Artighetsdilemma

Jag har en snubbe som springer ut och in ur min lägenhet och fixar saker. Känns lite skumt. Vet liksom inte om jag ska stå och titta på när han skruvar och har sig, eller om jag ska syssla med annat.

0

Trackback from your site.

Comments (40)

 • rebecca

  |

  haha det är typiskt 😀

  Reply

 • pia

  |

  Haha.. Been there too..
  Jag satt och pillade på datorn. Och satte på radion för att det inte skulle va så tyst.

  Reply

 • Jocke

  |

  Psyka honom genom att stå och iaktta allt han gör!

  Reply

 • Linn

  |

  Åh sånt är ju asjobbigt. Jag brukar försöka vara i ett annat rum eller se jätteupptagen ut med något annat. Helst vill jag inte vara hemma alls när de ska greja saker här.

  Reply

 • ida

  |

  Hahaha 😀

  Reply

 • Emelie

  |

  Sist det var en sån snubbe här fick jag hjälpa honom att bära ut ugnen ur väggen! Haha det var svintungt men jag vågade inte visa det så jag stod där och tog i allt vad jag hade 😛

  Reply

 • Gabriella

  |

  Jag brukar låtsas att jag håller på med saker, fast egentligen kollar jag hela tiden haha. Nån gång satt och såg på film när de sprang fram och tillbaka. AWKWARD… 😀

  Reply

 • manda

  |

  fråga om han behöver hjälp bara (:

  Reply

 • Fotograf Emelie Ohlsson

  |

  Haha jag hade samma problem förra veckan, jag sa "Hojta om jag kan hjälpa dig med nåt" också satte jag mig vid datorn, haha!

  Reply

 • felicia

  |

  stå och vrålglo . kolla hur han reagerar . då har du något och blogga om sen också 🙂

  Reply

 • Diana

  |

  Jag är lika dan, känner mig så tafatt. Ska man låte de sköta sig själva eller man är otrevlig då?

  Reply

 • Erika

  |

  Om han är en snygging får du ju ta tillfället i akt 😉

  Reply

 • elisabeth

  |

  Fråga om han behöver hjälp och sen bara stå och glo ;D

  Reply

 • Anonymous

  |

  Min sambo är snickare och han hatar när folk står o glor och när folk frågar om han behöver hjälp. Han menar, han har jobbat som snickare i x-antal år och hur mkt kan du,antagligen nada. Behöver han hjälp ringer han efter en kollega så jobbet blir gjort så bra som möjligt, inte vill han ha hjälp från en som inte kan ett skit 😛

  Reply

 • Frida

  |

  Haha, jag hade precis samma problem förra veckan.. Stod och tittade lite och sen satte jag mig vid datorn för det kändes så jäkla fånigt och stå och glo på honom när han jobbade. Skulle ana att han tyckte de var jobbigt också. Tänk en nyfiken jävel står och glor om du sköter ditt jobb eller inte.. 🙂

  Reply

 • Lina K

  |

  Ta det lugnt och njut av servicen vettja! =) Hade samma känsla igår när jag tog det lugnt och min pojkvän plötsligt började dammsuga och städa lägenheten, men beslöt mig efter en del övervägning att sitta kvar och fortsätta läsa min bok =P

  Reply

 • Egoinas mamma

  |

  Fladdra lagom med ögonfransarna. Det kommer till användning nästa gång något går sönder. ;D

  Reply

 • Nikki

  |

  Svar till dig med snickare till sambo: jag hoppas innerligt att snickaren inte tror att man ska hjälpa honom med arbetet?! Utan snarare lite "provtända taklampan när någon skruvat i glödlampan" hjälp.

  Reply

 • Emelie

  |

  Glöm inte bjuda på kaffe! Då gör han garanterat ett bättre jobb eftersom du är så trevlig.

  Reply

 • Erika

  |

  stå och se på?? skulle jag aldrig göra, har själv ett liknande jobb där jag går hem till folk och skulle bli galen om nån stod och glodde :p

  Reply

 • Karro

  |

  haha jag råkade ut för samma sak i fredags. Hade en rörmokare i köket när jag kom hem. Lite udda att nån ropar hej när man kommer innanför dörren. Ganska hemtrevligt iofs när jag annars är van att vara själv. Jag satt och kollade på när det jävlades för killen. Men han tackade iaf för sällskapet innan han gick

  Reply

 • Miss Grinch

  |

  Hände mig på skolan. Ena gången bestämde jag mig för att gå och duscha; blev utelåst.
  Andra gången valde jag att gå in, hälsa och sen sitta och fotografera honom i smyg.

  Beroende på vad han gör; fråga, ifrågasätt det. "Varför ska ett handfat vara vit?", "vad heter den där borrgrejen du håller i?", allmänt blonda saker. Roande. Om gubben har humor, vill säga.

  Reply

 • Becka

  |

  hänt mig med :O våran diskmaskin gick sönder så det kom någon för att kolla på den och ja va ensam hemma! ja gick ut och snacka på med han:) ja prata om skolan, alla skit läxor och sen sa han- jasså va kul. men ja måste nog jobba nu. säger till när ja är klar!
  jahopp tänkte ja. så ja gick o satte mig vid datorn…

  Reply

 • *Chowie*

  |

  Haha ush, hatar sånt. Står man och tittar på känner man sig dum och hjälper man till känns det bara som man är i vägen istället

  Reply

 • bea

  |

 • Likkan

  |

  Du ska förstås erbjuda honom en kopp kaffe! Men gör inte som syrran gjorde när hyresvärden var in och fixade duschen. Hon bjöd på kaffe men sen upptäckte hon att hon glömt filtret och att han druckit kaffesump. Inte populärt!

  Reply

 • ulrika

  |

  om man läser din, blondinbellas och kenzas blogg idag så kan man tro att ni alla bor grannar 🙂
  (blondinbella säger att hon vaknade av att hennes granne borrade strax efter nio imorse, kenza säger att hon inte kunde lämna hunden ensam för grannen började borra strax efter åtta imorse och DU säger att någon gubbe springer runt o fixar o grejar hemma hos dig!)

  Reply

 • Ginger

  |

  Häromdagen råkade jag också ut för detta. En snubbe skulle fixa toaletten åt mig så jag gick in i badrummet före honom för att visa vad som var galet. Mitt minibadrum i kombination med en kraftig karl resulterade i att jag liksom blev fastklämd mellan honom och toaletten, så där blev jag stående som ett annat fån medan han skruvade och hade sig.

  Reply

 • Emilia

  |

  HAHA Jag är golvläggare och det finns inget värre än när folk ska stå och kolla. Helst ska ingen vara hemma överhuvudtaget.

  Reply

 • jackie

  |

  jag är också golvläggare, och det är bara jobbigt om folk står och glor eller "ska hjälpa till". bjud på kaffe och be en hojta om man skulle vilja fråga något ;P

  Reply

 • Elin

  |

  Det är så irriterande, för man vet inte vad man ska göra! det känns fånigt att stå o glo, medans det känns taskigt att bara lämna dom ensamma!

  Reply

 • Anonymous

  |

  Mm det är alltid en sjukt skum känsla.

  Reply

 • Anna

  |

  Känner mig alltid tvungen att försöka bjuda på kaffe eller te och något annat när jag har hantverkare och liknande hemma. För det mesta tackar de nej vilket känns lite jobbigt, men jag försöker att inte ta det för hårt.

  Reply

 • Pierre

  |

  Så jobbigt, jag förstår helt hur du menar! Jag får skitdåligt samvete när städerskorna på jobbet kommer in och städar mitt rum och där sitter jag och tittar på :S

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv