Follow my blog with Bloglovin

Vad som tynger mitt huvud

Kan inte sova. Ganska dumt då jag ska upp “tidigt” och fotograferas imorgon. Men så är det. Jag kan väl dela med mig av några tankar denna lördagsnatt/söndagsmorgon.

…Varför fungerar aldrig min portkod när jag slår den första gången? Får alltid trycka två gånger. Drives me crazy.

…Hur funkar det egentligen för de där “Disney on ice” figurerna? De har ju stora dräkter på sig. Ser de ens var de åker?

…Människor som jobbar på Gina Tricot borde få någon form av pris. Musiken där inne är HEMSK. Bara två minuter i den affären gör mig en aning självmordsbenägen.

…Appropå musik i affärer. Vissa affärer spelar sjukt högt, vad är grejen med det? Men sedan finns det också affärer som inte spelar någon musik alls. Det är väldigt obekvämt att gå in i en sådan affär. Man vågar knappt andas och butiksbiträdet tittar på en som om man nyss dragit ner byxorna och gnidit rumpan mot kassadisken. Typ.

…Vad är grejen med att jag har missat Ice tea under alla dessa 20 år? Ice tea är typ guds gåva till människan. Efter chips.

…Bara jag som tycker JD i Scrubs är…het? Jag kan inte sätta fingret på varför, men…jag vill gärna sätta många fingrar på honom.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (103)

 • Sarah

  |

  HAHAHAHA 🙂 Nu har jag lite till att fundera över denna sömnlösa natt. Tack!

  Svara

 • evelina

  |

  hahaha nattliga funderingar när de är som bäst :D:D

  Svara

 • benna:D

  |

  neeeeej du e inte ensam. JD e hetast!! efter brad pitt då 🙂

  Svara

 • ms fattie

  |

  Håller fullständigt med dig om att musiken på gina tricot bara är vidrig….jag blir superstressad av den. Jag har läst någonstans att det finns "förstå-sig-på:are" som säger att en viss typ av musik får kunder att shoppa mera….men jag låter det vara osagt om det är den typen av musik som på gina tricot eller inte "studien" visar på.

  Och slutligen angående JD. Ja han är söt…en av mina kompisar tycker precis som du att han är vrålhet.

  Och en sak till: Har någon någonsin påpekat att du är väldigt lik Yoanna, som tävlade för Island i esc 2009? Ni är sjuuuuuukt lika!!

  Svara

 • Shibby

  |

  Jo JD är rätt het faktiskt ;P men tror lite att det är sättet han spelar i scrubs, för han är inte lika het i andra filmer, eller iallafall enligt mig ;P

  Svara

 • Jocke

  |

  Jag var inne på Gina Tricot med några vänner häromdagen och då spelade de Michael Jackson (vilket jag iofs tycker är bra) på jättehög volym. Jag började sjunga med men volymen var så hög att man var tvungen att sjunga skitstarkt för att…ja, det bara blev så.

  Eftersom att det här var under rean och det var äckligt mycket folk som sprang omkring likt myror i en myrstack så fick jag panik och gick jag ut för att vänta utanför. Det var bara det att jag fortsatte att sjunga Michael men tänkte inte på att anpassa styrkan för icke-Gina-Tricot-spränghög volym. Så där stor jag och vrålade "Do you remember the tiiiiiime, when we fell in love, do you remember the tiiiiiime" i ett ögonblick innan jag insåg att jag började få publik. Då smet jag tillbaks in på Gina och vrålade där istället.

  Svara

 • Asta <3

  |

  Jag kan inte komma på vad dom har för musik inne på gina.? Men jag har för mig att det är väldigt varmt
  i deras butiker. Och alltid knök-fullt med. ;(

  Svara

 • Kerstin

  |

  De har stora hål där ögonen är :-)))) Håller med om gina, hatade gå där med mina döttrar när de var tomnåringar

  Svara

 • Diana

  |

  Man skulle nog kunna lösa all världens problem under sömnlösa nätter. För visst är det fantastiska tankar som dyker upp då?! Min favorit är att fundera på universums oändlighet och vad oändlighet egentligen är, man kan bli knäpp för mindre. 🙂

  God morgon!

  Svara

 • Alma

  |

  Dem spelar väl antingen sponsrad musik eller egen favoritmusik. Hoppas jag, för inte kan dem tro att ANDRA ska gilla den, och shoppa mer. Som någon här uppe föreslog, jag shoppar sällan på Gina, trångt, och mycket folk som ska glo 😉
  (Dock snygga kläder! Ibland..)

  JD är gulligt het 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Imorgon smäller det, då flyttar jag till USA!

  fissy.blogg.se

  Svara

 • Ess

  |

  Du är nog inte ensam om att tycka JD är het nej (och jag planerar att enbart ha arbetskamrater som honom sen när jag blir doktor :P), och jag kan inte annat än hålla med om musiken på Gina. Det har gått så långt att jag aldrig handlar på gina längre…

  Svara

 • Myaraq

  |

  JD – snygg på ett konstigt sätt.

  Gina Tricot – den buffligaste affären genom tiderna.

  Svara

 • Lisen

  |

  vi behöver verkligen ett pris. musiken på gina är sponsrad och för oss är det bara o gilla läget. volymen bestämmer vi inte heller. huvudvärk hellooo

  Svara

 • emelie

  |

  Ice tea är verkligen sjuuukt gott! (Och jag tycker också JD är het i smyg).

  Svara

 • J

  |

  har oxå tänkt på ginas musik, hemskt!! VILL DEM INTE ATT FOLK HANDLAR ELLER BLIR MER SHOPPING SUGNA.. SÄTT PÅ LITE SKÖN PARTY MUSIK!!

  Svara

 • Themis

  |

  Musiken på Gina tricot hör hemma i en hiss eller en telefonkö.. Flera gånger har jag fått gå ut därifrån för att det driver mig till vansinne. Kanske börjar bli gammal? Och Ice Tea får man inte ha missat så länge! =)

  Svara

 • Marie

  |

  Haha han är as snygg!:) folk tycker jag är knäpp so
  tycker det. Har du sett hans film som han skrivit redigerat o är med i garden state heter den o är riktigt bra!:)

  Svara

 • Olle

  |

  Du är inte den enda som tycker att JD är het, jag brukar fantisera om honom och Keith ibland ^^ (ännu ett 'creepy' poäng till mig)

  Svara

 • Jåi

  |

  Det där med koden händer mig också. Får panik på den!
  Likså det med J.D. Tror det är för att han är sådär naivt söt kanske?

  Svara

 • Petra

  |

  Disney On Iceär riktigt roligt och fint att titta på. De som åker är otroligt duktiga. Har sett det flera gånger i Göteborg.

  Svara

 • Sara

  |

  Det verkar som att det inte bara är du och jag som hatar Ginas musik… En protestlista kanske?

  Svara

 • Therese Turesson

  |

  Just i detta nu drömmer jag mig bort i JD. Jisses! Då är jag inte ensam om att totalt drömma mig bort så fort jag ser människan. ;D

  Svara

 • ellinor

  |

  håller verkligen med dig om Gina Tricot! jag brukar påpeka det varje gång jag är med någon i den butiken.

  Svara

 • Erica

  |

  Egoina, spela detta och fundera hur det funkar, berätta gärna i bloggen sedan!!! kram/erica

  http://en.akinator.com/#

  Svara

 • Louise

  |

  Eller hur!? Jag HATAR Gina Tricos musik! x)

  Svara

 • Anonym

  |

  Haha du är rolig ;P
  JD är ju skitful, men han är så jävla skön 😀

  Svara

 • Ellinor

  |

  Haha! JD är ju jättehet! Och jag håller med om att det är obekvämt med affärer utan musik…

  Svara

 • Martina

  |

  har du sett filmen zombieland? om inte , gör det! du är lik en av tjejerna i den filmen 🙂

  Svara

 • Stephanie

  |

  Hahaha tänker på min mamma när du skriver om musiken i affärer.

  Precis innan jul skulle mamma gå in på H&M i Sollentuna Centrum för att shoppa en hel del, men hon gick därifrån med bara ett par saker. De spelade musiken jättehögt, hon frågade dom om de kunde sänka lite då sa de att den här volymen har huvudkontoret sagt att vi ska ha musiken på. Mamma som hade huvudvärk var tvungen att gå därifrån… Hon handlade på VILA istället.

  Hon älskar musik, och speciellt när hon går och handlar, men musiken var löjligt hög inne på H&M, speciellt ifall man står direkt under högtalarna, eller nära dom.

  Ingen annan H&M har haft så hög musik… ingen… försäljarna är skit på den H&M, ingen service what so ever, de pekar bara åt det hållet man ska gå, istället för att följa med och visa var sakerna finns som man letar efter. Hittar man det inte så suckar de nästan och följer sedan med, fast ibland har de inte ens följt med, utan pekar igen. Kan nämna att det nästan var tomt i butiken när hon var där…

  Svara

 • jennifer

  |

  JD är het, jag måste hålla med dig.

  Svara

 • Rosanna såklart ;)

  |

  Härliga funderingar. Jag tycker mest att alla som jobbar på Gina är så himla blonda och blåsta.. Nämen heeejjjeeee, åh den tröjan är baa såå snygg! Och det här med Icete, vet jag inte.. men guds gåva är definitivt chips.. Och det här med J.D, jag tycker han är för stornäsa, men annars är han skitsöt!

  Svara

 • julia

  |

  har också sådär med portkoden! sjukt störande! oooch ginatricot-musiken. OJOJOJ! fyskam är det.

  Svara

 • JULIA JASMINE

  |

  Nu vet jag i alla fall att det är jag som ska lyssna in Ginas musik mer (jsut i den meningen att jag aldrig tänkt på att den är irriterande) och så ska jag fundera över om JD är het.

  krämkräm

  Svara

 • Stina

  |

  JD är underbar, jag vill gifta mig med honom (särskilt om man får Turk ocg Carla på köpet).
  Icetea är ungefär det enda jag dricker på stranden eller vid poolen när jag är utomlands. Det är så sjukt underskattat!
  Lycka till med fotograferingen =)

  Svara

 • Charlotte

  |

  Att du missat ice tea borde du nästan starffas för. Jag håller med dig, det godaste som finns efter chips! 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Hej!

  Jag jobbar på gina tricot, och om du undrar om våran musik så är det faktiskt inte vi som väljer den, utan vi får en skiva skickad till butiken en gång i månaden och så måste vi spela den månaden ut. Tror du inte att vi blir lite trötta på den också? Vi FÅR INTE spela något annat för då får vi inte betalt. Så där har du svaret 🙂

  HAVE A NICE DAY!

  Svara

 • Anonym

  |

  Du har slått huvudet på spiken igen! Håller med både om Gina tricots skitmusik o JD i scrub, inte att han är överhet så, men nått speciellt är det med han!

  Svara

 • JULIA

  |

  aaah, jag hatar affärer utan musik! Och JD är heeet! (:

  Svara

 • Anonym

  |

  Jag var tvungen att google på JD för att fatta vem du menar. Å andra sidan avskyr jag Scrubs så inte mitt fel att jag inte vet vem han är 🙂

  Men alla som jobbar på Gina är ju stört otrevliga, dom förtjänar ingen musik, för antingen är dom otrevliga, eller så klarar dom inte av musiken och blir otrevliga.

  Svara

 • Therese - Bloggar fran oknen!

  |

  "nyss dragit ner byxorna och gnidit rumpan mot kassadisken"

  jag dog lite av den kommentaren. det ar EXAKT sa det kanns!

  Svara

 • Julia

  |

  Isåfall borde personalen på Monki få typ nobelpriset! Stackarna…

  Svara

 • Anonym

  |

  JD är snyggast i världen!!!!!!

  Svara

 • emmi

  |

  håller med dig med det där med musik på gina, den är HEMSK!!!!

  Svara

 • Viktor

  |

  Egoina: Du har lyckats med att få mig att skratta. IGEN

  Svara

 • Anonym

  |

  En del affärer spelar hög musik för att man ska bli stressad och impulshandla (för att man inte står ut med musiken) typ..

  Svara

 • Amanda

  |

  Jag håller med om det där med Gina Tricot! Jag får den där känslan att jag måste springa runt och ta en massa kläder snabbare än snabbast och prova dem och handla dem och sedan komma ut ur affären lika snabbt.
  En annan grej är också att, kanske de vill slippa kunder? 😛

  Svara

 • sandra

  |

  ja! JD! han är het på ett mystiskt sätt. och lagom korkad. jag blir avis på elliot..

  Svara

 • Elin

  |

  släpp de och sov förhelvete 😛

  Svara

 • elin hallmaan

  |

  DU ÄR ABSOLUT INTE ENSAM, JD is tha shiet 😀

  Svara

 • Hanna Louise

  |

  endelig noen som er enige i at JD er heit 😀

  Svara

 • Jessica-tre killar och en tjej

  |

  Du har i alla fall turen att inte ha en sambo som sabbar dina funderingar.. När jag funderade på varför inte klistret fastnar i tuben, så kom min älskling och började rabbla om att det beror på att det inte härdar innan det kommer i kontakt med syre och blablabla.. förstör gärna mina "olösliga" frågor, för all del! bläh!

  Men du! Om man får rapsolja ifrån raps och majsolja ifrån majs.. var får man då babyolja ifrån? läbbig tanke

  Svara

 • Linnea

  |

  Hahah, det där med kassadisken gjorde precis min dag!

  Svara

 • eм!

  |

  Du är inte ensam om att tycka JD är het.
  Hehe, själv har jag typ växt upp med Ice Tea.
  MUMS!

  Svara

 • Jen

  |

  JD är ju sjukt het!!!!

  Svara

 • Dansbandsfrun

  |

  Skönt att fler opponerar sig mot Gina Tricot. Jag anser själv att dom förlorar in i helsickes mycket stålar på att folk hellre går ut från oljudet än att handla. Man blir gaaaaaaaaaaalen ju! 😉 Jädra Gina ;(

  Svara

 • Nemo

  |

  håller med om allt xD SÄRSKILT den med musik i affärer, JD och Gina Tricot!

  Svara

 • Alx

  |

  hah! jag vill så mkt mer än att sätta några fingrar på honom ;D

  Svara

 • Lisa

  |

  New Yorker spelar sjukt hög musik D: Får skrika till varandra om man är där inne, hah.

  Och JD är het, speciellt eftersom han är lik världens hetaste trummis, Dominic Howard i Muse. 😀

  Svara

 • p

  |

  Fast de ABSOLUT värsta är väl ändå när man fikar eller är på en resturang och dom som jobbar där märker att de är deras favorit låt som spelas och höjer något sjukt.. mat ro va de ja.

  Svara

 • Mici

  |

  Håller fullkomligt med om allt du säger! Fast jag måste testa Ice Tea, har inte riktigt heller upptäckt detta…

  Och om Disney: det är SJUKT svårt att se vart man ska (har haft sån dräkt på mig, ja), men det är alla andra på isen som får se upp för dem helt enkelt, det är så det funkar =)

  Svara

 • Mimi

  |

  Jag kanske är lite efter. Men vad har hänt med ostbågarna? Läste din blogg förut… Så när jag tänker "Egoina" tänker jag ostbågar. VAD HAR HÄNT? Vad har jag missat?

  Din blogg är bäst!

  Svara

 • maria

  |

  Orkade inte läsa igenom alla kommentarer så det kan hända att någon annan redan gjort en utläggning om det här.. Men musik i butiker är en hel vetenskap. Olika sorters musik påverkar oss olika. Lugn musik på lägre volym får kunderna att gå länge i butikerna, fartig musik på högre volym gör så att kunderna rör sig snabbare och på så sätt får butiken mer rörelse och in fler kunder i butiken under dagen. Typ. Det är väldigt enerverande som kund att känna sig stressad så jag håller verkligen med om att det är störigt, däremot kan jag ofta gilla musiken inne på Gina, men då är jag ju lite knasig oxå, haha! Monkii är en annan butik som man vill kräkas av att vistas i.

  JD är lovley.. Grrrr.. Se Garden State av och med Zach Braff med, då är du kär för alltid, lovar!

  Svara

 • Anna

  |

  Zach Braff är fantastisk. Både som JD och som "vanlig" person (verkar han vara i alla fall).

  Svara

 • Julia

  |

  JD är sjukt het, mest för att han är så charmig!

  Svara

 • HELLLU(:

  |

  ZACH BRAFF HETHETHETHETHET!!!!!!!!
  SÅ JÄVLA SEXIG:D:D:D

  Svara

 • Charlotta

  |

  känner igen musikproblemet i butiker, hatar också när dte är tyst!
  Och JD ÄR snygg, det är för att han är så himla rolig

  Svara

 • Nina

  |

  JD ÄR het. Knasigt het. The best way to be het om du frågar mig 🙂

  Svara

 • Anonym

  |

  portkoden: Det är ju skitsmart!! för om jag vill göra inbrott där du bor och inte kan koden så måste jag ju prova massa olika kombinationer och om portkoden är 7859 och jag provar det och det inte funkar provar jag det inte igen och då kommer jag aldrig in även om jag provar alla 9999 olika kombinationer!!! smart as fuck.

  Svara

 • ottilia :D

  |

  Hej! tycker du har en bra blogg, tycker faktiskt att denna Ska bli framgångsrik…
  Ge aldrig upp!<3
  puss, Ottilia

  Svara

 • ottilia :D

  |

  Hej! tycker du har en bra blogg, tycker faktiskt att denna Ska bli framgångsrik…
  Ge aldrig upp!<3
  puss, Ottilia

  Svara

 • Sandra

  |

  Känner igen mig med portkoden, första gången funkar aldrig, även fast man har knappat in rätt.
  Men varför ska alla, och då menar jag ALLA koder vara fyrsiffrig?! Jag har i alla fall en hel del fyrsiffriga koder att hålla reda på, vad det är för siffror, och vart dom ska användas. Bla till bankomatkorten, omklädningsummet på jobbet, nyckelskåpet på jobbet, portkoden osv.. Inte undra på att man står vid porten i en kvart varje dag och försöker lista ut vilket som nu var den rätta fyrsiffriga koden. Men hade jag varit smart så hade jag ju kunnat använda nyckeln. Men det känns ju lite coolare att knappa in den hemliga koden till porten, och höra det där klicket som bekräftar att koden var rätt.
  Tack för en uppfriskande blogg!

  Svara

 • Sandra

  |

  Känner igen mig med portkoden, första gången funkar aldrig, även fast man har knappat in rätt.
  Men varför ska alla, och då menar jag ALLA koder vara fyrsiffrig?! Jag har i alla fall en hel del fyrsiffriga koder att hålla reda på, vad det är för siffror, och vart dom ska användas. Bla till bankomatkorten, omklädningsummet på jobbet, nyckelskåpet på jobbet, portkoden osv.. Inte undra på att man står vid porten i en kvart varje dag och försöker lista ut vilket som nu var den rätta fyrsiffriga koden. Men hade jag varit smart så hade jag ju kunnat använda nyckeln. Men det känns ju lite coolare att knappa in den hemliga koden till porten, och höra det där klicket som bekräftar att koden var rätt.
  Tack för en uppfriskande blogg!

  Svara

 • Sandra

  |

  Känner igen mig med portkoden, första gången funkar aldrig, även fast man har knappat in rätt.
  Men varför ska alla, och då menar jag ALLA koder vara fyrsiffrig?! Jag har i alla fall en hel del fyrsiffriga koder att hålla reda på, vad det är för siffror, och vart dom ska användas. Bla till bankomatkorten, omklädningsummet på jobbet, nyckelskåpet på jobbet, portkoden osv.. Inte undra på att man står vid porten i en kvart varje dag och försöker lista ut vilket som nu var den rätta fyrsiffriga koden. Men hade jag varit smart så hade jag ju kunnat använda nyckeln. Men det känns ju lite coolare att knappa in den hemliga koden till porten, och höra det där klicket som bekräftar att koden var rätt.
  Tack för en uppfriskande blogg!

  Svara

 • Sandra

  |

  Hoppsan Kerstin..

  Svara

 • Muffin

  |

  thanks för att du nämner gina tricot musiken, i feel your pain.

  Svara

 • anna

  |

  Gina Tricotmusiken är som massage för inälvorna – FRUKTANSVÄRD. För hög och för dålig. JD är ashet

  Svara

 • Melissa

  |

  JD är väl het för att han framstår som en rolig person (och för hans utseende):) för roliga killar blir i mina ögon automatiskt snyggare 😛

  Svara

 • Anonym

  |

  Jag har haft praktik på Gina Tricot i 2 veckor och har läst i de anställdas pärm att musiken är hög och intensiv är för att den ska representera Gina som företag. De "up to date" med vad som händer, de senaste trenderna osv och de förmedlar de med musiken. Samma sak med att de hade som policy att alla köpdiskar ska ha några slags färska blommor ståendes för att återigen visa på att deras kläder är "färska", det senaste modet. Vet inte om alla butiker följer det fortfarande dock, den pärmen var några år gammal.
  Att jobba där i 2 veckor var tortyr ibland för att de får in 2 skivor/månad och att höra en och samma skiva spelas 8 timmar om dagen, dag ut och dag in får öronen att blöda. Dock vänjer man sig till slut och ignorerar musiken fram tills nästa gång man blir påmind om den.

  Svara

 • sofie

  |

  har praktiserat på en gina tricot-butik och håller verkligen med; musiken är hemsk! man mår dåligt efter ha varit där ett tag 😛 dock är det inget personalen kan göra något åt då huvudkontoret för gina tricot har speciella gina tricot-skivor som ALLA affärerna måste spela, annars kan de riskera att behöva stänga igen faktiskt :O

  Svara

 • M

  |

  HAHA sista<3

  Svara

 • modemix

  |

  HAHAHAHAHHAAHHA DU ROCKAR FETT 😀

  Svara

 • Anonym

  |

  Kan bara hålla med om musiken på Gina! Klagade vid något tillfälle och fick till mig av expediten att de var tvungna att spela en viss musik på en bestämd ljudnivå. Stackare säger jag bara till de som jobbar där. Själv kan man ju gå ut därifrån när huvudvärken kommer!!

  Svara

 • Anonym

  |

  JD är sjukt het.

  Svara

 • beccis

  |

  håller stor med om ginas musik! det är ju nästan som man skämms när man går där inne. en gång var jag inne med min pojkvän och jag såg på han att han tittade lite konstigt.. så jag gav upp med en gång o sa "kom älskling, det fanns inget fint här idag." sen sprang vi…

  Svara

 • bella

  |

  jag skulle vilja ha många fingrar på han oxå..
  på nått (konstigt?) sätt så är han Het

  Svara

 • Erica

  |

  jag hatar gina tricots "musik"! det är ju inga "riktiga" låtar, bara massa…jag vet inte vad 😛

  Svara

 • emma

  |

  "…Vad är grejen med att jag har missat Ice tea under alla dessa 20 år? Ice tea är typ guds gåva till människan. Efter chips."

  Ostbågarna då? 😮

  Svara

 • Anonym

  |

  Jag jobbar på Gina Tricot och måste bara gå ge liiiite svar på tal här! 🙂

  vi bestämmer varken låtar eller volym själva. Förut hade vi 5 skivor som spelades på repeat hela tiden och ungefär en gång/månad kom det en ny skiva. Numer är musiken streamad direk från huvudkontoret, så nu kan vi inte ens lyssna på våra egna skivor på morgonen innan vi öppnar! Riktigt bull.

  När man jobbar så hör man till slut inte musiken. Du kan alla låtar utantill och när en låt är slut vet du exakt vilken som kommer härnäst. På nätterna ligger du och nynnar på låtarna undermedvetet. Men ändå tycker jag inte musiken är SÅ dålig! Vi har både musik med Beyonce, David Guetta, Estelle osv.

  sen är det sjukt kul att folk tror att vi förlorar på att spela denhär "skitmusiken". Det är tvärtom gott folk, för när ni stressar er genom butiken för att det är varmt och högljutt, då åker dessutom spenderbyxorna på! Mer kashing till oss 😉

  också gillar jag hur dina läsare tycker att ALLA som jobbar på Gina är blonda, blåsta och otrevliga. Då har dom inte varit i min butik! 😉

  Svara

 • Sara

  |

  2010-01-05 @ 21:47:27

  Postat av:

  Jag har faktiskt läst om det där med musik i butiker, i skolan bland annat, och det kallasför "stressmusik". Man ska bli så stressad som möjligt så att man i princip bara går in och tar ett plagg, och köper det utan att tänka ordentligt.

  Svara

 • jb

  |

  "Efter chips" ?!??
  Va? Vad hände med ostkrokarna?

  Svara

 • Jenna

  |

  JD är underbar. 🙂

  Svara

 • my

  |

  vi pallar inte med musiken på Gina! älskar mitt jobb men att gå i åtta timmar och höra på den skiten är inte kul. men det finns en menig med varför det är sån musik, att folk ska in och ut lixom! snabb shopping. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv