Follow my blog with Bloglovin

Nattbloggning

Här sitter jag. Osminkad och med samma tröja som jag har haft på mig i tre dagar. Fick för mig att jag skulle möblera om för ett tag sedan, vet inte vad grejen är med att jag blir sjukt kreativ om nätterna. Så jag började dra och lyfta och ha mig. Det slutade dock med att soffan stack för långt ut och att det hela såg en aning konstigt ut (think before you act i fortsättningen kanske?). Jag satte därför på plats möblerna igen.

Mitt nästa projekt var att läsa alla Paradise Hotel bloggar. Detta är inget jag normalt brukar göra, men jag blev mycket förvirrad av programmet igår (ni som såg det förstår vad jag pratar om).

Sedan trillade jag över ett klipp från Lejonkungen och har nu bestämt mig för att se hela filmen. Jag har glömt hur mycket jag älskar den. Så nu har jag tvingat hit Jacob och jag försöker leta upp alla klipp på youtube. Nejdå, Egoina är inte olaglig och laddar ner.

Och varför jag skriver allt detta vet jag inte. Tänkte att ni andra nattugglor där ute skulle få något att läsa. Jag vet hur det är att sitta frustrerad över att alla andra bloggare faktiskt har ett liv och inte är uppe hela nätterna.

Lite moraliskt stöd liksom.


Jag har en finne på kinden. Syns dock inte. Webcambilder förskönar allt. Jag älskar det.


Helt normal syn strax innan klockan 03.00 en vardag.


Jacob.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (114)

 • Rina

  |

  Jag är precis likadan. Allt ska göras just på natten!

  Svara

 • Anonym

  |

  sedär ja 🙂 / mimmi i borås

  Svara

 • yosef

  |

  Tjena allihopa; just nu har jag en tävling i bloggen om att bli veckans blogg: gå gärna in på den och tävla, samt be så många som möjligt att rösta på dig genom att länka tävlingen i din blogg för ökad chans. Kramar! <3

  Svara

 • Anonym

  |

  åh, tack för uppdateringen, I have no liife 🙁

  Svara

 • Josefin

  |

  Fruktansvärt skönt att höra att man inte är ensam! 😉

  Svara

 • Tessie

  |

  Jag har också finne på kinden ;D
  Vi är coola vi 😉

  Svara

 • belle

  |

  åååh, räddaren i nöden! Själv är jag helt skakig och svettig… laddar ner sista avsnittet på true blood (sett alla två säsonger och avsnitt på två dagar… b–b-b-b-beroende) och det tar sån tid att jags nart hoppar framför ett tåg och hoppas på att Gud (eller el diablo) har en tv/data och avsnittet där redan!!
  Försöker komma till att jag uppskattar att jag får något att fördriva tiden med =)

  *därför möblerna på plats igen
  för att vara jobbig och ha en´nypa salt i handen 🙂

  och… håller med om webbisar ;D

  Svara

 • Sanne

  |

  Tack för uppdateringen!

  🙂

  Svara

 • Nea

  |

  Haha, tack! Jag sitter lixom och väntar på att någon ska skriva!

  Svara

 • pimpXprincess

  |

  Jag älskar att du är så jordnära och mänsklig jämfört med dom andra större bloggarna. Du känns väldigt mycket mer äkta.

  Svara

 • oscar

  |

  tack, det behövs!:)

  Svara

 • linnea

  |

  hehe, när jag känner mig som om alla i hela sverige ligger och sover som folk oftst gör på natten går jag in på omegle.com, störtkul tidsfördriv (y)

  Svara

 • Amanda

  |

  hahah men natten är bäst ju. jag brukar städa eller laga mat eller nåt

  Svara

 • filly

  |

  jag vill också vara med min killeeee!
  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

  Svara

 • S

  |

  Klockrent! Värre är det när man ugglar för att man egentligen borde plugga inför en kommande terminstenta. Vad är det för fel på en?
  Precis som du surfade jag in på Paradisefolkets bloggar, fast igårkväll efter programmet. Kan inte låta bli att fascineras. Fattar du varför Anneli inte ställde sig vid Krisoffer? Då hade ju Catja åkt ut! Nu ska jag ta mitt tragiska jag och försöka hoppa i bingen. Have fun med lejonen!

  Svara

 • R

  |

  Åh! Nattmöblering är en syssla jag har påbörjat med mitti natten flera gånger och 9/10 gånger blir det fel och det slutar med att man får ställa tillbaka allting precis som det var – fast alla saker som varit placerade på möblerna ligger på golvet hullerombuller :/

  Svara

 • Robert

  |

  Blev grymt sugen på cola nu… 😀

  Svara

 • Amanda

  |

  Roligt med lite uppdatering! Jag tycker din blogg är så himla klockren, läser den lite då och då och tycker det är lika underhållande varje gång.
  Kraam

  Svara

 • Stephanie

  |

  Du är underbar Egoina!
  Tack för nattuppdatering, jag har liksom heller
  inget liv.

  Svara

 • Melisa.

  |

  Jag funderar på en sak, har du alltid cola, morötter, gurka och dip hemma eller fick ni åka till en typ shell mack eller liknande och köpa allt det innan? För varje gång jag vill mysa till det med en film så har jag aldrig något sånt hemma, och det är ju så fruktansvärt tråkigt att kolla på en film utan allt det där? Visserligen skippar jag morötter och gurka och kör på chips och choklad istället.. men själva grejen liksom. Har du alltid det hemma?

  Svara

 • Anonym

  |

  fattade inte varför anneli gjorde sådär förren jag läste dethära!

  "När det kommer till Parceremoni så finns det vissa regler som måste följas. Lyder: innan själva ceremonin måste de som ska gå och ställa sig bakom en partner skriva ner på en lapp vem de ska stå bakom. Ett första och ett andrahandsval skrivs ner på lappen. Är ditt förstahandsval upptaget måste du gå till ditt andrahandsval. Är båda valen upptagna måste man stå vid val nummer ett. "

  Svara

 • Mohammed

  |

  Tack för det moraliska stödet 😀 Fortfarande uppe?

  Svara

 • lina

  |

  ja, natten är bäst. jag blir också löjligt kreativ. målar tavlor och skriver. och sen är det knappt några bloggare som bloggar på natten! det suger! så fortsätt ha skruvade vanor så att man skratta på natten!

  Svara

 • Cissi

  |

  Jag om min kompis Tobbe har precis tittat på Lejonkungen och smällt i oss massa godis! Den är så fin 🙂

  Svara

 • idaslida

  |

  så länge som det finns en ensam kille kvar att välja så måste nästa tjej ställa sej där, därav det blev anneli. Hade jackie fått gå näst sist istället för anneli hade ju anneli fått välja kille och då ställt sej breve catja. Men nu tvingades anneli ställe sej breve den sista ovalde killen, som också jackie valde. Fattar du? Snälla säg att du fattar. 🙁

  Svara

 • Anonym

  |

  är du och Jakob tillsammans?

  Svara

 • evelina w

  |

  Nu gjorde du mig hungrig :/
  Älskar din blogg btw !
  Men undrar fortfarande vars du köpte
  den där blåa långa tröjan med nitar(?) på?

  Svara

 • sophie

  |

  Jag gillar det! Med tanke pa att jag ar i NYC passar det mig utmarkt. En coka hade suttit fint nu, tack!

  Svara

 • Mattias Abulu

  |

  Alltså Egoina, fler nattinlägg. Tänk på mig som inte har något nytt och fräsch att läsa annars. Känn ingen press…

  Svara

 • Anonym

  |

  Du är en jättefin tjej, Egoina, men jag måste få ur mig detta.. Du passar bättre i blondt.

  Svara

 • Anonym

  |

  Du är en jättefin tjej, Egoina, men jag måste få ur mig detta.. Du passar bättre i blondt.

  Svara

 • Skitsöt kille!

  |

  Kul att klockan är 5 och det är redan över 30 kommentarer (Y)
  Vad jag ville få sagt har jag glömt bort, men du är skön och jag undrar om du är singel..

  Svara

 • Alina

  |

  Nu har iallafall jag varit duktigt och vänt tillbaka på dygnet 🙂

  Svara

 • Emelie

  |

  Mer nattblogg 😀

  Svara

 • linaaaa

  |

  nätterna är bättre på alla sätt, antagligen för att jag är så jävla osocial..&det är fan inte många sóm vill umgås på nätterna ;D

  Svara

 • Anonym

  |

  Hej!
  Allt bra med dig idag?
  Besök och kommentera min blogg, ny design och nya inlägg! Ha det bra/ Kram

  Svara

 • Anonym

  |

  jag brukar bli asful i webcam, typ allting syns. haha 🙂

  Svara

 • Diana

  |

  Visst är det tråkigt att bloggar inte uppdateras på natten, men detsamma gäller faktiskt oftast på morgonen med (vilket jag påpekat tidigare). Alla bloggare verkar ha sovmorgon till typ 13, dålig stil. 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Fan va mysigt med nattbesök =)

  Svara

 • Charlotta

  |

  åh vad skönt att det finns någon annan som också intresserar sig lite för mycket för sveriges sämsta program. Jag är inte ensam 😀

  Svara

 • dojte

  |

  haha lejonkungen (y)

  Svara

 • Eveline

  |

  Nu antar jag att Lejonkungen fanns på just youtube, men skulle det nångång krisa med något finns ju alltid http://tvshack.net att kolla på, asbra sida med massa film o serier 🙂 Fast det kanske du redan visste?

  Svara

 • Therese - Bloggar fran oknen!

  |

  LIKADAN! Ska alltid stada och moblera om mitt i natten! Garna med hog musik och ett glas vitt i handen haha!

  Svara

 • E M E L I E

  |

  KUL 😀 HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG =)

  Svara

 • Hanna

  |

  Haha. Jag tror att allas webbkameror är som din förutom min. I min syns allt och tusen problem till. Te.x mörka ringar under ögonen, finnar och hårstrån. Även fast de absolut inte syns när man kollar sig i en spegel eller när en vän kollar på en i verkligheten samtidigt som den övertalar en om att man är fin och nej, det syns inte.

  Svara

 • jbogdanov

  |

  fin blogg:)
  kissie hotade mig igår finns bevis i min blogg:(

  Svara

 • isabella l .

  |

  Jag somnar aldrig innan 3. Och skolan börjar imorgon klockan 9 :S

  Svara

 • Mia

  |

  Hellu! I ett av dina tidigare inlägg la du upp bilder på en tavla du målat på en canvasduk, såååå tänkte fråga var du fick tag på en canvasduk? När jag försöker hitta på internet är det bara resultat där man kan köpa färdiga canvastavlor, inte blanka dukar 🙁

  danke på förhand 🙂

  Svara

 • Anonym

  |

  Fin blogg besök gärna min en mode sport skola och annat blogg kommentera och prenumera gärna 🙂

  Svara

 • N

  |

  härligt =)

  Svara

 • Michaela

  |

  hejj,,,,, vilken cool blogg du har :))

  Svara

 • julia

  |

  haha jag är också som kreativast på kvällarna/nätterna ;D

  Svara

 • Milla

  |

  Sjukt. Jag käkade också morötter o gurka me dippa igår och för att komensera de nyttiga var ja tvungen o ha en coca cola.

  Svara

 • Jessica

  |

  Här är första delen , första filmen på svenska.  De nästa delarna är oftast högst upp i den där listan.. tror jag..

  Svara

 • någon

  |

  PALLA DEJ JÄVLA FJORTISJÄVEL!!!!!!!!

  Svara

 • Bella Manson - kom ihåg namnet!!

  |

  skönt o veta att jag inte va den enda som va vaken då..hade tänkt o blogga, men har bestämt mej för att vända rätt dygnet igen så jag låg kvar i sängen….

  Svara

 • Rosanna såklart ;)

  |

  va e det för kompis du har som du bara kan säga KOm hiiiit, typ kl 2 på natten och så gör han det? GIVE ME!

  Svara

 • emma

  |

  Haha, stackars dina grannar om du får för dig att flytta möbler mitt i natten^^

  Svara

 • Ida

  |

  Åh.. blev stört sugen på dip.. det är för dippens skull man äter chips och grönsaker. Kan man äta det med sked?

  Svara

 • Jempan

  |

  Åhh, vad mumsigt! Men tydpiskt mig att inte ha något gott när man väl klockan 3 på natten behöver det som mest!

  Svara

 • kajsa

  |

  Fin blogg har du 🙂

  FINASTE KILLEN I BLOGGVÄRLDEN DEDE!!!
  Helt otrolig vacker! Vem är girlie?

  Han kan inte ens ha bilder på sig längre för att tjejer förföljer honom till o med till hans fotbollsmatcher!!
  Läs hans texter känslor/lyrik så förstår man, otroligt vacker!

  Finaste killen insida&utsida i bloggvärlden! DRÖMKILLE!! 😀

  Helt otroligt vacker!

  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se

  Svara

 • Lina

  |

  Jag håller med! Jag får jämt för mig att städa på natten, därför jag undviker mitt rum eller går och lägger mig och tackar gud för att jag inte har några sömnproblem.
  Det skulle förstöra min image annars.

  Svara

 • Mathilda

  |

  Lejonkungen är bra! Såg den för nån dag sedan.
  Allt bra?

  Svara

 • Anonym

  |

  Egoina, nu ska vi prata allvar här. Röker du? För jag såg en bild på facebook då du höll en cigg i handen.

  Svara

 • Ann-Sofie

  |

  Mina halsmandlar brukar också svälla upp med jämna mellanrum. konstigt Haha. Jag med blir kreativ till nätterna. 🙂 Orsaken är kanske att vi är konstnärs-själar.

  Svara

 • Cilla

  |

  Och DU och alla ANDRA ska vara så jävla glada för att ni har tjockt hår!

  Svara

 • Anna

  |

  Hahaha du är så konstig =D

  Svara

 • nattiz ♥

  |

  testa dippa äppelbitar, sjukt gott 😀 haha
  k r a m i s

  Svara

 • Bella

  |

  slösar du såna goda dippar på grönsaker? :S

  Svara

 • cece

  |

  tack för att du sätter ett leende på mina läppar då jag går igenom samma sak som du gjorde i somras. Du är min inspiration <3

  Svara

 • Pierre

  |

  Ja vad hände egentligen, varför valde inte Anneli Kristoffer? Fick du något svar på det?

  Svara

 • Anonym

  |

  tja. jag undrar, tänkerdu söka til idol? kraaam

  Svara

 • Anonym

  |

  Satt också uppe läääänge igår. Fyra gick jag och la mig typ. Känner igen det där med kreativitet, fokusering och effektivitet på kvällen eller ska man säga natten. Brukar nattplugga en del gånger och då kan jag få mycket mer gjort på tre timmar än vad som skulle ha tagit tre dagar om ag pluggat på dagtid. Sån är jag ibland. Men så sov jag länge idag också. Snällt av killen att hålla dig sällskap 🙂

  Svara

 • Kassandra

  |

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  KOMMENTERA MIN BLOGG!
  http://www.kassandras.blogg.se

  Svara

 • iiiiiiiis

  |

  egoina egoina jag visste att du skulle klättra högt upp på topplistan 😀 du är så BRAAAAAAA 😀 gillar din blogg jipppi hahaha det förvånar mig inte heller ifall du hamnar på första plats heller;)

  Svara

 • FUN & FEARLESS IN BARCELONA

  |

  Haha jag minns när jag precis tagit studenten & va arbetslös… gick o la mig 6 på morgonen sov till 5 på eftermiddagen haha

  Svara

 • Mici i USA

  |

  1. Jacob är het
  2. Lejonkungen äger
  3. Usch vad jag blev sugen på att stanna uppe hela natten, kolla på film och äta gott…

  Svara

 • amanda !<3

  |

  frågestund på bloggen, skulle va kul om du komentera !
  kram ; amanda

  Svara

 • Linda Jeanette

  |

  haha så där ser mina "nyttiga kvällar" ut.
  Grönsaker istället för snacks och en cola som väger upp det så jag inte blir för sund 🙂
  Ha en kalas dag.
  Kramar från Nässjö

  Svara

 • Stina

  |

  Gurka? Morötter? Vad har hänt med din livskamrat Herr Chips? 😉

  Svara

 • Jessica

  |

  Hihi jag åt också morötter å dipp inatt ;P Det är bra jäkla gott!

  Hoppas du får en fin dag 🙂

  Svara

 • a

  |

  haha du är kung 🙂

  Svara

 • a

  |

  haha du är kung 🙂

  Svara

 • josefin

  |

  Finns det någon som helst chans att man hade kunnat få bjuda din vän Jacob på en dejt?
  Haha, 🙂

  Svara

 • miki

  |

  gott med dipp!

  Svara

 • Mina

  |

  Första gången jag läser din blogg. och måste nog säga att det är den bästa bloggen jag har läst! 🙂 Mina föräldrar undrar nog vad jag håller på med för jag sitter här och skrattar högt för mig själv. haha! 🙂

  Svara

 • Kahrin <3

  |

  GUD VA FIN BLOGG DU HAR!! 😀

  Svara

 • anonym

  |

  Hur gammal är din kompis jacob?=)
  Din blogg är bäst!
  Kram

  Svara

 • Sofie

  |

  Jag stör mig riktigt mycket på att du har just 100 kommentarer så därför får du en till;)

  Svara

 • Maol

  |

  Det ser riktigt musmigt ut med grönsakerna + dippen. Synd att det är så kallt att gå till affären. :/
  Jag däremot hatar webkameror. Jag ser inte ut som jag. Blä.

  Svara

 • Emma

  |

  Okej Egoina, nu börjar det bli läskigt. För det första, så köpte jag ice teá samma dag som du bloggade om det (dock innan). Sedan skrev du om hur underbar Zach Braff är, vilket även jag tycker.. Och nu, så har du bloggat om att du läst PH bloggarna, vilket jag gjorde natten innan. I'm just sayin'..

  Svara

 • Anonym

  |

  Heet jacob e då!!

  Svara

 • (t)agenten

  |

  Man bloggar alltid bäst på natten

  Svara

 • Ida

  |

  Lovely! Jag är också högst kreativ på nätterna. Möblerar om, ritar, skriver, bakar, syr.. Häromnatten ville jag även spika upp tavlor men jag kände att där gick gränsen.. inte i en lägenhet, inte mitt i natten.. ^^

  Svara

 • Emma

  |

  "Jag vet hur det är att sitta frustrerad över att alla andra bloggare faktiskt har ett liv och inte är uppe hela nätterna." Känner mig träffad 🙂 Har faktiskt tänkt på det. haha.

  Svara

 • anja

  |

  åhh vad jag gillar dig Egoina!!

  Svara

 • Nattis 2.0

  |

  Hallå eller! Klart att du inte kan sova när du hinkar i dig coca-cola!

  Svara

 • Johannes

  |

  Mycket bra blogg.
  Du skriver riktigt riktigt bra. =)

  Svara

 • CAMIE

  |

  Åh… Dippa gurka och morötter är ju bara för jävla gott!!!<3 (ASHUNGRIG!^^,)

  Men brukar det inte va chips som gäller för dig!? ;D

  Svara

 • Fia

  |

  Inte bara jag som dippar grönsaker mitt i nätterna. Me like.

  Svara

 • jossan

  |

  Jacob är hottie ^^

  Svara

 • Lina

  |

  En nattuggla till, vad bra och veta att man inte är den enda som sitter och bloggar klockan 2 på natten.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv