Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

03. Du har dubbelmoral

Ett nytt avsnitt av Veckans Smash är till era örons förfogande!

Helt ärligt trodde jag att hela detta avsnitt bara blev pannkaka. Det var dagen efter begravningen, jag kände mig borta och ute ur mig själv. Efteråt kunde jag inte ens komma ihåg vad vi pratade om. Men jag lyssnade precis och det blev ju bra ändå.

I detta avsnitt pratar vi om elaka bloggkommentarer. Var går gränsen för vad som är feedback och vad som är elakt? Hur lät kommentarerna förr och har folk blivit bättre på att vara subtilt elaka?

Vad händer förresten efter döden? Vill man verkligen leva för evigt? Jag pratar om möjligheten att bli 200 år gammal och funderar kring hur det egentligen skulle funka med ett evigt paradis. Sen lanserar Moa nya varianter av redan befintliga tv-program. Kommer dessa idéer att skaka om tv-tablån i grunden? Antagligen! Jag ifrågasätter även hur Moa kan se fem säsonger av en serie som hon inte ens tycker om…

Detta och mycket mer i Veckans Smash! Lyssna nedan eller sök upp oss i podapparna : ))

 

17 gillar

Kommentarer (9)

  • Emma

    |

    Woho! ? Är det söndagar som är er podd-dag? Jag hade fattat det som fredagar och har uppdaterat podd-appen frekvent sedan i fredags ?

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha åh ?? Avsnittet kommer upp på lördagar, men jag brukar lägga upp det här på bloggen på söndagar. Söndagar känns som en bättre dag att pusha för det eftersom det är fler inne på bloggen då. Men det är alltså på lördagar det nya avsnittet kommer upp på podcaster 🙂

      Svara

  • Kusin Knase

    |

    På tal om kommentarer, Uppdrag Gransknings grävande reporter kan nu avslöja skakande detaljer om den folkkära Egoinas liv och leverne!
    1. Regina gillar inte att köra bil utan planerar istället likt Fredde i Solsidan att skaffa en Segway!
    2. Ibland brukar Regina köpa en stor påse godis som hon viftar med framför små barn medan hon elakt säger: Jag får äta godis när jag vill men det får inte du!
    3. Regina har gjort 100 timmars samhällstjänst på ett katthem. Detta efter att ha gjort våldsamt motstånd och bland annat sparkat en polisman i skrevet då hon blev tillsagd att inte kissa mitt på gatan en sen fredagskväll!
    4. Förut övade Regina bastuba men efter klagomål från känsliga grannar har hon nu övergått till munspel!
    5. För att hålla sig i form tränade Regina förut thai- boxning men har på senare tid nästan helt övergått till poledancing. Hon planerar nu att sätta upp en stång därhemma.
    6. Varje gång Regina åker buss hem till Norge och passerar gränsen ställer hon sig upp och sjunger för full hals ”Ja vi elsker dette landet”!
    7. Regina har flera gånger sökt jobb på Espresso House men blivit nekad varje gång eftersom hon har norskt påbrå.
    8. Hon har flera gånger tänkt på att byta namn till Petronella Larsson!
    9.Anledningen till att Regina har så långt hår är delvis för att dölja en tatuering hon har i nacken och en bit ner på ryggen. Hon skaffade den när hon vann sitt första bloggpris och det står ”Queen of fucking everything!”
    10. En gång på en fest lär Regina andats in helium från en ballong och ringt upp Alexandra Nilsson och skrikit med Kalle Anka-röst: Kissie är en eländig liten bajskorv med faketuttar!
    11. Högt på Reginas inköpslista står en vattensäng! Dock blir F lätt sjösjuk så än så länge har det inte blivit något inköp.
    12. På tal om F. För att bättra på F:s badass image försöker nu Regina övertala honom att skaffa hästsvans och näsring!
    13. Regina är också aktiv inom politiken! Nyligen sågs hon hjälpa Gudrun. Schyman över gatan! Detta trots att Schyman inte alls ville över…
    Hon lär även ha tagit hem en frusen miljöpartist och matat den för att sedan släppa ut den i närmaste nationalpark!
    14. För att roa sig själv brukar Regina ofta smyga upp bakom folk ute på stan för att sedan skrämma dem och filma deras reaktioner!
    15. Egentligen är det Reginas kusiner i Norge som skriver det mesta på bloggen. Själv brukar hon ligga på soffan, mumsa på chokladpraliner, dricka julmust och busringa folk!
    Detta var allt som vår grävande reporter på Uppdrag Granskning lyckats avslöja hittills!
    Med vänlig hälsning,
    Knase Anka
    Stand-in för Janne Josefsson

    Svara

    • Egoina

      |

      Inget fel på din fantasi iaf ?

      Svara

  • K

    |

    Tycker att hon du poddar med verkar ganska okänslig/oinkännande. Inget ont mot henne men vad jobbigt för dig att svara på såna frågor, på ett så glatt ställt sätt också. Tänk på det du pod-kompis! 🙂

    Svara

  • K

    |

    Lyssnar vidare och tycker kanske det lite mindre nu. Nu pratar ni om bloggkommentarer och jag måste bara säga att det är skitbra att bloggare diskuterar det, pga man får tänka till! I vardagssituationer är det sällan man får så ärlig respons på att ”den där kommentaren var väl lite pikande” om den inte är extrem och man kanske aldrig riktigt reflekterar över hur man uttrycker sig. Den pågående diskussionen om bloggkommentarer är bra för att skapa ömsesidig förståelse och förhållandesätt tänker jag!

    Svara

    • Egoina

      |

      Förstår att det kan låta så, men det är hon inte. För mig blev det faktiskt en bra balansgång så att det inte skulle bli allt för deppigt 🙂 Det är ju ett ”humorprogram”, så det som hänt passar ju egentligen inte in. Men samtidigt kändes det konstigt att inte prata om det alls. Vi tyckte att det blev en bra medelväg 🙂 Tack! Det känns som att vi hade kunnat prata om kommentarer i ett helt program egentligen, finns så mycket att säga ??

      Svara

  • Emma

    |

    Blev ledsen av detta avsnitt. Du låter så låg, dina små fniss är så diskreta, nästan ursäktande. Såklart förståeligt med tanke på den sorg du måste bära, så tätt inpå! Hoppas på en gladare tjej nästa avsnitt, styrkekram

    Svara

  • Sabi

    |

    Jag bara åh Moss, E6 Raukerud bomstation (jobbar för företaget som skickar ut vägtullsfakturor haha…) *arbetsskadad* :’D det ligger ju mitt emellan gränsen och Oslo typ, men fan vad smart att handla i Sverige… blir ju billigare 😀

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv