Follow my blog with Bloglovin

MMS-inlägg

 
Inga konstigheter

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (31)

 • Rebecca

  |

  HAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR!

  Svara

 • henriettas

  |

  det har du ju rätt i..

  Svara

 • frokenbitterfitta

  |

  du är en liten pingla du 😉

  Svara

 • brumz

  |

  bra ragg!

  Svara

 • Bögen från Dalarna

  |

  Iiiinget konstigt aaaalls!

  Svara

 • sara

  |

  erkänn att det var han som ville ta kort med dig och inte tvärtom? 😉

  Svara

 • Emelie Ohlsson

  |

  Hur länge stannar du i Sthlm babe? Jag kommer ner imorgon och stannar till måndag!

  Svara

 • frida

  |

  fan vad jag hatar ditt kommenteringsverktyg, jag har försökt skriva ”du har hittat din nish egoina!” sex gånger nu, och varje gång så står det antingen att jag har skrivit fel ord eller att jag inte har fyllt i namn fastän jag har skrivit det. och nu var jag tvungen att försöka en sjunde gång bara för att uppmärksamma problemet. jävla skitgrej.

  Svara

 • MJ

  |

  kan inte ni gifta er och skaffa massa egokids som heter soran jr?

  Svara

 • lisen

  |

  Lätt avundsjuk, ja.

  Svara

 • Sandra

  |

  Nu har jag tänkt lite fram och tillbaka och kommit fram till att jag inte gillar löshåret på dig. Jag ser dig som en genuin, äkta person och du ser ut som en fejk plastbrutta med löshåret. Det är inte du helt enkelt. Men å andra sidan känner jag dig inte utan kan bara utgå från bloggen så fråga inte mig. Inte för att du kanske tänkt tanken att fråga just mig ändå men. Aja. Godnatt.

  Svara

 • ida

  |

  ooh egoina träffar kändisar varje dag :O

  Svara

 • Malein

  |

  Gillar att du har reklam för knullträdet.se på din blogg, det liksom matchar med dig 😉

  Svara

 • Chocolate

  |

  Vem är den där snubben då?

  Svara

 • Em

  |

  God morgon! Varför ”dör” Rebecca? Jag hänger inte med. 😀

  Svara

 • sara

  |

  red eyes! 😉

  Svara

 • kajsapedersen

  |

  Ni är väl kompisar vid det här laget? ;D

  Svara

 • Patricia

  |

 • My

  |

  Trevligt 🙂

  Svara

 • JFR

  |

  JFR – Du har väl inte glömt att köpa Mors Dag present till din mamma? Ingen panik, det är inte försent än! Hos JFR kan du beställa personliga & symboliska smycken med gravering och berlocker för under 99 kr. Lägg din beställning idag så garanterar vi leverans imorgon 28/5.

  Vi ses på vår hemsida, http://www.JFR.webb.se – och kom igåg, alla mammor är värda omtanke på deras speciella dag!

  Svara

 • Anna

  |

  Haha är ni buddies eller? x)

  Svara

 • Charlie Bernadotte

  |

  jag tror de är ett par.. eller så är hon ihop med grodan kermit..

  Svara

 • irenetherese

  |

  SERIÖST!
  fixa devote så man kan ladda upp bilder, varit utan funktionen i mer än två veckor nu. it sucks.

  Svara

 • knivlisa

  |

  Amäh han igeeeen! Jag skulle ha jagat rätt på dig igår.. I dag ska jag ringa dig. Och den här kommentarsfunktionen bådar inte gott. Jag SKREV rätt ord men den säger att det var fel.

  Svara

 • Charlene

  |

  Ni verkar tycka om varandra =)

  Svara

 • - | | Carro | | -

  |

  Hehe Soooraaan, my mate 😀

  Svara

 • tove

  |

  igen xD?

  Svara

 • Ad

  |

  ÅH VAD COOLt!

  Svara

 • Matilda

  |

  Hahhahahah. Det var roligt faktiskt 🙂

  Svara

 • Ida

  |

  Jag ska gifta mig med Soran, no matter what. Så är det bara!

  Svara

 • Rora

  |

  Jag måste bara påpeka att du har blivit ganska tråkig sedan du.. ja, jag antar att det är sedan du började jobba som redaktör. Dessutom blir åtminstone inte JAG intresserad av att du träffar Soran. Snälla, bli rolig igen.

  Det är säkerligen honom du ”träffar” också.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv