Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Schyssta brön

Jag vet inte varför, men jag är liiiiite skeptisk till utgångsdatumet på mitt bröd:

 

DSC03085

 

Kul om utgångsdatumet faktiskt stämmer och det är gaaalet mycket konserveringsmedel i.

Kul också om jag hade skickat brödet till tillverkaren i september och bara ”hallå, varför är brödet mögligt?!? Det står ju att det skulle hålla till september? Wtf?”.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

  • Mallan

    |

    Haha, spara och se hur gott det är 😉

    Svara

  • pubes

    |

    DO IT!! då kanske du får massa produkter som förlåt-gåva? 😉

    Svara

  • Myhrans

    |

    Haha, snälla spara brödet och skicka in i september! Det hade varit så himla komiskt! XD

    Svara

    • Robert

      |

      Håller med! 😉

      Svara

  • Lisa

    |

    En gång hade vi bröd med utgångsdatum 29/2. Det var inte skottår det året…

    Svara

  • Joy Wagner

    |

    måste säga att jag verkligen gillar din nya design 🙂

    Glöm inte kika in hos mig om man är intresserad av vad som händer i huvudet på en frisör och fransextesionist på fritiden.
    Delar med mig av många härliga tips & trix och berättar om min svaghet för skönhetsoperationer.

    Massor av kärlek, livet är en fest?

    Svara

  • Fanny

    |

    SNÄLLA behåll brödet och låt det mögla (inte till september kanske utan nån vecka bara), gå tillbaka till butiken och klaga.. 😀

    Svara

  • Laura

    |

    Troligast så har chauffören märkt brödet fel :p

    Svara

  • Janne

    |

    Eller så är det 9 Maj..? Men det är rätt ”bra” det med..?

    Svara

  • ceci

    |

    Här i Spanien är allt så. Mjölken jag köpte igår går ut i juli. Men på riktigt, alltså den är inte felmärkt. Och den förvaras aldrig i kylskåp oöppnad. Vet inte vad de gör med den och vill nog inte veta heller.

    Svara

    • egoina

      |

      Men usch!! Nej det vill man nog inte veta.. :/

      Svara

    • Susanna

      |

      Men det finns ju faktiskt mjölk med lång hållbarhet. Den behöver inte förvaras i kyl innan den är öppnad. Fungerar ungefär som såna där små trekantiga mjölkpaket till kaffet. 🙂

      Svara

    • Mee

      |

      Precis som med svensk mjölk med lång hållbarhet så pastöriserad den vid en högre temperatur än ”vanlig” mjölk. Inga konstigheter alls, högre gradantal bara.

      Svara

  • Rebbi

    |

    Om de inte menar 9 maj. Fast det är ändå väldigt mycket längre än vad bröd borde hålla.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv