Mot Milano

Hej från flygplatsen! Vi väntar på att få boarda planet nu.

Vi gjorde lite ändringar och nu ser vår rutt ut såhär: idag flyger vi till Milano och stannar en dag, sedan blir det två dagar i Peschiera och slutligen fem dagar i Malcesine. Jag tror det kommer bli grymt!

 

Standardfrukost när jag flyger. Avokadomacka med jordgubb- och ingefärajuice.

 

5 gillar

Kommentarer (12)

 • Malin

  |

  Jag vill veta mer om tumincidenten igår!

  Reply

 • Sandra

  |

  Trevlig resa!!! Ser fram emot att se bilder när det kommer 🙂 Ska själv till Milano och områden kring där i september så kanske får lite inspo från dig 🙂

  Reply

 • Caroline

  |

  Hej! Tack för en bra blogg 🙂 Jag kommenterar aldrig men kände att jag var tvungen att skriva något nu.

  Jag bojkottar Joe&the juice helt och hållet eftersom det är ett sexistiskt företag som endast anställer ”snygga” killar (en och annan good looking tjej på senare tid också). På Väla hade de dessutom en ringklocka som killarna kunde ringa i när det gick förbi en snygg tjej. Helt förjävligt! Tänk på det nästa gång du tänker köpa en juice där.

  Ha en trevlig resa nu! 🙂

  Reply

 • J

  |

  Åh jag älskar den känslan när man går upp tidigt och åker till flygplatsen, och allt är pirrigt och förväntansfullt 🙂 Ha en superbra resa nu!

  Btw så kom jag in på mitt förstahandsval idag, strategisk kommunikation och digitala medier 😀 Yey!

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag med! Inte ens jobbigt att gå upp tidigt 🙂 Åh men GRATTIS! Så grymt!! 🙂

   Reply

 • Sofia

  |

  Ha det bäst nu! 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Hej! Smarrigt!? 😉

  Reply

 • Amanda

  |

  Åååh den mackan är ju så god! Ha det ljuvligt nu! 😀

  Reply

 • B

  |

  Åk en eftermiddag till Sirmione. Googla bilder!

  Reply

Lämna en kommentar

Rekommenderade inlägg

Arkiv