Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Bästa frukosten

Godaste frukosten är leverpastejmackor med bacon och peppar. Håller ni inte med kan ni dra åt helvete. Okej, jag skojar.

 

Med dra-åt-helvete-biten alltså.

 

 

Nu ska vi ut på äventyr. Ciao!

 

 

 

Leverpastej, bacon, peppar. Mmm. Jag fick låna en gammal bild i arkivet. Glömde nämligen ta bild på dagens frukost. *Hungrig tjej*

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (23)

  • Anna

    |

    Haha, lät verkligen inte gott men säger du det så..

    Svara

  • Janette

    |

    jag nappade på det där en gång när du tipsa om knäckebröd med makrill, saltgurka, majonäs och massa peppar ;D

    Svara

  • sara

    |

    haha och idag åt jag min första macka med bacon på, såg ut som ett frågetecken när mamma sa att man kunde ha det på mackan, men gott var de. 😉

    Svara

  • Nicole

    |

    Om jag ska säga ärligt så ser det inte så gott ut haha^^

    Svara

  • Mia

    |

    nä fy, nu kände jag mig förolämpad!

    Svara

  • Hanne

    |

    Bra sagt i Aftonbladet Söndag idag! kram

    Svara

  • Mikaela

    |

    Nej, det ska vara gurka på leverpastej!

    Svara

  • Nora

    |

    hehe, jag tror nog att jag ska dra åt helvete nu 😉

    ha en braa dag!

    Svara

  • belle

    |

    F.
    Y.
    Fan.

    Du måste ha den konstigaste smaken i världen, syftar även på dina udda kombinationer som du får ”cravings” för ibland. Haha, men det är iaf intressant 😉

    Svara

  • elin

    |

    Både leverpastej och bacon på samma. Kunde inte bli så mycket värre för min del som ogillar både och 😛 Tror jag håller mig till vanliga mackor med ost, skinka eller ägg (de få dagar jag orkar vara ”ambitiös”) 😉

    Svara

  • Ylva

    |

    Det låter intressant… Jag hade testat, om det inte hade varit för att jag är vegeterian… *pustar ut eftersom jag har en vettig anledning att slippa* 🙂

    Svara

  • ILoveMandy

    |

    Alltså okej om man har skitmycket smör och mer leverpastej men det där var väl fånigt! Smakar väl inte ens leverpastej!

    Svara

  • Jenny

    |

    Jag såg en jättegammal video där du visar ”macka a la Egoina” för kanske ett halvår sedan nu, och jag käkar den mackan än idag. Valfritt bröd med majonnäs, boston gurka, makril i tomatsås samt lite peppar på toppen. HUR GOTT SOM HELST!!! Jag tackar dig innerligt för det receptet.

    Kanske ska smaka detta recept också dårå!

    Svara

  • elina

    |

    Haha men fyfan vilken äcklig blandning, eller är det verkligen gott :D?

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv