Follow my blog with Bloglovin

Egoina är en härmapa

Jag brukar aldrig känna att jag behöver försvara mig, men just nu känner jag att jag vill det. Jag fick en hel hög kommentarer idag om hur jag ljuger, vilken tönt jag är och att jag ska sluta hitta på.

Nej, jag hittade inte på morgonens händelse. Jag vet att något liknande hände Phoebe i Vänner (minns inte exakt, det var längesedan jag såg det avsnittet). Men det är inte som att varken jag eller Phoebe är ensamma om att ha drabbats av detta. Enligt mina läsare var det en hel del som råkat ut för samma sak.

Det må hända att jag ibland överdriver mina inlägg en smula, men jag skulle aldrig ta en historia, en handling eller något någon annan har skrivit och publicera som mitt eget. ALDRIG.


Brandvarnaren, lite delar av brandvarnaren, batteriet och framsidan som ”bevis”.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (122)

 • frida

  |

  Guud vilken sööt blogg du! 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Erkänn, du slog sönder den i efterhand! 😉 😉

  Haha nej då. 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  hur har du gjort bubblorna på headern?

  Svara

 • Danielle

  |

  RIP brandvarnaren 🙁

  Svara

 • Jonna <3 chivas - fotobloggen

  |

  hahaha , läste inläggen nedanför , och jag skulle bli galen om brandvarnaren skulle börja pipa utan vidare ;D

  fin blogg föresten 😉

  Svara

 • linda

  |

  egoina skrev ju faktiskt ett inlägg innan om ett sporadiskt pipande…innan inlägget om brandvarnaren och innan inlägget om vänner marathonet….

  Svara

 • Anonym

  |

  Eeeh skit i dom!!! Dom är bara avis på att dom inte är lika fukking rolig som du är 😀 du gör min dag!

  Svara

 • Anonym

  |

  Eeh nej klart du inte skulle ljuga. Liksom hur dumma hade du trott att vi läsare är då egentligen? Okej det blev en konstig mening.

  Svara

 • lina

  |

  folk är så nojiga!

  Svara

 • AnnaViktoria

  |

  Haha… underbart att folk tror att du hittar på, visar lite på hur otroligt tråkigt de måste ha som sitter och irriterar sig på ett inlägg som var ROLIGT att läsa ^^

  Svara

 • idda

  |

  kolla in min blogg tack ;)!!

  Svara

 • simone

  |

  Lustigt att se vad folk lägger sin energi på, att jämföra en bloggares liv med olika serier, kändisar och artister, för jämnan? Vad kul!

  Svara

 • Ida

  |

  Orkar inte med folk som sitter och letar efter problem och fel i allt vissa skriver. Men det ska finnas idioter till allt!

  Svara

 • yrla

  |

  hihi I belive you 🙂

  Svara

 • Gabriella

  |

  Nej, men vad tramsig kommentar. Du har redan innan sagt detta, att du ibland överdriver lite men aldrig hittar på nåt. Antar att du inte tog åt dig men ifall att så låt det bara rinna av, det är ändå bara trams. 🙂

  Svara

 • Alexandra

  |

  Orka med såna där som skriver sånt skit! Jag hejar på dig till 100 procent Egoina:)

  Svara

 • Angelique

  |

  Haha men gud.. ofta man skulle ljuga om en sån sak isåfall ;D

  Svara

 • Förvirrade Morsan

  |

  vilka nötter det finns 😛 jag har också fått banka sönder brandvarnare ;D lite mindre kul blev det när det var flyttdags och hyresvärden uppmärksammade att brandvarnaren saknades… Jag körde stenhårt på att den aldrig funnits ;D haha

  Svara

 • Julia

  |

  Eh skit i dem, du är cool 😉

  Svara

 • Anonym

  |

  DU ÄR BÄST!
  efter mig såklart 🙂

  Svara

 • nina

  |

  HAHa orka att folk försöker få det att se ut som du ljuger! Brist på liv..

  Svara

 • Jenny

  |

  Ja det har hänt även mig. ganska så liknande historia, men jag använde mig av ett stolsben för att slå ner och sönder den haha

  Svara

 • The Meg Show

  |

  Jag har också varit med om en liknande grej med brandvarnaren. Det tror jag många har.

  Så jävla obvious att hon har härmat oss. Fan ta Phoebe, då.

  Svara

 • Anonym

  |

  vad ska ni skriva nu,att hon slog sönder den i efterhand?
  xD haha.
  😀

  Svara

 • Anna

  |

  Jag tror på allt du skriver. I alla fall delvis, och egentligen, jag är en trogen läsare för jag älskar det du skriver. Och ifall du aaaldrig skulle överdriva skulle det säkerligen inte bli bra. Det är din blogg och enstaka till jag följer, och det finns anledningar. Dina inlägg är roliga, intressanta, bra skrivna, fruktansvärt 'jag-känner-igen-mig-historier' osv. Keep going girl! De som säger fula kommentarer kan väl inte hjälpa att de inte är lika bra som du, eller?

  Svara

 • Linda

  |

  Haha, sjukt att du ska behöva försvara dig för något sådant.

  Svara

 • Becca

  |

  Haha … vissa personer (som du tex) har ju faktiskt mer av ett liv och behöver inte hitta på saker som hänt…
  Bara för att de inte har ngt bättre att göra(;

  Svara

 • Anonym

  |

  Skit i dom, du är bäst!

  Svara

 • Helen

  |

  Jag har en sprojlans ny brandvarnare som ligger här hemma och samlar damm, du kan få köpa den om du vill. Mycket bra pris =)

  Svara

 • pelle

  |

  Av alla saker man kan ljuga om här i världen, väljer man att skriva om en brandvarnare då?

  Jag förstår mig fan inte på folk ibland.

  Svara

 • Louise

  |

  Dom är avundsjuka bara för att du har haft din blogg som 1 på mest akriva och att du har jätte många fans osv ! Skit i dom :))

  Älskar verkligen din blogg :)<3

  Svara

 • Linda

  |

  Haha, den sista bilden var helt klart en skön en 😀 typ: In your face! 😉

  Svara

 • Lia ☆ Keep it real

  |

  "Erkänn, du slog sönder den i efterhand! 😉 ;)"
  HAHAHA Sara =D älskar din ironiska kommentar!

  och jaaa, klart man får överdriva inläggen lite!

  Svara

 • Legenden

  |

  Hur orkar folk bry sig! Fortsätt med det du gör för du gör det jävligt bra:)

  Svara

 • nathalie

  |

  brandvarnare kan vara förjävla jobbiga.

  Svara

 • Tobbe

  |

  Bry dig inte om jantelagsmänniskorna…

  Vi lever i mellanmjölkens land.

  Keep up the good work! 🙂

  /Tobbe

  Svara

 • Sari

  |

  Haha! Förstår inte hur folk tänker ibland.. 😀

  Svara

 • Madeleine

  |

  Trist att folk inte tror dig. Här hemma har vi också slitit ner brandvarnare som vägrat sluta tjuta. Har aldrig behövt hammare men näst intill ^^

  Svara

 • Linnea

  |

  du är så jäkla lik hon i Fjorton suger, snälla säg att det är du?:D

  Svara

 • Hannah

  |

  För det kan ju inte alls vara så att det som framställs i böcker, serier, filmer osv faktiskt kan ha fått inspiration från verkligheten?

  NEJ DÅ!

  Svara

 • Stinha from Sweden to US

  |

  Hur kommer det sig att du alltid blir så galet snygg, även när du tar bilder i cam? Själv lyckas jag aldrig 😛

  Svara

 • helen

  |

  Ta inte åt dig av andra, antingen så är de avundsjuka eller så har de enormt tråkiga liv själva!

  Gillar din banner btw! snygg! 😀

  Svara

 • matildaDAQUEEN

  |

  men skiiit i dom vadfan! vi storbloggare får stå ut med sådant 😉 haha observera VI haha.

  minmatilda.blogg.se in my <3

  Svara

 • elin

  |

  okej, så här är'e. jag läser din blogg var dag o du är typ en av de roligaste som finns över hele cyberspace. att du skulle hittat på det här hela "brandvarnescenariet" är ju rätt roligt i sig, jag ser mig själv flippa ut med hammarn på en sån grej, o att phoebe också var med om samma grej gör det ju bara ännu mer kul, o i samband med att du nu har maratonet så är det ju bara ett jäääävligt kul sammanträffande.

  jag vet inte ens vad jag vill komma fram till, men du är kul, o jag tror inte du har hittat på grejen bara för att ha något att skriva. det känns lite lame o det är inte din grej.. fan, kör på!

  Svara

 • Frida

  |

  Asså jag har gjort exakt samma sak men då han den bara pipa två gånger innan jag fick flipp^^ tycker ditt tålamod är ytterst impressive;)

  Svara

 • Sanna

  |

  Va lojligt att folk pastar att du ljuger, det ar folk som ar avundsjuka bara..
  Jag VET att brandlarm kan strejka och bli omojliga att stanga av. Vet sjalv jag bloggade om det for va ett ar sedan, var tvungen att leta upp det: http://sanna1986.blogg.se/2008/december/yes-man-hiking-ikea.html

  Man maste i princip hamra i sonder for att de ska sluta (om man inte har nytt batteri) Jag daremot rullade in den i ett tacke och gomde i garderoben.

  Svara

 • bella

  |

  Läs om min fyramånaders viktnedgång inför sommaren!

  Svara

 • Malin

  |

  Egoina, jag har följt din blogg i evigheter men måste erkänna att du tappat stinget lite.. Kanske du gått o blivit kär?

  Svara

 • Mella

  |

  Nej, men det är ju otroligt ovanligt att batteriet i brandvarnare tar slut, sådant som bara händer på film, verkligen.
  Brandvarnare går ju på evighetsbatterier… -.-

  Svara

 • jennie

  |

  antagligen är dom bara avundsjuka för att du har en sjuhelvetes mycket bättre blogg än vad dom själva har!

  Svara

 • PussJorvas

  |

  Men fan, vilka jobbiga fanskap som sitter och skickar anklagelser på det viset. Ushligt av dem.

  Svara

 • Jaana

  |

  guu vilka töntiga människor det finns

  Svara

 • Anonym

  |

  nu slipper du brinna inne! yey

  Svara

 • Anonym

  |

  Du och din blogg är så perfekt!

  Svara

 • Madde

  |

  Haha, bara för att dom inte har något kul liv…. Kör din grej, den e skit bra! Hejja! 🙂

  Svara

 • Elsa

  |

  Stå på dej! Om det är nån som inte gillar din blogg så behöver den väl inte läsa den? Att den finns människor med så patetiska liv att dom måste kränka andra för att själva må bra! Ush!

  Svara

 • Sara

  |

  Folk är ju för roliga! Frågan är hur de orkar 🙂

  Svara

 • amii

  |

  Vilka fina bilder du tar 🙂 hihi.
  Superfin header också jag diggar den .
  din blogg är också intressant . 🙂

  Svara

 • Anders

  |

  Sanning eller påhitt, skitsamma.
  Det ska vara kul att läsa och det lyckas exceptionellt med. 🙂

  Svara

 • Lina -Zooda-

  |

  Jag tror dig 🙂 Du hade ju faktiskt skrivit innan att brandvarnaren börjat tjuta.

  Svara

 • Carolina

  |

  Vilken idiot! Även om du skulle kopierat eller inspererats av andra händelser så hade du varit den roligaste bloggaren ändå. Skit i vad de, säger!

  Svara

 • Hanna

  |

  en del av dina läsare verkar vara lite udda. Inte jag dock. =)

  Tråkigt att folk alltid ska klaga.

  Jag tycker i alla fall du är bra och rolig!!

  Svara

 • rici

  |

  bitches be trippin

  Svara

 • just andy it

  |

  Hejsan allt bra. Om du är intresserad av hur vissa behandligshem gör och hur duktiga dom är på att märka saker (eller inte). gå då in på min blogg och läs om det. 😉

  Svara

 • Fanny

  |

  Du ligger inte längre etta på listan över mest aktiva =P

  Svara

 • Kajsa

  |

  Ähh skit i sånna bdär töntar. Jag menar är Phoebe den enda i hela världen som har slått sönder lr haft problem med en brandvarnare? Å DÅ exsisterar inte ens Phoebes liv på riktigt utan allt är regisserat?? 😀 Jag har både slått sönder brandvarnare å ett antal pipande jävla väckarklockor som stör mej på morgonen. Vem har jag då härmat? xD Rådiggar din blogg förövrigt, detta är dock första gången jag kommenterar.

  Ha det toppen!!
  Kramar Kajsa från Skövde

  Svara

 • :)

  |

  Du skrev ju även två timmar före vänner inlägget att brandvarnaren börjat pipa så jag tror dig:)

  Nu höll jag även på att skriva pippa ist för pipa xD

  Svara

 • BONNIE

  |

  shit kan ingen bara medela mig vad ditt namn är. blir sååå jävla frustrerad av att inte veta det! =(/¤¤#)=??/&¤#""=@70+

  Svara

 • Bexy

  |

  Orka att folk reagerar så. Det var det fjantigaste jag har hört. Du är ju coolaste bloggerskan ever. People = fail.

  Svara

 • sofia

  |

  guuud vad irriterad jag blir. så fort jag känner att jag vill kommentera något så är det 1000 människor innan som har skrivit precis det jag vill säga. vill ju inte bara vara en i mängden, så får väl börja tänka annorlunda! äääh nu blev allt bara fel och onödigt. så jag avslutar med ett adjö. så "adjö" 😀

  Svara

 • Annika

  |

  Jag skiter i om du hittar på eller inte. Du gör så att man får ett gott skratt lr t.o.m. fler om dagen. Det är dom som gör mycket av dagen! Keep on going 🙂
  //A

  Svara

 • assa

  |

  jag tror dig

  Svara

 • Lisa

  |

  Haha strunt samma om du hittar på eller inte. Dessutom är det väl självklart att det ibland händer samma saker som i serier. Jag låg tex. och kravlade naken på mitt badrumsgolv precis som Miranda i SATC för ett tag sen 😛

  Svara

 • Malin

  |

  Men usch vad lojligt! Klart brandlarmet kan krangla aven om det hant i Vanner.

  Svara

 • Jennie

  |

  det är bara för att du så jävla go & glad, och riktigt tuff ! Det är därför dem kommer på sånt, dem är avundsjuka på att din blogg är bäst, och inte deras. 😉 Fortsätt va den du är, fortsätt skriv om det du vill. SKit i vad dem säger. För du rockar ! 😀

  Svara

 • Lil'B

  |

  haha det är inga äkta Egoina-readers för dem vet ju att du om någon ALDRIG skulle agera copycat, right!? 🙂

  Svara

 • Isabella

  |

  Förra sommaren (alltså 2008) var jag, mamma och min syster på semester i Helsingborg och bodde på ett vandrarhem uppe i skogen. På kvällen när vi la oss så tänkte jag "tänk om batteriet i brandvarnaren tar slut, eller om det redan är slut?!". Morgonen efter ska vi ge oss av hemåt igen och vad händer? Jo, brandvarnaren börjar tjuta som bara den! Fick ju svar på min fundering jag hade kvällen innan i alla fall 🙂

  Svara

 • Em

  |

  Folk är ju dumma! Det ville vara konstigt om inte vanligt folk upplever det där, det sker ju när batteriet blir gammalt. ALLA batterier blir gamla och väldigt många har inte en stege och alla har upplevt (första gången) att de inte vet hur de gör. Löjligt att anklaga dig för det. Dessutom undrar jag om du hade gitit ringa mig när den pep för att fråga hur du skulle göra?

  Svara

 • Mia

  |

  Haha, kan säga att jag varit med om samma sak och brandvarnaren slogs ner från taket snabbt, tog ut batterierna…. Kom underfull med att jag hade en extra nu när jag fyttade ut men det är en helt annan historia haha…

  töntigt att påstå att du ljuger om en sådan sak… Ja menar… Varför???? hehe

  Svara

 • hannah

  |

  det har hänt för mig med, att brandvarnaren piper hela natten, så jag tro rinte du hittar pÅ:)

  Svara

 • Anonym

  |

  haha vad töntigt att tro att du hittar på. Brandvarnare beter sig ju alltid superlarvigt. Så sitter dom ju så jävligt bra till och så har man ju alltid extra batterier hemma. 😛

  Svara

 • JEEEESI!

  |

  IN HER FACE! väldigt tråkigt att ingen kan uppskatta lite humor i vardagen

  Svara

 • Sofie

  |

  Onödigt av folk att skriva sådan skit som att du hittar på. För övrigt brukar du ju inte skriva något alls om du inte har något att skriva. Väldigt logiskt faktiskt. Undrar om den ens följer din blogg. Jag hoppas att du köper en ny brandvarnare så fort som möjligt. (Du lär inte få någon ny av hyresvärden eftersom den är sönderhamrad.) 😛

  Svara

 • Linda k

  |

  Hände mig samma sak en gång mitt i natten xD virade in den i en tröja och slängde in det sjupt i garderoben. PÅ morgonen tog jag ut min hämnd..!!

  Förresten, hör av dig till hyresvärden så fixar de en ny gratis, det är deras skyldighet att hyresgästerna ska ha brandvarnare i lägenheten 🙂

  ha en bra dag!

  Svara

 • Sara

  |

  Haha, Ganska kul att saker som hänt i tvserier inte kan hända i verkligheten [:

  Svara

 • My

  |

  Egoina for president 🙂 you go girl!

  Svara

 • Rebecka

  |

  Dom som skriver sånt är bara avis jag lovar!!!!
  Gillar din blogg<33
  ALLA BESÖK MIN BLOGG KRAM<33

  Svara

 • Sofie

  |

  Jag tror på dig, då det har hänt mig också…
  Fyfan säger jag bara, för mig pep det dock för att det var en spindel som sprang runt i brandvarnaren och hela tiden tryckte på nån knapp…jag ringde en kompis som fick komma och döda den och sen slutade den pipa 😀

  Svara

 • Themis

  |

  Även om det hade varit påhittat så hade det varit lika roligt att läsa ändå!

  Svara

 • Linnéa

  |

  Jag tycker att du är underbar. Det är så härligt att slippa läsa om hur man går ner så många kilo som möjligt på kortast tid. Du skriver om nuet och är både jordnära och rolig. Jag får alltid mig ett gott skratt när jag läser din blogg och vem behöver inte ett gott skratt i den trista vardagen? Fortsätt vara den du är, påhittade brandvarnarberättelser eller inte, du är fantastisk!

  Svara

 • Sandy.

  |

  Har bara massa positiva saker att komma med.
  Jag tycker din blogg är väldigt rolig, den brukar alltid få mig på gott humör och jag ler alltid eller skrattar lite 🙂
  Mvh Sandy.

  Svara

 • Astrid

  |

  Endel människor har bara extremt lite att göra. Klart du talar sanning, alla har vi varit med om samma sak.

  Svara

 • Sooz Photography

  |

  Som om saker som händer i tv-serier inte kan hända i verkligheten? Herregud. Då skulle vi väl alla varit lögnare.

  Svara

 • Emelie

  |

  Att människor orka lägga ner energi säger jag bara. Jag älskar Vänner och har ofta Vännermaraton och jag hade inte ens en tanke på att du skulle ha härmat det ifrån serien. Det händer väl för sjutton varenda människa någon gång i livet. Tror att de som klagar i ärlighetensnamn är avundsjuka och därför letar fel. Skit i dem! Va som grynet "Ta ingen skit".

  Ha det bäst!

  Svara

 • Anonym

  |

  hon är juh uppenbarligen helt dum i huvet, eftersom hon tycker att det är en av de roligaste sakerna i vänner. inget att bry sig om.

  Svara

 • Nouba

  |

  Alex Schulman har mött sin överman i fröken Bernadotte!!!!!

  Svara

 • Elin

  |

  you go!

  Svara

 • maalin

  |

  hahaha, det har hänt mig också.

  Svara

 • Anonym

  |

  BITTERFITTOR! du är stencool och jag dyrkar dej PUNKT!

  Svara

 • BoelBitar

  |

  Fan vad jag blev arg när jag läste detta inlägget. Det finns verkligen puckon där ute. Puckon som inte förstår vilket arbete och vilken talang det ligger bakom att vara rolig och att skriva roligt. Man kan inte komma på allt själv, man måste plocka lite här och lite där – inspireras! Klart som FAN att man ibland hämtar just inspiration ifrån andra händelser och andras upplevelser. Saker som kanske redan hänt? Saker som kanske redan hänt på just TV? Hur många gånger har ni inte sett en stand up-komiker dra något liknande skämt som en annan stand up-komiker gjort för ett tag sedan? Precis! Jag avskyr all form av blogg-mobbing men att gå på någon som bara försöker vara rolig (och som gör det jävligt bra och helt klart lyser upp min och många andras vardagar!) är bara för jävla lågt.

  Du är grym Egoina! Heja dig!

  Svara

 • Mici i USA

  |

  Vilka idioter som genast tänker "hon ljuger"…vem fan ljuger om såna grejer liksom?!
  Om man ska hitta på en historia kanske man ska hitta på något roligare än brandvarnare-problem…

  You rock Egoina!

  Svara

 • Maja

  |

  Jag tror dig, nu fick dem långnäsa, de dumskallarna!

  Svara

 • clara!

  |

  you go girl!! du e bäst

  Svara

 • force

  |

  Fy egoina, hur kunde du stjäla en sådan humoristisk händelse från vänner? Pinsamt!
  host

  Svara

 • Linnea

  |

  Nej du är grym Egoina!

  Svara

 • Erika

  |

  Jag förstår inte vad folk vinner på att skicka sådanna kommentarer? Att brandvarnaren börjar pipa och att man blir vansinnigt irreterad är ju något som alla kan råka ut för! Ibland tänker folk inte längre än vad näsan räcker!

  Svara

 • c

  |

  2010-02-26 @ 12:19:16

  Postat av: Christine

  Gud vilka löjliga påhopp! :O

  Svara

 • Sawen

  |

  HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

  Att folk orkar! Klart som fan att du inte skulle ta någon annans historia och göra till din egen.

  Det där var löjligt!

  Svara

 • THERÉSE

  |

  vad löjligt av den där nezzi! jisses alltså. verkar som om NÅGON har för mycket fritid = knarka Vänner och sedan anklaga dig för att kopierat.

  shit alltså..

  Svara

 • AGNES

  |

  Okej, först måste jag böra med och säga att du är ju grymt skön.
  Och nu kan jag säga; Dina blogg äger 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv