Follow my blog with Bloglovin

En dag i Ullared

Bild1396

Linda och Daniel kom och hämtade mig och Jacob vid 06.30 imorse. De hade med sig bullar till oss. Vi kände oss som småbarn i baksätet och frågade stup i kvarten om när vi var framme. Jacob plattade till sin bulle. ”Varför”, frågade jag. ”För att jag kan”, sa han då.

 

Bild1398

Det gjorde inte jag.

 

Bild1401

Vi funderade mycket över vad de där handtagen är bra till…egentligen.

 

Bild1403

Plötsligt såg vi en skylt där det stod ”Ullared”. Det var först då jag förstod att själva stället heter Ullared och inte affären. Det är ju inte så lätt.

 

Bild1409

Här är vi framme. Jag vinkar i vinkrutan.

 

Bild1411

Den är så här man posar i Ullared.

 

 

MMS 2010-06-06

Det var soligt. Utanför alltså.

 

Bild1420

Vi såg en nalle som hade hängt sig. ”Jag kan förstå honom”, sa Jacob. 

 

Nu är vi hemma, solen skiner, jag är några hundralappar fattigare och klockan är strax över tre. Helt galet. Det är ju nu jag brukar gå upp egentligen.

 

Utvärdering av Ullared (Gekås?): Är besviken. Trodde det skulle vara både billigare och större. Förstår inte varför folk gör en så stor grej av det och spenderar både semester och semesterpengar på detta ställe. Fast jag blir sällan imponerad av hajpade saker.

 

Såg inte Morgan heller gjorde jag. Sucks.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (26)

 • jhallstrom

  |

  Ullared, där har man sprungit vilse många gånger! Folk är som galna, det är lite som på amerikanska filmer. haha.

  Svara

 • Vikachu

  |

  Ullared var helnice för några år sedan när jag var där och jag tror att det är bra nu också, kanske inte toaprylar som tamponger och hårprodukter men köksprylar och en del kläder är att hojta över. 😀

  Svara

 • tobys.se - En släng av ADHD oc

  |

  Hahaha, det där med nallen var bäst. 😉

  Svara

 • Cassandra

  |

  Min farmor och farfar bor 10 minuter därifrån, så Ullared är jag välbekant med! Sist jag var däruppe hälsade till och med Morgan, då kände man sig lagom cool :O

  Svara

 • Charlene

  |

  hihihi det med nallen var roligt

  Svara

 • Alma

  |

  alltså what? gekås är det bästa stället i världen. faktiskt. sjukt mycket billigare, japp. sjukt mycket större, japp. och de har allt, japp. vad är det dåliga?

  Svara

 • linda

  |

  Sådär kände jag också första gången jag var där. Andra gången var det jul och jag handlade till barn -då var det mycket bättre =)

  Svara

 • Frida

  |

  Stackars nallen…

  Handtagen i bilen är väldigt bra att ha om man är tjock, t.ex. gravid 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  jag frågar mig själv varför det är så billigt? Är kvaliteten sämst då? Har varit där en gång, NEVER MORE! Fyfan.

  Svara

 • Ally

  |

  Har bara varit där EN gång men ÄLSKAR det! ;D Får vi se vad du köpt sen eller? (:

  Svara

 • Rebecca

  |

  Blev alltså inte typ massvis med presenter till mig då? Trist!

  Svara

 • Amanda Nordström

  |

  Hej! Här kommer lite härliga Norge skämt 😀 Jag asgarvar till alla, dels för att jag har dålig humor, dels för att jag är kvartsnorsk. Haha.

  * Den Norska trafikmyndigheten har ansett sig tvingade att skärpa lagarna. Numera står det skyltar i de norska rondellerna ”Max fyra varv!”

  * ”Det här med gummihandskar är verkligen en bra uppfinning” sa den norske mannen. ”Man kan tvätta händerna utan att bli våt”

  * Den unga norskan insåg att det var dags att berätta för sina föräldrar att hon var gravid. ”Jag är gravid” Hennes mor tittade ängsligt på sin dotter och sa ”Är du säker på att det är ditt barn?”

  * Det är tacksamt att berätta roliga historier för norrmän. De skrattar alltid tre gånger år varje historia. En gång då dom hör den, en gång då man förklarar den och så en tredje gång då de förstår den.

  * Den ena norrmannen till den andre ”Det sägs att vi norrmän bara använder en fjärdedel av våran hjärna” Den andre norrmannen: ”Vad använder vi den andra fjärdedelen till?”

  Jag har flera hundra på lager 😀 Haha!

  Svara

 • lawaa

  |

  Varför kan inte alla vara som du?

  Svara

 • Ellen

  |

  Nä, som när världens största bröst inte var alls stora. Förstås besvikelsen. Brukar alltid hoppas på monstruösa syner när någon säger ’världens mesta/största’.

  Svara

 • Linnea

  |

  Det där är ingen bulle! Det är en fralla! Bullar är sådana med kanel/vanilj och pärlsocker på. Stor skillnad. Förstå hur besviken man skulle bli om en skåning kom och sa att denne bjuder på bullar, så är det en tråkig FRALLA. Ack, ack.

  Svara

 • agnes

  |

  DET HÄR HÅLLER INTE EGOINA
  ÄR DU TSM MED JACOB IGEN :O!?!
  😀

  Svara

 • Bögen från Dalarna

  |

  Håller med! Varför samla pengar ett helt år för att åka dit och shoppa? Finns väl bättre alternativ?! Haha. Jag hade lätt valt Thailand. Mycket skit men billigare – som de sade när jag var där i vintras ”BILLIGARE ÄN ULLARED”. Undra hur något kan sprida sig så långt bort… Haha.

  Svara

 • gina

  |

  hahahahahahaaha

  Svara

 • jen

  |

  håller med dej om en sak, billigare. när jag va där första gången trodde jag det skulle vara billigare men på ett sett är det billigare än mycket någon annanstans men så jävla billigt ät d då inte.

  Svara

 • Frida

  |

  Hej! Jag tyckte jag såg dig på netonnet i ullared idag. Först tänkte jag gå fram och fråga om det var du,men jag vågade inte:p Tänkte säga till dig hur underhållande och sjukt rolig din blogg är! Jag läser den varje dag och tröttnar aldrig på den!
  Kram från en trogen läsare:)

  Svara

 • annie

  |

  whaaat? hur fan kan man inte gilla ullared? serri, att säga att dom inte har mycket grejer kan man INTEEEE göra. kom på något som dom inte har liksom (förutom möbler och sån skit). nej, men det finns typ ingenting dom inte har ju.. tur att jag gillar dig ändå.

  Svara

 • frejs

  |

  man ska handtagen till att bygga kojor i baksätet. utan dom kan man inte sätta upp filtarna. Lovar.

  Svara

 • Kashba

  |

  De där handtagen ovanför fönstren i bilen. Min pappa kallar dem ”shithandtag”. Varför? Därför att man ska ta tag i dem när bilen går så fort att man säger ”oh, shiiit”. Så kan man använda dem. Finns säkert andra användningsområden också.
  Kul blogg du har!

  Svara

 • tove

  |

  SITTBULLE ;O ;O ;O GE MIG!

  Svara

 • Tiara

  |

  När du blir gammal och/eller gravid kommer du vara tacksam för dedär handtagen Egoina. Respekt! ^^

  Svara

 • cecilia

  |

  meh! det är ju för morgan man åker nuförtiden. han har väl blivit promotad och sitter på nåt kontor vid det här laget 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv