Follow my blog with Bloglovin

Egoina vs Brandvarnare 1-0

Efter att jag publicerade DETTA inlägg igår slutade brandvarnaren pipa. ”Vad bra”, tänkte jag. Men precis när jag skulle lägga mig började den pipa för full hals igen. Jag tog en stol och försökte stänga av skiten. Det var mission impossible. Det enda som gick att röra på brandvarnaren var en lite knapp som heter ”test” (som man förresten inte ska trycka på om man inte känner för att bli halvt döv).

Efter att ha slitit i den och bankat på den i en kvart bestämde jag mig för att försöka sova ändå och ringde till Jacob nästan gråtandes och läspade fram vad som har fel (kan inte uttala S med bettskenan i munnen). Till slut somnade jag dock med några kuddar runt huvudet för att dämpa ljudet.

Imorse vaknade jag av ett pip med en minuts mellanrum (ja, jag har räknat) och höll på att bli fullständigt knäpp i huvudet. Jag bestämde mig därför för att ta itu med det här en gång för alla. Jag tog en hammare och slog ner skiten. Ni tror att det skulle hjälpa va? Nej, för då sitter batteriet fast under en plastbit. Jag hamrade bort den också. Då skulle man tro att det blev tyst va? Nejdå. Batteriet gick inte att rubba, så jag hamrade sönder hela baksidan och nu gott folk, nu är det tyst.

Men jag har en känsla av att det kommer börja brinna idag. Ska det göra det någon gång så är det nu liksom.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (106)

 • emma

  |

  Hahahaha precis samma sak hände mej förra veckan, jag höll på att bli galen och fick inte ur batteriet så jag slängde den i golvet men den gick fan inte sönder! Till slut bände jag upp den med mina stora muskler och slet ur batteriet och NUUU är den tyst. Ps. huset har inte brunnit upp än iaf.

  Svara

 • Gabriella

  |

  Hahahahaha! Man kan lösa allt med lite våld!

  Svara

 • PussJorvas

  |

  HAHA, vad jobbigt det där lät… det är bra, pån bara!

  Svara

 • pelle

  |

  Låter som Vänner-avsnittet när Phoebe får samma problem 😉 Se det!

  Svara

 • Anonym

  |

  märks att du har haft vännermaraton…

  Svara

 • Anonym

  |

  märks att du har haft vännermaraton…

  Svara

 • Ellis

  |

  Haha such a pain

  Svara

 • Nixxi

  |

  Jag hatar när våran brandvarnare går igån och inte pappa är här och kan stänga av den. SJälv når jag inte. :P.

  Svara

 • Ellie

  |

  Haha, skönt att du fick tyst på den iaf 🙂

  Svara

 • Hannah

  |

  Det låter som att det är någon som har tittat på vänner!

  Svara

 • Erika

  |

  Herregud, låter skrämmande!!

  Svara

 • Ewe

  |

  Hahaha jag tänker på Vänner-avsnittet när Phoebe har samma problem.. det är så roligt. 😛

  Svara

 • Anonym

  |

  precis så gjorde phoebe i vänner i ett avsnitt ;D haha , det är skitlikt!

  Svara

 • Madeleine

  |

  Haha ^^ Vilken ångest när den inte slutar pipa 😛

  Svara

 • Anonym

  |

  åh fler som har samma tålamod som jag! hejja yxor svärd och allt som kan få sönder elektronik!

  Svara

 • Sandra

  |

  Hahahah, klockrent!=)

  Svara

 • lea

  |

  Allt går med lite våld och vaselin =)

  tekniska prylar funkar dessutom bättre om man slår på dem 😀

  Svara

 • - | | Carro | | -

  |

  Hehe skulle verkligen vara typiskt ifall det började brinna nu…. Det är som tandläkaren nu för mig..när jag måste betala, har aldrig haft fel på tänderna innan när dte varit gratis(inga hål eller nånting)..och säkert bara för de kommer det väl nått skit nu när man måste paya 🙁 haha hope not!

  Svara

 • John

  |

  haha 😀

  Svara

 • Sis

  |

  Pheobe

  Svara

 • Andrea

  |

  Haha älskar seriöst din blogg! Det är som att läsa en bok, fast kanske lite osammanhängande. Lite likt Bridget jones dagbok faktiskt 😀

  Svara

 • stina

  |

  hahaha min brandvarnare pep också inatt. jag lider med dig. 🙂

  Svara

 • Before29

  |

  Intresserad av ett par grymma svenskt designade vantar?

  Svara

 • Anonym

  |

  HAHHAHAHAHAHAHHA

  Svara

 • Anna

  |

  du påminner om phoeby (stavning?) i vänner… haha.

  Svara

 • Bonnie

  |

  asså egoina din jävla klant XD HAHAHAAH vet du varför den började pipa?! XD när batteriet på en brandvarnare är slut så piper den för att varna oss att det är "dags att byta batterie" INTE "dags att slå sönder brandvarnaren" XD HAHAHAHA (det fick jag lära mig efter att ha gjort samma misstag^^)

  Svara

 • ronja

  |

  haha, mycket rätt gjort 😉 😀

  Svara

 • Anonym

  |

  VILL VETA OM DU OCH JACOB ÄR TILLSAMMANS! NI VERKAR JU VA SKIT SÖTA TILLSAMMANS 😀

  Svara

 • Anonym

  |

  Hej! 😀 Vad fint design du har! 😀 Jag tycker om färgerna 😀

  Svara

 • Lisen

  |

  Ville bara säga att du är dagens sida på min blogg 😉 hiihih

  Svara

 • Alexx

  |

  Min brandvarnare varningspiper oavsett hur nya batterier den har.

  Svara

 • amanda<3

  |

  hejhej, ville bara säga de att a gillar din blogg o tkr att den är fett bra! (yyy'<3
  KRAM!

  Svara

 • Rasmus

  |

  Kul att hitta till din blogg igen! Nu har jag börjat igen och har en tävling i bloggen "Veckans Babe" Vill du vara med? Checka inlägget

  Svara

 • yrla

  |

  haha skitbra xD

  Svara

 • lisa

  |  precis som de där! haha 😀 va kul

  Svara

 • Isa

  |

  Sa det .. HAMMAREN ÄR DET BÄSTA KNEPET!

  Nästan gång tycker jag du ska hotta iväg den NÅN STANS! 😀

  Svara

 • Cecilia

  |

  Lite Phoebe Buffay-varning där 😉

  Svara

 • marie

  |

  din blogg är skitsnygg&bra 🙂

  Svara

 • LarsS

  |

  Brandvarnare utstrålar värme och kärlek! 🙂 Nej dom utstrålar ett skadat ljud som kan döda en flock med hästar på 2 sekunder… 🙁

  Svara

 • JEEEESI!

  |

  hahahaha jag kommer dö, egoina du är så jävla rolig!

  Svara

 • Linnea

  |

  haha snacka om peohebe i vänner problemet haha.

  Svara

 • Elin

  |

  hahahaha, skrattade mig genom hela texten

  Svara

 • Anonym

  |

  Men lilla gumman. Varför tog du inte bara ut batteriet?

  Svara

 • E.-

  |

  hahaha du är jävligt rolig ska du veta !

  Svara

 • Anonym

  |

  Hahaha, är det verkligen sant, eller drömde du att du va Pheobe?

  Svara

 • becka

  |

  Jag har också vakant av det många gånger, riktgt jobbigt.
  gillar din blogg!!

  kolla in min om du har tid:)

  Svara

 • Rosanna såklart ;)

  |

  jag fattar inte varför dem ska sitta så hårt? vill man ha loss batteriet så vill man… ju. ska man ju inte behöva slå sönder sig sj sönder och samman!

  Svara

 • Mmm...Marabou(miranda)

  |

  Egoina är bäst ingen protest.
  Hon gör mig glad och hon luktar säkert kexchokla´.
  Hon har blont (oftast) hår och jag hoppas att hon inte luktar som tår. Jag blir alltid skiträdd av den där bilden som är innan man kommenterar , nu kommer jag inte på något som rimmar med kommenterar. Egoina har störd humor som jag (det där rimmar inte).

  Nu har jag skrivit en dikt som är skitbra!

  Svara

 • Julia

  |

  Ja det är ju ingen som har sagt att det ska vara enkelt iaf!

  Svara

 • J V H

  |

  Banka sönder skiten vetja!!

  Svara

 • sandra

  |

  hahahaha fyfan va bra du är

  Svara

 • therese

  |

  hej hej! hoppas allt är bra med dig, jag har just nu en bloppis så kika in och se om du hittar något som passar dig kram!

  Svara

 • Rebecca

  |

  Haha, du är så rolig! You make my day!

  Svara

 • louise

  |

  haha åhåå, jag hatar brandvarnare 😉

  Svara

 • Tessan

  |

  haha bra gjort men den behövs ju 😀

  Svara

 • Jempan

  |

  HAHAHA, jag får bilder i huvudet hur det där har kunnat sett ut, när du stod och hamrade sönder brandvarnaren!

  Stark scen!

  Ordspråket "Det är en dag imorgon också" känns helt plötsligt inte alls lika självklart

  Svara

 • Nathalie

  |

  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥
  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥
  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥
  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥
  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥
  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥
  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥
  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥
  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥
  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥
  ♥ LÄS OCH KOMMENTERA GÄRNA MIN BLOGG ♥ .

  Svara

 • Wilma

  |

  Haha du får införskaffa en ny 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Men vad har du för sjuk brandvarnare som inte går att vrida ner? "Batteriet låg under en plastbit", en batterilucka som man lyfter för att komma åt batteriet? Haha!

  Svara

 • Rebbe

  |

  Du är så kul! Du ser de roliga i vardagen, de som vi andra inte kanske märker. Eftersom mitt liv är mindre kul har startat en blogg var jag skriver om mina försök att byta livsstil… Jag skall pröva olika livsstilar och få mer ut av livet. "Livet är ju så roligt som man gör det" sägs de ju… ;D

  Svara

 • Linnea

  |

  Hej såg att du log bra till på blogg listan. Jag önska jag låg där^^. du har en jätte fin blogg, skulle var snällt om du ville titta in. <3 fast du värka snäll endå ^^

  Svara

 • sandra

  |

  Fin blogg 🙂 Lämna jättegärna en söt kommentar på min 🙂

  Kramis kramis

  Svara

 • Trillsan

  |

  Hej på dig Egoina,
  Jag tänkte bara skriva och ge dig lite cred för att du skriver så att jag vill gå in och titta till dig nästan varje dag. Det är hos dig, Pungdask och Vida jag blir tillräckligt intellektuellt (eller njaaa haha) tillfredsställd. Man fastnar för dem man är lik tror jag! Så, hoppas du är riktigt nöjd och stolt över dig själv! Det var alles. Eller ja, kul att du sätter Kristianstad på kartan också… (elleeeer?) Kram på dig

  Svara

 • kickan34

  |

  Hahaha som Pheobe i Friends då.. pipet kommer alltid tillbaka, eller ursäkta, brandvarnaren kommer alltid tillbaka.. 😛 Men thank god att du fick tyst på den .. shit va konstigt att den pep hela natten :S 🙁 Kram

  Svara

 • Adele

  |

  Det måste ha varit en jobbig natt 😉
  Väld är ju alltid en lösning x)

  Svara

 • BajsMalin´s Oseriösa

  |

  Men lite våld löses allt! Käka upp den ikväll som hämnd. Då får du 5 +poäng!

  Svara

 • cattis

  |

  hahah, du är för kul asså! 😀 fortsätt med dina videoklipp, så jävla roliga va! haha

  Svara

 • Anonym

  |

  Hahah våld löser allt! Och funkar inte det så kan man alltid testa med silvertejp, det är mitt motto 🙂

  Svara

 • nezzi

  |

  Kul att du har vänner-marathon me dej sjalv o sen plötsligt händer samma sak för dej som e en av dom roligaste händelserna i vänner… "phoebe och brandvarnaren"…. kom på nåt eget egoina… händer det inget kul i ditt liv så skriv inget… hitta inte på grejer "som hände idag" bara för att du inte kan komma på nåt bättre… nä, pyttsan.. så jävla obvious..

  Svara

 • Anonym

  |

  Va? Så det som hände Phoebe kan hända på riktigt?? :O oh no

  Svara

 • nezzi igen

  |

  HAHAHA såg just att flera stycken har kommenterat på det… kom igen egoina… VAR DEJ SJÄLV.. de e de folk vill läsa… försök inte va så jädra rolig jämnt och ljug om vad som händer i din vardag… gör den inte roligare än va den e… för det blir så jäkla trist o läsa då… tack.

  Svara

 • Madde

  |

  Haha låter precis som

  haha 😀

  Svara

 • Anonym

  |

  "hej jag heter egoina.. idag vet ja inte va ja ska skriva… åh ja vet, de som hände phoebe i vänner var ju ganska kul… DET tycker folk e roligt.. jag skriver att det hände mej idag… och d kanske folk tycker JAG är lika rolig"…. nejnejnejnejnej. tönt!

  Svara

 • Elin

  |

  hahaha så jävla kul, skrattade mig igenom hela inlägget

  Svara

 • Lina -Zooda-

  |

  Hahaha xD
  Det är ju det jag säger, allt GÅR FAKTISKT att lösa med våld!

  Svara

 • Jenny

  |

  Haha, Jag har ingen brandvarnare här hemma och det har aldrig börjat brinna.

  Svara

 • E M M A

  |

  Hoppas du har haft en bra dag ! 🙂

  Svara

 • lova

  |

  innehåller inte vissa brandvarnare radioaktiva ämnen? ;o då är det ju inte så bra att slå sönder den xD

  Svara

 • nattiz ♥

  |

  hahahah, du borde kolla de här klippet efter det där, du har säkert sett det, men ändå,haha!


  Svara

 • Tilia

  |

  ja trodde man inte löste nåt med våld :O haha skoja din header är jättecool 🙂

  Svara

 • modemix

  |

  AHAHAHAAHHAAHAHHAHAH GOSH I LOVE U

  Svara

 • K

  |

  haha! sa ju det, precis så var det för mig med – bara att jag stod i duschen när den satte fart med galen volym och ihålligt pipande! =P

  Fattar fan inte varför de inte gjort en lättare avstängningsmöjlighet!!!

  Svara

 • maria

  |

  Ta ur batteriet ska va en bra metod har jag hört..

  Svara

 • Ida

  |

  Det där har hänt mig med. Brandvanare som inte kan sluta pipa får man allvarliga aggressionsutbrott på.

  Svara

 • Sanna

  |

  Fan vilka puckon vissa är, (inte du nödvändigtvis), brandvarnaren piper med små mellanrum när batteriet håller på att ta slut för att man ska veta om detta och kunna byta det så att man fortfarande sover säkert om natten. Komiskt att alla måste tro att detta är från ett jefla avsnitt på tv, det är så på riktigt men antar att de små barnen som klagat och anklagat dig är precis just barn och vet inte ens hur en brandvarnare fungerar..pinsamt.

  Svara

 • Kenneth

  |

  Hehe. Min brandvarnare började också pipa idag. Och dumt nog tryckte jag också på testknappen. Typ fyra gånger. Jag fick inte heller ut batteriet (vad är grejen med sladdarna liksom?) så jag lade den under en trave kläder i byrålådan. Jag hör fortfarande hur den piper dock.

  Svara

 • Sandra

  |

  haha första gången jag skrattar högt till ett inlägg 😛 men jag såg allting framför mig.. jag minns själv när ja slog halvt sönder våran brandvarnare för ja inte fick bort pipandet.

  Svara

 • Bam

  |

  En sak att folk inte tror dig men en helt annan att de anklagar dig (ganska otrevligt sätt använder de också) för att hitta på. De kan väl helt enkelt påpeka "Oj, det är som i avsnittet, överdrev du kanske där Egoina?;)"

  Jag tror dig dock, hände mig en gång. Bodde hemma hos föräldrarna då och jag skrämde ihjäl alla när jag slog ner skiten mitt i natten. Den störde ju inte dem, fel ända av huset…. usch!

  Svara

 • Maria

  |

  Vi hade en brandvarnare som var så himla känslig så vi flyttade den till Mikkas rum. När det sen började brinna i hennes rum då minsann hann nästan hela rummet bli övertänt innan den jäkeln började pipa…?????

  Svara

 • Sandra

  |

  Tack vad bra, nu blev jag påminnd. Min brandis har också slut på batterier. Har dock ingen aning om vart man skaffar dessa batterier någonstans. Mina verkar vara ovanliga, typ tre stycken sitter där i och ser konstiga ut. Kanske är smidigare och köpa en ny varnare 😛

  Svara

 • Johanna

  |

  JAG VAR MED OM EXAKT SAMMA SAK FÖR EN VECKA SEN. alla dessa brandvarnare, haha

  Svara

 • Anna

  |

  Kommer ihåg när jag försökte byta batteri på min brandvarnare första gången. Stod på en stol i hallen för att försöka nå den och samtidigt hade jag mor min på telefonen som försökte förklara hur jag skulle göra. Dessvärre kände jag inte till att det fanns en testknapp (trodde att om man tryckte på den skulle batteriet hoppa ut). Tryckte på knappen blev så rädd av ljudet att jag trillade ner från stolen, tappade mobilen i golvet en gång för mkt så den gick isönder och skrämde halvt ihjäl min katt……

  Svara

 • Carolina

  |

  Påminner lite om när jag skulle byta batteri i min brandvarnare för första gången… Då fick jag lära mig att man måste ta ut batteriet – det bör sitta två korta sladdar som går till vars en "knapp" (ser ut som en sån dold knapp som finns på visa skjortor…) som man ska dra ut sladden från. Typ. Eller något… men man måste förstås ta i så man storknar när man ska dra…

  Svara

 • Anonym

  |

  Haha, OMG va jobbigt!! Jag hade ju hammrat ner den direkt. Vi hade en brandvarnare som en dag började pipa varje gång ngn gick under den. det var riktigt skumt.

  Först skojade vi jättemkt om "Vi är så heta att den börjar pipa varje gång vi går under den", sen blev dert jobbigt, sen skrämde det livet ur gäster, tillslut plockade vi ner den och slet den i stycken. Har inte brunnit på ett år iaf. Skönt.

  Svara

 • Anna

  |

  Den pep väl för att batteriet höll på att ta slut? 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv