Follow my blog with Bloglovin

Packa med stil

Jag hade inga tidningar hemma när jag skulle packa ner glas och prydnadssaker. Men sen kom jag på att jag ju hade tidningar med mina krönikor i. Jag var nämligen jätteambitiös och gick och hämtade varenda tidning första halvåret, men sedan tröttade jag.

 

Hur kaxig känns inte det då? Att packa ner saker i tidningar man själv är med i liksom. Det är inte illa.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Osse

  |

  Du har ett väl valt bloggnamn 😉 <3 och det var menat som något positivt ^^

  Svara

 • Alexandra

  |

  Hahaha klockrent bruden! 🙂

  Svara

 • Philippa K

  |

  alltså.. det är du som väljer din egna reklam på bloggen nu va? då måste jag fråga, varför valde du att lägga in en fet annons från loreal paris ”hitta din nya look” över headern? jag har ju en minipc och när jag går in på din blogg är den annonsen först det enda jag ser och det känns so not egoina stile.

  det var allt för mig, peace out, du är grym.

  Svara

 • Jakob

  |

  Lycka till!!!

  Svara

 • Marre

  |

  ganska hardcore..

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv