Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Bakning och jag har inte kemi

Nu tar jag mig an projektet att laga efterrätt till ikväll. Jag ska dessutom experimentera (fy, vad det ordet var svårt att stava) lite.

 

Matlagning är okej, men när det kommer till efterrätter, bakning och grejer brukar det sluta med någon form av psykisk kris för min del. Det är liksom inte kokkonst längre. Det är fucking kemi.

 

Jaja.

 

Hörs sen.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

  • Sofie

    |

    bara att följa receptet, så svårt är det inte 😉

    Svara

  • Joakim - STORBLOGGAREN

    |

    Bakning ÄR kemi. En kille som jag pluggade med förklarade hur allt möjligt påverkar hur resultatet blir. Rumstemperatur, tider osv. En hel vetenskap.

    Svara

  • frida Johnsson Östergren

    |

    Jag har hört att du äter det mesta så om ingen annan vill ha din efterrätt kan du ju alltid äta den själv..

    Svara

  • Linda

    |

    Experimentera.. Humm, vi får nog komma på något lite lättare ord när det är dags för efterrättsbakning.

    Du får göra den däringa Vita Chockladmoussen 😉

    Svara

  • matildaboking

    |

    Fin blogg! 🙂

    Svara

  • Sara

    |

    Lycka till då:)

    Svara

  • Likkan

    |

    Pannacotta borde du prova! Det är asgott. Och din mamma kan göra med sötningsmedel och vaniljpulver istället för strösocker och vaniljsocker 😛

    alla efterätter finns ju recept på på internet, så det är ju bara att googla så slipper du experimentera 😛

    Svara

  • Harriet

    |

    lycka till ;D om det inte går bra kan man alltid köpa något o låtsas att man bakat det själv 😉

    Svara

  • sanna

    |

    haha jag och du skulle gjort mat och de tillsammans , eftersom jag knappt kan koka makaroner men är grym på att baka 😉

    Svara

  • Everlasting

    |

    Usch ja! Särskilt i landet där jag befinner mig för tillfället; försök baka t ex lussebullar med torrjäst och mikrovågs-/grillugn. Mitt bak resulterade i så mycket hårslitande att jag inte vågade försöka igen av rädsla att bli skallig…

    Svara

  • jossehoffman99

    |

    gillAAR DIN BLOGG:)

    Svara

  • Lotta

    |

    Va kul! 😀

    Svara

  • Anna

    |

    Vad blir det då? Jag har en del lättare recept på bloggen om du inte vill krångla till det allt för mycket.

    Svara

  • Emma

    |

    Du har samma symptom som min syster. Hon är GRYM på mat, men hon klarar inte ens att göra en kladdkaka. Eller sockerkaka.

    Svara

  • Sandra

    |

    gillar att baka men avskyr kemi :S

    Svara

  • ELIN

    |

    Du .. vet du om att det finns hallon , choklad mousse med mera att bara blanda med mjölk och sen lägga till grädde och choklad eller annat gott. så vips så har du en efterrätt !!

    Svara

  • Skinkpuss

    |

    Om du inte förlitar dig på dina bakkunskaper så finns det ett exklusivt alternativ i frysdisken. Frödinge kladdkaka. Tilllagning; öppna förpakningen.

    Svara

  • Stockholm Syndromet

    |

    Om du bara ser till att allt har ungefär samma temperatur och följer receptet till punkt och pricka så ska det nog gå bra.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv