Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Några bilder från telefonen

image

När man glömmer ta med sig handduk när man ska resa utomlands får man köpa en ny. Förslagsvis en med Spiderman på. Varför ta en tråkig handduk liksom? Den matchade ju badbyxorna också.

 

image

Ett tips är att inte få mens mitt under en roadtrip på Kreta utom räckhåll för en anständig toalett. Till slut hittade vi denna… Men skenet bedrog faktiskt. Där fanns till och med vatten (på dunk) och tvål att tvätta händerna med!

 

image

Lisa skickade en bild på en krönika jag skrivit. Haha <3

 

image

När man ska ta en selfie och nån stör.

 

image

En dag skulle jag ta något från frysen för att ha med som matlåda på jobbet. Jag trodde att det var thaimat och kokade därför ris att ha till. Men jag upptäckte att det var pastasås med kräftstjärtar och körsbärstomater när jag skulle äta. Lite random, men ris funkar ju till allt.

 

image

”Vad gör du”, frågade jag. ”Jag skriver upp vilken ordning jag ska evovla saker när jag använder mitt lucky egg”. Man ba……….ok.

 

image

När jag var på väg till Älmhult för att köra upp och min puls gick i 200 hela vägen (över 2h restid!) och jag var så nervös att jag trodde att jag skulle svimma.

 

image

Vi hade fortfarande inte persienner på kontoret och då våra stackars ögon och huvud inte orkade mer tog vi beslutet att göra en temporär lösning och satte upp tyg fram fönstren. Om en hantverkare kom och satte upp riktiga persienner cirka en halvtimme efteråt? Japp. Allt arbete i onödan.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

  • Gabriella

    |

    Haha! Sån igenkänningsfaktor på Pokèmon go. Min sambo satt och gjorde samma sak vid datorn, räknade ut hur många han kunde evolva av varje och skrev ner i ett dokument. Haha! Måste ju maxa exp 😉

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha! Så smart och töntigt på samma gång 🙂

      Svara

  • Nilla

    |

    Hahaha påminner om min förra lägenhet. Bodde i en vindslägenhet och hade ett enda fönsterparti med tre fönster och persienner som var trasiga. Min säng var placerad så jag låg och ”tittade” mot fönstrerna. En dag ramlade hela min rullgardin ner Hahaha. Bör kanske tillägga att jag bodde i en etta som var byggd typ tidigt 50 tal = väggar som smulades sönder.
    Så tillslut hängde jag upp filtar i gardinstången, är fortfarande förvånad över att inte den också ramlade ner.

    Svara

  • Tina

    |

    Sluta lägga ner tid på att skriva upp vilka pokemons ni ska evolva tillsammans med lucky egg! Stjärnmärk dem ist och ändra sedan så att dessa syns först när ni går in på era pokemons, då går det supersnabbt att evolva, man hinner med runt 60st evolves om man gör på detta sätt.

    MVH
    En 33årig uttråkad småbarnsmamma 😛

    Svara

    • Jenny

      |

      Och ännu fler om man är två och evolvar på två olika enheter samtidigt 😀

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv