Follow my blog with Bloglovin

To be continued

Kanelbullebakning pågår.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (25)

 • amii

  |

  Hehe kul 🙂
  du har en superfin header 🙂
  och en jättefin blogg . (y

  Svara

 • ayti

  |

  fin blogg 🙂
  kolla in min 😀

  Svara

 • My

  |

  Gött 🙂 Själv sitter jag och äter en kanelbulle 😀

  Svara

 • Johääänna

  |

  Du kan klara det egoina komigen nu! tänk inte på marängerna!

  Svara

 • lana

  |

  Hahah jag hjärta dig. Baka bullar klockan elva på kvällen. Go Egoina!

  Svara

 • Ellis

  |

  Får hoppas de inte blir som dina maränger. 😉

  Svara

 • Erika

  |

  Spännande värre! Hoppas dem blir bättre än marängerna 😉

  Svara

 • elin

  |

  oj, jag trodde du skrev: knullbullebakning pågår..

  Svara

 • Kampen på behandlingshem...

  |

  Åh! Vad gott! Nu blev jag super…trots jag just nu kränger godis 😀 Har sagt det förut men bill säga det igen. ÄLSKAR din blogg. JObbiga dagar/stunder så kan man bara "komma hit" och så får man ALLTID sig ett gott skratt! DU E BÄST!

  Svara

 • Gabriella

  |

  Mums! Hoppas du blir mer lyckade än marängerna ;P

  Svara

 • Gabriella

  |

  "De" skulle där givetvis stå.

  Svara

 • Elin =)

  |

  hejsan, tänkte bara säga att jag har försökt komentera på chokladfontänstävlingen men det gick inte så jag tänkte prova här… ^^ haha,

  jag älskar choklad, jag kan inte sluta äta det!! ;o
  helt sjuk är det. Choklad-ansiktsmasker har jag ju hört att det ska vara bra för hyn, det är ju super!
  bra för själen, magen & hyn ! 🙂
  tänk när man inte mår så bra, kanske lingonveckan vad vet jag, tänk då att bara att ligga typ i sängen och slappa och inte behöva tänka på någonting annat än sig själv och bara äta smält choklad doppad frukt! det vore super !
  haha, jag harvelat ha en sådan chokladfontän sedan jag var 6, min bästa kompis hade en men han flyttade till gotland (jag bor i en liten stad som kallas eslöv i kära skåne) så jag har inte träffat honom på ca 5 år ;( men vi e-mailar som tur är !
  här är min mail: hello96a@gmail.com
  detta är förästen tredje gången jag provar 🙂
  tack för en übersüber blogg^^
  kram & ha det bra!

  Svara

 • Anonym

  |

  Hoppas det går bättre än med marängerna! Men bara jästen får lagom temperatur på vattnet så är det stört omöjligt att misslyckas med det! Testa att göra en fyllning med vanilj, smör och socker med… supergott!

  Svara

 • Diana

  |

  Och det var jag som i vanlig ordning glömde mitt namn,..

  Svara

 • Tobias

  |

  hoppas dom blir goda 😀

  Svara

 • ina

  |

  Haha. Fin header 😀

  säljer mitt blonda löshår. kolla bloggen för mer info.

  Svara

 • Maria

  |

  Gött med kanelbullar 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Gött!!! Kan du sånt? :O 😀 det kan då inte jag..

  Svara

 • Sofie

  |

  Lycka till, hoppas de blir goda

  Svara

 • Frida

  |

  Blanda inte i nått som inte ska vara i den här gången bara 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv