Follow my blog with Bloglovin

First day of school

Då är jag hemkommen från skolan. Vilken bra dag jag haft! Det var visserligen bara upprop och diverse information. Men ändå, det känns så himla bra att jag faktiskt har någonstans att gå på dagarna. Att arbeta hemifrån är lyx, men otroligt tråkigt i längden.

 

Det fanns en tolk i klassrummet som teckande allt lärarna sa då en elev inte kunde höra. Vad coolt det är! Teckenspråk alltså. Det vill jag lära mig någongång.

 

 

Den coola kedjan till glasögonen (eller senilband som jag hört vissa kallar det) är från www.ewezi.se. Visst ser jag ut som värsta coola modebloggerskan?

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (48)

 • Tina

  |

  Najs! 🙂 Härlig blogg du har!

  Svara

 • Sara

  |

  bra att skolan kändes kul!

  Svara

 • Cecilia

  |

  sjukt cool kedja! en sån skulle jag behöva 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Jag har döva föräldrar, så jag är rätt van att tolkar följer med haha 🙂 brukar oftast få höra dumma frågor som tex ”Kan dina föräldrar köra bil?” …. Jag menar, bara för att man är döv betyder det inte att man inte kan köra bil, tänka (ja jag fick en sån fråga också), läsa osv…

  Svara

 • Ottilia - Foto

  |

  Cool tjej det där! Du ser till och med riktigt modemedveten ut! 😉

  Svara

 • Patrik

  |

  Hahaha

  Kan man prata skånska på teckenspråk?

  Svara

 • kaiisa

  |

  Jag har läst teckenspråk i 1½år. Jättekul är det! 😀

  Svara

 • Hanna

  |

  Det är något alla borde lära sig! Grymt roligt är det att kunna 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Vad är det du pluggar nu? jag har helt missat det 😛

  Svara

 • Emelie

  |

  härligt men en liten nystart 😀

  Svara

 • sakermanser

  |

  japp helt klart en cool modebloggerska!

  Svara

 • Freja

  |

  Lycka till med skolan goding! ;D

  Svara

 • sigg

  |

  Åh jag tänkte för en stund. Gud va praktiskr för den döva, hon kan sitta med mp3 i öronen å ändå hänga med i vad som sägs genom att titta.
  Det var ologiskt kom jag på sen.

  Svara

 • Denka

  |

  Lite smått intresserad, vad går du för utbildning ? 🙂

  Svara

 • nina

  |

  hoppas resten av tiden i skolan kommer kännas lika bra 🙂

  Svara

 • tobys

  |

  Balla senilsnören 😀

  Svara

 • Therese

  |

  När jag läste förra året så hade vi med tolkar. De två första veckorna satt jag och tittade fascinerat på tolkarna och glömde bort att lyssna… Sen var det en självklarhet och det var roligt när de tolkade vad man själv sa, eftersom det aldrig hänt innan. Lycka till med studierna!

  Svara

 • linn

  |

  Erkänn bara att din s.k. ”halsmandelsoperation” var en skönhetsoperation?

  Svara

 • sofia

  |

  jävla snyggo 😉

  Svara

 • Emma [loveshaped]

  |

  Jag använder själv teckenspråkstolkar på min utbildning! 🙂 Jag är gravt hörselskadad så teckenspråket är himlans skönt att kunna så jag slipper kämpa med att lyssna vad alla säger, ännu mer när folk frågar saker i klassrummet, för det är det som är det allra svåraste att höra. I Januari är jag färdigutbildad socionom! 🙂

  Plugga är skitkul när det är roliga kurser 🙂 KRAM!

  Svara

 • Robert

  |

  Ett coolt snyggo. 😀

  Svara

 • Lolle

  |

  vad söt du är 🙂
  hoppas det gick bra och fortsätter gå bra i skolan! 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  Sådana där ”senilband” hade jag behövt, för nu har jag tappat bort mina älskade Ray Ban…

  Svara

 • Carolina

  |

  Inte för att vara den som är den… men på bild 2 påminner du väldigt mycket om Lulu Carter…

  Svara

 • Elin

  |

  Woho Ewezi är en nära vän till mig

  Svara

 • Sara

  |

  usch, jag blev skoltrött med en gång. Sjukt snygga brillor! 😀

  Svara

 • isabelle

  |

  Vad fin du är! och jag älskar din blogg :D! puss och kram

  Svara

 • Lina

  |

  I framtiden kanske du får gå en tolkutbildning och själv stå där framme och teckna åt döva. Det är otroligt roligt och det ger jättemycket. Håller själv på att utbilda mig på teckenspråk och dövblindtolk! 🙂

  Svara

 • daynight

  |

  Heeeting! 😀

  Svara

 • Charlotte

  |

  Hörde jag helt fel på uppropet eller hade du tänkt läsa kommunikation och retorik i helsingborg? Annars hör jag nog i syne?

  Svara

 • Linnea

  |

  awesome!!!!

  Svara

 • Chocolate

  |

  Solglasögonen är det väl inget fel på men kedjan gör att du ser ut som en gammal kärring. No offense då 🙂

  Svara

 • nyholmsara

  |

  Teckenspråk är så himla kul!

  Svara

 • Maia

  |

  Svar till Lina:
  Vilken skola läser du på? Pluggar själv andra året i Önnestad! =D

  Svara

 • Cyt

  |

  Snygg!

  Svara

 • julia

  |

  kedja på solisar är så jävla snyggt!

  Svara

 • fanny

  |

  jag är en döv tjej som har följt din blogg i cirka 3 år 🙂 ja, jag kan bli irrterad och känna mig kränkt när folk frågar hur hur jag kan skriva svenska, hur jag kan vara söt, hur jag klarar mig.. hur hur hur hur.. men jag förstår ju självklart att allt handlar om kunskap.. 🙂

  Svara

 • Asamea

  |

  Jag pluggade teckenspråk i skolan i ett år under gymnasiet. Det var coolt, fast det blev rätt tråkigt efter ett tag.. har tyvärr glömt nästan allt nu :-/ Utom typ sådana onödiga saker som typ.. kissnödig..?

  Svara

 • Rosanna såklart!

  |

  Hej klyfta!!!

  Svara

 • Rebecca

  |

  På min skola finns det det också, teckenspråk, men det är fan i fyra år! Börja där 😉

  Med vidare eftertanke är det nog sånt om man ska lära ut det sen med..

  Svara

 • bambambi

  |

  vem är elev som inte kunde höra? kanske någon som jag känner.

  Svara

 • nathalee

  |

  Jag pluggar till teckenspråks, eller dövblindstolk 🙂 Det är skitkul! 🙂

  Svara

 • malin

  |

  haha fräckt, jag började skolan i måndags och vi har också en teckentolk hela tiden pga en hörselskadad elev. det är lite jobbigt för jag har läst lite teckenspråk så förstår typ ett av tio tecken, så jag sitter bara och stirrar på tolken och försöker fatta istället för att lyssna på föreläsningen.. iaf till saken var pluggar du?

  Svara

 • Marielle

  |

  Vilka fina bilder =)

  Svara

 • ellen

  |

  Hade också en döv tjej i min klass ett tag. Man blev otroligt distraherad av att ha en tolk i klassrummet, man slutade lyssna på föreläsningen och kollade på dom roliga tecknen istället!

  Svara

 • juliaehn

  |

  Riktigt härlig och personlig blogg. Gillar kedjorna i solglasögonen. Kram

  Svara

 • Elin Zäta

  |

  jag går i nian & läser teckenspråk, har gjort det sen sjuan, det är jättekul 😀

  Svara

 • sonjisch

  |

  va e de som det står på din vägg och vad betyder de? 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv