Follow my blog with Bloglovin

Jag vill ha Photoshop

Inte visste jag att ett inlägg med en jämförelse med Blondinbellas rumpa skulle generera så mycket kommentarer.

Jag fick ett mail:

”Jag blev tokig när jag läste kommentarerna.

Blondinbella visar aldrig sin rumpa på bilder, alla bilder på Bella i hennes blogg är bilder framifrån. Tänk hur förönande det skulle vara om folk visste att den perfekta människan inte har en perfekt ändalykt? Blondinbella förstår det. Hon känner nog till den enkla funktionen i Photoshop ”Gör flytande”. De bifogade bilderna visar hur det kan se ut.

Nu är ju bilderna väldigt suddiga så det är svårt att få det riktigt bra, men det är ju enkelt för henne som känner folk att få sina bilder retuscherade. Jag tror att hon har redigerat bilden”.

Jag tror inte Blondinbella har retuscherat sin rumpa. Man vet aldrig, men jag tror inte det. Tjejen som skickade mailet skickade med en bild där hon har photoshoppat min rumpa.

Checka in rumpan. Hade jag varit en pyssling hade jag velat hoppa på den.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (42)

 • nicolina

  |

  är det så många som visar sin rumpa på bloggen överhuvudtaget? haha

  Svara

 • Jompen

  |

  hahah att DU inte tänkte på det när du ville vinna över henne 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag vill ha tillbaka den "vanliga" Egoina.. vad har hänt? 🙁

  Svara

 • Hanna

  |

  Hej Hej !
  men om du inte har photo shop vars har du gorttexten i menyn och bannern/headern ?!?!?!
  den är ju ur snygg!!!! snälla svara !! på det hära !! antigen i din blogg eller min!! 😀
  kram//hanna

  Svara

 • Erika

  |

  Hahaha, jag tror faktiskt inte heller bella har fixat med sin rumpa =)

  Svara

 • Tess

  |

  Jag har photoshop 🙂

  Svara

 • Jocke

  |

  Ja, där har vi studs a la Super Mario igen. Booooiing booooiing!

  Svara

 • Karlstadblondinen

  |

  Bigas is tha shitt 😉
  Snygg bild fast den ritkiga va liite bättre 😛

  Svara

 • Knubb Sälen <3

  |

  hahahahaha asgarv!

  jag hade åxå velat hoppa på den, vi kan säkert hoppa tillsammans så lovar jag å hjälpa dig upp om du trillar av xD

  Svara

 • Requin

  |

  grejen är ju bara att det syns på bakgrunden om man har förstorat/förminskat något och om man tittar på BB's bild så står hon vid ett fönster, och om hon nu har förstorat rompen så har hon seriöst massiva photoshop skillz eftersom det inte syns alls att bakgrunden är helt skev.

  Svara

 • Malin

  |

  photoshop e skojjj =)

  Svara

 • Linnea

  |

  HAHA håller med nicolina.
  Jag brukar inte heller visa min rumpa på bloggen. Och varför skulle hon mixtra så hennes rumpa såg större ut egentligen.. Alltså, vem orkar? Men man kan väl leta upp något klipp från när hon var med i Lets dans och spana in brudens bakdel så kan man säkert avgöra hur det är 😉

  Svara

 • Julia

  |

  Sandra, det här ÄR den vanliga Egoina. 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Haha juicy =D <3

  Svara

 • Rosanna såklart ;)

  |

  tror inte heller hon har photoshopat sin rumpa! hon tränar ju en hel del osv osv osv.. big ass is the shit! och din rumpa var snyggare i verklig storlek, tro mig!

  Svara

 • Diana

  |

  Haha, coolt gjort av henne! Jag tror inte heller BB gjort rumpan större, verkar inte vara hennes stil.
  Vet du vem Nigella är? Har ett matlagningsprogram, jag blev helt chockad! Över arbetsbänken ser hon ut som en helt vanlig kvinna med lite vackert hull, men en gång lämnade hon sin plats och man fick se världens röv! Har absolut inget emot stora häckar men jag blev bara så paff, detta har hon dolt i alla program. 🙂

  Svara

 • manda

  |

  har hon redigerat den större alltså? jag har aldrig hängt med men jag har för mig folk säger man "ska ha" liten röv? hahaha, noll koll jag har

  Svara

 • anglalik

  |

  Ja tydligen så vågar de flesta inte visa sitt rätta jag tyvärr.. Och jag förstår varför som Alla hackar och klankar ner på andras utseenden hela tiden! kram på dej!

  Svara

 • Mia

  |

  Haha. BB är nog inte tillräckligt skillad på PS för att göra ngt sådant. Däremot tror jag att hon hade viktigen på höften närmast kameran när hon tog bilden, vilket resulterar i att rumpan ser bredare ut än vad den egentligen är. Prova själv! 😀

  Svara

 • Sofia

  |

  Du rockar fett Egolina! Riktigt kul och rosa blogg du har. Fortsätt skriv på ditt sätt! 🙂

  Svara

 • ronja

  |

  blondinbella står ju för sin kropp så varför skulle hon ha ps.at den?

  dude, du är bäst

  Svara

 • Elina

  |

  Haha enoourmous

  Svara

 • Linette

  |

  nej jag tror inte heller hon photoshopat den. Minns att en modell till hennes klädmärke talade gott om bellas behind. Och då hade ju hon sett den irl!
  Fixade förresten photoshop till datorn igår fattar inget…alls.

  Svara

 • isabella l .

  |

  Det känns inte som Blondinbella-style.

  Svara

 • jenny

  |

  har sett massor av bilder på blondinbella i profil, och hon har en stor rund rumpa! Den där bilden i hennes träningsbyxor va långt ifrån den bästa. Så hon har verkligen inte retusherat den. She got a perfect ass. Men det har ju du också egoina 🙂

  Svara

 • Juulia

  |

  jag tänkte väl att den såg större ut än den gjorde igår xD

  Svara

 • mewlin

  |

  alltså vad man inte ser om man inte kollar nooooga är ju att kortet på blondie inte är taget rakt från sidan utan hon står lite snett mot kameran, alltså åtminstone lite av vad som ser ut att vara världens booty är ju den andra skinkan. helt jävla omöjligt att förklara men en liten bidde av det som ser ut att vara en och samma väldigt putiga skinka, är egentligen den andra skinkan, hon står snett och man fattar nog fortfarande inte vad jag menar och jag kan inte fatta att jag är såhär engagerad i blondinbellas rumpa.

  Svara

 • Whops, mitt mail

  |

  Ehm… "hehe" x)

  åååh, jag hade ju checkat stavningen lite mer om jag visste att mailet skulle vara med i bloggen. xD

  Svara

 • gubbe med mage

  |

  mMn lilla gumman, min mage är ändå större än din rumpa trots photoshop.

  Svara

 • Sabina

  |

  niggah plz. 🙂

  Svara

 • Emelie

  |

  Jag tror stenhårt på min teori om att hennes tröja över halva rumpan gör den större xD Ja, illussion med andra ord.

  Svara

 • Jämz

  |

  Åh jävlar vilken jävla ASSSSS du fick!!!

  Jag kan inte heller photoshop och känner inte heller någon som har det.

  Men alla redigerar sina bilder, det tycker jag är kefft. Falsk marknadsföring =p.

  Man ska vara original! Like me n you!

  Svara

 • Anonym

  |

  HAHAH ÄLSKAR DIG EGOINA

  Svara

 • *Kitsu

  |

  Älskar Photoshop! Rolig blogg.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv