Follow my blog with Bloglovin

Home sweet home

Nu har jag äntligen skaffat Internet här hemma så att jag kan hänga med er lite. Tvn är också inkopplad och det är numera möjligt att åtminstone ta sig fram här bland alla flyttlådor och påsar. Skönt. Ska jag ge er en liten videoblogg imorgon så att ni får checka läget? Då säger vi så.

 

I övrigt mår jag inte så bra och lyckades dessutom stånga huvudet i kanten på en hylla tidigare, så nu har jag en mycket vacker bula. Sånt händer bara mig.

 

 

 Sista måltiden i gamla lägenheten när vi bara hade soffa och gardiner kvar. Dit ska jag inte igen.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

 • josse

  |

  ”Sån händer bara mig”, fast nä.. Min bästa vän ramlade och slog huvudet i golvet (hur lyckas man med det liksom?), och fick en bula så stor att hon inte vågade gå till skolan på nästan två veckor. Den var så ENORM att jag än idag kallar henne för ”Unicorn”.. 😛

  Svara

 • Jakob

  |

  Bra inlägg!! =)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv