår nog vad jag menar. tack och hej.

  Reply

 • Amanda Forsberg

  |

  jag tycker att det roligaste är kommentarerna du får som antyder att du är dum i huvudet när du skriver nåt med ironi. dom är så in-i-helvetes-jävla-ap-äckligt irriterande. dom kommentarerna är värre att få än “fan vad ful du är”-kommentarerna, utan tvekan. jag menar, din blogg består ju till mestadels av just den sortens humor, då kan man ju fråga sig vad dom här människorna som inte förstår skämten ser för mening med att läsa din blogg? JAG FATTAR INTEEEEE:

  “Det betyder att man inte ska passera linjen förän man ska ta sin väska kanske???????????????????”

  nu kanske inte just den där kommentaren var seriös, men du förstår nog vad jag menar. tack och hej. *

  Reply

 • Ronja

  |

  Dina bästa bright moments måste vara när du skrev om den illaluktande bilgranen och hur den uppkom (dör av garv varje gång), när du beskriver Nadals utseende, rea på märkesskor “disel” och bilden på nazistklädställningen. Underbart, underbart.

  Reply

  • egoina

   |

   Haha! Ja, de är också bra. Du har hängt med länge ser jag 🙂

   Reply

 • elinor

  |

  önskar att jag var lika vitsig som duu 🙁

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv