Follow my blog with Bloglovin

Scary shit

Egoina: Jag har fyllehicka.

David: Jaha?

Egoina: Men skräm mig då!!!

David: Jag är gravid!

Egoina: ???

 

 

 

Nä. Inte alls full.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (27)

 • belle

  |

  intressant! för min best friend foooreevveeeer, haha, öäkk… hade iaf också fyllehicka idag! Ikväll/inatt. Har aldrig hört talas om det förr och nu slår det mot mig två gånger på en dag… det är fan för mycket.

  Gratttiiiizzz förretsen! Har jag ”glömt” säga. Du är inte den enda lata.

  Jag reserverar mig för eventiuella stavfel men jag är helt slut i kroppen efter en hel natts dansande oosv osvj. Och huvudet är trött med.

  Iaf… david och egoina(fst med ditt riktiga namn)… de namnen passar inte alls ihop faktiskt. Men ni passar ihop ändå, fast namnens krafter inte gör det. hihahoho. David har sjukt fin näsa. Du med. Fan ta er! Om du vill kan du skicka dem på postorder till mig. Villhadinnäsavägen.45, Lund.

  Vilka intressanta barn ni skulle få. Väldigt… speciella. Haha, nä, men serre, tror de skulle bli unika och jättefina (jaja, alla är unika men du fattar). Eftersom david är gravid nu ändå så tyckte jag det var passande att ta upp era framtida barn här. fast samtidigt… är det två sjukt snygga föräldrar finns det en chans till sjukt ful barn, sen typ två sjukt fula föräldrar ka ha värsta barnet från sex angels typ. Synd att livet inte var som i sims, så får man en skabbigt barn kan man bara döda det genom att typ drunkna i poolen, eller brinna upp, eller dö av svält. Hehe…. vet inte hur många barn jag dödade en gång när jag skulle adoptera… men serre, de såg fan ut som efterblivna grottmänniskor. Vad skulle jag göra?

  Fan vad jag diarréar ut ord här.

  Okej… eeeh, ha en suuuuper kväll! (vilket du säkert har eftersom du är drunko hehe). Och pusskalas osv, du har en go´mos bloggg.

  Ciao bella!

  Svara

  • Karin

   |

   haha, galen

   Svara

  • TIDSTJUVEN

   |

   Hahahaha. XD Den här kommentaren var typ såhääär rolig. 😀

   Svara

 • isa

  |

  Egoiiina! Jag ser mig som ett riktigt fan till dig och därför känner jag mig så dum som inte grattade dig igår! Så förlåt! (har ingen bra ursäkt heller för jag låg bakis hela dagen och bästa bakisboten brukar vara att läsa din blogg, men vi kan ju säga att jag var bakis för att jag hade firat dig. Bor i Karibien så tidsmässigt festade jag på din födelsedag^^) hoppas på no hard feelings och önskar dig en fortsatt trevlig helg. Bu är bäst 🙂

  Svara

 • Sandora

  |

  HAHAHA! Läskigt! 😀

  Svara

 • Svorskan

  |

  Du kunde ju bara ha klickat in dig på min blogg? (Sorry, men det var alldeles för frestande att rikta inlägget till dig). God morgon, jenta mi! Middag i dag?

  Svara

 • Sofia

  |

  Insåg precis att du tagit bort en del i presentationen till din blogg! Den delen med att du kanske inte heter Egoina, men att det börjar på Ego och rimmar på vagina..
  Varför?

  Snygg bild förresten!

  Svara

 • Tova

  |

  du har ändrat texten om dej på sidan;p
  när gjorde du det?:)

  Svara

 • tina

  |

  HAHAHAHAHAHHAHHAHAHA!!
  Vad söta ni e btw ;D

  Svara

 • Stockholm Syndromet

  |

  Haha, bevisar bara min teori om att man är som mest kreativ när man druckit.

  Svara

 • amanda ~ annasdotter

  |

  har du ändrat informationen i menyyn? Jag menar, vart försvann nagellack och kriser i världen? yeees, jag är uppmärksam 😉

  Svara

 • Jakob

  |

  Trevlig bild!!! =)

  Svara

 • Jennie

  |

  Wow, gratulerar!!!! 😀 hahah

  Svara

 • ellinor

  |

  haha, du tog bort det där om nagellack i ”profilen”… var det kanske för att du faktiskt skrev om nagellack en gång? 😉

  Svara

 • Jensen

  |

  HAHA! fyfan va skön x’D

  Svara

 • Luucy

  |

  hahahaha bra där 😛

  Svara

 • Gaymasen

  |

  Undra vem av er som hade värst fyllehicka? 😉

  Svara

 • Anna Katana

  |

  Haha hade varit riktigt chokerande om han hade varit det 😀

  Svara

 • lellliii

  |

  ta inte illa upp nu haha, men han ser lite efterbliven ut. Är det bara sån han blir på bilder? Var tvungen att fråga, sorry!

  Svara

  • egoina

   |

   Haha! Han hade druckit öl. Han är hur fin som helst. Finast faktiskt 😀

   Svara

 • Hanna

  |

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!

  Svara

 • Sanna

  |

  Ni är så söta tillsammans 🙂

  Svara

 • Mia

  |

  Hahahahaha bästa!!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv