Schyssta brön

Jag vet inte varför, men jag är liiiiite skeptisk till utgångsdatumet på mitt bröd:

 

DSC03085

 

Kul om utgångsdatumet faktiskt stämmer och det är gaaalet mycket konserveringsmedel i.

Kul också om jag hade skickat brödet till tillverkaren i september och bara ”hallå, varför är brödet mögligt?!? Det står ju att det skulle hålla till september? Wtf?”.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

  • Mallan

    |

    Haha, spara och se hur gott det är 😉

    Reply

  • pubes

    |

    DO IT!! då kanske du får massa produkter som förlåt-gåva? 😉

    Reply

  • Myhrans

    |

    Haha, snälla spara brödet och skicka in i september! Det hade varit så himla komiskt! XD

    Reply

    • Robert

      |

      Håller med! 😉

      Reply

  • Lisa

    |

    En gång hade vi bröd med utgångsdatum 29/2. Det var inte skottår det året…

    Reply

  • Joy Wagner

    |

    måste säga att jag verkligen gillar din nya design 🙂

    Glöm inte kika in hos mig om man är intresserad av vad som händer i huvudet på en frisör och fransextesionist på fritiden.
    Delar med mig av många härliga tips & trix och berättar om min svaghet för skönhetsoperationer.

    Massor av kärlek, livet är en fest?

    Reply

  • Fanny

    |

    SNÄLLA behåll brödet och låt det mögla (inte till september kanske utan nån vecka bara), gå tillbaka till butiken och klaga.. 😀

    Reply

  • Laura

    |

    Troligast så har chauffören märkt brödet fel :p

    Reply

  • Janne

    |

    Eller så är det 9 Maj..? Men det är rätt ”bra” det med..?

    Reply

  • ceci

    |

    Här i Spanien är allt så. Mjölken jag köpte igår går ut i juli. Men på riktigt, alltså den är inte felmärkt. Och den förvaras aldrig i kylskåp oöppnad. Vet inte vad de gör med den och vill nog inte veta heller.

    Reply

    • egoina

      |

      Men usch!! Nej det vill man nog inte veta.. :/

      Reply

    • Susanna

      |

      Men det finns ju faktiskt mjölk med lång hållbarhet. Den behöver inte förvaras i kyl innan den är öppnad. Fungerar ungefär som såna där små trekantiga mjölkpaket till kaffet. 🙂

      Reply

    • Mee

      |

      Precis som med svensk mjölk med lång hållbarhet så pastöriserad den vid en högre temperatur än ”vanlig” mjölk. Inga konstigheter alls, högre gradantal bara.

      Reply

  • Rebbi

    |

    Om de inte menar 9 maj. Fast det är ändå väldigt mycket längre än vad bröd borde hålla.

    Reply

Lämna en kommentar

Arkiv