Examenspresent

Jag har varit såå trött idag. Jag fick åka Skåne runt innan idag på grund av inställda tåg och grejer och när jag kom hem sov jag tills nu. Inte så smart att sova på dagen kanske, men det var skönt i alla fall.

Tänkte i alla fall visa er min examenspresent. Jag ville ha en klocka och valde efter många om och men en från Daniel Wellington med mörkbrun rem och silverdetaljer. Så nöjd!

 

DSC09770

DSC09773

DSC09784

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Jättesnygg! 🙂

  Reply

 • Amanda

  |

  Åh, fin!

  Reply

 • Nilla

  |

  Super fin! 🙂

  Reply

 • Linnea

  |

  Åh jag fick också en Daniel wellington klocka i examenspresent! Dock var ju du lite smartare som tog en modell med läderband, och i mörk färg… Jag valde ett tygband i VITT! Alltså förstår du hur korkad man kan vara, bandet blev ju smutsigt på en halv sekund och ja, det kanske går att ta av och tvätta men i ärlighetens namn, det mecket kommer man ju aldrig orka ta tag i -_-‘

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Köp en rem till 😀

   Reply

 • Gabriella

  |

  Köpte en till mig själv förra veckan oxå fast en Sheffield, så nöjd 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Rekommenderade inlägg

Arkiv