Follow my blog with Bloglovin

Fick en kommentar

”Du har verkligen blivit sjukt kaxig, tänk vad ett lite finare jobb kan göra med folk…”

 

Någon har gjort dålig research må jag säga.

 

Det så typiskt sånt här. Så fort man får vad i betraktarens öga är ett bra jobb eller om folk tycker att man är snygg så måste man plötsligt vara hundra gånger mer ödmjuk än vad man hade behövt att vara annars.

 

Ironi förresten, vad är det? Vissa som läser min blogg är samma människor som tror att Anna Anka faktiskt är en…anka.

 

Jag tog inte illa upp över kommentaren egentligen. Bara det att jag har filat på den där Anna Anka-kommentaren hur länge som helst och letat efter tillfälle att använda den. Gör segerljud.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (48)

 • linda

  |

  du har ju förändrats, ta åt dig ist för att va dum tillbaka, va inte så bitchig :S

  Svara

 • Em

  |

  Konstigt! Jag tycker faktisk du var mer kaxig innan. Och vaddå Anna Anka? Det är väl en anka? ;D

  Svara

 • Niklas H. Alsten

  |

  Jag har nog varit bakom en sten sen du började på devote för jag har då inte sett någon skillnad alls. Typ.

  Svara

 • Egomamma.se

  |

  Äääh, avundsjuka människor kan väl spola ner sig? Det var ju bara en tidsfråga innan folk skulle börja klaga, you should have seen it coming, detta är ändå Sverige, lilla landet lagom där ingen får lyckas, och särskilt inte om du råkar göra något som är KUL dessutom..

  Svara

 • sara

  |

  men gud palla, ja man får lyckas men du har faktiskt förändrats. visst det är fortfarandde min favvoblogg men det är lite som ja gaybloggen blir kompis med kissie, på sättet han ändras har du gjort det. men jag tror inte det är för jobbet utanför att du ja du vet att du är rolig och då blir det inte samma charm 🙂 men det är nog oundvikligt när man får så mycket positiv feedback

  Svara

 • frida

  |

  Stå på dig för fan. Jävla svenskar med jantelagen.

  Svara

 • Helena

  |

  Jag hade velat ha ett bra jobb, så jag kunde se om jag skulle förändras! (OCH för att få massa pengar och kunna skryta på klassåterträffar!)

  Svara

 • Sofia

  |

  LÄS DET MED EN NYPA SALT !!

  ah, vissa tar allt så sjukt seriöst… tagga ner å lev livet utan att stör er på folk, eller reta upp er på en skitsak ! haha

  Svara

 • Gun

  |

  Folk borde ta tag i sina egna liv istället för att vara avundsjuka på andras. Tur att du inte tar åt dig.:)

  Svara

 • Sofia

  |

  I mina ögon är du fortfarande samma konstiga människa som undrar varför varmt vatten inte släcker törsten lika bra som kallt. Att du har ett jobb är ju bra för dig, men jag tycker inte att du har förändrats speciellt mycket. Okej att du gör andra saker, reser lite mer och käkar på restaurang istället för Donken, men jag menar.. Vem hade inte gjort det om man hade fått mer pengar?
  Du är minst lika bra som du alltid har varit! 🙂

  Svara

 • Vikachu

  |

  Awesome tillfälle helt enkelt 😛

  Svara

 • Patrik

  |

  Anna anka är väl Kalle ankas syster eller nåt, eller har jag missat något? Det låter annars som att du försöker antyda att Anna anka skulle vara något helt annat än en tecknad anka…

  Bara så du vet får jag verifiera den här kommentaren med orden Danmark. Taskigt mot dig som är norska…

  Svara

 • Mejlin

  |

  När menade personen att du var kaxig? :S
  O vad hände med inlägget före detta? :O Det där om.. spola fram en dvd eller youtube klipp o att det borde heta klicka fram eller hoppa fram? :O

  Svara

 • linda

  |

  Alltså Regina, en alkoholist säger inte ”jag är alkoholist” en knarkar säger inte ”jag är knarkare” och en spelberoende människa säger inte ”jag är besatt och sjukt beroende av att spela på tipset”. Vad är det du inte hajar, det hör till att man bli annorlunda när man får mer ”status” som du faktiskt i detta fal fått. Bättre jobb, bättre status, så är sanningen vare sig du håller med eller inte. Mer kunskap mer makt. Så det är okej att du har förändrats, för det har du. Men det är fullkomligt naturligt så det är inget att be om ursäkt för. Dock speglar det av sig och jag själv tycker din blogg var tusen gånger bättre innan du bytte plattform. Fast du är fortfarande rätt fyndig 🙂 //Linda

  Svara

 • Ellie

  |

  Fina bröllopsbilder 🙂

  Åh jag skulle jättegärna behöva tips om ”morot” för en grej jag och min pojkvän ska göra.

  Svara

 • Matilda

  |

  Touché 😉

  Svara

 • L i n n [ S A I K ]

  |

  Haha, tkr det är Linda som är kaxig här bland kommentarerna. Klart man förändras? That’s life. Herregud. Gillar man inte bloggen finns det ett rött litet kryss att klicka på 🙂

  Svara

 • tjuckis

  |

  Du har faktiskt förändrats, det tänker jag varje gång jag går in här. Men det är väl inte mot det negativa precis.

  Svara

 • Olivia

  |

  jag har inte märkt av nån förändring alls.

  Svara

 • bella

  |

  haha och Anna Anka-kommentaren satt fint!

  Svara

 • Emelie

  |

  Vad hände med ”läs det med en nypa salt”? 😉 Det är ju dom kaxiga och roliga inläggen som är bloggen! Fler roliga självdistans inlägg!

  Svara

 • Elin

  |

  Fast vadå, nu känner jag att jag måste försvara mig själv. Jag har alltid tyckt att du är grym och rolig och söt på alla sätt… men på sistone tycker jag (och uppenbarligen några fler med mig) att du blivit lite… cocky. Alltså, missförstå mig inte, självförtroende är bra, men det där ständiga tjabbet om hur snygg man är och lalala, det känns lite överdrivet. Jag får väl för fanken ha en åsikt, jag säger inte att du behöver vara MER ödmjuk nu än du var ”innan”, men du behöver ju inte vara mindre ödmjuk. Och vad gäller Anna Anka så kan jag förstå om vissa tror att hon är en anka, för hon kacklar fan som en…

  Svara

 • sabina

  |

  hahahaha … satt som en smäck ;D

  Svara

 • Miia

  |

  haha, kul 😉 Du har iaf lätt den mest underhållande bloggen!

  Svara

 • Sanna the panna

  |

  Haha! Vem var det som skrev något om en viss Erik Segerstedt? 😉

  Svara

 • Matilda

  |

  Hahaha GO Egoina!

  Svara

 • Chocolate

  |

  Lyssna inte på pappskallarna Egoina. Hur smart är det att helt plötsligt börja ta det hon skriver på allvar.

  LOL på er.

  Svara

 • marina

  |

  haha! jag måste vara blind men har inte lagt märke till pommesen och hamburgaren på din header förrän nu. galet.

  Svara

 • tove_hej

  |

  Förstår hur folk kan säga att du är kaxig? Det står ju i rubriken att allt ska läsas med en nypa salt…

  Svara

 • Ponyo

  |

  Det är väl snarare den som inte förändras någonting under tre år som har problem? Om man skulle vara precis samma människa utan att förändras någonting står man ju helt still i livet och kommer ingen vart. Jag är absolut inte samma människa som för tre år sedan och det är jag glad för.
  Så länge man förändras åt rätt håll (vilket du verkar göra enligt mig iaf. 🙂 ) så är det ju bara bra. 🙂

  Svara

 • Helena

  |

  Åh, i think i löööv you! haha..

  Svara

 • Hanna

  |

  Hahha 😛

  Svara

 • Melina

  |

  fan grym blogg du har!:)

  Svara

 • sara SB-stylist

  |

  Så jäkla bra!!!
  Finaste killen i bloggvärlden – Dede är motsatsen till Kissie!
  Han är en kille, ostereotyp, fiiin och jäkligt äkta!

  http://www.dedeprivat.blogg.se

  Helt jäkla OTROLIG!
  Drömkille!! (Han kan inte ens ha bilder längre för att tjejer stalkat honom till fotbollsmatcherna)

  Och nu dissade han KISSIE!!! 😀 så jäkla rätt!

  http://dedeprivat.blogg.se

  Svara

 • Casandra

  |

  Jag tycker inte att du behöver säga sådär faktiskt. Du har förändrats ganska bra. Kan dock inte säga att du blivit så bitchig.. men du har förlorat en del av din humor. ;o Men det är fortfarande någelunda kul att läsa. 🙂

  Svara

 • stella

  |

  Du vet väl om att vissa inte är smartare än så ;))

  Svara

 • Tillie

  |

  Men vad fan, vilka jävla människor det finns. Jantelag-lovers, förmodligen. Jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig av idiotkommentarerna.

  Svara

 • Arne

  |

  Herrejösses vilken brist på humor vissa människor har, tycker lite synd om dem

  Svara

 • Malin

  |

  Äh, de vill ju bara ha det du har. Men det har de inte, så det letar fel i stället för att de ska känna sig lite bättre med sig själva. Ett mycket vanligt försvar som man inte alltid är medveten om själv.

  Angående förändringen så är den ju en naturlig del av att utvecklas, men otrevligt kaxig har du ju inte blivit. 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  Fast jag tycker att den personen som skrev kommentaren har rätt. Jag vet inte om det beror på jobbet eller vad det är, men du har blivit så jävla ocharmig. Gillade dig och din blogg jättemycket förut, men nu orkar jag knappt gå in här längre..

  Svara

 • Sara

  |

  Äh strunt i människan, herregud så avunds sjuk han/hon verkar vara. Du har ett toppen liv, var stolt över att det går framåt !!

  Svara

 • Regina

  |

  Woho och vissa påbörjar en kommentar med ” Regina” för att låta mer vuxen xD garvar ihjäl mig 🙂 alla som Heter Regina har tydligen humor

  Svara

 • Sandra

  |

  Har bara varit här nån vecka och vad jag förstår skall man ta det mesta med en nypa salt. Har inte riktigt sett nåe elaka inlägg eller något som verkar kaxigt ( jag bör veta då jag själv är drottning över bitchland)
  Varför klaga på en rolig blogg med en söt tjej som skriver???

  Svara

 • Bam

  |

  Det roliga med att du fått nytt jobb och allt det är just att du driver med det tycker jag.
  Jag tror inte att du tror att du är bättre eller snyggare än alla andra, men att du skämtar om det är fett ball.

  Svara

 • Lollo

  |

  Det enda som ”ändrats” är att du nu använder otroligt mycker svordomar, det existerade knappt innan.

  Svara

 • Emelie

  |

  Håller inte med om att du är kaxig, men däremot tycker jag din blogg blivit tråkigare än den var förut… Inget du skriver är roligt och får mig att skratta längre! Trist 🙁

  Svara

 • Sofia

  |

  ÅÅH vad jag stör mig på alla dessa korkade idioter på nätet. Kommer de NÅGONSIN förstå??!
  Heja Egoina! Haha älskade Anna Anka grejen.

  Svara

 • Karin

  |

  Man FÅR vara kaxig också !
  De som tycker något annat har mycket att lära än !
  Förstår man inte heller ironi, så borde man ju gå en kurs eller nåt…
  Fast Anna Anka…
  Hon är väl ändå en anka…? 😉
  Kolla här, så kan du ju se att hon är med i Kalle Ankas värld !
  http://karin.hermansro.se./?p=2108
  ( För visst är det väl hon ? )
  Kör på i din stil Egoina !
  Du är toppen !

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv