Follow my blog with Bloglovin

No funky business innan äktenskapet

Jag fick tag på en fungerande dator.

 

Min kusin blir för tillfället sminkad och jag går runt och gråter mest hela tiden. Kan inte förstå att hon ska gifta sig, men sedan är jag rätt sentimental av mig. Jag hoppas bara att kvällen lever upp till hennes förväntningar.

 

En kul grej förresten. På hennes förlovningsmiddag frågade min faster hur det kändes för mig att hon skulle gifta sig (står väldigt nära min familj och min kusin är som min syster). Jag svarade att det kändes lite konstigt eftersom hon är några år yngre än mig och då säger min faster (inför ett helt bord med religiösa människor) att: ”Men det är inte så konstigt, DU HAR JU HAFT SEX EGOINA, men det har inte hon”.

 

Man ba: Ehh. Great! All eyes on me. Syndaren.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (38)

 • sara

  |

  har hon inte haft sex med mannen hon ska gifta sig med? 😮

  Svara

 • CB

  |

  VA?? Fy, innan äktenskap ska man inte ligga runt. ska sluta läsa denna blogg nu känner jag.

  Svara

 • Ullis

  |

  Då är det så skönt att det är jehovas vittnen du har i släkten, då de inte fördömmer en, utan istället kanske pratar lite mer med dig bara om vad det står i bibeln och så , och att du kanske ska bärja studera osv.

  Själv älskar jag min pojkväns släkt som är jehovas vittnen, så underbart snälla och vill alla väl.

  Svara

 • Em

  |

  Hahaha! Jag har en aning om vilken faster det var som yttrade sig. Hälsa alla så gott från mig. Ser fram mot massor av foton sen. Och kom snart hem, mamma saknar dig!!

  Svara

 • Sanna

  |

  Hur gammal är hon då? Din kusin? 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  Hahaha fan vad roligt!!

  Svara

 • Sofie

  |

  Hahahah! Får man fråga hur hon vet att du har haft sex? 😀

  Svara

 • jennie

  |

  hahahaha men jahaaa! så det är DÄRFÖR, jag förstååår! hahaha men gud så roligt 😀

  Svara

 • jen

  |

  skulle aldrig kunna gifta mej som oskuld tänk om det inte alls funkar i sängen när man väl har det så har man gått o gift sig

  Svara

 • Ellie

  |

  Hahahaha

  Svara

 • Sandra (parole)

  |

  Hahah.. tack liksom!! Tycker annars att det är ganska så kul med alla kommentarer som inte fattar att dina släktingar är religösa. Typ frågorna som ”varför gifter hon sig så ung” och ”varför har hon inte haft sex med sin fästman”. Hahaha…

  Min kille kommer från en katolsk släkt. Tur att de inte är hyper religösa för det hade vart lite jobbigt med den här inget sex före äktenskap grejen, inga kondomer tillåtna eller att man inte får vara ensamma i ett rum. Som sagt – tur att de INTE är sådanna!!!

  Svara

 • sakermanser

  |

  oj då. HAHA

  Svara

 • sara

  |

  you have to test drive a car before you buy it 🙂

  Svara

 • belle

  |

  men ni/de vissa på din släkt var väl jehovas vittnen? Har en kompis som är det, hon sa att man gifter sig så jävla tidigt eftersom man är så grymt fucking kåt, och man får ju inte ha sex innan äktenskapet ; ) det ligger nog en hel del i det.

  Men jag gillar syndare, egoina! ”I rather laugh with the sinner and cry with the saints, cuzz sinners have much more fun!”

  Svara

 • Lajke

  |

  HAHAHAH! XD Hur gammal är din kusin egentligen? ;P

  /Lajke

  Svara

 • becca

  |

  Några år yngre?? hur gammal är hon då??

  Svara

 • jullzw

  |

  hahah, nice.

  Min kusin ska och gifta sig idag!!;))))

  Svara

 • Linnea

  |

  Hahahah!!! Bad is good!!

  Svara

 • ellen

  |

  hahahahahha!
  jehovas vittnen

  Svara

 • Lina -Zooda-

  |

  Hahah, schyst av henne och jobbigt läge för dig.
  Men jag antar att det alltid ska finnas en ”syndare” i varje familj och just du råkade bli det. 😉

  Svara

 • L I L I J A

  |

  Men vafan.. Man måste ju provköra bilen innan man köper den!!

  Svara

 • Ellen

  |

  DET ÄR HENNES BISNES OM HON SKA HA SEX ELLER INTE INNAN ÄKTENSKAP HON ÄR INGEN SÄMRE MÄNNISKA FÖR DET!! eller du kanske var ironisk ..? ^^’
  Aja, men vilken skön Faster du har!! XD

  Svara

 • pubes

  |

  …….Okej att stå varandra när Egoina, men hur visste hon det? O_o

  Svara

 • satan

  |

  Hahahahah!!! Sköning din faster asså!

  Svara

 • Ponyo

  |

  Haha trevlig faster! 😉
  Är väl upp till var och en om man vill ha sex innan äktenskap eller inte. 🙂

  Svara

 • Felicia

  |

  hahahaha

  Svara

 • EEE

  |

  Talibaner 🙁

  Svara

 • olivia

  |

  hahah, vore typiskt min familj att säga så! och det är ju ännu värre eftersom jag är ännu yngre än dig….

  Svara

 • matiildaa

  |

  Hahahahah 🙂

  Svara

 • felicia

  |

  haha, snäll faster 😛

  Svara

 • katrin

  |

  men hur gammal är du??

  Svara

 • nina

  |

  HAHA fyfan va pinsamt 😀 jag säger som mamma om sex innan äktenskap ” man köper ju inte en bil utan att provköra den så man kan ju inte gifta sig om man inte har provkört maskineriet” haha

  Svara

 • ena_

  |

  hahaha lite kul 🙂

  Svara

 • J U L I A

  |

  Att bryta mot kyskhetslagen är en av de värsta synderna som finns, efter att ha dräpt en annan människa och att förneka Gud.

  Svara

 • Michelle

  |

  hahahahaha!!! 🙂

  Svara

 • Cecilia

  |

  Är du med i jehovas vittnen? :O

  Svara

 • nillus

  |

  är du med i jehovas vittnen? :S

  Du va oerhört fin på bröllopet 😀 Vart hade du köpt klänningen? Verkligen en sommarklänning. 😀

  Svara

 • anonym

  |

  men åh. så ledsen jag blir då jag läser några av kommentarerna nedan… det är väl underbart att hon väntar med sex tills hon gifter sig? hur kan man visa sin kärlek till personen man älskar mer än att vänta med sex innan bröllopsnatten? det är ju det vackraste man kan ge någon, hur fint är det inte att bara ge det till EN person? hur speciellt skulle inte han/hon känna sig?
  (om man bestämmer sig för att vänta med sex ska man ju självklart göra det av kärlek och inte av att man känner sig tvungen till det) och NEJ jag är INTE någon jehovas vittnen person.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv