Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Det senaste dygnet

Varken tågets wi-fi eller mitt mobila Internet verkar vilja fungera idag, får hoppas jag lyckas nu. Jag är i alla fall på väg hem igen. Det blev en kort visit och jag har hunnit med ett samarbete, shopping (men hittade typ ingenting kul), skräpmat i hotellsängen och hotellfrukost. Igår kväll träffade jag Tim. Som jag saknat honom! Vi pluggade ju tillsammans och nu bor han i Stockholm : ((( Vi spelade Cards against humanity med hans kompisar och de lärde mig ”hur man dricker absint”, är sjukt nöjd med att jag lyckades (ni på Snapchat vet, haha). En bra kväll och jag vaknade utan att vara det minsta bakis. Sjukt mycket WIN på det.

Hörde förresten att det är jättemycket snö i Skåne? Det känns så konstigt, för jag sitter på tåget nu och ju längre söderut vi kommer, desto mer snö är det. Det brukar ju vara tvärtom. Hoppas inte det redan är slask!!! Vill göra snöänglar.

 

DSC02040

DSC02041

DSC02043

Tre selfies på det.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

  • Jenni

    |

    Du har så fina ögon och hela du e fin !

    Svara

  • Robert

    |

    Snyggt hår du hade där. 😉

    Svara

  • Rebecka

    |

    Fast ni hoppade ju över flera steg i absintdrickandet..först ska man göra så som ni gjorde men när man tar bort handen ska man andas in ångorn och sedan ta shoten sen ska man snorta de droppor som lämnar i glaset. That’s how you do it! 😉

    Svara

    • Egoina

      |

      HAHAHA what? Där ser man. Att dricka absint är ju som en ny värld.

      Svara

  • Gerda

    |

    Fin du är! Vad har ju för fondation? Sist du lade ut sminktips köpte jag rubbet rakt av och är jättenöjd! Hittar inte inlägget och jag minns inte om det var med foundation i det heller..

    Svara

    • Egoina

      |

      Kul att du blev nöjd!! 😀 Jag använder bare minerals, puder från max factor och concealer om det behövs 🙂

      Svara

      • Mikaela

        |

        mer exakt vilken foundation använder du? bare minerals har ju så många… 🙂

        Svara

        • Egoina

          |

          Mineralpuder original i färgen medium. 🙂

          Svara

  • Emelie

    |

    Fina du, jag skulle behöva tips och råd och SJUKT MYCKET PEPP för vet inte vad jag ska ta mig till längre.

    Det är så att jag träffade en kille i våras, vi tyckte om varandra mycket, sågs mycket, träffade varandras familjer osv, jag blev störtkär d i r e k t och han tyckte mycket om mig också, men blev inte kär. Han valde därför i juni att avsluta det innan det hann bli ”seriöst”, då han inte var säker på vad han ville och inte ville såra mig ännu mer genom att fortsätta träffas, ifall att det sedan inte skulle bli någonting. Jag tog bort honom på facebook, instagram, snapchat och vi hördes ingenting och sågs ingenting fram tills en gång på gymmet i juli, sen ingenting fram tills slutet på augusti. Jag kunde komma över honom rätt bra under den här tiden då jag inte såg eller träffade honom någonstans.

    Problemet nu är att vi båda, han sedan förra året men jag sedan nu i augusti, pluggar och bor i Uppsala. Vi tränar båda crossfit och tränar på samma gym, som inte är stort och där alla hänger konstant, alla känner alla, alla pratar med alla och alla tränar hela tiden vilket betyder att alla träffas hela tiden. Alltså, vi träffas väääldigt ofta, flera gånger i veckan.

    Han började träffa en tjej samtidigt som vi träffades (!!!! förkrossad över detta, fick veta detta av en av hans kompisar nu i höstas, han ljög alltså för mig om massa saker har jag fått veta nu) och de är typ tillsammans nu, tror jag (han är ganska oklar). När jag först fick veta att han ljugit osv blev jag HELT förstörd, så ledsen och jättearg och sa att jag inte ville vara vän med honom längre pga det han gjort mot mig (alltså ljugit), och han förstod mig och bad om ursäkt massa gånger och sa att han betett sig jättedumt osv. På gymmet var det han som hälsade och jag svarade bara, inget mer.

    Men efter typ två veckor kände jag bara att vad fan gör det för skillnad att jag är arg? Det spelar ingen roll överhuvudtaget och ingenting kommer förändras till det bättre för att jag är arg. Så jag sa att vi kunde vara vänner och han svarade att om det inte var jobbigt för mig kunde vi absolut vara det då han alltid tyckt om att prata med mig.

    Så vi började umgås igen och nu är allt (utåt sett, men inte inuti min hjärna och mitt lilla stackars hjärta) jättelugnt mellan oss. Vi hänger på gymmet, skrattar, cyklar ofta hem tillsammans, handlar tillsammans efter träningen, om han visar något på mobilen ställer vi oss mot varandra (istället för typ 10 cm från varandra ställer vi oss mot varandra liksom…), både han och jag håller kvar blicken länge när vi pratar och vi driver om/med varandra. Vi är även vänner på facebook osv igen, jag la till honom igen.

    Men, jag är fortfarande SÅ fruktansvärt, upp över öronen, jättemega kär. Jag är så så så kär i honom och skulle göra ALLT för att han skulle vilja ha mig igen, som för ett halvår sedan. ALLT. I verkligheten, när vi ses, märks inte detta och jag tror att han bara tror att allt är lugnt och att jag fattar att han bara beter sig vänskapligt, vilket han ju säkert gör. Men minsta lilla grej han gör tolkar jag som att han ser något i mig fortfarande (även pga att han sagt att det inte kommer kännas 100% neutralt mellan oss iom att det inte var pga uteblivna känslor han valde att avsluta det från början, han tyckte ju mycket om mig, men han var osäker på vad han ville).

    Men iom att vi ses typ varje dag och alla känner alla och pratar med alla på gymmet ”måste” vi vara vänner. Jag VILL ju vara med honom, vara nära honom och handla med honom, träna när han tränar osv (KANSKE anpassar mina träningstider ibland efter när jag vet att han tränar. kanske bara). Jag vill ju vara med honom. Det jobbiga är bara att alla andra timmar på dygnet (typ bara en sådär 22 timmar någonting) när jag inte är med honom är fruktansvärda. Jag saknar honom så mycket och vill bara vara med honom. Drömmer ofta om oss och honom, vi blir ALLTID tillsammans i drömmarna. Såklart.

    VÄGRAR byta gym, det är mitt andra hem och världens bästa ställe. Men kommer aldrig kunna komma över honom om vi ska ses hela tiden… 🙁 🙁 Vill bara att han ska vilja ha mig 🙁

    Hur fan ska detta sluta?! Bästa sättet att sluta tänka på någon är ju att inte träffas. Men vi gör ju det…. Jag hoppas ju fortfarande att han ska ändra sig..

    Svara

    • Nilla

      |

      Kände att jag var tvungen att skriva något…

      Tycker så synd om dig samtidigt som du gräver din egna grav lite, missförstå mig rätt.
      Ni måste inte vara vänner bara för att ni ses när ni tränar osv utan ni kan och borde hålla det på ett ytligt plan så att du kan få läka helt och hållet.
      Det gör ont i hela mig när jag läst det du skrivit. Antagligen vet han om dina känslor, något annat vore konstigt. Jag tror väldigt lite på att vara vän med en gammal flört eller ex då det oftast inte slutar bra. Det är ju faktiskt du som lider och det skall du inte behöva göra <3.

      STOR Kram och lycka till! 🙂

      Svara

      • Emelie

        |

        Alltså åh <3 Tack <3 Ja det är kanske så, att vi endast bör hålla det på en "hej"-nivå. Ska försöka hålla det så i veckan och se om det känns bättre. KRAM 🙂

        Svara

        • Mickis

          |

          Måste också svara dig! Jag får så ont i hjärtat när jag läser det här, jag vet exakt hur det känns för dig och det bästa är att bara glömma och gå vidare- hur svårt det än är. Och hur mycket någon annan än talar om det för dig, så kommer du inte göra det föränn du själv känner dig redo. Jag tror den bästa lösningen just nu därför är att bara ha det på en ”hej” nivå. Gör inget ihop efter träningen, försök att bara hälsa och inte visa hur jävla pissigt du mår. Han vet HELT KLART om vad du känner, och han utnyttjar nog det tyvärr, samtidigt som han säkert känner något speciellt för dig, annars hade han inte velat ha kontakt med dig tror jag. Men vad vet jag, jag pratar bara utifrån egna erfarenheter och jag vet hur svårt det är att släppa en person som man är sådär pirrande kär i. det gör så.ont.

          Svara

          • Emelie

            |

            Blir helt rörd av att ni bryr er och orkar kommentera. TACK <3 <3 <3 så himla mycket! <3

  • Tinis - en humorblogg (typ)

    |

    Åh, cards of humanity, VILL HA! Verkar superkul. Men ganska dyrt för ett spel om man köper det i Sverige så aldrig köpt det.

    Hoppas du hade en fin helg!

    Kramhej!

    Svara

  • nina

    |

    Du är så himla vacker! 🙂

    Svara

  • Jennyfer

    |

    en på din snap med absintdrickandet och det liknade ju helt Troye Sivan. En av de som satt på soffan :D. Var det månne han 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv