VECKANS

Veckans bästa: Att jag har hängt med Linda två dagar i rad. Det är inte varje vecka man får den äran : ))

Veckans lärdom: I onsdags lagade Linda kantarellpasta till oss. Mmmmm. Hon lärde mig att man kan köpa torkade svampar istället för färska. Mycket mer smak och dessutom är man inte beroende av att det ska finnas färska, fina svampar i butik.

 

 

Veckans mest pinsamma: Jag skulle möta en kille för att sälja en sak. Jag var på väg till platsen vi skulle mötas på och när jag var framme ringde han. Jag svarade, men ser att det är en kille som står och pratar i telefon exakt där vi bestämt att vi skulle ses. Så jag klickar killen jag pratar med, knackar killen med telefonen på axeln och får världens mest förvånade blick till svar. ”Ehhh du är väl Lucas”, frågade jag. ”Nej”, undrade han. Jag hade alltså precis klickat en främling och knackat en annan främling på axeln. Lyckat.

Veckans roligaste: Min fullproppade helg. Har inte haft en så kul helg på länge. Mer om den senare.

 

 

Veckans nostalgi: Mitt besök på Bluebox. Det kändes som att tiden hade stått still. Åh vad jag har saknat dem. Ville krama sönder Ida.

 

Ida tog upp en bild på oss på sin dator och sa att hon brukade titta på den när hon saknade mig. Haha <3

 

73 gillar

Kommentarer (8)

 • Rebecka

  |

  Vart i affären finns torkad svamp?😋

  Reply

  • Egoina

   |

   Vid potatis och lök 🙂

   Reply

 • Robert

  |

  Nu började jag tänka på mat igen – undrar varför. 😉 De där bollarna att sitta på (minns inte vad de heter) förknippar jag med Bluebox. 😉

  Reply

 • Ida

  |

  Haha! ”Här sitter jag helt spontant med min bild på oss”. Ditt besök var min ”veckans bästa” hehe, ville krama sönder dig med <3

  Reply

 • JHH

  |

  Jag tycker om sådana här inlägg 🙂 de är roliga att läsa och jag använder också den här typen av lista i mina inlägg på söndagarna. Det är ett fint sätt att sammanfatta veckan när man inte hunnit skriva om allt under veckan.

  Reply

 • ISA

  |

  aaah men den där pastan + rödvin! <3 ge mig det nu och helgen är fulländad!

  Reply

 • Tuvis

  |

  Men gaaaah älskar spargrisarna!

  Reply

 • rebecka

  |

  kan man få recept på kantarellsåsen? 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Rekommenderade inlägg

Arkiv