Follow my blog with Bloglovin

Det måste vara kul

Ojdå. Vill man bli bekräftad så är det bara att lägga ut ett “paus-inlägg” på bloggen.

Jag har inte känt mig i form på sistone. När jag säger till folk att det är jobbigt att ha bloggen som ett “jobb” tittar de snett på mig. Vilket jag förstår, då jag också kan hålla med om att det är det bästa jobbet i hela världen. 

Men bloggen ska underhållas dygnet runt, mail ska svaras på och allt som hör där till. Jag kan aldrig riktigt lägga det från mig. Ibland tar man en liten paus (kanske åker till Norge och besöker släkten) och plötsligt så ligger man back vad gäller på att svara på mail och allt blir så stressigt och framtvingat att det helt enkelt inte är kul längre. 

Positivt är väl att jag så fort jag publicerade “pausen” fick ett enormt bloggsug. Så jag kommer inte vara borta länge. Om jag ens kommer att vara borta alls.

Jag måste bara få känna att jag inte “måste”.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (57)

 • pimpXprincess

  |

  Jag förstår känslan. Att känna att något är ett "måste" tär verkligen på en. Hur kul det än är lyckas man inte finna motivationen som man har när det inte är ett "måste".

  Svara

 • Jocke

  |

  Jag kan känna så med min lilla blogg, hur ska det då inte vara för dig. Men som jag (och många andra) har skrivit förr, skit i oss! Blogga när du känner för det och försök att inte se det som ett måste. Jag tror att dina läsare är dig trogna och kommer tillbaks ändå.

  Svara

 • Eveline

  |

  Känn dig inte tvingad, vi finns kvar oavsett tid mellan inlägg!

  Svara

 • Em

  |

  Du måste inte Eggis! Vi finns här när du kommer tillbaka och är laddad.

  Svara

 • Anonym

  |

  Du måste! 😛

  Fan vad jag är trött på folk som reklamerar sina bloggar i dina kommentarer, spec när dom bara reklamerar och inte kommenterar inlägget.. uuh hate them.

  Svara

 • Sandra

  |

  Du måste inte alls. Men måste ändå erkänna att det alltid är lika kul att läsa din blogg. Ta den tid du behöver.

  Svara

 • Johäääänna

  |

  Ja, det förstår jag. Hoppas bara att du har det bra och att du snart kommer tillbaka. Lycka till egoina!

  Svara

 • Egoinas mamma

  |

  Jag tycker inte det är konstigt alls. Skall man publicera flera hyfsade blogg-inlägg varje dag måste man "tänka" blogg hela tiden. Tappar man något i golvet så får man vara på hugget och tänka "Åh! Kan jag blogga om detta?". Man fotar allt och alla och blir allmänt en pain-in-the-ass. Det är kanske inte fysisk så många arbetstimmar, men psykisk så upptar bloggandet en stor del av ens vakna tid.

  Elsker deg, jenta mi!

  Svara

 • Bekka

  |

  Du måste inte, det var du som valde att börja blogga. Det är du som bestämmer.

  Svara

 • Anonym

  |

  jobb?? haha omg

  Svara

 • Elin Jau:)):):)))

  |

  hahha, jag reagerade inte alls på "bloggpaus" ett enddaste dugg. Glömde faktiskt bort det ca en timma efter. Kanske va det för att jag inte trodde på det.

  Svara

 • Elin

  |

  att blogga ska inte vara en belastning 🙂

  Svara

 • LILIJA

  |

  Jaa, så är det alltid!
  Får man bara bort "måstet" så kommer det plötsligt av sig självt.

  Svara

 • Diana

  |

  Puh, jag blev riktigt skrämd där! Men att det ska ta en paus för att folk ska visa dig sin uppskattning, trist. Och jag är lika illa. 🙂

  Svara

 • Marie

  |

  Jag tycker du är en superbra bloggerska. Keep up the good work!

  Svara

 • Anonym

  |

  Vill inte vara en moralkärring (Om man nu kan vara det vid 22 år ålder^^) men jag tror vi är ganska många som önskar det. Skatta dig lycklig istället, jag önskar att jag inte kände att jag "måste" jobba 10 timmar en söndag som vårdbiträde på ett demensboende. Men who gives a shit about that.

  Svara

 • Frida Stigevik

  |

  gör som jag, blogga bara när du har lust! man behöver liksom inte sluta helt 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  Du måste faktiskt ingenting, skönt va? (: Enda kan vara att du kanske inte skulle tjäna några pengar på bloggen om du inte skriver (eller jag vet inte alls hur det funkar) men då får du väl försöka få ett "vanligt" jobb istället. Ta det chill och lycka till med allt!

  Svara

 • Gal

  |

  Visst lägger man ner rätt mycket pengar på kläder? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika klädbutiker, ex. H&M, JC och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!
  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20460

  Hoppas vi ses!

  Svara

 • Nina

  |

  We love you no matter what Egoina! Ta en paus om du behöver det, skriv ett inlägg om dagen om du behöver det, gör det du känner är bäst för dig själv! We love yoooou!

  Svara

 • Nina

  |

  Åh, jag måste kommentera igen eftersom det var någon s.k moralkärring som skrev längre upp i kommentarsfältet att hon minsann måste jobba 10 timmar en söndag lalal… byt jobb då om det inte är kul? Helt ärligt så vill inte JAG läsa framkrystade blogginlägg när jag vet att Egoina egentligen inte vill/orkar skriva det här men gör det bara för att please andra. Visst det är ett "jobb" men också en väldigt rolig grej, och för att inte tappa det där "väldigt roliga"-suget så måste man få ta en minipaus ibland, indeed. Det är en BLOGG – man kan inte gämföra det med att arbeta på arbetsplatser där annat folk räknar med en/ är beroende av en. Bahh!

  Svara

 • Johanna

  |

  JAAAAAAAAAA 😀

  Svara

 • angelica

  |

  jag tycker att du ska ta dig tid för dig själv och blogga när DU känner för det, och inte för att vi läsare vill det:)

  Svara

 • Gabriella

  |

  Du måste verkligen inte 🙂 Men det uppskattas om du gör.

  Svara

 • Micaela

  |

  Ta den tid du behöver! 🙂 Jag väntar!

  Svara

 • Viktor

  |

  Helt rätt! Gör vad som är bäst för dig, vi väntar på nya inlägg!

  Svara

 • Anonym

  |

  Tänk de som har ett jobb OCH en blogg att sköta då.

  Jaja, hoppas du är tillbaka snart.

  Svara

 • Linnea

  |

  Don't worry Egoina ;)Vi lovar att inte skicka mycket mejl, att fortsätta besöka din blogg och inte skicka många kommentarer. Då blir allting bra för dig 😀

  Svara

 • elin

  |

  åh fett coolt 🙂 första kommentaren!

  Svara

 • elin

  |

  okej :/ deyt var visst inte första.. det stog först att du hade 0 kommentarere men sen när jag skicka så var de måpnga förre mej 🙁

  Svara

 • Anonym

  |

  Ta en paus men kom tillbaka! kommer sakna ditt bloggande enormt! du är otrolig 😀

  Svara

 • Hisa

  |

  Bara så du vet så har du väldesbästa blogg. Om du tar en paus så lovar jag att alla läsare är tillbaka på en gång när du börjar igen 😉

  Svara

 • Anonym

  |

  Den enda som säger att du MÅSTE det är du. Den som skapar dina stresskänslor för att svara är du själv. Du får väl prioritera helt enkelt.

  Svara

 • Mina

  |

  Även fast jag tänkte "NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ" när jag såg ditt inlägg om bloggpaus, så fattar jag såklart! jag själv bloggar jätteintensivt en vecka och nästa vecka så känner jag bara "BAAAAAAAAAAJS, vad jobbigt det här är!". Sen kommer suget tillbaka 🙂 i'll be waiting, gå och umgås med dine norsker nu!

  Svara

 • Lisa

  |

  Vi stannar Egoina, kommer att hålla utkik här varje dag ändå.

  Svara

 • Felicia

  |

  Så nu är du tillbaka!? 😀

  Svara

 • ardiana

  |

  Hjälp oss hitta Tawatchai gå in på min blogg och kolla om du känner honom.

  Svara

 • Rosanna såklart ;)

  |

  har du inte uppdaterat på ett tag läser jag gamla inlägg! lika jävla roligt det med, ska jag tala om!!!

  Svara

 • Issa

  |

  Vad händer idag då?

  Svara

 • ida

  |

  Hoppas att du inte blir borta för länge, men ändå tillräckligt för att du ska tycka om det igen :)<3

  Svara

 • Mohammed

  |

  Ta't lugnt o skriv näru känner fört.

  Haha du får nog skrive den senaste kommentaren en gång till så jag vet att du inte är ironisk. Haha tror dock att dina läsare skulle bli sura om hela din blogg var full med kommentarer som

  ta inte en paus egoina
  Shit va snygg
  vad har du gjort idag?
  lägga till varann på bloglovin? haha

  Svara

 • Anonym

  |

  LÄSM MIN BLOGG OCH KOMMENTERA GÄRNA 😀

  Svara

 • evelina

  |

  det låter som en fin plan, att vänta tills du känner att du inte måste, utan att du faktiskt vill. we'll be right here waiting for you!:)

  Svara

 • Pernilla

  |

  Jag förstår lite hur du känner, redan jag med bara några tiotals läsare känner ofta att jag MÅSTE skriva något. Det blir inte roligt på det sättet. Men du, skriv bara när du känner för det och jag är ganska säker på att ingen slutar att läsa din blogg för det! :] Inte jag iallafall!

  Svara

 • Anonym

  |

  grymt cool blogg ,vart har du lärt dig allt ?

  Svara

 • Angelica

  |

  Nu har du känt de 😀 fortsätt att blogga!

  http:/brunettbloggen.blogg.se

  Svara

 • nina

  |

  alla behöver paus då & då 🙂

  Svara

 • Anonym

  |

  bra 😀

  Svara

 • Jelly

  |

  Håller med, min blogg gick också bra ett tag, men så tappar man som du säger "suget" och då ska man helt enkelt inte göra det!

  Du ha förresten en grym blogg!

  Kramar
  SuperJelly

  Svara

 • moalerin

  |

  frågestund på bloggen nu ! fråga på ! Pussar !

  Svara

 • Malin

  |

  Det är jobbigt att vara "kändis-bloggare" ibland 😉 <3

  Men jag måste få berätta oxå att efter man har läst din blogg får man jätte bloggsug ^^ <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv