Follow my blog with Bloglovin

Jag vågar knappt titta

Klippet har kommit upp på TV4s hemsida nu, och här är det:

Älska att min tå har synts på TV två gånger idag. Haha!

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (115)

 • Nattis 2.0

  |

  Haha, det visar ju bara den Egoina som vi alla gillar! 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Du var awesome! & snygg!

  Svara

 • D

  |

  Söt du va! 🙂

  Svara

 • idda

  |

  kolla in min blogg ;)!!kolla in min blogg ;)!!
  v
  kolla in min blogg ;)!!
  v
  kolla in min blogg ;)!!
  v

  kolla in min blogg ;)!!
  v
  vvkolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!kolla in min blogg ;)!!kolla in min blogg ;)!!kolla in min blogg ;)!!kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!

  Svara

 • Anonym

  |

  Intressant hela grejen om internetberoende! Bra jobbat!

  Svara

 • Jessica-egomamma

  |

  Du var bra, men något annat var ju inte att vänta, hihi.

  Svara

 • Anonym

  |

  tyckte det var såå roligt att se dig ! Fast har du sett sagan om ringen? för din granne i soffan tyckte ju det var en självklarhet.

  Svara

 • julik

  |

  men det gick ju jättebra! 😀

  Svara

 • o&l

  |

  TÄVLING!!! VINN EN JÄTTE SNYGG FESTKLÄNNING/STUDENTKLÄNNING FRÅN STYLEBYSTARS! INTRESSERAD?? KLICKA IN DIG O TÄVLA http://seko.blogg.se/ . PÅ vänster sida finns det en kategori som heter TÄVLING – klicka in dig där och LYCKA TILL! 

  Svara

 • azra

  |

  din tå är ju stormkänd 😉

  Svara

 • Likkan

  |

  Sv: Haha ok, ja mitt lilla klipp blev ju inte så långt och inte heller så bra ljudkvalité. Inte fick jag till några bra bilder heller, du valde visst att blunda eller nåt varje gång jag knäppte… Men du var bäst iallafall, as always ;D

  Men jag tänkte på när Malou typ "grillade" dig om hur ofta du måste gå till datorn och blogga, du skulle ha sagt att du inte alls måste det, utan att du även kan mobilblogga! =P

  Svara

 • Likkan

  |

  Justja. Det enda negativa jag tänkte på var att du verkade så seriös, du hade ju värsta chansen att moona i tv eller nåt annat galet, live xD Det hade varit coolt! Haha.

  Svara

 • Sprebas

  |

  Älskar hur han säger; "Titta bara på Sagan om ringen. Vem har inte sett den?" när du sitter bredvid. Hahaha 😛

  Din skånska äger sötnöt 😉

  Svara

 • idaali

  |

  kul o se dig på Efter tio idag, du var jättesöt! man blir alltid lika förvånad när man hör dig prata skånska, när man läser försvinner ju dialekter osv så alltid spännande att höra en bloggare på tv 🙂

  Svara

 • Catitzi

  |

  Haha jag vet att bor i skåne och uppenbarligen har den dialekten men som stockholmaren jag är blev jag ändå smått chockad när du började prata =P

  Svara

 • Linda

  |

  VAD SNACKAR KILLEN BREDVID DIG OM?

  Angående tjejen som blev våldtagen och fick massa skitsnack om sig på nätet. Det lilla korkade aset snackar ju som att det är synd om KILLEN som våldtog, att det startats grupper mot honom. ''Det är så lätt att gå med också, att stödja den där tjejen''. Vilken idiot! Varför reagerar ingen över att han sa så? Usch va förbannad jag blir.

  Men du gjorde ett bra jobb iallafall. Helt freakin' underbart att din tå blivit kändis. Haha.

  Puss /L

  Svara

 • Åsa

  |

  Jättebra! Men vad tycker du om att Malou sa vad du heter på riktigt??

  Svara

 • Egoinas mamma

  |

  Jag har precis tittat och (ingen jantelag här inte!!) SHIT! vad duktig du var! Jag är så stolt och självklart blev jag tårögd (det som du inte gillar :D). Vältalig, vänlig utstrålning och bara fullständigt, fullständigt underbar.. Man FÅR säga så när man är mamma! 😉

  Svara

 • Andreas

  |

  Riktigt duktig, lugn och tydlig.
  Och jäklar va snygg du va!:D

  Fortsätt i tv-världen.

  Svara

 • Anonym

  |

  hahaha du är så knäpp

  Svara

 • Åsa

  |

  Aha, det var själv som sa det. Dåså!

  Svara

 • Lotta

  |

  Härligt jobbat!

  Svara

 • Marekal

  |

  Ni är så BEDÅRANDE, du och din dialekt!

  Svara

 • Elin

  |

  ALLTSÅ EGOINA. du är så SJUKT lik emma i fjorton suger, tror att det är du varje gång!!

  Svara

 • Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

  |

  Har sett klippet och du var fantastisk som vanligt, men jag hade inte förväntat mig annat. Däremot gillade jag inte programmet som sög rejält, bland annat med tanke på den negativa vinkeln. Det är synd att människor som Malou får hålla på att hjärntvätta folk så där (med folk menar jag de stackars tittare som sväljer hennes vinklingar med hull och hår).

  Svara

 • Emma

  |

  Du rockar! 🙂 eller jae, näe, men du var duktig. Men verkade så mogen. Förbryllande.

  Svara

 • Daisy

  |

  Hej.. Kul att se dig på tv idag 🙂
  Gillar din blogg..

  Svara

 • BitterFittan

  |

  Gick sketbra juh =)
  Tänkte på det där du sa….att det är svårt att hinna med när man jobbar heltid, det är jävligt sant!…man kanske ska gå till chefen imorrn och be om en spark där bak..?!!!

  Svara

 • Anonym

  |

  Det här gick ju skitbra Egoina! Du kan vara riktigt stolt!

  Svara

 • kimsyvimsy

  |

  MEN NU VET VI JU VAD DU HETER……..

  Svara

 • Lisen

  |

  du är jättesöt irl! (på bilder också självklart)

  Svara

 • Daniel

  |

  Din TÅ är snart lika kult som ANNA BOOK!!

  Svara

 • AMELY

  |

  aww 😀 coolt

  har förresten frågestund i min blogg så skulle vara kul om du ville slänga iväg en fråga 🙂 Kram

  Svara

 • jannie

  |

  Någon som är duktig på design?

  Jag letar efter någon som kan med rätt öga fixa en design som passar mig! 🙂

  Intresserad? Ersättning ges självklart.

  puss!

  Svara

 • anette

  |

  hon va jävla duktig på att lägga ord i munnen och vinkla. hatar sån skit.

  Svara

 • frida

  |

  FAAAAAAN nu vet jag ju vad du heter, jävla piss, du skulle ha varnat innan :'(

  Svara

 • Anna

  |

  Coolt! 🙂

  Svara

 • mindy

  |

  Gu va du var bra 😀 o såå kul att höra dig tala (din dialekt är gullig :))

  Svara

 • Naturflickan

  |

  Synd att du inte fick mer tid. Du gör dig himla bra på TV!

  Svara

 • Sabina

  |

  din tå är ju världskändis nu ! hur känns det ? 😀

  Svara

 • FISSY

  |

  HAHA, FAN VAD HEMSKT ATT SE SIG SJÄLV PÅ TV. ..

  Svara

 • Martina

  |

  Din tå var grym! Du var okej.

  Närå! 😀

  Svara

 • vampyrelin

  |

  HEJ EGOINA! YOU GO GIIIIRL, läser din OCH din mammas blogg varje dag! (När jag inte är ute och flyger tsm med min fladdermus) Du borde kolla in min blogg också, den är grym och YOU WILL BE SURPRISED!!! <3

  Svara

 • Anonym

  |

  det såg jätte bra ut 🙂 lycka till med alla dina projekt!

  Svara

 • Anna

  |

  Då får jag ta å kika in detta då eftersom jag missade i morse! 🙂

  Svara

 • Mad

  |

  Du såg förvånansvärt lugn och bekväm ut. Var det inte nervöst?

  Sedan måste jag påpeka hur jävla irriterande det är med folk som inte fattar att det heter DATORspel, inte DATAspel. Lär er skillnaden för faaan!

  Data = information, inte detsamma som dator. Idioter.

  Svara

 • sara

  |

  Du var jätteduktig! Du såg helt lugn och bekväm ut! Det strålade självförtroende ur dig 🙂 på ett bra sätt hehe, fortsätt som du gör du är helt underbar! 😀 <3

  Svara

 • Melissa

  |

  Va snygg hårfärg du hade på klippet…

  Svara

 • ♥ Emz

  |

  Hellu Bitches!
  Nu har jag bestämt mig. Ett smalare och hälsosamare liv har på börjats! Ni kanske tänker, ännu en fjortis som tror hon är för fet men är pinn smal? Nope så är inte fallet. Jag är faktiskt lite mullig, men nu ska de väck! Så kom in och följ mig på min resa. Min blogg handlar inte bara om träning och vikt, utan mest om mode och vardagliga livet.
  Titta in och lämna en kommentar!
  ♥ Emz

  Svara

 • Sven

  |

  Tja! du var klockren! Kul att ses.

  Svara

 • Gabriella

  |

  Du blir bara större och större! 😀 Inom kändisvärlden alltså, inte att du blir fet!

  Svara

 • Sara SB-STYLIST

  |

  Heejsan!

  Fin blogg du har 🙂

  Kika gärna in på min med – är STYLIST OCH STYLAR NU NÅGRA GRATIS! 🙂
  Helt fritt att ansöka!

  Ha en jättebra dag alla!

  Alla kan lyckas i livet!

  Kisses,
  Miss Bill SB-STYLING

  Svara

 • Sara SB-STYLIST

  |

  Den FINASDE KILLEN i BLOGGVÄRLDEN!

  DEDE!!! 😀 http://dedeprivat.blogg.se

  OTROLIGT VACKER BLOGG SOM MAN FASTNAR I!!!

  Dede skriver HELT OTROLIGT VACKRA KÄRLEKSTEXTER och sen dissade Dede Kissie&Paow när han träffa dem!!! SÅ JÄVLA BRA 😀 haha!

  Dede blir till o med stalkad av tjejer på sina fotbollsmatcher att han har varit tvungen o ta bort bilder o bli mindre offentlig 😀

  Dede är en DRÖMKILLE med otroligt fina ögon och hjärta! Svårt o beskriva, DEDE är obeskrivlig, en dröm!

  http://dedeprivat.blogg.se

  Svara

 • THOMSEN GOES STOCKHOLM!

  |

  Du var jätteduktig! glömde ge dig tipset att inte röra på någonting hela tiden.. t.ex sitta och vicka med foten hela tiden som man lätt kan göra.. man fokuserar bara på det då liksom men du gjorde inte det 🙂 Jätteduktig!

  Svara

 • Madde

  |

  Vad bra du är 😀 <3

  Svara

 • hanna

  |

  älskar när det låter som om du säger "fisbook" istället för facebook 😀

  Svara

 • fii

  |

  Lovar dig Egoina, du kommer bli ett fenomen som folk kommer minnas flera år efter att du slutat blogga. Och varför?
  Du skriver om verkliga saker, du lär unga människor självdistans och du lär unga tjejer känna självförtroende. 🙂

  Svara

 • Carolina [fotograf]

  |

  Sitter här och tänker på vad du sade i tv. Det är fan en bekräftelse att blogga, det är en bekräftelse att höra att mina foton är fina och att få gratis rosa Converse hem i brevlådan av ett företag som vill ha reklam. Men nu är jag inne i tentaperiod, fem inlägg senaste veckan, och det är faktiskt riktigt jävla skönt att ha något att "skylla" på så jag var tvungen att inte sitta vid datorn så mycket…

  You should try it!

  Svara

 • Rosannaaaa

  |

  jag hinner inte titta på det just nu, men jag sprarar det till senare!! jag tror du äger!

  Svara

 • Maria

  |

  gosh ! hello bignose

  Svara

 • TOVE GUSTAFSSON

  |

  haha! Nu har jag kollat! 😀
  Å NEJ! haha jag sa fel i programmet! När jag berättade varför jag gillar din blogg råkade jag säga "..hon vågar INTE säga pinsamma saker" men jag menade såklart.."hon vågar säga pinsamma saker.."
  Ungefär vid 1:04 sa jag de.. 😛 höhö

  Svara

 • baby rozi

  |

  Inte mycket du var med där kan jag lova 😛

  o du… din bild här över kommentarsfältet är väl ändå lite VÄL förnedrande mot handikappade/CP-skadade människor?

  Svara

 • sandra

  |

  Mycket bra, fast hon där malou verkar ju inte vara riktigt som hon ska, hon la ju ord i munnen på dig, och ville få fram negative grejor

  Svara

 • frida

  |

  DU ÄR SNYGG!

  Svara

 • anna

  |

  Du skötte dig bra 🙂

  Svara

 • Betraktaren

  |

  När han pratar om engelsmannen som gjort ett aktivt val och valt att vara singel för att kunna sitta vid datorn undrar jag om du funderar över om din livsstil är på väg att leda dig dit? Är du beredd att välja bloggen framför ett liv i verkligheten med förhållande, jobb, barn osv…? Har du kanske redan valt genom att varje dag forma din vardag som du gör? Jag lägger inga värderingar någonstans jag bara undrar om du funderar över dina val.

  Svara

 • lisso

  |

  Du var jätte duktig! 🙂

  Svara

 • Karin

  |

  Du skötte dig verkligen exemplariskt! Härligt att höra en ung person som kan prata ordentligt utan en massa "typassåliksombahallå". En bra förebild för alla unga tjejer. Och så himla söt är du ju också!

  Svara

 • Anonym

  |

  Åh va du är fin och vettig och bra. Du är för satan som GJORD för tv! Inga konstigheter där inte.

  Svara

 • Sofia

  |

  Du är ju grym! Nästa tv-skådis här kanske? 😀

  Svara

 • Anonym

  |

  Jätte bra gjort!! 😀

  Svara

 • Bells

  |

  Men shit.. haha..
  Jag var inte beredd på den dialekten..
  Konstigt, läser din blogg varje dag, och ändå har jag inte haft en tanke på hur du låter. =)
  (inget fel på hur du pratar, dialekt har väl nästan alla)

  Svara

 • Jennie

  |

  Oj! Jag hade inte tänkte mig att du hade sån dialekt! Blev helt förvånad när jag hörde dig prata. Jag gillar din blogg sjukt mycket, ha en fin kväll.

  Förresten ser/låter du väldigt smart, hehe.

  Svara

 • Liebling

  |

  roligt att se dig allvarliga sida också:)

  Svara

 • Therese

  |

  naaw, du verkade lite blyg, men bra jobbat! du var grym 🙂

  Svara

 • karolina

  |

  du va jätteduktig 🙂 coolt att höra din dialekt 😛

  Svara

 • anne

  |

  Jag vill bara säga:

  -Blondinbella- Eat your heart out!

  Du kommer erbjudas en egen talk show när som helst, du är ju en naturlig talang!

  Din goa, fina mamma kan vara stolt som tuppen! 🙂

  Svara

 • Anonym

  |

  19:50
  "i en enkel papperstidning*"

  väldigt nedlåtande av malou

  Svara

 • Elinoor

  |

  Kollade TV i morse, och helt plötsligt så skrek jag; DET ÄR JU EGOINA! haha jag tyckte du var duktigt, det gick ju super bra! Modigt dessutom! jag hade dött på fläcken! haha som sagt, du var grym!

  Svara

 • katrin

  |

  Tycker inte om skånska i vanliga fall fast du va härlig att lyssna på! Bra jobbat 🙂

  Svara

 • Anonym

  |

  du var ju grym ju!! haha blev chockad när
  jag hörde din röst, men cool dialekt ju!
  men gud vilken jobbig programledare!!
  fy fan alltså!

  Svara

 • TOVE GUSTAFSSON

  |

  SV: haha tack själv! 😀 Ska jag vara ärlig var jag faktiskt lite nervös själv 😛

  Svara

 • denise wallberg - ♥

  |

  Åh, FAN VAD BRA DU ÄR! Så jävla duktig ju! Grym! Hoppas man får se dig snart igen i tv! Kommer sitta bänkad 😀

  Svara

 • sanna

  |

  det är sjukt den här med bloggar, följt dig ett tag nu och det känns nästan som om man känner dig! fast jag inte alls gör de. -och du känner ju absolut inte mig, konstig relation det här egoina låt oss hålla det på den här nivån 😉
  Blev ju iaf bara så nyfiken när du skulle vara med i tv så jag var in på hemsidan ocg kollade! haha hela våran generation är tydligen databeroende! Du var awesome iaf fast betydligt roligare på bloggen. Du skulla ha bjudit malou på lite donken! anyway ska sluta stalka din blogg nu får fortsätta igen imorngon kan ju inte sitta vid datorn jämt…

  Svara

 • A

  |

  haha, coolt ;D

  Svara

 • Hanna

  |

  Faaan Egoina, du skulle ju ha sagt att du sa ditt riktiga namn på videon! Nu ska jag låtsas som om jag aldrig hörde det och fortsätta läsa din blogg som jag alltid gjort.

  Svara

 • Tant Louise

  |

  Du är jättegullig på TV och kul att se dig men jag tycker på något vis synd om dig. Du framställs som någon som inte har något liv, sitter hemma framför datorn precis hela dagarna och bloggar om… ingenting, egentligen? Och det är ditt jobb? Jag klandrar dig absolut inte, men det känns inte hållbart heller. Du lever på att blogga, men det kommer du inte kunna göra för alltid. Nu har du världens chans att göra något av det, och ha draghjälp från bloggen. Du kan inte sitta framför datorn resten av livet, söta Egoina! Ta dig i kragen, fundera på vad du VILL göra, hitta en mentor, åt utomlands, börja plugga, få perspektiv och lite styrfart i tillvaron! Du har en jättestor potential men du utnyttjar den inte!

  Seså! Ut i världen med dig nu!

  Svara

 • RandomMask C:

  |

  Haha, fan va ballt att va me i tv! 😀
  Jag vill bara säga att du ägde, och att du låter som mina kusiner 8)
  Haha C:

  DU ÄGER! 😀

  Svara

 • Therese

  |

  Du var grym!

  Haha, jag blev förvånad över att du pratade skånska, haha är man knäpp eller 😛

  Svara

 • jonna

  |

  sjukt bra! Gillade din tå, två gånger! Tjuuuhu!

  Svara

 • assa

  |

  älskar din dialekt

  Svara

 • Lakritzz <3

  |

  Det gick jättebra ju! 😀 Fortsätt blogga, din blogg e bäst! 🙂

  Svara

 • Linnéa

  |

  Det gick ju riktigt bra! Thumbs up :3

  Men en sak bara. Den där WOW-nörden. Han pratar som att det är dåligt att man startade en Facebookgrupp för den våldtagna tjejen, som att det är synd om killen. Vad i helvete? Han våldtog en tjej, han förtjänar eviga plågor.
  Estupido.

  Svara

 • elsa

  |

  Det gick ju jättebra! 😀 Du verkar så gullig!

  Svara

 • Lisa

  |

  Känns ju som att hon verkligen ville att du skulle vara missbrukare, Kom igen nu Egoina, erkänn att du inte lever i den riktiga världen!

  Svara

 • Anonym

  |

  din blogg är min största inspirationkälla ska du veta! heja ego.

  Svara

 • Elinor

  |

  Du är så vacker! 🙂 Och du svarar så vettigt! 😀

  Svara

 • Mathilda

  |

  JAG VET DITT NAMN JAG VET DITT NAMN JAG VET DITT NAMN WOHOO!

  Svara

 • Catrin

  |

  Tycker det är synd att hon ställer så ledande frågor.. "Det är som att du trivs mest i den här världen du har här". Hela programmet är ju så anti datorer och internet och allt som har med ny teknologi att göra. När du väl lyfter fram positiva sidor ställer hon ledande frågor igen om att det faktiskt är negativt. Säger inte att det inte finns negativa sidor men hon är inte särskilt nyanserad måste jag säga.

  Svara

 • Anna .

  |

  Är det bara jag som märkte att programledaren nämnde " ditt riktiga namn"`? :s

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv