Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

På bio

20101024358

Vi är på bio. Nacho cheddarkryddan var slut. Så jäkla ovärt. Förresten står det på baksidan att man bara ska ha i en fjärdedels tesked. Hahahaha vill jag säga till det. Det är nog samma personer som tycker att det räcker med tre skedar oboy.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (27)

  • santiagomunez

    |

    Man skall inte ha nån extra krydda på popcorn!lär ni skåningar er aldrig.salt räcker 🙂 på chips skall man nachokrydda dock.vilken film ser ni då.lär du inte svara på ändå men tanken var god 🙂

    Svara

  • santiagomunez

    |

    Själv kollade jag på SALT förut haha 😉 men joolie. Actionkomedi

    Svara

  • Isabella ♥

    |

    jag har aldrig provat att krydda mina popcorn, måste testa nästa gång 🙂

    Svara

  • storbloggaren

    |

    Popcorn (Cockporn) är skitäckligt så jag skulle behöva dränka dem i sånt för att kunna äta dem. Haha! 🙂

    Svara

  • Uppenbart

    |

    Svar till santiagomunez:
    Nej för du är en STALKER. Man svarar inte creepy dudes

    Svara

  • hanna

    |

    åh jag får aldrig ha sån krydda för min kille (vi delar alltid popcorn)… suck… nästa gång ska jag köpa egen popcorn… och ja 5 skedar Oboy ska det vara:D

    Svara

  • eee

    |

    men… varför säljer dom då kryddan i så stora förpackningar om man skall ha i så lite? skall man släpa med sin krydda nästa gång också? och kanske ha den på sina popcorn hemma? neej, man öser i maassaaaaaa

    Svara

  • ellie

    |

    Det ska bara vara tre skedar oboy :p Och det enda som ska vara på popcornen är salt 😛

    Svara

  • santiagomunez

    |

    Svar till Uppenbart:
    är man en stalker för man skriver på nåns blogg? now you really hurt my feelings.

    tycker att man skall få kunna skriva här utan o bli kallad det.

    Svara

  • Svorskan

    |

    God morgon, jenta mi! 😀

    Svara

  • Linnea

    |

    Hahah, det tror jag med!!

    Svara

  • rebecka

    |

    Biopopcorn ska vara som dom är, dom behöver ju ingen extra krydda. 😉

    Svara

  • Anna

    |

    Haha sån där krydda har jag aldrig provat 😀

    Svara

  • Paris

    |

    Hahaha! Det där har jag alltid undrat över. Jag hatar folk som tar för lite oboy, det blir ju bara äckligt då 🙂

    Svara

  • sofieliden

    |

    Åh jag älskar de där kryddorna 😀 😀

    Svara

  • Erika

    |

    Om man bara tar tre skedar oby smakar det ju fortfarande mjölk?! Det e ju som att köpa oboyen med fibrer, vad e meningen med det liksom?

    Svara

  • dsshs

    |

    Svar till Uppenbart:
    amen to that!

    Svara

  • Fanny

    |

    Det måste vara minst 5 skedar oboy. Inte lönt annars.

    Svara

  • Gaymasen

    |

    Haha! Eller hur. Man dränker ju mjölken i Oboy-pulver, skitblaskigt och äckligt annars.

    Jag har inte vågat testa de där… läskiga popcornssmakerna. Ääälskar ju de gula biopopcornen och vill inte förstöra det hela med typ ”kanel”? Haha. Men kanske värt att prova då. Nej. Eller? Nej. Eller?

    Svara

  • Nelly

    |

    Klart att man ska ha krydda på popcorn! Annars smakar det ju inget!
    Tänk dig? Jag känner några som anser att det räcker med en sked Oboy! EN sked!!

    Svara

  • lisa

    |

    Ååååh nej vilken idiot som har skrivit det. I oboy har jag typ tre skedar men den där lilla burken måste man ju använda minst halva av för att det ska vara lönt!

    Svara

  • Angelica

    |

    Svar till santiagomunez:
    Fast du kommenterar först nästan jämt.. och lite creepy är det allt..

    Svara

  • Miranda

    |

    Eller hur! jag har alltid 6-8 skedar oboy ! 😉

    Svara

  • Hejhej

    |

    Svar till santiagomunez:
    Jag man är en stalker om man kommenterar varje jävla inlägg som hon gör!

    Svara

  • sara

    |

    Svar till lisa:
    ja det smakar ju inget annars, jag tog en hel burk på mina och det enda som hände var att det bliev som att äta mjöl 😮

    Svara

  • Malin

    |

    haha älskar din humor!

    Svara

  • Nicki

    |

    En jag känner har bara i 1 tesked oboy! Hallå, vad är grejen då liksom?

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv