Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Mamma och jag

I annonssamarbete med Daniel Wellington

 

På söndag är det mors dag. En hel dag som är tillägnad våra fantastiska mammor, eller en mamma i vårt liv <3 Jag frågade om min mamma ville gästblogga lite och svara på frågor om mig. Och det ville hon! Här kommer de nu med en kommentar från mig undertill.

 

Mamma och jag <3

 

Något vi har gemensamt?

– Vi bägge intresserar oss för mat. Både matlagning i sig och den hälsosamma eller icke-hälsosamma effekten mat och leverne har på kropp och hälsa. Vi är också bägge jätteduktiga på att bortse från kunskapen när det faller oss in ?

Haha så sant. Är så duktig på att veta ”hur man borde leva”, men gör inte det. Du är däremot väldigt duktig där mamma. Skillnaden är väl att när du spårar så SPÅRAR du. Minns mycket väl att man var tvungen att äta snabbt om det skulle finnas något kvar i godisskålen när jag var liten…

 

Något vi inte har gemensamt?

– Andra sidan och spöken och sånt. Jag gillar, du vill inte ens prata om det.

Jepp. Tycker det är så läskigt. Tyckte dock att din spåkula och tarotkort var väldigt spännande att leka med när jag var liten.

 

Om jag var en seriefigur, vem skulle jag vara?

– En virrig gullig fe som flyger runt med ett trollspö och strör lyckoglitter på alla för att du vill alla ska ha det bra. Men egentligen… Lois Lane ?? Journalist, laglydig och verkar inte tycka det är det minsta märkligt att hennes man kan flyga. Dessutom kan hon hålla på hemligheter och skvallrar inte.

Hahaha. Bästa svaret!

 

Hur var jag när jag var liten?

– Liten ?

Alldeles för snäll. Lite klen kanske… Det var enormt svårt för dig med allt som hette nycklar och lås. Att vrida om nyckel verkade du inte ha krafter till. ?

Haha JA. Vad är grejen med det? Är fortfarande så dålig på att öppna lås.

 

Det här personlighetsdraget har jag fått från dig?

– Öppenhet för oliktänkande. Vet ej om det kan kallas personlighetsdrag?

Jo, det var ett fint svar. Vill tro att vi är så <3 En annan sak vi har gemensamt är att vi båda har dåligt tålamod när vi vill att saker ska hända. Det ska helst hända på en gång! Hela den där historian med färgen vet jag mycket väl hade kunnat hända dig också. Hehe. 

 

Hur är vi lika utseendemässigt?

– Ögonfransar och ruuumpa! ? Sen hade jag också supertjockt hår när jag var yngre.

Yes! Har fått dina fina ögon också (men pappas ögonfärg).

 

Någon gång du skämts över mig?

– Kan jag inte komma på. Seriöst.

<3

 

 

Vad är min bästa och sämsta egenskap?

– Bästa: Tidsoptimist (bra att inte bli stressad i onödan). Sämsta: Tidsoptimist (JAG blir stressad).

Haha!

 

Roligt minne från min barndom?

– När du skulle flyga för första gången. Du var 3 år och vi packade för en weekend i Sverige. När vi skulle checka in och få våra boardingpass blev du konfunderad när den främmande damen tog vårt bagage. Jag förklarade för dig att hon enbart var snäll och skulle bära ”kofferten” ut till planet för oss. Du verkade lite tveksam till historien, men nämnde inget mer om det. När vi sen hade landat på Sturup och vi kom ut i ankomsthallen och bagagebandet började gå var vårt bagage det första som kom och du hoppade upp och ner så att pippiflätorna dansade och nästan skrek: ”Åh mamma!  Kofferten vår! Kofferten vår!”. Det var första gången jag såg hur jobbigt du tyckte det var att väcka uppmärksamhet när det inte var menat. Men jag och alla runt om hade väldigt roligt ändå.

Haha så gulligt!

 

Något som är typiskt vår relation?

– Att vi inte hörs av i ”onödan ”. ?

Ja, det borde vi bli bättre på!

 

Vad är du mest stolt över med mig?

– Allt. Kanske mest ditt öppna sinne för oliktänkande, respekt för andras åsikter och val. Sen är jag otroligt stolt över hur du har hanterat ditt bloggande. Både hur du sätter gränser för hur och vad du skriver och sen din känsla för din egen och andras integritet.

Tack snälla vad fint <3

 

Så fina svar! Så bäst hon är min fina mamma.

 

 

Jag är ju ambassadör för Daniel Wellington och frågade mamma om hon ville ha en klocka och vara med på ett samarbete för att tipsa om presenter till mors dag. Det ville hon gärna! Min gulliga mamma som alltid ställt upp för mig och bloggen. Nu gick hon med på att modella med mig i ett litet tält : ))

 

 

Varsågod!

 

 

DW har perfekta presenter inför mors dag. Dessutom får man en fin presentinslagning och en berlock på köpet när man köper en klocka. HÄR kan ni se klockorna och de erbjudanden som finns.

 

Mamma har mest smycken i silver, så jag valde en Classic Petite Sterling till henne. Mesh-klockorna är ju mina absoluta favoriter och jag tyckte att hon också skulle ha en sån.

 

Titta nu har vi likadana klockor!

Om ni vill överraska er mamma eller en mamma i ert liv ger min rabattkod EGOINAS 15% på allt hos Daniel Wellington. Alla erbjudanden går att kombinera med rabatten och det är fri frakt & retur i hela världen. Här kan ni ser hela sortimentet.

Ha en fantastisk mors dag och krama en mamma extra mycket!

 

Love you. Tack för att du är min mamma <3

 

Alla bilder är tagna av Pernilla Möller.

 

139 gillar

Kommentarer (46)

  • Nataliew

    |

    Wow vilken oootroligt fint och roligt inlägg men mycket bilder också!! Du är bättre än dom flesta på att göra bra och intressanta sammarbetsinlägg! Kram

    Svara

    • Egoina

      |

      Tack vad kul att du gillar det ??

      Svara

  • I

    |

    Är det bara jag som är så trött på Daniel Wellington att jag inte ens klarar av att läsa inlägget? Efter all reklam de gjort hos alla influencers så har de typ tappat ”värdet” för mig, skulle aldrig köpa något därifrån.

    Svara

    • Cathrine

      |

      Samma. Hade varit så mycket mycket roligare om det här inlägget inte varit sponsrat. Nu ser jag bara reklambaren och då känns det så så krystat och opersonligt. Hade så gärna läst inlägget om det inte var menat att sälja klockor.

      Jag blev så himla besviken när så många influencers förnyade sina avtal med DW i år. Det är ingen hemlighet att folk är skittröttta på dem.. även här, när egoina till och med hade lite glad ton när sista inlägget för 2017 kom och hon bara ”jaja men nu är de slut i alla fall” (parafraserar) så trodde jag faktiskt inte att det samarbetet skulle komma tillbaka. Scrollar förbi med en gång på dw inläggen..

      Svara

      • Egoina

        |

        Jag förstår att de syns på många ställen (upplever dock inte riktigt det så själv eftersom jag inte följer så många bloggar och alltså inte möts av reklamen så ofta) och att det kan bli mycket. Men liksom, det är ju inget dåligt företag? Varför gör det något egentligen? Det är ingen hemlighet att det är reklam som får medier att gå runt och jag förstår inte riktigt det här med att ”behöva tacka nej” bara för att reklamen finns på många ställen. Jag valde att tacka ja dels för att jag på riktigt gillar klockorna (bär DW nästan varje dag) och för att de vill signa upp för ett helt år på en gång. Det handlar alltså om väldigt mycket pengar och det känns idiotiskt för mig att tacka nej till det när jag 1) inte vet hur året ser ut än och såklart vill ha ”säkra pengar” och 2) verkligen på riktigt gillar företaget.

        Men jag har lyssnat på er kritik och bestämde mig därför för att mina samarbeten med DW detta år skulle bli mer kreativa och mer innehåll än att bara visa upp klockor och det tycker jag också att de har varit. Så jag hoppas att ni kan förlåta mig med tanke på det. Kram <3

        Svara

        • U

          |

          Tycker inte att du ska behöva ta till dig denna kritik överhuvudtaget. Det är klart att många kan ha tröttnat på klockorna, men det är väl bara att låta bli att köpa. Jag tycker också de är superfina, och tror att jag och många andra här med mig uppskattar denna typ av inlägg även om vi inte ”syns” lika mycket som de negativa kommentarerna.

          Svara

          • Egoina

            |

            ??

      • Nataliew

        |

        Krystat och opersonligt? Om du inte haft en dömande syn pga märket du inte gillar så hade det säkerligen låtit annorlunda.. pinsamt när man ska klanka ner på andras fina inlägg för att man är trött på reklam. GET OVER IT!!!

        Svara

    • Karin

      |

      Samma här. Spyr varje gång jag ser namnet i ett inlägg numera…

      Svara

    • Mi

      |

      Samma här, fint inlägg dock så är värt att läsa ändå!

      Svara

    • M

      |

      Också oerhört trött på reklam för DW. Men det är ju ingen kritik mot dig egoina utan mot företaget. Att du gör reklamen förstår jag mycket väl och tycker det är roligt att du tycker om klockorna på riktigt. Men som företag känns det som att de borde ta sig en funderare när de använder sig av typ varje influenser. Det gör att jag som köpare inte vill ha klockorna. Många influensers (typ Hannah och Amanda) har dessutom matat ut reklam och skrivit hur fantastiska klockorna är utan att använda dem. Om DW istället använt dig och några få till hade nog företaget växt på ett sunt sätt.

      Svara

  • Milissa

    |

    Vilket otroligt roligt och fint inlägg♥️♥️♥️

    Jag hade varit så otroligt glad om jag hade fått kunna göra en sådan sak med min mamma.

    Svara

    • Egoina

      |

      ❤️

      Svara

  • Sofia

    |

    Så himla fint inlägg! <3

    Svara

  • Ellinor

    |

    Så fint inlägg! <3 Hur upplever du att skillnaden är på deras petite och deras classic? För jag antar att det är storleksskillnad det är? Klockar kan ju lätt kännas för klumpiga, men också för små…

    Svara

    • Egoina

      |

      Jag tycker att petite är perfekt, iaf till min handled. Gillar modellen som är ett snäpp mindre också ?

      Svara

  • Lina

    |

    Jättekul inlägg!!

    Svara

  • Marie

    |

    Vilken fin mamma du har och vilken fin dotter din mamma har. Blir både glad och ledsen. Glad för er skull så klart och ledsen för min skull eftersom jag för första gången får fira min mamma på kyrkogården.
    Kram till er, va rädda om varandra ❤️

    Svara

    • Egoina

      |

      Beklagar ❤️ Så hemskt!

      Svara

    • Ella

      |

      Stor kram till dig, jag är med om precis samma sak just nu <3

      Svara

  • Emma

    |

    ? vad fina ni är med varandra ❤️ jag sitter och vakar hos min älskade lilla mamma just nu och går sönder lite varje gång jag läser något kring morsdag och förbannar att cancer finns.. ta hand om varandra ?

    Svara

    • Egoina

      |

      Hemska jäkla sjukdom ?❤️❤️

      Svara

  • Robert

    |

    Så kul. Då fick din mamma göra en liten comeback som bloggare också. 😉

    Svara

  • Kari

    |

    Woow! Jag förstod det skulle bli fint, men hade ingen aning om att jag skulle bli så här rörd. ❤ Tack, jenta mi! ? Hade jag kunnat hänga upp din blogg på väggen hade jag gjort det nu.?

    Svara

    • Egoina

      |

      ❤️❤️❤️

      Svara

  • Annika

    |

    Det första jag tänkte på när jag såg er tillsammans var att ni har precis likadana ögonfransar haha. Kul läsning 🙂

    Svara

  • Lisa

    |

    Finaste reklaminlägget jag någonsin har läst! Ni är så fina ❤️

    Svara

    • Egoina

      |

      Tack <3

      Svara

  • N

    |

    Fint inlägg! Var rädd om din mamma 🙂

    Svara

  • Sabina

    |

    Din mamma är så gullig 😀

    Svara

  • Hanna

    |

    OMG hoppas du fick ca en triljon betalt för det här inlägget, SÅ HIMLA FINT! Tycker som så många andra att DW kan tagga ner lite med sin influencerreklam, men när det är såhär fint och innerligt är det ju bara alldeles, alldeles underbart. Jag vill också hänga med min mamma i ett tält! <3 < 3 <3

    Svara

    • Egoina

      |

      Tack! <3 Haha, ja men det borde du. Så mysigt 🙂 🙂

      Svara

  • Lisa

    |

    Så fint inlägg ❤ Min mamma har en kronisk sjukdom och kommer ut väldigt sällan men jag har köpt konsertbiljetter och hoppas vi kan gå! Jag bor hemma så jag försöker alltid finnas till men jag fasar över den dagen då hon inte finns här längre. Min mamma är min bästa vän ❤

    Svara

    • Egoina

      |

      <3

      Svara

  • U

    |

    Ååå vad fina ni är, vilka fina svar! Påminner om min och mammas relation ❤
    Gillar klockmodellen!

    Svara

  • Sara

    |

    Ni är lika – snygga båda två! 🙂 Det ser för övrig ut som att din mamma fortfarande har tjockt hår.

    Svara

  • Lisa

    |

    Wow vilket fint inlägg ❤️

    Svara

  • Malin

    |

    Så fint ❤

    Svara

  • Catrin

    |

    Ååh vilket fint inlägg med jätte fina bilder ??? Så roligt samarbete! ?

    Svara

  • Camilla

    |

    Vilket fint och härligt inlägg. ? Jag märkte inte ens av att det var reklam så det gjorde du superbra. ?

    Svara

  • anonym

    |

    Min mamma är död. Så den dagen är mycket smärtsam för mej.

    Svara

  • Linda

    |

    Så fin mamma du har!

    Svara

  • Johanna

    |

    Måste säga att detta blev mitt nya favvoinlägg på din blogg! <3 Sååå fina svar din mamma gav på frågorna <3 och liksom, det är ju inte DW som skrivit o svarat på dem 😉 skit samma att det är ett samarbetsinlägg, jag ska inte ha nån klocka så då bara använder jag mun

    Svara

  • Johanna

    |

    Ehm det hände nåt så kommentaren blev inte klar, ooops. Skulle skriva att då använder jag min selektiva syn på de raderna 😉 fantastiska bilder o underbart fina mor o dotter <3

    Svara

  • Angelica

    |

    Åh, din mamma alltså ❤️ Jag saknar hennes blogg, men det är tur att hon gästspelar lite på din ibland ☺️

    Och inlägget, sååå himla fint! Jag blir alldeles rörd! Min mamma dog i december, (och min mormor förra året) så det blir första mors dag utan de två kvinnor i mitt liv som stått mig närmast. Men ändå kan jag inte låta bli att le och bli varm i hjärtat när jag läser ditt inlägg. Så fint! ??

    Svara

  • Frida

    |

    Orkar inte ens med dig och din mamma ❤ ni är så fina ihop (hoppas folk tänker de om mig & mamma plus vårat håriga pälsbarn vovven) massa kramar

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv