Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Fråga & svar

Min fråga till dig är: hur kan du vara så jävla fotogenisk när du är ute på fester osv? Ser själv ut som en uppkötad ko på bilder

– HAHA! Såhär är det: jag har två inövade poser. Det är helt sant. Jag har en söt-pose och en le-med-tänderna-pose. Det låter säkert skittöntigt. Men jag lovar att det är ett måste om man haft en blogg i fem år.

 

 

Söt-pose.

 

 

Le-med-tänderna-pose.

 

Det är så kul när ni skriver att jag är snyggare nu än vad jag var i början av min bloggkarriär. Det kanske stämmer till viss del, MEN det beror också mycket på poserna. Jag kom kanske lite från ämnet och pratar inte bara om festbilder nu. Men jag HATAR att ta bilder på mig själv eller när någon annan tar bilder på mig. Tyvärr är det ett måste när man har en blogg. En blogg utan bilder är tråkigt. Oj, vad jag försökte i början. Men det såg mest ut som att jag ville döda någon (ni vet sånt crazysmile). Så jag bestämde mig för att öva och stod framför spegeln och testade (detta var innan man kunde vända kameran i sin Iphone..hehe). Så det är mitt tips. Fake it til you make it. Till slut ser det normalt ut. Även efter något glas vin. (Mer eller mindre..).

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

  • anonym

    |

    ”jag HATAR att ta bilder på mig själv”

    Ganska märklig mening efter att ha postat ett helt gäng egobiler i inlägget innan. Förstår resonemanget att en blogg utan bilder är tråkigt, men om det nu var så jobbigt att ta blider på dig själv skulle det förmodligen inte ha dykt upp ungefär 30 sådana på endast dig de senaste två veckorna (ja jag gav mig faktiskt på att försöka räkna).

    Tycker det är synd att det liksom ska vara ”coolt” att hata vara med på bild, tycker alla säger det, men 99% av allas instagrambilder säger uppenbart motsatsen. Jag kan iaf erkänna (helt anonymt, so brave!) att jag tycker det är ganska kul att ta bilder på mig själv. När jag har en fin-dag vill säga. Vet inte varför det anses så fult att beundra sig själv lite då och då? Alla har vi väl en narcissist boendes inom oss någonstans.

    Svara

    • egoina

      |

      Haha!!! Nej det är sant att jag hatar det. Jag brukar tänka att ”nu har jag inte lagt upp en bild på mig själv ett tag”, så tvingar jag mig själv att ta någon bild. Men ibland går det av sig själv också, som en vana. Och sen händer det ju självklart att jag känner mig lite extra snygg och tycker det är helt okej att ta bilder, som igår. Alla har en liten narcissist absolut 😉 Jag har aldrig förstått eller hört att det skulle vara ”coolt” att hata att vara med på bild? Låter ju hur töntigt som helst!! Haha 🙂

      Svara

  • Nathalie

    |

    Så sant så sant.. Har själv börjat försöka hitta min pose och få den att se avslappnad ut. Visade sig inte alls vara huvudet-åt-höger-och-håll-tillbaka-leendet, utan tvärt om! Huvudet-åt-vänster-och-le-allt-du-kan!

    Svara

  • Robert

    |

    Då vet vi! 🙂

    Svara

  • Fashion News

    |

    Haha åh du är så bra!
    har också mina poser men dom funkar endast framför spegeln.. utan den blir dom fel

    Svara

  • Maria

    |

    haha jag är precis likadan!! jag har dock inte fått in ”le med tänderna” så bra ännu 😉

    Svara

  • Veronica

    |

    Du är alltid så jäkla snygg! *AVIS* Jag behöver verkligen öva in mina poser. Känner mig som en sån där hemsk tjej med crazy eyes och Joker smile när jag lägger upp bilder på mig! Haha

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv