Kransar till midsommar

på 19 juni, 2017 » 21:0118 kommentarer

I samarbete med Madlady.

 

På fredag är det midsommar! Kanske den bästa högtiden eftersom man får äta jordgubbar och ha blommor i håret. Jag älskar att ha saker på huvudet. Önskar ibland att jag var kunglig för då hade jag haft hatt på mig hela tiden.

I alla fall. På tal om blommor i håret. För sådana som mig som nyser ihjäl om man skulle komma på tanken att ha riktiga växter på huvudet är det tur att det finns fejkkransar. Jag glömmer aldrig den midsommaren för sju år sedan när jag hade specialbeställt en krans för flera hundra kronor och trodde att jag skulle svimma så mycket det kliade. Så fail. Det gör jag inte om.

Madlady har massor av fina kransar och detta är tredje året i rad jag kommer att ha en därifrån. Jag kontaktade dem och frågade om de ville ge mina läsare en rabattkod och de ville de!

Rabattkoden egoina20 ger 20% rabatt på hela sortimentet! Här kommer du till Madlady.se.

Okej, låt mig modella lite kransar:

 

Dubbla vita och rosa blommor som knyts baktill. Den hittar du här.

 

En enkel vit krans som knyts baktill. Den finns här.

 

En stor jäkla krans som lätt hade lurat mig. Den finns här.

 

En enkel rosa som knyts baktill. Den finns här.

 

Det finns hur många olika varianter som helst. Här hittar du hela sortimentet.

Sådär! En hel yogagrupp såg när vi tog de där bilderna precis…..men allt för er. Rabattkoden gäller fram till fredag : ))

Nu är det bara den svåra biten kvar: jag måste välja vilken jag ska ha på mig på fredag!! Jag tänkte ta med mig resten av kransarna till festen så att mina vänner får varsin. Gratisgrejer. Främsta anledningen till varför man är kompis med en bloggerska. Haha.

 

28 personer gillar detta!

18 kommentarer »

Lämna en kommentar!


Hej och välkommen hit! Jag besvarar kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!

Lägg till din kommentar nedan, eller trackback från din egen hemsida. Du kan också Comments Feed via RSS.

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Detta är en Gravatar-aktiverade webblogg. För att få din egen globalt erkända-avatar, registrera dig på Gravatar.

CommentLuv badge