Follow my blog with Bloglovin

Ikväll smäller det

Då har jag varit på dop idag och sett en präst stänka vatten på en bebis och prata om ”mörka krafter”. Dop är fan läskigt. Och där fick jag med ”dop” och ”fan” i samma mening. Antar att jag inte kommer till himlen after all. Jaja, om det nu ändå är så kan jag även passa på att berätta att prästens dialekt gjorde så att det lät som han sa ”kåt” varje gång han sa ”kort” och det ordet använde han konstigt nog väldigt ofta. 

 

Ikväll ska jag fira min födelsedag med dunder och brak. I kylen ligger två flaskor jordgubbsvin och en hel del cider och bara väntar på att bli uppdruckna.

 

Innan dess är det sjukt tråkigt dock. Tydligen måste man städa om man ska bjuda hem folk. JAJA.

 

 

 

Jag på min födelsedag förra året.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Ida

  |

  Hahaha åh jag älskar dig! Så jävla skön!

  Svara

 • claudia

  |

  städa inte alldeles för mycket du får endån göra det imorgon .Märkligt att man gör samma misstag varje gång man ska ha fest ..ha en trevlig kväll sj ska jag på 30 års balluns så det blir dricka även denna helgen ..klagar iofs inte..

  Svara

  • egoina

   |

   Bra poäng! Ha så kul ikväll 🙂

   Svara

 • Marika

  |

  Hoppas du har en grym kväll! Det måste man ha när man fyller år 😉

  Svara

 • Sandora

  |

  Haha präster är läskiga.. :)Ha så kul!

  Svara

 • Elinor

  |

  Haha! Hoppas att du får en riktigt rolig kväll nu och grattis i efterskott!! 😀

  Svara

 • Ella

  |

  Knivlisa var också på dop idag! Coolt, det var inte samma va, typ för roliga bloggare?

  Svara

 • tasha

  |

  ha det UNDERBART 😀

  Svara

 • Em

  |

  Hahaha han var inte hallänning va? Jag blir tokretad varje gång jag försöker säga att någon inte är lång :-/

  Svara

 • Linnea

  |

  Kära Egoina, alla ni skåningar är likadana! Ni kan inte säga R och det låter som kåt när vem som helst av er säger kort. Tro mig! Liksom kåååå(rrrr*försöker rulla ett R*t men istället blir det kåååt men något slags motorljud-R mellan ååå och t! 🙂

  PS. Det står att obligatoriska fält är märkt här i kommentarerna, MEN inget fält är märkt. Och att e-post skulle vara iskrivet får man reda på när man har skrivit en kommentar och skickat iväg UTAN e-post. Då säger den till! Så får man skriva om hela alltet. Nu får du min mail helt enkelt så det här kommer iväg. Puuunkt! DS.

  Svara

 • MikaTela

  |

  Av just dialekten att döma skulle jag tro att han är från sydvästra småland! 😉

  Svara

 • alice

  |

  det står ingenstans i bibeln att man inte får svära, så du klarar dig nog.

  eller ja, det är i allafall vad min konfirmations-präst hävdar. men jag vet inte riktigt om jag litar på henne, hon är läskig.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv