Follow my blog with Bloglovin

Jag har lojala läsare

Jag ska bemöta kritiken jag fått tänkte jag. Har läst lite överallt att galan tydligen var uppgjord och att vinnarna var fejkade. Jag är inte så säker på det. Jag vet att jag har sjukt lojala läsare och jag vet att de har röstat ihjäl sig på mig. De lyckades få mig nominerad till ”årets blogg” även förra året och då var min blogg inte ens hälften så stor.

 

 Hade Kenza uppmanat sina läsare till att rösta hade hon tagit hem det, det vet jag. Men jag vann ärligt och rättvist. Det syns på kommentarer och även på en liten omröstning (som jag hittade på gossips.se).

 

Men jag skiter helt ärligt i priset. Eller titeln för den delen. Att NI gillar mig så mycket att ni lyckades rösta fram mig till vinnare (då jag låg i underläge statistiksmässigt), det betyder allt!

 

Tack igen för alla röster! Ni är bäst!

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (98)

 • Sara SB-stylist

  |

  Hej grymt snygg blogg har du! Kika även in i min om du vill snygging!

  MIN NYA STYLINGBLOGG!

  Miss Bill – jag var med på Sean Banans nya musikvideo!

  MYCKET STYLING&TÄVLINGAR OCH GRATIS MAKEUP OCH STYLAS VACKER!
  Mycket sexigt, naket, kändis och rosa!

  MISSBILL.SE

  Ansök till ”Stylas vacker” på min blogg!

  http://www.missbill.se
  http://www.missbill.se
  http://www.missbill.se

  / Miss Bill

  Svara

 • Hanna

  |

  Du var så värd priset!

  Svara

 • Sandra

  |

  gött att höra att du inte bryr dig, bara såna som blev bisvikna att dem själva inte vann eller den dem röstade på vann:P

  Svara

 • elli

  |

  lojala är vad vi är!

  Svara

 • linna

  |

  det är bara massa avundsjuka som ligger bakom det. du är BÄST fö du är dig själv o folk har tröttnat på att bara se kläder o photoshoppade bilder. ja Kenza är jätte vacker men egentligen? vad gör HENNES blogg bra? jag ler av din blogg o jag tyckervi lär känna dig. o du är värd prisre tså mkt mer än nån annan. därför vann du. för att vi läsare vet det 🙂

  Svara

 • emil wallentin

  |

  Älskar din blogg, och röstade några ggr 😀

  Svara

 • JENNY

  |

  DU ÄR BÄST!

  Svara

 • anna

  |

  Du är verkligen värd det. Dina ord får mig att le och skratta varje dag! du äger

  Svara

 • Agnes

  |

  Vad gullig du är! 😀

  Jag tror faktiskt inte heller att det var fejk den här gången 😉

  Svara

 • Patrik

  |

  Vi röstade ju bara för att du är bäst helt enkelt. Om man är bäst går det inte att göra annat än vinna.

  Svara

 • Hanna

  |

  Klart det inte var fejk! Jag röstade ju tills jag nästan fick kramp i fingrarna ;D

  Svara

 • johanna

  |

  du är så jävla värd vinsten 🙂

  Svara

 • Mathilda

  |

  vi är definitivt lojala. jag har röstat minst fyra miljoner gånger. och det är inte lite det!

  Svara

 • delanie

  |

  Skit i vad alla säger om att det är fusk hit & dit.

  Sen ser man att många av ”storbloggarna” är RIKTIGA jävla dålig förlorare?

  Den som säger något annat kan ju bara ta ur tummen i röven rent ut sagt.

  Grattis iallfall.

  Svara

 • Emma - om man mognar ruttnar m

  |

  😀 Men en sån skön blogg så är ju det inte speciellt konstigt 😉 Men fan vilken känsla ändå 😀 slå i underläge och vinna liksom ^^

  Svara

 • Jossan - kristens.blogg.se

  |

  Jag röstade inte för att vara snäll (haha), utan för att jag tycker att du verkligen har årets bästa blogg. 🙂

  Svara

 • bobbijelic

  |

  Röstade på dig en massa gånger! Du förtjänade titeln!:) kramar!

  Svara

 • moimoi

  |

  jag tror inte att det var upgjort , jag läser alla dom där andra bloggarna som också var nominerade i samma kategori , jag gillar dom också , men ändå röstade jag på dig ,eftersom jag verkligen ville att du skulle vinna för nån anledning :Pså har nog fler tänkt 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  Du är är verkligen värd priset!
  Du är verkligen en störtskön tjej, läser din blogg dagligen och garvar alltid lika mycket! Önskar att jag hade samma sköna stil & humor som du. Har läst din blogg ett tag & älskar den!
  Keep up the good work! 😀

  Svara

 • amanda

  |

  DU ÄR BÄST!!!

  Svara

 • matilda

  |

  Bästa jävla Egoina, det finns ingen bloggare som förtjänar det här lika väl som du gör. Helt rätt bloggare som vann årets blogg, jag tror att de som kallar det uppgjort bara är lite avundsjuka. Grattis i massor!

  Svara

 • tove

  |

  Jag röstade jävlar i de, hahah! Ungefär som när Kent, Muse eller Johnossi är nominerade till något ;).

  Svara

 • storbloggaren

  |

  Det är så jävla tröttsamt att läsa om att det skulle vara uppgjort. Missunnsamma och bittra förlorare är vad de är! Buu! 🙂

  Svara

 • Lotta

  |

  Att folk påstår att galan skulle vara riggad får du ta som en komplimang. Folk är avundsjuka!

  Svara

 • Diana

  |

  Jag försökte kommentera i en skvallerbogg där de skrev att några, dåliga förlorare, hade gjort inlägg om att din vinst inte var ärlig. Tyvärr godkände de inte mitt verifieringsord trots en massa försök så jag gav upp.
  Men kommentaren var nästan identisk med vad du skriver här. Du har kanske (har ingen aning) inte lika många läsare som de andra men vi som är här är jäkligt lojala!

  Svara

 • Annika

  |

  Jag har röstat massor av gånger på dig. Du är den som bäst förtjänat det helt enkelt. Det är alltid någon som förlorar och deras röster brukar vara väldigt höga. Men det finns en vinnare och det är du! 🙂

  Svara

 • Emelie

  |

  Jag tycker du förtjänar att vinna, helt klart! Jag röstade på dig flera gånger.

  Det vore tråkigt om alla ”storbloggare” vann hela tiden, varför ska det vara så?

  Svara

 • Anna

  |

  DU ÄR BÄST!

  Svara

 • Ida S

  |

  Herregud, för mig är du en självklar vinnare!! Keep up!

  Svara

 • Sara

  |

  Så jäkla sant 🙂

  Svara

 • sally

  |

  Du är superbra Egoina! Du vann för att alla som läser din blogg gillar dig! Vilket är mer om vad man kan säga om övriga bloggare…

  Svara

 • em

  |

  Du äger Egoina, glöm inte det 😀

  Svara

 • jennifergreen

  |

  DU är bäst!!! Och så jävla värd det, grattis igen!!

  Svara

 • rebecca

  |

  Tror absolut inte att något var fejkat, vet att du har trogna läsare! 🙂

  Svara

 • Camilla

  |

  För mig är det inte så konstigt att du vann med tanke på att dina läsare faktiskt tycker om dig och det du skriver, till skillnad från alla andra fjortisbloggare. Det spelar ju ingen roll att man råkar har många läsare, läsare som nu bara läser bloggen bara för att de provocerar.

  Du förtjänar verkligen priset och själva beviset om att man kan ta sig till toppen utan några fula och onödiga knep.

  Svara

 • Rebecca

  |

  GRATTTIIsssssss, men du är SÅÅÅ värd det! 😀 Du er beest egoina 🙂 älskar din personlighet o du är supervacker! 🙂

  Svara

 • Sharå

  |

  STOOOOORT grattis!! 😉 Du förtjänade det! 😀

  Svara

 • nathalie

  |

  Helt rätt person som vann! 🙂

  Svara

 • anton

  |

  Tacka dig själv istället för en sån jäkla bra blogg! =D

  Svara

 • Tess

  |

  Grattis grattis i efterskott! 🙂
  Bara skit i kritiken, idioter med för mycket tid!

  Svara

 • JENNIE

  |

  Jag rösta 28 gånger och om alla dina trogna läsare gjorde det så är det ju självklart att du vann! Det förtjänar du 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Tack! Vi ÄR bäst. ;D

  Svara

 • Nattis 2.0

  |

  KLart vi har röstat som galningar och vi har uppmanat andra att göra samma sak!

  STor besvikelse från början att du inte ens var nominerad, DET däremot kan man kritisera!

  Svara

 • eemelie

  |

  jag röstade jättemycket / tvingade alla med en dator att rösta, tycker helt klart att du är värd det! Grattis!

  Svara

 • Ebba

  |

  Bra att du tar det så Egoina! har stört mig hela dagen verkligen på folk som gnäller över att det inte skulle gå att du vann, för att du inte har lika många läsare som kenza. för det första så bojkotta kenza bloggawards, varför då rösta på henne? och jag läser din blogg, jag läser kenzas blogg och även paows ibland, men jag valde att rösta 50 gånger på dig. med andra ord bara för att man läser kenzas blogg betyder inte det att hon är favoriten.. och ja, du har lojala bloggläsare som har kämpat tillsammans för att rätt bloggare skulle vinna.
  Du är så värd det, årets blogg! jag blev skit glad igår när jag såg att du vunnit!

  Svara

 • anna julia

  |

  Du förtjänar priset riktigt jävla mycket! Skrev nyss ett arbete i skolan om dig, och varför din blogg är så mycket bättre än andra. Du är supergrym Regina!

  Svara

 • z a n n y h ♥

  |

  Du var värd priset! du är en så pass äkta människa och ingen fejkad fjortis som dom flesta är!

  Svara

 • linn

  |

  Börja grina dååå! Jag röstade två gånger. Ville inte ta åt mig hela äran när du vann liksom. HE HE HE

  Svara

 • Bella

  |

  Dem som säger att det var fusk är bara dåliga förlorare 🙂 bara för dem har flest läsare betyder det inte att dem förtjänar att vinna. Jag röstade på dig, fastän jag läser storbloggarna också, för jag tyckte DU förtjänade att vinna, inte någon av dem.

  Svara

 • Lina

  |

  Du är SÅÅÅ värd priset. Det finns inget som kan få mig så glad som att läsa din blogg en tråkig dag. Jag röstade seriöst hundra gånger på dig haha. Egoina for president!

  Svara

 • sakermanser

  |

  du är bäst! och därför vann du!

  Svara

 • eee

  |

  hej egoina! hoppas inte du tar illa upp av det jag skall fråga nu, för jag älskar din blogg, tycker det var skitkul att du vann, och röstade på dig ett antal gånger! dock måste jag fråga; vilken röstning på gossips.se går du efter egentligen? för jag kikade, och kenza leder i båda dom röstningarna om vem man tror/ vill skall vinna…

  Svara

 • Charlotta

  |

  Men åååh palla att folk ska gnälla!!

  Jag är så glad att du vann. Jag är så stolt över att du representerar Skåne och att du har en icke-modeblogg!
  Så himla kul att en tjej som är rolig framför snygg får vinna. (Du är ju assnygg också men det är mer som en bonus liksom) hehehe

  Svara

 • Iggue

  |

  DU är bäst!

  Svara

 • Hanna Wedén

  |

  Du vann rättvist och ärligt! Alla ”storbloggare” som är sura för att deras läsare inte är lojala utan bara läser deras bloggar för dom är så patetiska. Jag röstade minst 5 gånger om dagen på dig, du är verkligen värd det här priset!!

  Svara

 • leendesekunder

  |

  du var verkligen värd årets blogg. jag röstade massor på dig och jag blev så himla glad när jag såg inlägget om att du hade vunnit! grattis, du är verkligen grym tjejen!

  Svara

 • nathalie

  |

  det spelar ingen roll vad det är för tävling eller vem som vinner, det finns alltid dem som säger efteråt att någon har fuskat eller att det var uppgjort. så töntigt.

  du är grym, och jag blev superglad att du vann! (alltså, på riktigt, det liksom spratt till i benen och så var jag tvungen att ropa till syster och berätta den glada nyheten.)

  Svara

 • felicia

  |

  jag röstade på dig kanske 1000000 gånger, så det är klart att det inte var fusk. de är bara avundsjuka.

  Svara

 • alexandrasv

  |

  GO Egoina GO!!

  Svara

 • Johanna

  |

  du är så jävla värd det här! jag blev överlycklig när jag såg att du hade vunnit 😀 du är bäst Egoina!

  Svara

 • Jj

  |

  nej DU är bäst Egoina!! därför du vann och därför dina läsare älskar dig och din blogg!!!

  Svara

 • alexandrasv

  |

  Svar till delanie:
  Bra sagt, kunde inte ha uttryckt det bättre själv! 🙂

  Svara

 • Erica

  |

  Hej Egoina, du var verkligen värd priset. Du är så jävla grym och har en helt annan stil än de andra bloggerskorna. Jag satt själv och röstade på dig hur mycket som helst, så jag är glad att det gav resultat! Va stolt, för du förtjänar det så jävla hårt!! Kram!

  Svara

 • Karro

  |

  Du vann eftersom att alla som läser din blogg älskar den, du är för skön för att ha haters 😉

  Svara

 • Elin - en hästblogg med en ot

  |

  Du är bäst!

  Svara

 • Hanna

  |

  jag röstade fyra gånger 🙂

  Svara

 • Linnéa

  |

  Ju novv vi lööv ju Egoina !:)

  Svara

 • Matilda

  |

  Det finns nog en anledning till att vi röstar på dig så mycket, och den anledningen är att det är du som är BÄST!!!

  Svara

 • jossi

  |

  alltså F you egooooina, jag ville lätt ha din plats under prisutdelningen igår på blog awards. Jag ville också sitta och krama Andreas wijk. Gav dig det evil eye 🙁

  Svara

 • TOVE GUSTAFSSON

  |

  DU ÄR BÄST! =)

  Svara

 • hejsandraj

  |

  nää du är bäst.

  Svara

 • Emelie

  |

  Du förkännade verkligen den titeln!
  Din blogg är fantastisk!
  Dina läsare, inklusive jag, kommer alltid att se upp till dig… Och få ett gott skratt i varje inlägg du gör. 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  Nej du är bäst!

  Svara

 • Anna *

  |

  Det är ju du som är bäst! Du var verkligen värd priset för årets blogg. Du vågar bjuda på dig själv och skippar alla dessa bloggbråk och allt sånt skit o mög som de andra storbloggarna håller på med.
  Egoina is the shit! =)

  Svara

 • madde

  |

  Störst blogg är inte alltid lika med mest omtyckta.. Du är kanske en av sveriges mest omtyckta just nu=)
  Underbara tjej!

  Svara

 • viktoria

  |

  Du är så jävla värd priset! Röstade säkert 20 gånger, så det var ju dock inget fifflande med rösterna. Jävla trams.
  Såg förresten ditt ex igår. Jimmyboy. Han var i Trelleborg. Fint ska det va;)

  Svara

 • Natalie

  |

  Men asså du pratar som om du vann endast för att du har lojala läsare och att du inte skulle skrivit ett inlägg där du uppmanat oss att rösta på dig. Vilket du visst har gjort..

  Svara

 • josefine

  |

  du vann för du är dig själv och vi älskar det!

  Svara

 • olivia

  |

  Jag tror att anledningen till att du vann och har så många lojala läsare är för att du skriver vardagen precis som den är, du försöker inte provocera eller försöka få din vardag att framstå som mer glamorös än den faktiskt är. Jag tror att många kan relatera till sakerna du skriver dagligen, för du är inte uppe på din skyhöga häst som de andra ”storbloggarna” faktiskt är, även om inte alla av dem har magen att erkänna det. Jag i varje fall är sjukt trött på att läsa ’kändisbloggarna’ för det är samma skit varje dag, du beskriver livet som det är, och man sitter själv och skrattar och tänker ”shit, det där händer alltid mig” eller ”det där har jag alltid undrat över”. Ville bara säga, fortsätt köra dig grej, vad paow och resten än tycker. Du är en sjukt härlig tjej! Kram på dig

  Svara

 • Sam

  |

  Det är bara dom där fjortisbloggarna som säger att det hela var uppgjort, haha avundsjuka är vad dom är eftersom dom var inte ens nominerade. Dom kan inte inse att man blir trött på dom o deras drama

  Svara

 • kjld

  |

  Jag röstade på dig flera gånger för att din blogg helt enkelt är bäst. Är så trött på alla fjortisbloggare och modebloggare och alla som ska härma dessa… Du är bara skitkul och dig själv och det är så kul att läsa din blogg!
  Folk som säger att allt är uppgjort är bara bittra och avundsjuka.

  You go girl!! 😀

  Svara

 • ayatd

  |

  go egoina!

  Svara

 • viktoria

  |

  Jag vet att du vann utan någon uppgörelse, jag röstade minst 10 gånger.
  Du förtjänar det och inte kenza eller någon annan, för du kan bjuda på dig själv
  som ingen annan i bloggen. Jag bryr mig inte vad andra har shoppat eller så, jag tycker
  det är roligt att läsa en blogg som får en att le och kunna se det roliga i allt.

  Svara

 • ...

  |

  de e för att du e så sjuuukt rolig…asså de e inte som alla andra bloggar, sån torr svennehumor (eller ingen alls)…kör håårrt!

  Svara

 • Maya

  |

  Och vadför skulle man ha gjort upp en sådan tävling???
  Verkar va någonra som är avundsjuka och sprider illvilliga lögner!
  Stort Grattis till dig!
  Kram Maya

  Svara

 • Hannah

  |

  Jag har läst din blogg under kortare tid än Kenzas, de andra bloggarna har jag inte läst alls, men bara för det betyder det ju inte att Kenza fick min röst. Du underhåller, bjuder verkligen på dig själv och nu förtiden är jag inne på din blogg mer än någon annans, så självklart röstade jag på dig!

  Svara

 • Frida H

  |

  Jag tycker det är hemskt taskigt att de stora bloggarna hackar på de mindre bloggarna eller de som INTE syns i tidningarna varje gång. De har inte mindre viktigare budskap eller roliga upptåg att visa. Det kanske visar på att folk söker inte efter provoceringar längre utan något mer djupare än vad någon har på sig idag.
  Klart skvaller kommer alltid vara intressant men det betyder inte att de kommer vinna varenda tävling pga detta!

  Jag tror de är lite rädda för att folk tar deras plats nu. Vissa bloggar ju endast för kändisskapet och pengarna de kan få, nu skakas deras tillvaro till lite. Bara bra!

  Du vann, du förtjänade och FUCK THE REST!

  Kram

  Svara

 • matilda

  |

  inte konstigt att du vann, dina läsare verkar väldigt trogna och fast i din blogg, förmodligen röstade varenda en av dom minst 20 gånger på dig. visste inte ens att man fick rösta fler gånger än en, det suger ju! då blir det ju inte rättvist resultat alls. knäppt detdär..

  Svara

 • matilda

  |

  Svar till eee:
  ja, egoina har några tjejer som röstar tusen gånger på henne. har läst kommentarerna och alla skriver ”jag röstade 100000 gånger på dig” men eftersom man bara kan rösta en gång på gossips så ser man hur det riktiga resultatet skulle se ut, dvs om inte den konstiga regeln ”rösta hur många gånger som helst” fanns.

  Svara

 • LINDAVIOLA!

  |

  Skit i alla dåliga förlorare! Du förtjänade det!

  Svara

 • Malin

  |

  storbloggarna lider av storhetsvansinne, så när en mindre blogg vinner över dem så får de panik och börjar gråta. dom förstår nog inte riktigt att det faktiskt finns andra bloggar än deras fjortisbloggar, så dom är nog bara rädda och förvirrade. bry dig inte om dom 🙂

  Svara

 • Nelly Moen

  |

  Jag försåt inte ”vissa” storbloggare som skriver att allt var uppgjort.
  Du är bäst och jag röstade massa på daj!

  (Tur att du inte gillade att hata göteborgare).

  Svara

 • MATILDA

  |

  herregud skit i vad alla säger, du äger skiten ur dom!
  du förtjänade det, dom är bara så dåliga förlorare! 😀
  du är bäst!

  Svara

 • Sandra

  |

  Du var verkligen värd priset! 🙂
  din blogg är helt klart bäst!
  puss och kram!

  Svara

 • Mia

  |

  ”Storbloggarna” verkar glömma att det inte var bloggen med mest läsare som skulle utses. I någon av kategorierna.

  Svara

 • elin marnfeldt

  |

  du är bäst

  Svara

 • Jasmine

  |

  det är inte ärligt, du tiggde ju om röster och det tycker inte jag är ärligt. Tänk kenza, hon sa inte ett ljud om det och ändå var hon nominerad, det är ÄRLIGA röster..

  Svara

 • Nikita Thywoman

  |

  Var så god! We love you!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv