Helgen i bilder

på 17 juli, 2017 » 12:5816 kommentarer

Här kommer ett långt inlägg om hur min helg har sett ut genom kamerarullen. Fredag, lördag, söndag. Varsågod:

 

I fredags hade jag mensvärken från helvetet. I min värld finns det två typer. Den ena typen gör att jag inte kan sitta still och den andra typen gör att jag knappt kan röra mig.

 

Nu var det typ nummer ett. Så jag tog på mig mina snabba skor och promenerade snabbt på Helsingborgs branta gator tills pulsen blev jobbigare än värken.

 

På kvällen åkte jag hem till Lina för sushi och catch up. Jag var inte sugen på något veggo-alternativ så det blev räkor. Skrev det till F som bara ”ja, vill du få i dig metaller så är det upp till dig”. HAHA. Älskar att han är så engagerad. Men längtar tills det gått lite tid och dokumentären inte är så färsk, just nu känns det lite jobbigt.

 

I lördags vaknade vi till ett strålande väder! När den lokala tidningen skickar en notis om att det är strandväder vet man att det har varit en dålig sommar…

 

Jag tog på mig min bästa sommaroutfit just nu. Matchande kimono och shorts. Som att ha pyjamas! Kimonon finns här och shortsen finns här (adlinks).

 

Vi gick till stranden och latade oss i solen i två timmar. F badade, men jag vägrade. Jag badar inte om inte vattnet är varmare än 25 grader, men det händer ju aldrig såatte. Hatar att frysa.

 

Vi gick hem igen och fixade ihop pulled oumph wraps. Provade Fraiche (som créme fraiche, men gjort på havre). Det smakade gott om man bara kryddar ordentligt.

 

Sedan fixade jag i ordning mig. Jag hade en extremt bra ögonfransdag. Jag brukar typ alltid ha det (skryt), men nu behövde jag knappt lägga tid på dem överhuvudtaget. Kanske är kosttillskottet?

 

Vid 20.00 skulle jag möta upp Jacob. Vi hade bestämt oss för en barrunda i Helsingborg och började på Hamnpaviljongen.

 

Sedan blev det Pinchos, Skip, Utposten, KOL och Headless swan. Tack för tipset om Skip förresten. Mysigt ställe, men folket där vet jag inte alltså… Kanske var där fel dag.

 

Det blev en drink, öl eller vin på varje ställe och vid 03.00 var jag hemma. På utposten beställde Jacob drinken avloppsrör. Alltså namnet och utseendet? VARFÖR beställer man det. Men han älskar det.

 

Dagen efter var jag lite bakis konstigt nog……….hehe. Det regnade hela dagen och jag och F åkte och tittade lite i affärer. Sedan blev det mat på Max.

 

På kvällen hängde vi i soffan. Jag spelade CookinCraze och F tittade på Formel 1. Denna kombo är drömmen. Choklad(soja)glass, karamellsås, jordnötter och jordgubbar.

 

45 personer gillar detta!

16 kommentarer »

Lämna en kommentar!


Hej och välkommen hit! Jag besvarar kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!

Lägg till din kommentar nedan, eller trackback från din egen hemsida. Du kan också Comments Feed via RSS.

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Detta är en Gravatar-aktiverade webblogg. För att få din egen globalt erkända-avatar, registrera dig på Gravatar.

CommentLuv badge