Follow my blog with Bloglovin

Dagens fråga – Till er

Om er partner hade berättat att han/hon tidigare varit ett annat kön.

Hur skulle ni reagera?

0

Trackback from your site.

Comments (146)

 • linnea

  |

  Jag hade accepterat det. självklart blivit lite upprörd, om det var ett långgånget "relationship". Men det är ju personen man älskar, inte könet…?

  Reply

 • natalie

  |

  Tagit självmord 😛 Ne men, jag skulle inte reagera positivt iallafall 😉 Men oftast märker man ju själv…. hoppas jag.

  Reply

 • Dazzy :)

  |

  JAG SKULLE SMISKA HONOM OCH SKÄRA AV HANS HUVUD SÅ HAN INTE KAN PRATA MER!

  SEN SKULLE JAG KOKA HONOM & GE HONOM TILL HUNDARNA!

  Reply

 • Anonymous

  |

  Om jag var tillsammans med en kille, som visade sig vara en tjej skulle det genast komma tankar som "är jag lebb?"

  Reply

 • Wilma

  |

  Asså det skulle ju förändra det hela .. asså skulle kännas sjukt konstigt.. ba hmm jag e ihop med en tjej som nu e kille.. tror jag hade tagit avstånd från den/det/han/hon .. men äkta kärlek så ska la det int gör ngt xd

  Reply

 • Anonymous

  |

  jag har inte en jävla aning. jag hade fått paniik!!

  Reply

 • Anonymous

  |

  fyfan va äckligt å få veta de O.o hade typ dampat :b

  Reply

 • Gabriella

  |

  Blivit chockad, som alla andra. Men accepterat såklart, nu är han ju "rätt" kön! 🙂

  Reply

 • Anonymous

  |

  svårt att svara på… jag attraheras inte av transalookies.

  men OM det skulle hända mig hade det nog inte ändrat så mycket på förhållandet, jag hoppas iaf att jag skulle kunna behålla min syn på personen. oetiskt annars liksom.

  Reply

 • Anna

  |

  Jag har blivit asrädd och sprungit därifrån! =P Hade absolut inte varit kvar i förhållandet! Känns kanske riktigt elakt, men jag hade inte klarat av att veta av min kille egentligen är en tjej =P

  Reply

 • Gabby

  |

  HAAAAAAAAAAAAAWT STUFF!!!!! No more to say, im gay

  Reply

 • Diana

  |

  jag hade blivit pissed off. Inte för att han haft ett annat kön utan för att han hållt hemligheter för mig. Sen kan det få konsekvenser med, det innebär ju att man inte kan få gemensamma (biologiska) barn och det tycker jag man har rätt att veta direkt.

  Reply

 • Nathalie

  |

  Jag hade önskat att han aldrig hade berättat det.
  Sedan hade jag tänkt över det en stund.
  Om jag älskade personen på riktigt, så hade jag inte gjort slut.
  Men jag hade alltid önskat att han inte berättat det för det skulle alltid ligga i tankarna.

  Reply

 • Lisette

  |

  Skulle min kille komma och säga det nu efter så lång tid (mer än 6 år) så hade jag nog blivit rejält förbannad för att han har hållit en så stor sak hemlig så länge. Haha svårt men skulle inte vara lätt att sluta tänka på det tror jag inte.

  Reply

 • Jenny

  |

  inse att jag är kär i en tjej vilket inte gör en stor skillnad…samma känslor:D emn blir bitter eftersom han hade hålt undan detta i 3 år 😛

  Reply

 • Felicia

  |

  Ganska så sjukt att jag och min kille snackade om det här för någon dag sen bara!

  Jag tror inte att man kan veta hur man reagerar förrän man faktiskt är där… Beror nog på hur seriöst förhållande man har också.

  Reply

 • Lexi

  |

  Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort…

  Reply

 • Felicia - igen

  |

  Förresten!
  "Om er partner hade berättat att han/hon tidigare varit ett annat kön…"

  Ursäkta, men det finns väl bara två olika kön? Eller har jag missat något?! 😮

  Reply

 • Gun

  |

  Om min man efter våra 28 år tillsammans skulle avslöja det NU hade jag nog svimmat av chocken. Sen hade vi levt vidare som om inget hade hänt..:)
  De som opererat sig är ju födda med fel kön, så det har inget med lesbisk eller bög att göra.

  Reply

 • Gun

  |

  Jag kom på en sak som komplicerar det hela. Vi hade inte haft tre barn nu om det varit så, och att inte få veta varför förrän nu hade gjort mig vansinnig.

  Reply

 • Ellinor

  |

  Undrat vad för läggning jag egentligen har då.

  Reply

 • mafialada aka tildo aka milkey aka mjölken

  |

  HAHAH! flippat ur totalt och tänkt vad i helvete.btw! du borde verkligen smaka bananlikör smaskigt uta helveeeete och hörru, sluta upp med kinkiga misstolkningar, jag var först med det 😉

  Reply

 • Julia

  |

  Hade nog undratom hans konsgjorda snopp fungerar som en riktig och velat inspektera denna snarast möjligt. :p

  Reply

 • Louise

  |

  Jag tror inte man kan veta säkert hur man skulle reagera förrän man satt i den situationen.
  Sen tror jag det är skillnad på om man varit tillsammans länge eller nyss träffats.
  Jag tror iaf att jag inte skulle reagerat så mycket alls. Kanske lite i början, men jag skulle komma över det snabbt.
  Skulle nog tycka det var mest spännande och fråga tusen frågor 😛

  Reply

 • sabina

  |

  jag skulle nog bli riktigt chockad. Men när chocken hade lagt sig och jag verkligen tyckte om killen så skulle det inte spela någon roll

  Reply

 • sanna

  |

  Hej Egoina. Du är så härlig =D. Helgen har jag spenderat på att kolla igenom hela ditt arkiv, du har sån sjuk humor. Men en sak jag har märkt, du äter inte mcdonalds/burger king lika ofta längre. Varför? Bara för att du gjorde slut med Jimmy? (jimmyboy haha)

  Reply

 • Anonymous

  |

  Skulle bli chockad. Men det skulle inte vara ett problem

  Reply

 • baileyz

  |

  Ja först hade jag nog liksom alla andra blivit rädd och dragit mig tillbaka. Men sedan när man fått tänka och så så hade jag nog förstått det som man innerst inne redan vet att det fortfarande är samma person som man tidigare älskat så det hade nog inte spelat någon roll.

  Reply

 • Ebba 12 år

  |

  Om man tex träffades på en bar , och vi började flörta och i slutet av kvällen säger personen att den är igentligen ett annat kön , skulle jag nog säga ärligt att man kanske inte kan vara ihop. Men man ska väl fortfarande träffas, som vänner, om man vill. men om relationen har varit lång så ska man nog fråga varför den inte hade sagt. Sen vet man nog inte mer om hur man skulle göra i den situationen, tills man hamnar i den själv.

  Reply

 • Sara

  |

  Egentligen borde man ju tycka att det inte skulle förändra nånting, men ändå så gör det de. På något konstigt sätt…

  Reply

 • Majsan

  |

  Hade sagt "You go girl!" och gett en smäll på tushen! ;D

  Reply

 • Patrik | Bloggliv.WS | Livet i Bloggform

  |

  Jag skulle nog svara: vad kul då är vi två 🙂

  Nä, skämt åsido. Nu är jag ju singel så det skulle inte kunna hända. Men i ett förhållande så gäller villkorslös kärlek så då spelar allt annat ingen roll. Det är ju personen man älskar. Är för övrigt inte lagd åt fel håll.

  Vad skulle du säga?

  Reply

 • thakock

  |

  Jag hade mest blivit sne för att han ljög. Blir svårt med egna barn då. =/

  Reply

 • lisa

  |

  sagt att det var ett bra val! för jag kan inte tänka mig att min pojkvän var särskilt snygg som tjej.

  Reply

 • ubeauty

  |

  Jag vet faktisk inte, skulle först få panik men skulle nog först vilja veta skälet till könsbytet.. och därefter bestämma mig. Självklart skulle jag ta till hänsyn hur länge vi vart ihop och hur stark vår kärlek är.. Men jag tror jag slutligen skulle komma fram till ett positivt svar, som sagt vill jag veta skälet till könsbytet. =)

  Kika gärna in i min blogg där jag skriver om allt möjligt i kategorierna Bakelser, Kärlek, Naglar, Självförståelse/Psykologi, Skönhet/Smink/Mode =)

  Kika gärna in i min blogg där jag skriver om allt möjligt i kategorierna Bakelser, Kärlek, Naglar, Självförståelse/Psykologi, Skönhet/Smink/Mode =)

  Reply

 • Lizzabon hade gjort slut

  |

  2010-03-08 @ 18:04:17

  Postat av: Lizzabon

  Innan jag gjorde slut skulle jag kollat in hans apparat o letat ärr o dyl ordentligt först, fast man borde väl sett ärr o sånt innan typ när man haft sex o så lr hur?

  Reply

 • Sofie

  |

  hade nog tagit detta som ett stort svek och gjort slut, känns som det är info man borde få från början då det tex innebär att man inte kan få barn ihop

  Reply

 • elliz och ellviz

  |

  Neje usch haha det vill jag inte tänka på ;P
  hur mår du idag 🙂

  Reply

 • Tess

  |

  Frågat varför i helsike vi håller på med preventivmetoder då för? Sen fråga vart sperman kommer ifrån … Sen kramas. Sen behöva tid för att tänka och förhoppningsvis komma fram till att det inte spelar någon roll, kommer man dit att man vill skaffa barn kan man alltid adoptera=)

  Reply

 • Elina

  |

  Svårt att svara på, har aldrig varit i den situationen och hoppas att jag slipper uppleva det.

  Kärleken sätts ju på prov, det är ett som är säkert, det som hade varit svårt att smälta och ta in är ju att vi aldrig skulle kunna få 'egna' barn, och det är ju lite orättvist.
  Sånt ska man säga på en gång så att man vet och kan gå in i förhållandet och vara medveten om det, då är det själv-valt, men får man veta det efter flera år då är det ju väldigt väldigt orättvist måste jag säga.
  Tänk alla lyckliga familjedrömmar som går i kras. Men mycket går ju att ordna nu ändå så egentligen gör det nog inte så stor skillnad 🙂

  Reply

 • johanna

  |

  dumpa som in i helvete

  Reply

 • Veronica

  |

  För mig hade det inte spelat någon roll, jag är bisexuell =)

  Reply

 • Anonymous

  |

  Blivit jätteledsen för att han inte kännt förtroende nog för att berätta tidigare.

  Reply

 • Elinlillie

  |

  eeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww…
  ungefär så?

  Reply

 • Erika ♥

  |

  Jag tror att jag skulle skratta och sen sätta mig vid datorn och blogga om det! 😀

  Reply

 • nina

  |

  i följande ordning:
  Skratta,gråta, springa göra slut skaffa ny hahaha

  Reply

 • Anonymous

  |

  blivit äcklad

  Reply

 • Anonymous

  |

  Fått panik men förhoppningsvis kunnat hantera det och stannat med honom

  Reply

 • - | | Carro | | -

  |

  Svårt att svara på eftersom jag har haft samma kille nu i över 2 år och jag vet mycket väl att han alltid varit det 😉 han är för manlig för att ha varit tjej ^^ Skulle vara lika orimligt som att han en dag skulle säga "jag är född i fel kropp, jag ska operera mig till kvinna".. dte finns inte 😛

  Reply

 • Anonymous

  |

  jag förstår inte vissa tjejer här bland kommentarerna, att dom skulle börja undra om sin läggning. han är ju fortfarande en kille NU och vart får dom att dom skulle vara lesbiska ifrån? :S

  hade han berättat det på en gång hade det nog vart lugnare än om han berättade det efter 3 år. hoppas inte att jag hade reagerat så mycket eftersom att jag är en person som försöker acceptera det mesta, det hade förstört min policy om jag blivit arg 🙂

  Reply

 • Cherin

  |

  Jag skulle ha slagit in huvet på honom.

  SV: Inte behöver väl Mohammed förstå dig? Ni ska väl tala kärlekens språk? Shit vad oromantiska dagens ungdom är 🙂

  Reply

 • Hisa

  |

  Förhoppningsvis så får jag aldrig reda på det 😮

  Reply

 • Anonymous

  |

  Jag har varit tillsammans med min pojkvän i 2½ år, och om det skulle komma fram att han tidigare varit tjej skulle jag bara tycka det var en fördel, då tjejer ofta är mer känslosamma, killar förstår sig inte alltid på tjejer!

  Reply

 • Maria

  |

  slänga ut personen i fråga fortare än det går att skapa bromsspår i underkläderna.

  Reply

 • Anonymous

  |

  bli galen! men min nuvarande kille är väldigt feminim så jag hade kunnat se en del likheter ändå haha! (han är väldigt smal, springer som en tjej, gillar att prata om känslor o tycker datumet man blev tillsammans är jätteviktigt att hålla koll på!)

  men om vårt förhållande hade vart några år in framtiden o frågor om barn osv. kom upp skulle jag nog inte acceptera det.

  Reply

 • Sara

  |

  Jag skulle säga:

  "Det var väl det jag visste!"

  Reply

 • Akasha

  |

  Jag är bisexuell så för mig hade det inte varit världens grej även om jag självklart hade blivit ganska så rejält chockad. Jag blir kär i personer, inte kön, så jag hade accepterat och fortsatt älska.

  Reply

 • Bella

  |

  Jag hade nog inte kunnat vara tsm med honom mer, för att jag tror att jag hade tänkt för mkt på han som "kvinna", och jag attraheras inte av kvinnor. tror tyvärr det är så jag skulle reagerat även om man gärna vill säga "åhh jag hade älskat "honom" lika mkt ändå" för att det låter bättre. Dessutom är det ju dålig stil av personen att inte berätta det från början, så jag hade nog inte kunnat lita på honom mer heller, så det hade antagligen tagit slut som sagt. ^^

  Reply

 • Evelina H

  |

  "Jaha, är det därför du har så liten snopp!"

  Reply

 • Sarah

  |

  Jag ska vara helt ärlig och säga att jag antagligen inte hade stannat i förhållandet. Jag hade mått dåligt för det, men dels så tycker jag att man ska berätta det innan man inleder ett förhållande och dels dras jag inte till transsexuella.

  Reply

 • Em

  |

  Jag skulle bli extremt nyfiken och dumma mig med att ställa massor med "tjej"-frågor helt plötsligt. Antagligen hade jag blivit singel igen rätt snabbt, mot min vilja. ;D

  Reply

 • Matilda

  |

  Då skulle jag sagt "ja, då vet du vad jag tycker om!"

  Reply

 • Tigerhonan

  |

  Det hade inte spelat mig någon roll, gillar både tjejer och killar så hade inte haft något emot det.

  Reply

 • LINAAAAAAAA

  |

  alltså, hade vi vart tillsammans länge hade jag blivit besviken över att han inte berättat det. men om det var precis i början så vetifan..

  Reply

 • andrea

  |

  Jag skulle börja skratta, och inse efter en stund att jag är tillsammans med en tjej 🙁

  Reply

 • sanna

  |

  ojoj här var vi seriösa R!? kärleken är blind, det är ínsidan som räknas, hoes over bros, fast hur blir de, hoes over hore? transa dansa natten lång 🙂
  I slutändan är väl ärlighet och respekt viktigast, och har man inte märkt någonting innan, vad spelar de för roll? Jag hade tanställning förut, jag föddes som tjej? Jag skulle nog bli glad över att "han" berättade, sen skulle jag driva som fan så ´fort jag fick tillfälle 😉 men vah fan kan jag ta hans brister får väll han ta mina 😉

  Reply

 • Alexandra

  |

  Gjort slut. En sådan, kanske obetydlig sak för vissa men stor o viktig för mig ska man berätta INNAN vänskapen leder till en kärleksrelation. Speciellt om Han fortfarande har kvar fittan och inte opererat om sig där nere. Hade han, tidigare hon, en kuk nu istället hade jag inte brytt mig. Men hade aldrig velat ha en pojkvän med en fitta. På grund av sex? Absolut inte.

  Reply

 • Amanda

  |

  "Jag var en av det mosatta könet en gång i tiden!"
  Jag svarar:
  "Jag med!"

  Reply

 • Johanna

  |

  Haha hur skulle du reagerat?

  Jag skulle nog bli chockad och tjuta men ändå försöka, älskar man någon så älskar man ju någon. Man rår inte för vilket kön det är eller vill leva som 😛

  Reply

 • Maria

  |

  Hade förmodligen sagt:
  "Jag har alltid vetat att jag är lesbisk innerst inne"

  Reply

 • K

  |

  Tyvärr hade det varit svårt att fortsätta en sådan relation. En relation bygger på att man är ärlig med varandra, och att inte berätta en sån där grej redan från början känns oärligt (speciellt eftersom det är en så stor grej).

  Reply

 • L

  |

  😮 chockas!

  Reply

 • julia

  |

  skrattat! sen blivit lite äcklad. sen kommit över det och fortsatt. det är ju trots allt som han är nu som jag älskar han. eller ja, om jag hade nån vill säga 😉

  Reply

 • elisabeth

  |

  Först skulle jag bli helt chockad liksom, "är jag lesbisk?" Sen fråga vfr han inte sagt ngt tidigare osv. Men det är väl trots allt hans val typ? Och vadå, om han inte skulle blivit kille skulle man väl aldrig liksom hittat varandra? 😀

  Reply

 • Nikita

  |

  Ingenting. Jag skulle däremot undra hur i helvete jag missade operationsstygnen…

  Reply

 • Sandra

  |

  göra slut förstås :S
  han är ju faen tjej i själen lr vad man ska säga 😛

  Reply

 • zima

  |

  är bisexuell och har många kompisar som bytt kön. inga problem för mig. är kär i personligheten, inte könet.

  Reply

 • sara

  |

  Hahaha, ser på 2 1/2 men där charlie har legat med en kvinna som numera har gjort om sig till man, som hans MAMMA nu har legat med! hahaha…

  Men i alla fall, jag har ingen aning om hur jag hade reagerat. Man lär väl ha tagit sig några glas vin och några shots tequila och sen tänkt över saken?

  Reply

 • Anonymous

  |

  Jag skulle nog bli lite chockad först men sen inte brytt mig mer. Ifall han/hon inte viljat prata om det så klart 🙂

  Är ganska öppen med sådant + så länge min partner känner sig nöjd och trygg i sig själv är det ju upp till den. Och sen så hände det ju före "min tid" med personen.

  Reply

 • Rebecca

  |

  Hm… Jag antar att detta är en person jag inte haft sex med och med andra ord inte varit tillsammans med länge, jag hade nog gjort slut ärligt talat. Jag anser att man inte kan byta kön och med detta menar jag INTE att jag har någonting emot dem som vill eller har bytt kön, bara att jag är hetero. Låter lite hemskt kanske, men du vill nog höra sanningen.

  Reply

 • Mmmm...Marabou

  |

  Appropå 2 and 1/2 men?

  Reply

 • Nana

  |

  Det beror på vilket annat kön 😉

  Reply

 • Rebecca

  |

  Varit ett annat kön eller haft ett annat kön?

  Hade mitt ex berättat för mig att han varit en snopp eller pussy så hade jag nog känt viss avsmak!

  Reply

 • Emma

  |

  Sluta med p-piller.

  Reply

 • Linda

  |

  Hade förmodligen blivit ganska chockad, men hade förhoppningsvis inte brytt mig utan fortsatt som vanligt, svårt att säga när man inte varit i denna situation men är man kär så borde man kunna leva med det 🙂

  Reply

 • Josse

  |

  Det skulle inte göra någon skillnad. Om personen faktiskt bytt kön har den gjort det av en anledning, rimligtvis att det mentalt är en kvinna i en manskropp eller man i en kvinnokropp. Om snubben/tjejen hamnat i rätt kropp till slut är väl allt frid och fröjd?

  Reply

 • Ida

  |

  Jag skulle ha blivit förbannad över att han inte hade sagt det innan vi inledde ett förhållande!

  Reply

 • Erika

  |

  Försöker du berätta att Jacob varit en tjej? Han e kanske inte din partner men du kanske kör de där förvirrande kortet?

  Reply

 • Cornelia

  |

  Hade min nuvarande partner sagt det skulle jag blivit rätt arg över att han hållt det hemligt i över 1 ½ år. Hade det varit ett ragg eller något hade jag inte brytt mig så mycket. Kanske varit nyfiken mest.

  Reply

 • Anonymous

  |

  Jag hade börjat gapskratta! Hade väl fått liknande chock som när min vän förra veckan berättade för mig att de var slut mellan henne och hennes pojkvän för hon hånglat med en av våra tjejkompisar – två helger i rad.
  Och när hon berättade det fick jag sån chock så jag skrattade konstant i 10 minuter

  Reply

 • Anonymous

  |

  Jag skulle äcklas, och göra slut.

  Det är fel, men jag kan inte rå för det.

  Reply

 • Gardin

  |

  Hade lagt bena på ryggen och lubbat så fort jag bara kan @_@

  Reply

 • Pernilla

  |

  Shiit vad sjukt läskigt det skulle vara! Skulle det vara så att man inte skulle ha varit tillsammans så länge skulle jag ha flytt så snabbt jag kunnat 😀 Men skulle det varit ett flera års förhållande så skulle det kaaaankse gå att komma över. Eller nej jag vet inte, sjukt svår situation detdär. :F

  Men hoppas man inte behöver vara med om det då iaf. Och man tycker ju man borde märka det på nåt sätt.

  Reply

 • sandra

  |

  jag hade inte brytt mig alls . kanske blivit lite arg om han inte sa de i början av förhållandet utan väntade i 1år kanske.
  Förtfarande samma person som jag fick känslor för från början 🙂

  Reply

 • Moa

  |

  skulle först kanske kännas lite bakvänt, men det är ju personligheten man tycker om, inte könet. Dessutom tycker jag inte att kön spelar någon roll egentligen 🙂

  Reply

 • Josefine

  |

  Jag skulle bara tycka det var intressant, om det inte var så att jag inte fick reda på det förrän långt inne i förhållandet i vilket fall jag kanske skulle bli sur för att personen inte hade berättat tidigare.
  Jag blir lite mörkrädd över hur många inskränkta (eller kanske bara omogna) människor som kommenterat detta med att de skulle kräkas, eller bara göra slut, eller börja undra om man själv är homosexuell. Jag förstår inte problemet, och jag förstår verkligen inte logiken bakom den sista grejen.

  Reply

 • Kim

  |

  Jag hade inte brytt mig ett skit. Möjligen blivit lite sur över att det inte berättades tidigare.

  Reply

 • Angelica

  |

  om jag förstår rätt så har du kollat på "Two and 1/2 men"… kan inget annat än gilla. Om du nu såg de, så var jag bänkad framför tvn samtidigt.

  Reply

 • Rebecca

  |

  Har ingen aning. Säkerligen blivit chockad..
  Själv då?

  Reply

 • Elin

  |

  Åh satan.. Jag hade flippat ur totalt..

  Reply

 • astrid

  |

  Jag hade föredragit om partnern berättat det tidigare i relationen men ändå accepterat det. Förstår inte riktigt vad det skulle göra för skillnad för vår kärlek (det där lät Tomas Dileva), förutom avsaknaden av biologiska barn då.

  Reply

 • erica - eeckis

  |

  oj vilken svår fråga! Om min partner levt med detta utan att delge mig den informationen under en lång tid skulle jag se detta som ett stort svek och tilliten skulle sättas på prov! skulle jag älskat personen nog och funnit en godtagbar ursäkt bakom orsaken till undanhållandet av information skulle detta inte göra mig någonting (jag vill poängtera att jag är bisexuell och därför inte tänker på den där "jag vill ha barn -grejen". fast hade jag varit tillsammans med en kille som jag känt att jag ville skapa en biologisk familj med skulle jag nog bli riktigt, riktigt ledsen.. sen kan man ju inte tala om hur man reagerar i den situationen om man hamnar i den? -jag kanske inte alls agerar enligt mina tankar och värderingar som jag avslöjar nu?

  Reply

 • Manda

  |

  Eftersom folk är så okunniga här kan jag informera alla straighta tjejer om att ifall er kille föddes med kvinnokropp hade ni märkt det på hans kuk. Fast ni kanske inte har sex före äktenskapet…

  För övrigt är man inte lesbisk om man tänder på en kille som föddes med kvinnokropp eftersom han nu har manliga hormoner.

  Reply

 • Dom kallar mig Yngve

  |

  Jag hade inte tyckt att det spelade någon roll, det enda jag verkligen hade varit intresserad av att diskutera är fortplantningen. Ej heller hade jag blivit upprörd om personen ifråga väntat med att berätta om sitt könsbyte för mig. Det är väl ganska självklart att det inte är något man slänger ur sig på första dejten? Bara genom att titta på många av kommentarerna här ser man ju hur fullkomligt inskränkta folk är i sina tankesätt (Nej, man är INTE lesbisk om det skulle visa sig att snubben man stått och kåtspanat på i baren en gång har haft bröst och ett annat namn på sin legitimation. För det var väl knappast sådant man tänkte på när man stod där och var sugen på att släpa med killen hem och lägga honom i horisontalläge?)

  Bortsett från själva barnfrågan ser jag inget som helst problem i att leva ihop med en person som blev född i ett annat kön än det han/hon befinner sig i nu. Vad spelar det för roll?

  (För övrigt så är det ganska omöjligt för en heterosexuell transsexuell kille att helt och hållet dölja för sin flickvän att han föddes som kvinna, eftersom det fortfarande inte går att göra om det kvinnliga könsorganet till ett fungerande manligt)

  Reply

 • CAMIE

  |

  Jag kan inte ens föreställa mig ngt sådant! Det är väl för att jag vet att min pojkvän alltid varit en pojke. Tror man skulle misstänka ngt innan själva bomben släppts liksom!

  Nej… det va för svårt.. jag vet inte!

  Reply

 • Anonymous

  |

  du såg väl aldrig 2 1/2 men igår =)

  Reply

 • Sandra

  |

  Jag hade blivit jävligt fundersam eftersom vi nyligen fick en son tillsammans! Haha.

  Reply

 • Andrea

  |

  haha va komiskt att gårdagens repris av 2½män handlade om det, fast tvärtom. Charlies ex Jill var numera en Bill. =)

  men till frågan, jag hade nog blivit väldigt chockad, säkert grinat och funderat över livet. Blivit arg, känt mig lurad, men jag hoppas att jag skulle komma till insikt om att han bytt kön pga att han inom sig alltid varit man och att han nu är det, därför slutligen acceptera och älska honom för den han är inte den han har varit.

  Reply

 • Petra

  |

  Då skulle jag säga: "Då är vi två. Har inte vetat hur jag ska säga det, men nu blev det enkelt."
  😉

  Reply

 • Alice

  |

  Skulle blivit chockad! Men
  om man älskar den personen för hur han/hon är så
  borde det ju inte göra någonting.

  Reply

 • Tiara

  |

  Hmm.. jag skulle nog bli chockad, men antagligen inte haft några problem med det i och med att jag är bisexuell..

  Reply

 • IZZA

  |

  ehhhh.. finns det något du vill berätta för mig? hehe 😉

  Reply

 • Lina

  |

  Jag hade förmodligen blivit chockad men sen hade jag inte brytt mig, han blir ju inte en ny person för detta. Och så vadå om han varit tjej innan, jag kan ju inte tycka att tjejer är äckliga, jag är ju en! Däremot blir det jobbigt att få veta att vi inte kan få barn ihop 🙁

  Reply

 • Mickan

  |

  haha såg du 2 1/2 män igår eller? 🙂

  Jag frågade min kille detta igår, vad han hade gjort då om jag hade varit man tidigare.. han hade sparkat ut mig sa han..jag förklarade att jag var ju fortfarande jag…då ångrade han sig och sa att man inte kunde tänka så.. för jag har ju faktiskt aldrig varit en man! haha

  Reply

 • Moa

  |

  först skulle jag nog inte tro honom, men jag skulle nog också bli väldigt arg eftersom han inte berättat det tidigare, men i längden skulle det inte spela någon roll, jag älskar ju honom fortfarande:)*

  fast nu vet jag ju att han är kille och alltid har varit det men 😉

  Reply

 • Tiffany

  |

  Haha kollade du på two and a half men igår eller ? 😀

  Reply

 • Siggi

  |

  Jag skulle nog inte brytt mig… Men det skulle nog ha kännts lite konstigt och det skulle kanske kunna gå ut över förhållandet att jag skulle tänka på det hela tiden och att det nog skulle bli jobbigt för oss båda. Men jag hade nog inte brytt mig.
  Men jag skulle nog ha velat att personen sa det till mig i början, kanske inte så fort man sågs men inte ett år efter heller…

  Reply

 • Tiffy

  |

  Reaktion; Va? Öh? Men?!

  Reply

 • Vanessa

  |

  jag hade blivit helt jävla chockad, skulle inte veta vad jaag skulle ta mig till, det skulle förändra allt, jag hade nog gått där ifrån, lämnat personen bakom mig, men inte för att personen egentligen är ett annat kön, utan att personen nt berättade innan;O</3

  Reply

 • Frida H

  |

  Jag hade gillat det skarpt! Coolt som fasiken ju!

  Reply

 • Anonymous

  |

  Jag skulle säga "Hey, det är lugnt, det har jag med".

  Reply

 • trollhare

  |

  Alltså, förra kommentaren var från mig 🙂

  Reply

 • Alexander

  |

  De flesta har förhoppningsvis större lik i garderoben…

  Reply

 • hanna

  |

  jag tror inte att jag skulle reagerat positivt. och det skäms jag för.

  Reply

 • Nikki

  |

  Jag tycker kön är helt oviktigt. Det har inget med personen att göra. Kön är bara något dumt påhitt utav heteronormen.

  Reply

 • Ika

  |

  det är ju personen jag älskar inte könet, men tack å lov att "hon" fick en stor kuk! hahaha

  Reply

 • Emma

  |

  att de gjort ett riktigt jävla bar jobb alltså!

  Reply

 • Emelie

  |

  Efter chocken lagt sig säga "du har väl för guds skull i alla fall kastrerat dig?"

  Reply

 • alvaa:)

  |

  oj…ja hade blivit väldigt rädd..typ "är jaa lebb? " skulle ja tänka…om kärleken nt va JÄTTESTARK skulle ja ta undvika personen…annars leva vidare 🙂 <333

  ps. bra blogg !!!! 😀

  Reply

 • Transan Charlie

  |

  men gguuuud!! varför är det så många som skulle tro att de är lebb för? Är en kille kille så är han kille, vare sej han var född som tjej eller inte. herregud vilka transfober ni är xD

  Jag skulle (precis som trollhare) säga "JAAAA VA GLAD JAG ÄR ATT DU BERÄTTAR!! det har jag med!!"

  Reply

 • Anna

  |

  …varför skulle man ens bry sig?

  Reply

 • Anna

  |

  …och vad är det med detta "MEN DÅÅ ÄR HAN EN TJEJ EGENTLIGEN!!",

  Visste, bio-tjej men om han hade vart en tjej längst inne skulle han nog inte ha bytt kön?

  Reply

Leave a comment

Arkiv