Follow my blog with Bloglovin

Vinn presentkort

Jag ser att jag fått några frågor om Beconfidents tandblekning efter att jag börjar samarbeta med dem och numera har en liten banner på bloggen. Jag tycker att de är jättebra och tandblekningen fungerar absolut. Man måste dock ha tålamod och bleka flera gånger om man inte har väldigt missfärgade tänder.

 

Har ni lust att testa kan ni göra det nu då alla som köper ett valfritt startpaket tävlar om ett presentkort på H&M eller Nelly på 2000 kronor.

 

Ange ”Egoina” som rabattkod så får ni alltid 10 % rabatt och är automatiskt med och tävlar. HÄR hittar ni startpaketen.

 

Tävligen pågår fram till den 20 april. Lycka till!

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

 • louise

  |

  Jag jobbar inom tandvården o jag rekommendera bara att bleka hos tandläkaren för att inte skada tänderna, detta säger ja inte bara för att vi ska tjäna pengar utan för er skull.

  Svara

  • egoina

   |

   Beconfident levererar till kliniker, så det är samma produkter. Dessutom är deras produkter hårt testade och det är garanterat att det inte skadar tänderna.

   Svara

 • Transan

  |

  Tack för tipset, borde man kanske prova… =)

  Svara

  • egoina

   |

   Haha. Ska lätt söka!

   Svara

 • Lotta

  |

  Vad kul! 😀

  Svara

 • Hej på dej

  |

  Varför måste man skriva e-postadress? Och har du ändrat din min på bilden på dig där det stårläs det med en nypa salt och du har kungakrona?

  Svara

  • egoina

   |

   Vet inte. Men bättre det än en jobbig kod, eller hur? Jag har inte ändrat bilden??

   Svara

   • Hej på dej

    |

    Jaha ok. Kul att du har börjat svara nu också! Men skulle inte du få kungkronan som logga också?

    Svara

 • Elvira

  |

  Varför läser jag alltid Bacon-fident?

  Svara

 • Charlotte

  |

  Jag köpte mig ett startkit bara härom veckan och testade i måndags. Använde mig av den svagaste produkten eftersom jag har väldigt känsligt tandkött. Mycket riktigt så blev det inte sådan stor förändring, men det väntade jag mig inte. Jag testade en kortare period igår och tänderna blev mycket, mycket vitare. Däremot, blev mitt tandkött otroligt skadat. Det började svida och allt blod försvann vilket gjorde det helt vitt. Jag sköljde och masserade liv i det igen, men läskigt var det! Det beror förmodligen på mitt trasiga tandkött snarare än på produkten. Dessutom blekte jag med så kort mellanrum. Vet du om det finns några rekommendationer över hur länge man bör vänta med blekningarna? internet svek mig.

  Svara

  • egoina

   |

   Har för mig att de säger att man ska vänta en dag mellan varje gång 🙂

   Svara

 • Charlotte

  |

  oj, wall of text. ville bara säga att det var delvis din fina rabatt och rekommendation som fick mig att köpa produkten, som funkar jätte jättebra! (tandköttsäcklet var mitt fel. borde kanske göra något åt det. heh.)

  Svara

 • Curre

  |

  Tkr det är jättekul att du har börjat svara mycket nu! Men skulle inte du få kungakronan som logga?

  Svara

  • egoina

   |

   Jo, jag försökte. Men det gick inte?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv