Follow my blog with Bloglovin

Jag vet bara att jag vill ha kuk

Hur tragisk är man inte när man börjar skratta, högt, för att man kom på uttrycket “jag dör ihjäl” i sitt huvud på tåget? Eller sms:et “Här fick du något att läsa på tåget”, av en vän. Kul. Kul. Appropå “kul”, hur ofta har inte ni råkat skriva “kuk” i ett sms istället för “kul”? Kommer ihåg det klassiska smset som skickades till min vän Johan för ett par år sedan. Han frågade vad vi skulle hitta på den kvällen och jag svarade: “Jag vet inte, jag vet bara att jag vill ha kuk”. Bra där Egoina!

 

Anywho, like my sweetheart JD säger, nu är den svettiga och mycket utmattande tågresan från helvetet över och jag är hemma i mitt kära Skåne.

 

Lycka till ni på er gympatävling ni söta tjejer som kom fram till mig på tåget. Jag håller tummarna! ♥

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (24)

 • L i n n [ S A I K ]

  |

  Haha, det har hänt mig ett par gånger med, lite skumt när man själv få ett sånt sms ;p

  Reply

 • Cecilia

  |

  Haha jag skulle skriva en rolig sak och så stod det att jag använt ordet k*k så inlägget blev ej godkänt hahahahahaha
  Ha det bäst Egoina! För du är ju BÄST!!!! 😀 Glad Valborg eller vad man säger ;P

  Reply

 • Beelz

  |

  Jävla roligt att man gått in på egoina.blogg.se som bokmärket länkade till, de senaste dagarna, och se att du inte uppdaterat på typ en vecka.

  SÅ var det fel blogg!
  Derp Derp!!

  Reply

 • sabina

  |

  hahahah braaa där xD

  Reply

 • Robert

  |

  Var det inte det du ville ha då? ;D

  Reply

 • Amanda

  |

  JD som i Scrubs?:D Älskaälska!

  Reply

 • anna

  |

  jag skulle skriva till en kompis att vi skulle fika en dag. “ska vi inte åka ner och ta en kamelbulle?”

  Reply

 • Ida.J

  |

  EGOOOINGA, HA EN TREVLIG VALBORG ELR VARBORG ELR VA DET NU HETERR ! Hoppas du får en kanon kväll bruttan 😉

  Reply

 • baoow

  |

  HEJ ALLA SÖTA MÄNNISKOR! HA EN UNDERBAR VALBORGS!

  KOLLA GÄNA IN PÅ MIN BLOGG OCH LÄMNA EN KOMMENTAR ELLER ÅSIKT, VILL VETA VAD FOLK TYCKER OM DEN! 🙂

  HAR NI TID ATT KIKA DETTA KOMMENTARFÄLT HAR NI TID ATT KIKA IN PÅ MIN BLOGG! 🙂

  Reply

 • Matilda

  |

  Sånt händer rätt ofta för mig tyvärr, Har råkat skriva de till min pappa hoppas du får *** ikväll och sådana saker, De var inte uppskattat 🙂 Ha en trevlig valborg

  Reply

 • mannas

  |

  haha!! åh va roligt att du tog upp det. Jag skrev nämnligen : Jag såg att du hade k u k ikväll! till en killkompis. och han blev alldelens stum och visste inte vad han skulle svara. Och jag fattade inte på länge vad jag egentligen skrivit!! Dessutom kommentera jag på en tjejs bild : åh, jag vill ha fitt hår. När jag skulle skriva Ditt hår. Fy tusan för sånna pinsamheter. Btw, Jag gillar din blogg!

  Reply

 • cirona

  |

  haha jag har aldrig skrivit det i ett sms men jag råkade göra det på msn för många år sen och då skämdes jag

  Reply

 • Clara

  |

  Jag har dårå gjort mig mig liite mer för min pojkvänn, hade vart i london på semster o skrev:
  Hejj, hur är det? Det var toppen i kondom! Puss.
  (london o kondom har samma bokstäver i t9…)

  Reply

 • Amanda Nordström - gymnast frå

  |

  Tack så mycket, du var jätte fin i verkligheten! =)
  kramar

  Reply

 • Jennifer

  |

  Jag orkade inte åka hem sent på kvällen och ville sova hos en killkompis som erbjöd det generellt till mig och några till… skulle skriva: jag är lat och vill sova hos dig…

  men min T9 ville något annat…

  Reply

 • Diddi

  |

  därför man inte har t9

  Reply

 • mmalinjj

  |

  hahahahaha xD

  Reply

 • Malin

  |

  Har sakert rakat fa till den nagon gang i email tror jag (lyckas ocksa alltid skriva hormail.com istallet for hotmail.com) men sist det blev riktigt fel typo-wise for mig var nar en kompis pa facebook skrev att hennes uncle hade dott for 3 veckor sedan och jag skrev “I am so sorry about your cuntle!” som tur var skrattade hon at det, och mojligtvis at min fasa over hur fel det blev, ocksa. Illa!

  Reply

 • britt ljungberg 69 år

  |

  HAHAHAHA fittsås!

  Reply

 • Cecilia

  |

  Haha nej tydligen inte XD

  Reply

 • Bögen från Dalarna

  |

  Alla vill vi väl ha k-u-k (går ej skriva ordet)? Oj, menar kul…

  Reply

 • Fadi

  |

  hahahah

  Reply

 • snosan

  |

  Jag satt och chattade med min mamma en gång ( jag va hos pappa ) och skulle skriva kul, då blev det ju såklart k u k, fast varför sätter man L och K brevid varandra så det är lätt hänt att det blir så.. Konstigt enligt mig. 😀
  evesfoto.devote.se

  Reply

 • Mirja

  |

  Detta är ta mig faen den bästa blogg jag har läst i hela mitt liv!! Förutom min egna, men den är det bara jag själv som kan läsa. 😉 Hihi

  Reply

Lämna en kommentar

Arkiv