Kransar till midsommar

I samarbete med Madlady.

 

På fredag är det midsommar! Kanske den bästa högtiden eftersom man får äta jordgubbar och ha blommor i håret. Jag älskar att ha saker på huvudet. Önskar ibland att jag var kunglig för då hade jag haft hatt på mig hela tiden.

I alla fall. På tal om blommor i håret. För sådana som mig som nyser ihjäl om man skulle komma på tanken att ha riktiga växter på huvudet är det tur att det finns fejkkransar. Jag glömmer aldrig den midsommaren för sju år sedan när jag hade specialbeställt en krans för flera hundra kronor och trodde att jag skulle svimma så mycket det kliade. Så fail. Det gör jag inte om.

Madlady har massor av fina kransar och detta är tredje året i rad jag kommer att ha en därifrån. Jag kontaktade dem och frågade om de ville ge mina läsare en rabattkod och de ville de!

Rabattkoden egoina20 ger 20% rabatt på hela sortimentet! Här kommer du till Madlady.se.

Okej, låt mig modella lite kransar:

 

Dubbla vita och rosa blommor som knyts baktill. Den hittar du här.

 

En enkel vit krans som knyts baktill. Den finns här.

 

En stor jäkla krans som lätt hade lurat mig. Den finns här.

 

En enkel rosa som knyts baktill. Den finns här.

 

Det finns hur många olika varianter som helst. Här hittar du hela sortimentet.

Sådär! En hel yogagrupp såg när vi tog de där bilderna precis…..men allt för er. Rabattkoden gäller fram till fredag : ))

Nu är det bara den svåra biten kvar: jag måste välja vilken jag ska ha på mig på fredag!! Jag tänkte ta med mig resten av kransarna till festen så att mina vänner får varsin. Gratisgrejer. Främsta anledningen till varför man är kompis med en bloggerska. Haha.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

 • Avatar

  Kattis

  |

  Asså man får äta jordgubbar och ha blommor i håret när man vill <3

  Reply

 • Avatar

  Sara

  |

  Men varför har du särskrivit Madlady? Får panik, haha!

  Reply

  • Avatar

   Egoina

   |

   Haha, sorry 😉 Tänkte att ord på engelska särskrivs och glömde liksom att det är ett namn.

   Reply

 • Avatar

  Erika

  |

  Måste bara säga att du är otroligt vacker i alla kransarna!

  Reply

 • Avatar

  Delia

  |

  Så fin du är i kransarna!! 🙂
  Blev sugen på en till midsommar, men känns inte som att de kommer hinna fram på bara 3 dagar? :/

  Reply

  • Avatar

   Egoina

   |

   Beror på var du bor i Sverige, men det tar sällan mer än 3 dagar. Det är 1-3 dagar leveranstid, så det borde vara helt lugnt. Ange ditt mobilnummer för sms-avisering så går det på typ en dag, ska du vänta på avisering i brevlådan dröjer det en dag extra (haha yes, är skadad efter att ha jobbat på en webshop 😉 ).

   Reply

 • Avatar

  ab

  |

  Har du haft riktig blomkrans någon annan gång och var det just den specifika kransen som kliade? Som inte uppvuxen i Sverige finns detta med blomkrans på min att-göra-någon-gång-lista men ska kanske börja med att testa att bara lägga några lösa blommor på huvudet innan jag går all in. 😀

  Reply

  • Avatar

   Egoina

   |

   Åh men du måste ju då! Tips är att göra en själv (och eventuellt ha en som backup 😉 ), då är det ju inte så surt om du inte kan ha den. Och att ha den på bilder etc orkar du ju 🙂

   Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Åh det är som du vet vad dina läsare vill ha! Jag ska gifta mig i september och är på jakt efter just en blomkrans, och letar desperat efter rätt färger. Ska genast kolla på ditt tips! Tack !!

  Reply

  • Avatar

   Egoina

   |

   Åh men grattis!!! F sa ”det ser ut som bröllopsbilder” när han fotade så det blir nog perfekt 😉 Haha!

   Reply

   • Avatar

    Sandra

    |

    Haha jag tänkte det också. Du hade lätt kunnat gifta dig i den outfiten, superfiiiin!

    Reply

 • Avatar

  Robert

  |

  Gratisgrejer om man är kompis med en bloggerska? Låt mig fundera ett slag… 😉

  Reply

 • Avatar

  Jonna

  |

  Den vita! 😀

  Reply

Lämna en kommentar