Follow my blog with Bloglovin

My head is exploding

Jag har haft konstant huvudvärk i tre dagar och förstår inte riktigt vad detta beror på.

Jag har provat allt. Druckit vatten, sovit, varit ute i solljus, haft det helt tyst kring mig och slappnat av. Allt som verkar vettigt liksom. Värktablett tar jag nämligen endast i nödfall. Då jag praktiskt taget är döende och det är jag inte.

Trodde jag i alla fall.

Jag gjorde det sista man bör göra när man har ont någonstans. Jag googlade. Tydligen har jag hjärnblödning, hjärnhinneinflammation eller en hjärntumör.

Kul.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (80)

 • Nina

  |

  Jag tror också att du har det. 😉 en annan tanke skulle kunna vara att kolla sin syn? eller gräv upp närmaste bästa naprapat/kiropraktor.. bara en tanke.. skrattar

  Svara

 • Emma

  |

  Den gamle hypokondrikern 😉

  Svara

 • Jocke

  |

  Antagligen alla tre skulle jag tro.

  Svara

 • julia

  |

  Usch, hoppas de blir bra snart då, alltid jobbigt med huvudvärk! Du kanske borde kolla upp det hos en doktor, annars? 🙂

  Svara

 • tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

  |

  Usch.

  Jag hade fruktansvärd huvudvärk förra helgen, som inte ville gå över.

  Jag googlade också.

  Men när jag kom till en sida som förklarade PRECIS den huvudvärken jag kände av, och varnade om inre blödningar klickade jag ner sidan fort som fan och hällde i mig en burk panodil.

  Okej, inte en burk men du fattar… Jag är liksom hypokondrikernas konung.

  Har dessutom åkt in på akuten tre gånger för hjärtinfarkt, och det visade sig vara panikångest. Lagomt pinsamt.

  Svara

 • emma

  |

  om det är i främre delen av huvudet, typ ansiktet så kan det vara bihålsinfektion. det brukar kunna fixas med lite nässprey och att du masserar bihålorna:)

  Svara

 • pimpXprincess

  |

  Haha, vad vore man utan Google egentligen?

  Svara

 • muuki

  |

  man kan inte alltid lita på google 😉 haha.
  din blogg är awsome BTW!!! 😀

  Svara

 • smelata

  |

  Haha. faktiskt en gång, så googlade jag med och då hittade jag vad det var för fel på mig.

  Jag gick till doktorn, och det stämde 😀

  Men sen hittar man så mycket skit.
  OCh döende tror ja inte du är 😀 säkert bara för lite sol.. den har ju inte lyst allt för mycket här i skåne på ett tag.. (eller så är det för ja jobbar natt, och bara är vaken när det är mörkt)

  Svara

 • Anonym

  |

  seriöst, inget att skoja om..pappa drabbades i julas

  Svara

 • Elin

  |

  Jobbigt det där.. Jag har haft huvudvärk i fyra veckor nu. Den går inte över, jag har precis som du försökt allt. Sova, vatten, mer kaffe, mindre kaffe, alla tänkbara olika värktabletter. Men ingen skillnad. Va till läkaren och dom sa att det berodde på stress och jag skulle försöka slappna och av massera nacken.. har gjort detta i två veckor, men ingen skillnad. Då gick jag till optikern för två dagar sen, och precis som jag misstänkte har min syn ändrats och jag måste köpa nya glasögon. Så nu sitter jag här 3500:- fattigare och väntar på att dom ska bli klara. Hoppas bara att det är det huvudvärken beror på, annars vette fan vad jag gör. .

  Svara

 • *Chowie*

  |

  Låter inte bra. Du dör nog snart :O

  (kolla din syn :P)

  Svara

 • Egoinas mamma

  |

  Inte dumt förslaget här ovanför, det med synen. Använder du dina glasögon? Och sen kan man få ont i huvudet om man sover FÖR mycket? Gör du? Men det mest vanliga är att man har hälsat på mamma för lite, att man borde ha varit hos mamma, men så har man liksom inte det. Då får man jätteont i huvudet i många dagar!! 😀

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • kerstin

  |

  Kan vara migrän också!Många tror att man måste spy om man går en längre tid med migrän…men helt fel man kan ha enbart en kraftig huvudvärk. Så gå till läkaren och få din värk kollad.

  Svara

 • Johanna

  |

  När jag hade långvarig huvudvärk var det järnbrist, så bäst att kolla upp det!

  Svara

 • julia

  |

  tror tyvärr det är vädret, jag och alla mina klasskompisar har konstant huvudvärk 🙁

  Svara

 • Ellie

  |

  Jobbigt :/ hoppas det blir bättre snart 🙂

  Svara

 • Jåi

  |

  Som någon sa; kolla synen! 2 av mina närmsta vänner hade konstant huvudvärk, och det visade sig bero på ögonen. På en av dem, så var det någon muskel som inte ville riktigt, så hon fick läsglasögon. Den andra vet jag inte än varför hon får glasögon pga detta, men så är det minsann.

  Svara

 • Diana

  |

  Grattis! tog du ett sånt där test med över hur gammal du kommer att bli? Lika bra att veta liksom. FB har många som verkar trovärdiga!

  Svara

 • LIN

  |

  Jag hade också huvudvärk igår och även idag! Det kanske är militärens hemliga vapen som sänder ut en signal till alla människors hjärnor som är smartare än dom och som inte jobbar med dom. Så får vi ont i hjärnan(huvudet) och till slut kommer vi att fatta att ansluter vi oss till dom blir allt bättre..

  Svara

 • Linnea

  |

  USch då! Det är tur att vi har google, då sliper bi allra oss iväg till läkaren, eftersom google har alla svar 😀

  Svara

 • malin

  |

  Haha du borde nog kolla din syn kanske?!

  Svara

 • Kungis

  |

  Själv får jag alltid världens huvudvärk några dagar innan fullmåne (som är i morgon!)

  Svara

 • emmylish

  |

  Men om du har hjärntumör, hjärnhinneinflammation eller hjärnblödning så är du ju döende? Bara att ta en tablett då 😀

  Svara

 • ullis

  |

  Jag drömde om dig inatt, vi var och storhandlade med din mamma, sen gick du och jag + några andra ungdomar och la os vid bröd avdelningen, vi skulle tydligen bo där ett tag, du låg hela tiden och kollade på när bröden blev bakade, för du mådde inte bra, du hade huvudvärk (scary, med tanke på att du skriver att du har det)
  Sen helt plötsligt var vi hemma hos mig och skulle smälla raketer, men det blev en jädra smäll för min lillebror (som jag ingen har) hade mixtrat med 5 bomber där i.

  Drömmen fortsatte jättelänge till, men det blir inget vettigt av allting. Bara svammel 😛

  Svara

 • Anonym

  |

  cool header, as grym har du gjort den själv?

  Svara

 • zima

  |

  haha, illa. riktigt illa.

  Svara

 • Anonym

  |

  Varit med om samma sak, första gången visade det sig att det var en tand som värkte, det kände jag när huvudvärken började släppa efter ett par dagar och själva tanden istället började göra mer ont. Andra gången var det min syn, värken blev då värre varje gång jag försökte läsa, sitta vid datorn eller kolla på tv och liknanade..

  Svara

 • Anonym

  |

  Frågan är ju om du får vettigare förslag här ^^

  Svara

 • Linda

  |

  Det där med huvudvärk är ett underligt fenomen tycker jag. Jag har aldrig haft ont i huvudet (men jag klagar inte, hehe).

  En rolig video som kanske piggar upp (eller gör det värre):


  Svara

 • Malin

  |

  Du kanske behöver gå till en massageterapeut? Är man spänd i nacke/axlar kan man få ont i huvudet som inte går över förrän spänningarna släpper…

  Svara

 • Emelie

  |

  …. eller så kanske du helt enkelt skulle ta och bli en glasögonorm?

  Svara

 • Therese

  |

  Men, Egoina, man FÅR inte googla sånt där! Man kan bli att må dåligt i veckor :/ Usch. Jag hade ont i min vad och helt plötsligt fick jag för mig att det var cancer, alla symtom stämde in och jag hade ångest i veckor innan jag fick influensa och inte cancer. Krya på dig!

  Svara

 • Clara

  |

  kan vara spänningshuvudvärk? Själv gick jag med det i 4 månader, med huvdvärk varje dag. Visade sig att det berodde på att jag stressat för mycket och pga det "dragit upp" axlarna, vilket ledde till fruktansvärt spända axlar/nacke och en huvudvärk utan dess like.

  Svara

 • Anonym

  |

  2010-01-29 @ 10:36:02

  Postat av:

  Det är grymt lätt att knappa in sina symptom på google och så radas det upp en massa sjukdomar som man inbillar sig att man kanske har, jag vet för jag är likadan 😛

  Men som andra har skrivit så kanske det vore en idé att kolla synen? Jag har haft konstant huvudvärk i några års tid, så för någon månad sen kollade jag synen och jag har både brytningsfel och är närsynt. Så nu sitter jag med glajjor och huvudvärken har blivit lite bättre 🙂

  Svara

 • Castells

  |

  Lugn nu haha! Jag har lösningen: Åk till spanien och köp hem några askar Gelocatil. Bättre huvudvärkstabletter har jag aldrig testat!

  Svara

 • Pauline

  |

  Du måste ju ta en värktablett! Du hjälper ju bara kroppen att bli frisk, det är inte hälsosamt att ha ont.

  Svara

 • hanna

  |

  HEY HO EGOINA YO!
  jag har ett hett tips om vad det kan vara!! låter som samma sak mammsen hade för ett tag sen, dra till läkaren och så får du nån nässpray. kan vara nått i bihålorna!! mamma hade ont konstant i 3 veckor och så fort hon började med nässprayen blev det bättre!

  Svara

 • jennie

  |

  kanske är dags fär glasögon, jag hde konstant huvudvärk till jag fick mina 🙁

  Svara

 • A glamorous monkey

  |

  Å jag har Panikattacker, blodpropp i lungan och hjärtattacker. 🙂

  Svara

 • Tanten

  |

  Ät nått salt!!!

  Svara

 • rebecka

  |

  Man ska akta sig för google. 🙂

  Svara

 • Anonym

  |

  Sex är det bästa botemedlet…

  Svara

 • Renee

  |

  Typiskt "inte använda glasögon huvudvärk"

  Svara

 • Helena

  |

  Eller så kanske du behöver glasögon 🙂

  Svara

 • Jossan

  |

  sådär hade jag också förut, men det berodde mest på tress i skolan och jag dog INTE, haha

  Svara

 • Anonym

  |

  Kolla synen.

  Svara

 • Carolina

  |

  Du kanske måste börja träna! Min checklista vid huvudvärk brukar vara:
  1)Vatten
  2)Mat
  3)Sömn
  4)Röra på sig
  Om inte det hjälper så kan man börja undra…

  Svara

 • Sara SB STYLIST

  |

  Fin bloogg!! 🙂

  Checka de här

  Världens FINASTE KILLE I BLOGGVÄRLDEN!!!
  Han kan inte ens ha bilder längre eftersom tjejer förföljer honom till fotbollsmatcherna!! haaha helt galet!

  OBESKRIVLIGT VACKRA TEXTER!!! Den bästa bloggen just nu!

  Vem är Girlie i hans texter? De kan vara DU! Helt otrolig!

  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se

  Svara

 • Linn

  |

  Såntdärnt är ju märkligt, jag hade konstant huvudvärk i 2-3dagar i början av veckan. Vet inte vad det var men det gick över, förmodligen en liten släng av hjärnhinneinflammation inget värre. 😀

  Svara

 • Majsan

  |

  Du kan ha spänningshuvudvärk. Isåfall spänner du nacken och axlarna utan att du vet om det. Dunder-slappna av eller hitta en sjukgymnast 🙂

  Svara

 • jessica

  |

  hehe ja hade huvudvärk i en månad VARJE dag, men sen gick de över å ja lever än utan nån stor tumör på huvvet 😀

  Svara

 • Anonym

  |

  Tro mig, du har inte hjärnblödning. Min pappa dog i det för tre veckor sedan, så hade du det hade du redan varit död

  Svara

 • Dansbandsfrun

  |

  Mitt bästa tips är att ta en treo. Jag lovar att det går över direkt, om du bara frångår din princip att inte ta medicin. (vilken jag beundrar oerhört) krya på dig!

  Svara

 • Gabriella

  |

  Usch, det är inte bra att googla… haha. Hoppas det går över snart.

  Svara

 • FUN & FEARLESS IN BARCELONA

  |

  Eller så e du en tandgnisslare… du gnisslar tänder i sömnen o de gör att de uppstår spänning.. o när du sedan vaknar o du slutar gnissla så släpper spänningen o då får du skallebank!

  Svara

 • Rosanna såklart ;)

  |

  jag tycker det verkar vara ett nödfall. ta panodil, eller alvedon. sådäså!

  Svara

 • julia

  |

  jag har också haft konstant huvudvärk i flera dagar så jag gick till hälsocentralen och då sa dom att det var förmodligen nå virus ochså fick jag nå smärtstillande mot huvudvärken, dom hjälpte mot huvudvärken men jag blev mycket sjukare av dom .. 🙂

  Svara

 • idda

  |

  Bästa bloggen 🙂

  Svara

 • Kajsa - en blogg om allt och inget

  |

  haha jag känner igen det där med google, gör samma sak själv. Hittar något jätte konstigt, tror att jag är sjuk.. Och sedan glömmer bort det igen haha.
  Men hoppas att det går över snart 🙂

  Svara

 • Annika

  |

  usch, det får man ju verkligen inte hoppas. det kan ju vara spänningshuvudvärk om du har mycket att tänka på, är stressad eller så… hoppas det går över snart.

  Svara

 • Kassörskan

  |

  Du behöver inte glasögon då? Jag har själv bra syn på ena ögat, och lite sämre på andra vilket gör att jag får huvudvärk med jämna mellanrum..

  Svara

 • F

  |

  Är det spänningshuvudvärk? Känns det som ett hårt band är knutet runt huvudet? I så fall är ett kanontips att smörja tinnigarna/pannan (där det gör ont helt enkelt) med tigerbalsam ca 4 ggr/dag. Är underbart! Försök att känna på rygg och nacke om du är spänd/öm där och gör i så fall samma procedur där. Hade konstant huvudvärk i en månad – inget hjälpte förutom tigerbalsam! (Köp isf den vita sorten, den är starkare än den vanliga)

  Svara

 • Anna

  |

  Jag har mycket problem med spänningshuvudvärk om migrän.
  BAmylbrus med koffein är bra. Mycket vatten också. Köp resorb för extra vätska.

  Svara

 • Johanna

  |

  du behöver kaffe!

  Svara

 • Elinor

  |

  Om du inte redan har det så är det nog dags att börja tänka på att göra en synundersökning! 😀 HAHA

  Svara

 • ChristinA

  |

  Kanske en kär liten visdomstand på väg?!

  Svara

 • Tess

  |

  Jag hade ont i huvudet i en och en halv vecka. Trodde också jag hade hjärntumör och hjärninflammation och sånt :P. Visade sig att det var spända axlar och nacke som spöka. Så du behöver nog inte oroa dig :P.

  Svara

 • Mia

  |

  Hej, har ett tips mot huvudvärk, gör man det rätt så brukar det funka på dom flesta (dock inte alla) funkar mycket bra på mig.

  Ta tummen och långfinger, känn på din näsa där själva benet slutar, tryck på den "knölen" (ett finger på var sida om näsan) hårt i ungefär 10 sec, gör likadant på näsan mellan ögonen ca 10 sec,

  funkar inte de så testa några gånger, efter tredje försöket och du inte känt någon skillnad så är detta inget som funkar på det, För mig lindrade det direkt.

  I guess, du har väl inte huvudvärk nu kanske, men det är ett bra knep och jag använder det sj eftersom jag inte brukar ta värktabletter förrens det är riktigt illa.

  Svara

 • maya

  |

  jag hörde om en kille som fick en spik genom näsan och upp i huvut och hade huvudvärk i tre dar innan han gick till läkare och dom upptäckte det 0.o

  byeeeeeeeeee
  eeeeeeeeeeeeeeeee
  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  Svara

 • Mathilda Morén

  |

  inga förhastade slutsatser nu 😛 Jag hade huvudvärk nyligen med i 3-4 dagar. Det kan även vara spänningshuvudvärk och migrän.

  Svara

 • isabella l .

  |

  Haha oj det lät inte bra. Krya på dig =)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv