Min dag i bilder

Välkommen till en helt vanlig dag i mitt helt vanliga liv :))

 

Imorse satte jag mig på ett tåg till Malmö. Jag skulle ta en fin bild på soluppgången, men helt plötsligt kom en man och ville sitta bredvid mig. WHAT THE HELL såg han inte att min väska satt där. Fräckheten!

 

Vid 08.00 var jag framme på jobbet och dessa saker placerades på mitt skrivbord. Idag har jag skrivit om allt från brandvarnare till designlampor och en kniv som man kan göra upp eld med(?). Helt sjukt vad många grejer man kan känna att man ”behöver” när man får titta och känna på produkter hela dagarna förresten. Vill ha det och det och det och det.

 

När det var dags för lunch såg jag ut såhär.

 

Och själva lunchen såg ut såhär. Hur tragisk??? Tyckte synd om mig själv.

 

Ida visade den här och jag skrattade orimligt mycket. Eller kanske rimligt mycket ändå.

 

Sedan spolar vi fram tiden tills jag kom hem och jag och F åkte och storhandlade. Är det bara vi som skippar en stor vagn och tar varsin korg och springer runt med istället? Vi delar upp oss och försöker effektivisera så mycket som möjligt. Kanske lite för mycket av bilden att döma…

 

Vi kom hem vid halv åtta och skulle egentligen tvätta, men struntade i det. Bra val tycker jag, hade blivit en mycket lång dag annars. Sedan lagade vi en enkel middag. Lax och potatis tillagar ju i princip sig själv.

Det var min dag! Nu ska vi se klart på The Keepers. Två avsnitt kvar. Spännande!

 

36 gillar

Kommentarer (14)

 • Julia

  |

  Åh My! Du måste säga till när brandvarnaren kommer ut i butik. Mitt hem behöver en sådan! 😍

  Reply

  • Egoina

   |

   Imorgon skulle jag gissa 😉

   Reply

 • Robert

  |

  Alltid bra med mat som tillagar sig själv. Smarrigt! 😉

  Reply

 • Lisa

  |

  HUR praktisk hade inte den kniven varit på en öde ö!

  Reply

 • Linnéa

  |

  Okej så vi måste prata om Cooking Craze, det är trots allt ditt fel att jag är helt beroende.

  Hur långt har du kommit? Det är nämligen så att jag sitter fast på första restaurangen i Rio och kommer ingenstans!! Dessa jäkla grillspetten tar ju en halv evighet att grilla?!

  (Inser hur nördigt detta låter, men du är den enda som förstår mig)
  Mvh tjejen med för mycket fritid (läs: mammaledig)

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha FÖRLÅT. Alltså jag har faktiskt slutat spela det, så jag har inte kommit dit. Det var inte kul när jag inte var bra på det längre…hehe.

   Reply

 • Sabina

  |

  En SÖT brandvarnare 😀 så bäst!

  Men, självscannar ni inte? :O Jag tycker det har snabbat på handlingen sjukt mycket att göra nämligen.

  Reply

  • Egoina

   |

   Det borde vi ju göra! 🙂 Det finns inte möjlighet att göra det där vi brukar handla dock.

   Reply

 • Rebecka

  |

  Har jag missat helt att du fått ett nytt jobb?

  Reply

 • Bernard

  |

  Wow var köper man en kniv som man kan göra upp eld med ??? Låter som ultimata julklappen ! Tack på förhand.

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! På Bluebox 😉

   Reply

 • Sofia

  |

  Den med majskornen, hahahah!!

  Reply

 • Therese

  |

  Vad har du för sås till laxen? 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Köpte en romsås 🙂

   Reply

Lämna en kommentar

Rekommenderade inlägg

Arkiv