Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Framför kameran

Igår var jag, som tidigare nämnt, och filmade efter jobbet. Det är en kampanj som ska komma ut i juni ungefär, så ni får veta mer då.

Det gick ganska bra. Var lite trött efter att ha jobbat hela dagen och fick inte rätt på meningarna jag skulle säga bara. Det är helt galet hur svårt det är att prata när man har en kamera riktat mot sig? Jag hade ett ”manus”, men lade automatiskt in lite småord och sa fel flera gånger. Kamerakillen sa dock att jag var duktig och att det inte alls behövdes många omtagningar, vilket han förvisso kunde sagt för att inte krossa mitt självförtroende (=då hade jag verkligen inte lyckats säga sätt). Jaja. Jag nailade det till slut i alla fall och då flöt allt på. Är hes idag, haha.

 

image

image

Det var min före detta klasskompis som höll i projektet och jag fick träffa henne också vilket var kul. Verkligen så roligt att det verkar gå bra för alla jag pratat med som jag gick samma klass med!

 

image

image

Har nya favoriter i garderoben. Kofta från H&M, blus från MQ. Blev kär i blusen när jag såg den i butik och till min lycka fanns det EN kvar. Hehe, vilket flyt! Tips! Såg att den finns på rea nu i en annan färg här, och såg att den andra blusen jag också har från MQ är på rea här (adlinks). Tycker om dem jättemycket!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

Lämna en kommentar

Arkiv