Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Skin Reneweal

I annonssamarbete med Swiss Clinic

I samarbete med Swiss Clinic.

 

 

Jag har aldrig haft finare hy än vad jag har just nu. Jag kan fortfarande få någon enstaka finne *den där tiden på månaden* och jag märker att min hy behöver mycket fukt. Men så fin, jämn och glad som den är nu har den nog aldrig varit. Okej, nog med skryt. Vad är hemligheten då? Jo, såklart mycket fukt och sen har jag också börjat med en behandling från som heter Skin Reneweal från Swiss Clinic som jag ÄLSKAR.

Skin Reneweal är en mikronålsbehandling som har blivit en stor trend de senaste åren. Behandlingen ökar produkten av kollagen, stramar upp huden, ger den en jämnare hudton och bättre elasticitet. Den hjälper mot exempelvis akneärr, rynkor och pigmentfläckar.

 

Här ser ni produkterna. Från vänster till höger: Sanitizing spray som du desinficerar skinrollern med efter att du använt den, Rejuvenating Serum och Skinroller.

Det fantastiska med denna behandling är skinrollern i kombination med serumet. När man rullar skinrollern över huden tränger de små nålarna in i huden och skapar tusentals mikroskopiska kanaler i huden och lurar den till att tro att den är skadad vilket leder till att en läkningsprocess startar och kollagenproduktionen i huden ökar. Dessutom gör de små mikrokanalerna att huden absorberar det man smörjer på efteråt 300% mer effektivt!

 

Skinrollern kommer i två storlekar: 0,2 mm och 0,5 mm. På hemsidan finns en längdguide där man kan se vilken man behöver utifrån sina behov och vad man vill behandla. Jag blev lite ivrig och valde 0,5, men till min hud hade det helt klart räckt med 0,2 mm.

Hudbehandlingen görs i två steg och går till såhär:

 

Eftersom man kan bli lite röd efter behandlingen rekommenderar jag att man gör den innan man ska sova. Börja med att rengöra huden ordentligt. Rulla sedan skinrollern fram och tillbaka i olika riktningar i ansiktet. Om du vill kan du rulla lite extra på ett visst område om du har något särskilt du vill behandla som akneärr, rynkor eller porer. Det känns lite när man rullar skinrollern över huden, men det gör absolut inte ont. Glöm inte att desinficera skinrollern när du är klar.

 

Smörj in huden direkt efter med Rejuvenating Serum. Serumet innehåller bland annat betaglukan som stimulerar hudens naturliga kollagenbildning. Eftersom du precis använt skinrollern kommer de aktiva ingredienserna tränga djupt in i huden och verka ordentligt. Låt serumet verka över natten och vakna upp som en helt ny människa dagen efter (nåja).

Upprepa denna behandling 5-7 dagar och låt sedan huden vila lika länge och sedan kan du återuppta behandlingen igen. Det är helt normalt att känna sig lite torr direkt efter behandlingen, men vänta minst 1 timme innan du tar ansiktskräm på serumet, så att det verkligen får tränga in och börja verka ordentligt först.

Jag har faktiskt använt mig av en skinroller i flera år och tycker att det är en jättebra produkt, men i flytten försvann den och sedan har jag inte hittat den igen. Är därför väldigt glad över min nya : )) Det är dock första gången jag provar serumet och det verkar än så länge vara en superprodukt. Som jag har förstått är det den största hjälpen. Det är serumet som tränger ner i huden och påskyndar läkningsprocessen. Jag tycker mig verkligen se att min hud är nöjd i alla fall! Mina porer är mindre och jag upplever att huden är mycket jämnare och fastare.

 

 

Jag tänker att dessa produkter är ett utmärkt alternativ till dem som skulle vilja göra ansiktsbehandlingar, men som kanske inte har tid eller råd. Man kanske har ett problemområde man vill behandla, eller är sugen på lite mer power i badrumsskåpet. Om någon av er skulle vara intresserad av prova har jag ett erbjudande till er:

Koden EGOINAS200 ger 200 kronor i rabatt på behandlingen. Den kostar alltså 760 kronor istället för 960 kronor. GÅ IN HÄR för att läsa mer om behandlingen eller för att beställa.

Hoppas ni blir lika nöjda som jag!

 

19 gillar

Kommentarer (12)

  • Sara

    |

    Hade gärna provat, men tjena vad dyrt 🙁

    Svara

  • Robert

    |

    Spännande! Man blir säkert nöjd om man testar. 😉

    Svara

  • Kristina

    |

    Hur länge gäller rabattkoden? 😀

    Svara

    • Egoina

      |

      Den gäller hela oktober 🙂

      Svara

  • Emma

    |

    Fjällar huden när den ”läker”? Gjorde en ansiktsbehandling mot ärr på salong en gång och fjällade som fan sedan vilket har gjort att jag inte gett mig på det fler gånger :/

    Svara

    • Egoina

      |

      Jag mejlade din fråga och fick detta svar:

      Efter några dagar kan man fjälla, speciellt efter en behandling på salong då deras behandling anstränger huden till sin yttersta gräns. Detta gör att huden snabbare byter hud. Med Swiss Clinic behandling märker man inte att man fjällar. Detta syns inte när huden byter till ny och frisk hud, då Swiss Clincis behandling är en mildare variant.

      Hoppas det var till hjälp 🙂

      Svara

  • Maria

    |

    Hur länge skulle du säga att en flaska serum räcker? Så att jag vet vad kostnaden blir i längden liksom

    Svara

    • Egoina

      |

      Bra fråga! Jag ska höra med dem 🙂 Jag har gjort två behandlingar (2*7 dagar) och än så länge räcker min i alla fall. Återkommer!

      Svara

      • Egoina

        |

        Fick detta svar: Om du behandlar enligt våra rekommendationer 5-7 dagar varannan vecka så räcker serumet ca 3 månader.

        Svara

  • Louise

    |

    Hej!
    Efter jag läste ditt inlägg började jag använda min skinroller igen och beställde ett serum.
    Men sen kom jag på… ska man använda serumet när man INTE rollar? eller bara när man rollar?

    Ha det bra!

    Svara

    • Egoina

      |

      Nej, när du rollar. Rollern gör att serumet tränger ner extra djupt och har mer effekt 🙂

      Svara

      • Louise

        |

        Tack!
        Ha en bra helg

        Svara

Lämna en kommentar

Arkiv