Follow my blog with Bloglovin

Är väldigt glad över att behöva gå upp tidigt

Då var jag halvt klar med packningen. Kan ärligt säga att jag inte lagt ner någon speciell tid på det. Då mitt liv har bestått av ett ständigt pendlande till Norge har jag blivit expert på att packa. Knack, knack i bordet eller vad ni vidskepliga människor säger för nu kommer jag väl glömma hälften.

Egentligen borde jag sova nu. Ska upp klockan 05.00.

Jag vet. Jag? Upp klockan fem?

Hahahaha.

Vänta.

HAHAHAHA.

Okej. Seriöst nu.

HAhahahahahahahaHAhahaha

önhefpihewfipgbwrobfökadmx ZÖLJn<IihsxbfcöolDNÖ CÖKdjSNpOKpäkåplÄÖ

Åh. Liksom lycka till Egoina.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (20)

 • carolina

  |

  haha 😉 knack knack i bordet!!

  trevlig resa om inte annat !

  diggar dig!

  Svara

 • Emma

  |

  Då är det väl bättre om du skiter i att sova? Kolla på en film eller något istället 😉

  Svara

 • Tobias

  |

  Skit i att sova, dygna istället 😀

  Svara

 • Eveline

  |

  Lycka till. Haha, lär behövas…

  Svara

 • L i n n [ S A I K ]

  |

  Hahah, jag ska upp klockan 6.. & gå i skolan hela dagen! Tänkte dygna men ger upp, hehe.

  Svara

 • Jocke

  |

  Haha ja ingen idé att gå och lägga sig, det kommer bara bli jobbigare då.

  Svara

 • Malin

  |

  va du än gör somna inte nu, för då är det ganska så stor risk till försovning, STANNA UPPE =)
  Sova kan du göra när du är framme =)

  Svara

 • roxanna

  |

  Usch, jag kan inte somna.. :p Nervööööös.. usch!

  Svara

 • Nadja

  |

  Jag kunde inte stå emot frestelsen! 🙁 Tog reda på vad du heter, jag som sitter och klurar minst 5 minuter varje dag när jag läser din blogg på vad det kan va du heter. Och nu förstörde jag det för 2 sekunders njutning! Haha. Älskar dig blogg! Ha det bra i Norge!

  Svara

 • Angelique

  |

  Åh, då ska du upp snart då 😉

  Svara

 • JENJEN

  |

  Stackare. Hoppas du lyckades somna tillslut 🙂

  Svara

 • Egoinas mamma

  |

  Frågan är väl inte om. Sover du? Frågan är VART du sover? Hemma i din säng? Eller på bussen till Norge? God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Amanda

  |

  Hahaa ha en bra morgon i alla fall 😀

  Svara

 • Chowie

  |

  Haha alltid lika kul att gå upp tidigt 😉

  Svara

 • Diana

  |

  Åja, en gång går det bra att gå upp osmakligt tidigt… då går det på ren vilja. Värre är det när man alltid måste upp vid den tiden.

  Svara

 • Flickebarnet

  |

  Du menar ta i trä? xD Ha så kul i norge! 😀

  Svara

 • angående din tro.. hoppas du svarar!

  |

  Heeeloo! visst är du jehovas vittnen?
  SKulledu inte kkunna berätta om din tro? Det kanske inte passar in i din blogg. Men jag och min kompis diskuterade jehovas vittnen idag under religionen och det är så himla mycket fördomar mot denna religion (som du säkert är medveten om).. Och jag skulle bara vilja veta hur det egentligen är.. om det är så stor skillnad från kristendomen och om alla jehovas vittnen knackar dörr och om alla är lika troende. Är hemskt tacksam för svar!

  berätta gärna vad du tror osv.

  KRAM. E.

  Svara

 • Wallie

  |

  Du skrev inget i fetstil i det här inlägget. Det händer inte ofta. Who are you and what have you done to Turk? Hehe.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv