Så sjukt

Jag sitter och gör en summering på februari för ett år sedan och upptäckte sjukaste grejen! Jag var på en sittning då och killen bredvid mig dök aldrig upp. Jag skrev såhär i bloggen:

 

Skarmavbild 2014-02-10 kl. 16.57.46

Vet ni vad det står på den pixliga lappen (censurerade nu i efterhand)? Min pojkväns namn! Vi skulle alltså suttit bredvid varandra. Detta är väldigt sjukt eftersom vi var otroligt många på den sittningen. Vad är oddsen att just vi skulle sitta bredvid varandra?

Som jag skrev dök han aldrig upp så det var gulligt av ödet att ge oss en chans igen i somras.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (43)

 • Johanna

  |

  Haha shit vad stört, men det var ju ödet då alltså att ni skulle träffas förr eller senare. Samma sak har hänt mig, för någon dag sen visade min kusin en teckning som hon ritat till sin mamma när hon var liten. Det stod: Johanna och Tomas sjunger en sång som heter sommar. Min sambo sen 4 år heter Tomas 🙂 det var lite roligt tyckte jag:)

  Reply

  • egoina

   |

   Haha åh vad gulligt 🙂

   Reply

  • Sofie

   |

   Hehe, inte samma gullighetsfaktor här men din kommentar påminde mig om en sak.
   Jag är numera svarthårig men jag är naturligt väldigt ljust blond. Jag började väl färga mitt hår svart när jag var runt 16.
   Förra sommaren hittade jag en låda i mammas källare med massa gamla teckningar och liknande från mig då jag var runt 6 år. På en hade jag ritat mig själv med svart hår. Jag visste tydligen redan då vilken färg jag skulle ha på håret 😀 Har testat typ alla färger man kan tänka sig i mina tonår, men det var svart som fastnade och hänger fortfarande med nu 8 år senare.

   Reply

 • Amanda

  |

  Varför dök han aldrig upp, har du frågat? XD

  Reply

  • egoina

   |

   Frågade nu. Han minns inte. Kanske tur ändå att han inte gjorde det, det kanske inte ha blivit samma sak 🙂

   Reply

 • Robert

  |

  Rätt sjukt, men ibland tror man på ödet. 😉

  Reply

 • Hanna

  |

  Fan vad ballt, haha!

  Reply

 • A

  |

  Jag tror stenhårt på ödet och det här kan man ju inte kalla annat! Kan du inte göra ett inlägg om hur ni träffades? Eller har du redan gjort det? :))

  Reply

 • Jessika

  |

  Åh, tycker ödet är så spännande! Jag blev tillsammans med min grabb första helgen i ettan på gymnasiet (2009). Vi hade gått i samma grundskola i 6 år innan dess – men kände inte varandra trots några gemensamma vänner. Jag har tydligen råkat fota honom 2006!? Haha helt knäppt!

  Reply

 • Elli

  |

  Here comes the big ”aw”: AW!

  Reply

 • malin

  |

  Åh vad gulligt!
  Har hänt mig med, i ettan på gymnasiet så hittade jag ett foto i labbet på en utklädd kille som var så sjukt snygg, så jag fotograferade av det fotot. Flera år senare när jag träffat min första ”riktiga” pojkvän och dåvarande sambo fotot och undrar varför i tusan jag har ett foto på honom sparat i en låda! Så sjukt!

  Reply

 • Milla

  |

  Åh mitt hjärta smälte! Det här får mig att tro stenhårt på ödet 🙂 (och kärleken som jag ibland tappar tron på..)

  Reply

 • Sophie

  |

  Bästa!

  Det måste vara ödet!

  Reply

 • Maja

  |

  Haha! Galet ju? Det här får mig att tänka på en film jag såg i höstas, där huvudrollen kan resa i tiden. Han möter en tjej på en slumpmässig dejt i totalt mörker (nåt slags London-dejtande?) och blir upp över öronen förälskad i henne. Sen visar det sig att hans ”väns” teaterpremiär blir ett fiasko, så han åker tillbaka i tiden för att ordna upp det åt honom. Men vad händer? Jo, han råkar ”spola över” sin dejt med den tjejen! Så hon minns aldrig deras fantastiska dejt! En otroligt bra film faktiskt, även om den här och nu låter helt skruvad… Hur som helst: Din kille kanske gjorde samma sak? Det kanske är honom filmen handlar om? I filmen lyckas han förstås få henne att bli förälskad i honom en gång till…! 😀

  Reply

  • N

   |

   About time! Jag såg den typ i förrgår, så jäkla fin film. Inte alls så som jag trodde att den skulle vara..

   Reply

 • Ida

  |

  Men åh vad romantiskt ju haha :D!!!!!! Ödet 😉

  Reply

 • tora

  |

  Hahaha nejmen gud va läskigt!! Men sjukt häftigt ändå, det känns som att det va meningen att det skulle bli ni två ju 😀

  Reply

 • Lisa

  |

  När det här hände var vi visserligen redan tillsammans, men ändå!

  När jag och min pojkvän skulle göra högskoleprovet samtidigt för några år sedan, så hamnade vi inte bara i samma sal, utan bredvid varandra! Hur konstigt är inte det?! Av alla platser på hela skolan…

  Reply

 • PrinsessaVanessa

  |

  Det var ju gulligt och härligt att ni fick en andra chans <3 Mys pys 😀

  Reply

 • Amanda

  |

  Det här är så sjukt!!!! Åh vad bra att ni träffades igen sen iaf! Men what are the odds! <3

  Vill du veta en annan sjuk grej? Var det inte du som pratade om Flappy bird i kommentarerna nån gång? Den går inte att köpa i app-storen längre så säljs mobiler med spelet på ebay för flera hundra tusen pund… sjuukt

  http://www.theguardian.com/technology/2014/feb/10/phones-flappy-bird-ebay-app-store

  http://www.ebay.co.uk/itm/Apple-iPhone-4S-16gb-Rare-Flappy-Bird-Installed-/151229097917?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item2335f4e7bd

  Reply

 • Amy

  |

  Insåg nyss att det står på din header, ”läs det med en nypa salt” har HELA tiden, under alla år jag följt din blogg fått för mig att det stått saft. Och att det är ett glas med saft i du har i handen. Fattar inte hur jag kunnat få det till det nu i efterhand haha. Men har tyckt att det varit ett sånt bra uttryck så när folk frågat mig om politik och andra saker jag inte har koll på har jag bara viftat bort det och sagt ”Jag tar det med en nypa saft!” Shit vad mindblown jag är nu haha!!

  Reply

  • Jonna

   |

   Hahaha jag dör!!

   Reply

  • annie

   |

   hahahahaha dör, bästa jag läst.

   Reply

  • Linn

   |

   Hahaha, har också hela tiden trott det står saft!!

   Reply

 • Jackie

  |

  Ett ex och jag var på samma skidresa innan vi blev ihop. Satt på samma buss, samma reseledare, samma fester. Jag mindes inte alls honom från skidresan då vi blev ihop ett halvår senare.

  Reply

 • Natalie

  |

  Men guuud, vad coolt!! Älskar sånt där, fett ballt!!

  Reply

 • Ehlin

  |

  Haha nä fan vad sjukt!!

  Reply

 • Janne

  |

  Hade du lagt märke till honom innan? Visste du vem han var alls..?

  Reply

  • egoina

   |

   Nej, inte förrän vi pratade i somras 🙂

   Reply

 • Rebecca

  |

  Nej men va sjukt! Men då var det nog inte meningen att ni skulle träffas då 🙂

  Reply

 • Anna

  |

  Alltså SÅÅ FINT! <3

  Reply

 • T

  |

  WOOOW !!! 😀

  Reply

 • Denise

  |

  Haha måste verkligen ha varit meningen att ni skulle träffats! 😀

  Reply

 • Elin

  |

  Detta fick mig att tänka på How I Met Your Mother!
  Hur Ted nästan alltid träffar mamman, att det är typ spår av henne lite överallt.
  Så himla gulligt!

  Reply

 • Linnea

  |

  Wow! Det va ju sjukt!

  Reply

 • Nadja

  |

  Haha, nej vad coolt! 😀

  Reply

 • Ida

  |

  WOW vad häftigt! 😀

  Reply

 • Jasmine

  |

  Vilken fin berättelse. Kärlek är vackert. 🙂
  Kram

  Reply

 • fru josefine

  |

  Helt klart ödet! 🙂

  Lite liknande med mig och min sambo som faktiskt var på mitt utspring på studenten och stod ungefär 2 meter ifrån min familj som väntade på mig. Det visade sig att hans lillebror gick i min klass på gymnasiet men det hade jag ingen aning om då. Men ett och ett halvt år sedan träffades vi ute och började prata efter att hans lillebror (min klasskompis) presenterade oss för varandra 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

Rekommenderade inlägg

Arkiv