Få pengar tillbaka när du handlar

I samarbete med Refunder.se

Jag fick precis en nyhetsnotis om att det ska bli storm i Skåne ikväll. Vet inte varför jag blev glad över det? Tycker det ska bli så mysigt med riktigt höstväder och ser fram emot tända ljus, filt och te. Jag ska nog gå all in och laga soppa till middag också. Vad händer med mig?? Konstigt att man kan bli så upprymd över en storm?

Men till helgen får det gärna sluta regna och blåsa för då har jag massa kul planerat. Bland annat ska jag fira Lindas födelsedag på lördag och på fredag ska jag och F sova på hotell. Vi ska inget särskilt på fredag, men jag behövde boka hotellrum till en jobbgrej och då tänkte jag att jag och F lika gärna kan övernatta, äta hotellfrukost och hela paketet. Det ska bli mysigt!

 

 

När jag skulle boka hotellet så kom jag på en grej som jag varit dålig på den sista tiden. Nämligen att handla genom Refunder. På min förra dator hade jag en liten Refunder-knapp i webbläsare, men det har jag glömt att installera på den nya. Men nu är det fixat!

För er som inte vet vad Refunder är så är det en cashbacksite som ger en pengar tillbaka på allt man köper online i anslutna butiker. Refunder jobbar med över 650 butiker och nästan alla butiker som jag handlar från finns där. Så när jag ska köpa något kollar jag alltid först om butiken finns med. Speciellt om jag ska göra ett dyrt köp som en hotellnatt.

Hur gör man då? Jo, låt mig visa:

 

Du loggar in på ditt Refunder-konto och går till butiker. Sedan kollar du om butiken du tänkt handla från finns med. När du hittar den trycker du på ”gå till” och då skickas du till butikens hemsida. Då är det bara att handla som vanligt (med den lilla detaljen att du också får återbäring på ditt köp såklart).

 

Men som jag nämnde ovan kan man installera en Refunder-knapp på sin dator. Då blir det enklare att komma ihåg och du behöver inte ens logga in på Refunder-kontot för att få återbäring på dina köp, utan det räcker att du endast klickar på en knapp i din webbläsare.

 

Såhär ser det ut. Gå in på sidan du tänkt handla på precis som vanligt, men glöm inte att klicka på din lilla Refunder-knapp innan du genomför köpet.

 

Sist men inte minst. Glöm inte bort din återbäring! Välj själv när du vill ha ut pengarna och då kommer de in på ditt bankkonto. Svårare är det inte!

 

Här kommer ett erbjudande! Om ni registrerar er med rabattkoden REGINA genom denna länk får ni 50 kronor extra återbäring på ert första köp. Medlemskapet är gratis såklart!

Dessutom: De 10 första som registrerar sig får en biobiljett, en månad gratis hos BookBeat och dubbel återbäring på allt ni handlar under en månad! Först till kvarn! Läs mer eller registrera er HÄR.

 

Happy shopping! …..eller…happy-pengarna-tillbaka när ni väl shoppar ; ))

 

20 gillar

Kommentarer (18)

 • Olivia

  |

  Hur vet man om man var en av dom 10 första?
  Känns som att jag var väldigt snabb med att registrera mig men hittar inget om biobiljett osv.

  Reply

  • Egoina

   |

   Ska höra! Håller tummarna!! 🙂

   Reply

  • Egoina

   |

   Hej igen! Fick detta svar:

   ”Hela goodiebagen kommer aktiveras from att de får ett mail, då är de utvalda och deras mail reggad på det extraerbjudandet. Vi kommer att maila ut alla biobiljetter elektroniskt, så det märker hon i sin mailbox inom någon vecka :)”

   Jag håller tummarna! 🙂

   Reply

 • Eva

  |

  Du ”kom på” det när du skulle boka hotellrum? Eller så skulle du boka ett hotellrum genom refunder som ett samarbete där du får hotellnatten gratis?

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag kom att tänka på att knappen var borta när jag skulle boka hotell och därför använde jag det som ett exempel. Men det låg ju såklart i bakhuvudet eftersom visste att jag skulle ha detta samarbete 🙂 Jag har samarbetat med dem tidigare och gillar tjänsten, men har glömt använda den på sistone. Hotellet har jag betalt för själv och Hotels har egentligen ingenting med detta att göra. Vad gäller samarbete tar jag betalt för inlägget (i pengar och inte produkter eller tjänster..) Kram!

   Reply

 • Helena

  |

  Hej! Jag har installerat appen och handlat genom den. Men nu undrar jag, om inte allt passar eller är fint som man klickat hem, vad händer när man skickar tillbaka varor? Dras poängen bort igen då?

  Reply

  • Egoina

   |

   Bra fråga! Jag antar att det är så och det borde vara så, men vet av erfarenhet att alla företag inte alltid orkar gå igenom det. Oavsett så påverkar det ju bara positivt för din del i så fall 🙂

   Reply

 • Ida

  |

  Registrerade mig med koden men fick inga 50 kronor på kontot. Kan det ta en liten stund?

  Reply

  • Egoina

   |

   Du får 50 kronor återbäring vid ditt första köp 🙂

   Reply

   • Ida

    |

    Aha, tack!

    Reply

 • Mandy

  |

  Det fungerade inte för mig. Är reggad nu men man får ju ingen info om dessa 50 kr eller om man är env de 10.

  Reply

  • Egoina

   |

   Du får 50 kronor extra återbäring vid ditt första köp.

   Reply

 • Hanna

  |

  Hej! Ville bara säga att jag verkligen tycker att bloggen har fått sig ett lyft det senaste, du uppdaterar ofta och med roligt och intressant innehåll. Älskar även er nya podd. Keep it up girl! ❤

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack, så mycket! Blir så glad!! 🙂 Behövde höra det idag eftersom jag stressat över bloggen (mycket att göra denna vecka) och inte känt att jag kan prestera. Men när du skriver så kan jag känna mig bra ändå och ska faktiskt slappna av lite istället 🙂 Imorgon ska jag spela in podd förresten! Woho!! Kram <3

   Reply

 • Robert

  |

  Bra grej! Tycker förresten det varit ett jäkla tjat om den där stormen överallt sen igår. 😉

  Reply

 • Johanna

  |

  Men asså, jag fattar inte.. det är ju lite lur att säga att man får pengar tillbaka? Då kan man ju lika gärna säga att om man köper en tröja för 400:- så får man 100:- tillbaka, då har man ju bara betalat 300:- för tröjan? Man får ju tillbaka sina egna pengar? Eller tänker jag helt galet?

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, det har du rätt i, det är kanske dumt uttryckt. Men lur tycker jag inte att det är. Eller? Utan denna tjänst så hade ju tröjan kostat 400 (om vi tar ditt exempel), men genom att använda den får du tillbaka 100 kronor. Man kanske ska kalla det för ”rabatt” istället? Fast man får den i efterhand. Hmmm. Har du ett bättre exempel? 🙂

   Reply

   • Johanna

    |

    Menar inte lur av dig alltså! Utan av företaget, men som du skriver, rabatt är väl bättre formulerat, för jag kan inte se att man får pengar tillbaka av att köpa en viss vara. I såna fall får man ju tillbaka sina egna pengar så jag vet inte… jag får inte ihop det iaf:)

    Reply

Lämna en kommentar

Rekommenderade inlägg

Arkiv